6 Ağustos 2012 Pazartesi

6-12 Ağustos Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu haftada keyifli haberlerim var sizlere, öncelikle 3 haftadır canımıza okuyan Merkür gerilemesi bu hafta itibari ile sona eriyor, son 3 haftadır hayatınızda aksaklıklar oluşturan, problemli ne varsa hızla düzelmeye başlıyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor hafiften bir nefes alma moduna geçiyorsunuz. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve Neptün ile hoş bir kontağı olacak. Venüs 6 Eylüle kadar   ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Aile içinde kadın figürler (Anne, hala,kız kardeş) gibi figürler daha ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizde, yaşadığınız yerde huzur bulmak daha kolay olabileceği gibi, güzelleştirmek adına da bazı aksiyonlar alabilirsiniz, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, boya badana gibi işlere girişebilirsiniz mesela. Venüs-Neptün kontağı ile birlikte uzun süredir gözünüze kestirdiğiniz kişi ile tanışma, flört etme olanağı bulabilirsiniz, yaratıcı çalışmalar yapmak, ilham meleklerinden yararlanmak için çok güzel bir hafta olacak sizler için. Duygusal, manevi anlamda rahatlıkla tatmin olabileceksiniz, hatta evinizde oldukça romantik dakikalar geçirebilirsinizde. geçmişe duyulan özlem artabilir, nostalji yaşayabilir, uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilir, aile içinde eskiye ve geçmişe ait konular, resimler, konuşmalar,anılar ..vs gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta oldukça güzel bir hafta olacağa benziyor, öncelikle Merkür gerilemesi bu hafta sona eriyor, son 3 haftadır yakanızı bırakmayan sıkıntılar, engeller, iletişim ve elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor, artık yeni başlangıçlarınızı organize edebilirsiniz. Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Birbirinden keyifli özellikle deniz yolculukları veya deniz kenarı yerlere yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler geliştirmeye başlıyorsunuz. İlişkiler, aile ilişkileri ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırabilir, ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatına ilişkin güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta  Venüs ile Neptün kontağından dolayı uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan haberler alabilirsiniz, arkadaşlarınızla beraber geçmişe ait nostaljik görüşmeler yapabilir, anıları yad edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda olası sorunları çözmek, barış çubuğunu ateşlemek için güzel bir hafta olacak.


İkizler ve Yükselen İkizler;
6-12 Ağustos Haftası;

Bakalım gökyüzünde bu hafta neler var ? İlk güzel haber Merkürelladan geliyor, bu hafta Merkür’ün 3 haftadır süren geri hareketi sona eriyor, son haftadır hayatınızda yaşadığınız anomaliler sona eriyor, iletişim kazaları, problemleri, elektronik aletlerle olan uyumsuzluğunuz sona eriyor.  Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 Eylüle kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda kazançlarınızı daha rahat bir şekilde arttırabilecek, gelirler elde edebilecek, kazançlarınızı daha rahat yönetebileceksiniz. Yine bazılarınız ev ve yerleşimle ilgili konularda harcamalar yapabilir, hatta alım-satım,kiralama konularını da kapsayabilir bu. Bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı finansal konularda gerçekçi olmakta bir parça zorlanabilir, aldanmalar, hayal kırıklıkları yaşanabilir, ama öyle çok büyütülecek bir mevzu değil. Geçmişe ait bir takım alacaklarınızı bu hafta tahsil edebilirsiniz, bazılarınız ise sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda kazanç elde edebilecekler. Sanat, yaratıcılık, aşk, sevgi temalı konular için harcamalar yapabilirsiniz.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;


Bu hafta Venüs burcunuza giriş yapacak ve 6 Eylül’e kadar size destek verecek.  Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz, aşk ve sevgi konularına ilişkin hem şanslı hem de keyifli bir süreç olacak. Özellikle yalnız yengeçler sanki etrafınıza herkesi etkileyecek bir enerji yayıyor olacaksınız. Bu tarihe kadar yalnız olanlar türlü aşk ilişkileri ve flörtler içinde bulabilirler kendilerini. Fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, 6 Eylül’e  kadar kilo almaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden yediklerinize içtiklerinize dikkat. Üzerinize bir rahatlama ve tembellikte çökebilir.  Bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı biraz daha geçmişe ait konular gündeme gelebilir, nostaljiler yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra geçmiş ilişkiler karşınıza çıkabilir, sanatsal konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Çabuk etki altında kalabilirsiniz. Fiziksel olarak değişiklikler yapmak için uygun bir zaman diliminde olacaksınız. 3 haftadır süren Merkür gerilemesi de artık sona eriyor, son 3 haftadır yaşamınızda aksi giden ne varsa artık toparlama ve yoluna koyma zamanı başlıyor artık.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
6-12 Ağustos Haftası;

Şimdi bu hafta burcunuzda geri giden Merkür artık ileri gitmeye başlıyor, son 3 haftadır yaşamınızda hisettiğiniz tıkanıklık sona eriyor tuz ruhu atılmışçasına çözülmeye başlıyor. Yaşadığınız her türlü iletişim ve elektroniklerle ilgili sıkıntılar sona eriyor. Bir de bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek.  Özel hayatınızda, ilişkilerinizde bir nevi sorunlu bir süreç olarak düşünün bunu. Duygularınız yeterince dışarı çıkarmakta zorlanabilirsiniz, karşılıksız ilişkiler, platonik aşklar gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar krizler deneyimleyebilirler bu tarihe kadar. Bu hafta kesinleşecek olan Venüs-Neptün kontağından dolayı, geçmişe ait gözden kaçmış olan bir ödeme, tutar, borç gündeme gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanırken bazı prüzler ortaya çıkabilir, minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Venüs etkisinden dolayı ya siz gizli, onanmayan ilişkiler içine çekilebilirsiniz ya da birlikteliğiniz var ise ona karşı güben duygunuzda sarsılmalar oluşabilir.


Başak  ve Yükselen Başak;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar sizleri daha sosyal, hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kurabilir, davetler, organizasyonlar, önemli bir takım etkinliklere katılabilirsiniz. Hayatınıza çok seveceğiniz ve hızlı bir şeklide kabul edebileceğiniz yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yalnız bu hafta kesinleşecek olan Neptün-Venüs kontağı ile birlikte minik bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir hem özel hem sosyal ilişkilerinizle ilgili, bazılarınız çokta kabul etmeyeceğiniz bir takım ilişki teklifleri alabilirler. Sosyal ve özel hayatınız arasında denge kuruyor olmanız bu hafta önem kazanacaktır. Yalnız olanlar özellikle bu hafta pekte kalıcı olmayacak, uçuıcu ama romantik, keyif verici ilişkiler içine çekilebilirler.  3 haftadır canımıza okuyan Merkür gerilemesi bu hafta itibari ile sona eriyor, son 3 haftadır hayatınızda aksaklıklar oluşturan, problemli ne varsa hızla düzelmeye başlıyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor hafiften bir nefes alma moduna geçiyorsunuz


Terazi  ve Yükselen Terazi;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iyi ilişkiler kurabileceğiniz, huzurlu, şanslı gelişmelerin olabileceği bir süreç olacak sizler için. Terfiler, iş değişiklikleri gündeme gelebilir, üstlerinizle, yöneticilerinizle daha kolay anlaşma zemini oluşabilir. Yalnız olanlar iş vasıtası sayesinde tanışacakları kişi ile flört edebilirler.  Bu hafta Venüs ile Neptün arasında ki görünümden dolayı birlikte çalıştıkları arkadaşlarla bazı hayal kırıklıkları oluşabilir, temeli sağlam olmayan,gerçekçi olmayan bazı iş teklifleri gelebilir. Yine eski iş arkadaşları ile bir araya gelebilir, onlarla geçmiş hakkında sık sık konuşabilirsiniz. Sanat, yaratıcılık, ilham gerektiren konularda başarıyı rahatlıkla yakalayabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden manevi anlamda çok güzel destekler alabileceksiniz, hatta işinizle ilgili bir seyahate çıkmanız gerekebilir.  Merkür gerilemesi bu hafta sona eriyor, son 3 haftadır yakanızı bırakmayan sıkıntılar, engeller, iletişim ve elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor, artık yeni başlangıçlarınızı organize edebilirsiniz.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. İşte tatil planları yapma ve tatile çıkmak için harika zamanlar. Eşinizin yakın akrabaları, kardeşleri ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bunun yanı sıra hukuksal konularda özellikle daha rahat bir şekilde anlaşma sağlayabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam, medya, iletişim,pazarlama konularında maximum fayda sağlayabileceksiniz. Statü sahibi önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.  Akrabalarınızla da daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Venüs-Neptün kontağı ile birlikte, yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Geçtiğimiz hafta yaşadığınız bir takım iletişim , haberleşme sorunlarının üstesinden gelebileceksiniz. Hatta çıkacağınız tatillerde süper romantik bir aşkın başlangıcı içinde olabileceksiniz, ya da sizden mesafe olarak uzakta olan biri ile gönül ilişkisine başlayabilirsiniz. bu hafta Merkür’ün 3 haftadır süren geri hareketi sona eriyor, son haftadır hayatınızda yaşadığınız anomaliler sona eriyor, iletişim kazaları, problemleri, elektronik aletlerle olan uyumsuzluğunuz sona eriyor.

Yay  ve Yükselen Yay;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek.  8. Evinizde hareket edecek olan Venüs sayesinde, başkalarının finansal kaynaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal konularında iyileşmeler gözlemeyebilirsiniz. Borç aradığınız anda kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde rahatlıkla borç bulabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar belki de ev-araba almak adına kredi çekmek için adımlar atabilirsin. Yalnız bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı  finansal konularda gerçekçi olmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. Bu hafta finansal konularla ilgili önemli bir takım kararlar, sorumluluklar altına girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili bir yenilenme, değişim, dönüşüm süreci içinde olabilir veya bu hafta bu sürecin içine girebilirsiniz. Ev almak için belki de kredi arayışına girebilirsiniz. 3 haftadır süren Merkür gerilemesi de artık sona eriyor, son 3 haftadır yaşamınızda aksi giden ne varsa artık toparlama ve yoluna koyma zamanı başlıyor artık.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu sizler için harika bir haber, bu tarihe kadar bir çoğunuz yeni ilişkilere yelken açabilir, evlilikler, nişan gibi durumlarda şanslı olacaksınız. Karşınızda ki kişilerle kuracağınız sıcak ve samimi ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İlişkilerinde olası sorun ve problemlerle uğraşanlar artık daha hassas bir sürece giriş yapıyorlar ve sakinleşmeye başlıyorlar. Özel hayatta huzur teması çok daha ağır basacak. Yalnız evet bu etkiler var fakat bu hafta Venüs-Neptün kontağından dolayı, bazı hayal kırıklıkları, ilişkilerden yana kendilerini yeterince güçlü hissedememe, aşırı hassaslaşma durumu ortaya çıkabilir ve bir diğer olası etki de, eski ilişkilerin tekrar hortlama durumudur. Bu hafta belki de önemli kararlar vermek için uygun bir hafta değildir ne dersiniz? Bir ilişkiden gerçekten ne beklediğinizi düşünmek ihtiyaçlarınızı belirlemek çok daha uygun olacaktır. 3 haftadır  geri giden Merkür artık ileri gitmeye başlıyor, son 3 haftadır yaşamınızda hisettiğiniz tıkanıklık sona eriyor tuz ruhu atılmışçasına çözülmeye başlıyor. Yaşadığınız her türlü iletişim ve elektroniklerle ilgili sıkıntılar sona eriyor


Kova  ve Yükselen Kova;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu geçiş sürecinde, yeni işler, yeni projeler, yeni kuracağınız keyifli iş ilişkileri sayesinde de kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Bunun sıra, spor, diyet, kişisel bakım gibi konulara daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinden geçebilir, olası bir takım sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Günlük işler çok daha hızlı ve engellere takılmadan rahatça yapılabilecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabileceksiniz. Yalnız bu hafta Neptün-Venüs kontağı sayesinde, finansal konularla ilgili risk alınabilecek bir süreç değil, önemli kararlarınızı ve özellikle yatırımlarınızı bir sonra ki haftaya saklamakta yarar var. 3 haftadır canımıza okuyan Merkür gerilemesi bu hafta itibari ile sona eriyor, son 3 haftadır hayatınızda aksaklıklar oluşturan, problemli ne varsa hızla düzelmeye başlıyor, elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor hafiften bir nefes alma moduna geçiyorsunuz

Balık  ve Yükselen Balık;
6-12 Ağustos Haftası;

Bu hafta Venüs yengeç burcuna giriş yapacak ve 6 eylüle kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar eros aşk oklarını sizler için kullanıyor olacak. Yine yaratıcılık gerektiren konularda oldukça aktif olacak, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz konularla ilgilenebileceksiniz. Medya, tv, sahne gibi konularda kendinizi rahatça gösterebileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu tarihe kadar türlü girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların hayatına ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirler. Bu hafta Neptün-Venüs kontağı sayesinde evet çok daha yaratıcı olacağınız kesin fakat özel yaşamınıza ilişkin kararsızlıklar, odaklanma sorunları, hayal kırıklığı yaşama korkusu da yaşayabilirsiniz. Merkür gerilemesi bu hafta sona eriyor, son 3 haftadır yakanızı bırakmayan sıkıntılar, engeller, iletişim ve elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sona eriyor, artık yeni başlangıçlarınızı organize edebilirsiniz.