28 Ağustos 2012 Salı

31 Ağustos Balık Burcunda Dolunay





31 Ağustos 17 sularında Balık burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay genel anlamda iyicil etkilere sahip olacak. Dolunayın etkilerini (+/-4 gün) içinde hissedebiliriz.  Balık burcunda gerçekleşecek dolunay sayesinde;

-          Bu dolunay zamanı daha fedakar, hassas ve yardımsever olacağız
-          Hayal gücümüz tam gaz çalışacak ve yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalamak çok daha kolay olacak
-          Çevremizde gelişen olaylara karşı daha kabullenici yaklaşabiliriz
-          Sezgilerimiz oldukça kuvvetli olup, yol gösterici nitelikte olabilir
-          Yalnız kalmaya, kafa dinlemeye, huzur bulmaya daha çok ihtiyacımız olacak
Çok hassas olur, ota boka ağlayabiliriz
-          Kararlarımızı alırken, gerçekçi olmakta zorlanabilir, duygusal kararlar vermeye daha eğilimli oluruz
-          Ruhsa, mistik konular çok daha fazla gündeme gelebilir.
-          Balık dönemi, ekonomik olarak en belirsiz dönemdir, öngörülen değerlerde ciddi sapmalar meydana gelebilir. İstikrarı sağlamak zorlaşabilir
-          Sendikasal sorunlar, grevler, işsizlikle ilgili konular çok daha fazla gündeme gelebilir
-          Balık burcu dönemi, topluma kendini kurban etme teması ile bilinir. Kendini toplumun hayır işlerine adayan kişilerle ilgili daha çok haber okuyabiliriz, yardımlaşma konuları daha çok gündeme gelecektir. Fakat bu iyi senaryo, diğer bir senaryo ise Suikast girişimlerinin olabileceği. Gerçi gökyüzünde çok sert açılar yok, ama Balık temasında ki bu kurban modeli, suikastçileri de simgeler..
-          Keyif verici maddeler, uyuşturucularla ilgili önemli operasyonlar yapılabilir.
-          , ayaklarımız hassas olabilir, özellikle ayakların parmak kasları, burkulmalara, nasırla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir, ayakkabılar vurabilir.
-          Türkiye’nin bu dolunay 10. evine düşmektedir ve tam güney ay düğümünün üstüne. Güney ay düğümü geçmiş konuları, geçmişe ait kadersel konulara, kayıplara işaret etmektedir. Düzen yerine kaos vardır, çok önemli ayrıntıları kaçırmak yüzünden düşülen zor durumlar, gerçeklerin üstünün örtülmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir.  Siyasi anlamda mantık yerine çokça duygusal çıkışlar gözlemleyebiliriz. Uranüs etkisinden dolayı, İktidarda ki isimler, ünlü kişilerle ilgili skandal olaylar gündeme gelebilir. Yine iktidar partisi yapacağı çıkışlarla şimşekleri üzerine çekebilir.
-          Spor alanında güzel başarıların altına imzalar atılabileceği gibi, konser,tiyatro gibi ses getirici projeler gündeme gelebilir.
-          Dolunay zamanı Ay/Jüpiter kontağı özellikle abartlı davranışlar, konular, olaylar,. Din ile ilgili konuların din ile ilgilenen kişilerin çarpıcı açıklamaları, açıklamaların fazlaca gereksiz büyümesi gibi durumlar söz konusu, bunun yanı sıra sel-sis oranının artması demektir.


Burçlar üzerinde ki etkilerine göz atacak olur isek;


Koç ve Yükselen Koç Burcu;

Bu dolunay biraz karışık etkilere sahip, özel hayatınız, ilişkiler alanında bir takım sorunlar, problemler, gerçekçi olmayan düşünceler getiriyor olsa da, ev,aile, yerleşime ait konularda destekleyici etkileri olacaktır. Eğer sağlığınızla ilgili bir takım kontrollere gitmeniz gerekiyor ise bu dolunay zamanını değerlendirebilirsiniz. İş hayatına ilişkin özellikle, yeni projeler, teklifler gündeme gelebilir. Ama şartlar henüz çok net değildir, şartların netleşmesi 15 günü bulabilir. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;

Bu dolunay zamanı arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. yakın çevrenizden destekler alabilir, bunun yanı sıra ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olacaktır. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;

kariyerinizi ilgilendiren konularda etkin olacak. Terfi beklentiniz olabilir, iş değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklentileriniz olabilir. Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Bu dolunay sayesinde kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, bütçenizi yapılandırabilirsiniz.




Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;

Bu Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;

 Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz


Başak ve Yükselen Başak Burcu;

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. 

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;

dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz.


Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır.


Yay ve Yükselen Yay Burcu;

bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;

dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. 


Kova ve Yükselen Kova Burcu;

dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardıma koşmaktır, bu borç-alacak,verecek şeklinde olabilir veya onun özel yaşamına, evliliğine dair olabilir.



Balık ve Yükselen Balık Burcu;

dolunay genel anlamda olumlu etkilere sahip, fakat sizler ilk etapta kendinizi gergin hissedebilirsiniz, bunun yanı sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Ben sizler adına şimdiden heyecanlandım desem yeridir! Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz.