29 Ağustos 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Spartak Maçı




Arkadaşlar daha önce FB-GS şampiyonluk maçı için astro-analiz yazısı yazmıştım, gayette havalı olmuştu, ilk maç üzerine yazımdı. Merak edenler BURADAN okuyabilirler.  Şimdi ikincisini deneyeceğim, kuralları uygulayarak bakalım bu sefer sistem işe yarayacak mı? Eğer bu da işe yararsa iddia bayileri önünde check-in yapabilirim bol bol J


Önce malzemeler, ilk lazım olan şey bir olay anının gökyüzü haritası. Bu da 29.8.2012  saat 21:45  istanbul. Aşağıda maçın oynanacağı anın gökyüzü haritasını çıkarmış bulunuyorum. Bu harita üzerinden tespitler yapmaya çalışacağım, bakalım kim galip gelecek? Aşağıda maçın oynanacağı anın gökyüzü haritasını görmektesiniz.


Maç Kadıköy’de oynanacağı için yükselen kısmını Fenerbahçe temsil eder, misafir ise alçalan yani Spartak ile temsil edilmektedir. Öncelikle Fenerbahçe tarafından olaylara hızlı bir göz atalım, durum nedir ne değildir? Fenerbahçey’i yükselen BOĞA  temsil etmektedir. Yöneticisi Venüs  4. evde ve yengeç  burcunda yer almaktadır. Venüs’ün yengeç burcunda olmasının çok extra bir önemi yoktur kendi 3’lüsünde yer aldığından dolayı ve skorlamada 8 puan aldığından dolayı nispeten olumlu bir gösterge sayılabilir. Fakat Venüs /Satürn arasındaki sert görünüm Fenerbahçe’nin engel, moral, motivasyon konusunda ciddi problemlere, eksikliklere işaret etmekte. Satürn sert kontağı oyun içinde sakatlanmalara da işaret etmekte.

Fenerbahçe hedeflerine ulaşabilecek mi ? Bunun  için haritanın 10. evine hemen göz atıyoruz. 10. evi oğlak burcu kesmekte ve yöneticisi Satürn güç kazandığı terazi burcunda fakat düşük bir ev olan 6. evde ve Venüs ile sert kontağı bulunmakta. Bu iyi bir gösterge değil, çok çalışma, çabalama ama hakkını yeteri kadar alamamak olarak algılanablir.


Peki Fenerbahçe ne kadar şanslı bu maçta? Bunun için haritanın 5. evini inceleyelim bakalım. 5. evi aslan burcu kesmekte ve yöneticisi Güneş yine 5. evde başak burcunda Jüpiter ile kontağı bulunmakta. Bu Fenerbahçe için +++ bir gösterge sayılabilir. Ama karşı taraf açısından da bir haritaya bakmamız gerekli. Şimdiye kadar fenerbahçenin nispeten şanslı olduğunu düşünebiliriz, karşı tarafın eli daha mı güçlü yoksa zayıf mı buna bakacağız.


Neyse bu kadar Fenerbahçe yeter birazda Spartak cephesini inceleyelim.
Spartak’ın yükselen burcu Akrep olarak karşımıza çıkıyor ve yöneticisi Mars akrep burcunda ve tamda yükselen çizgisinin üzerinde. Bu takımı süper agresif, çok güçlü yapmakta. Hatta Mars ve şans evinde ki Neptün ile görünümü Spartak’ın elini biraz daha güçlendirmekte. Devam edelim; hedefler için 10. eve bakıyoruz hemen. 10. evi yengeç burcu kesmekte ve burada Venüs bulunmakta. Venüs ve mars köşe evlerde ve güçlü yerleşimdeler bu spartak için oldukça +puan açıkçası. Yalnız Venüs’ün spartak’ın kayıp evinde bulunan Satürn ile sert kontağı oyuncu kaybına, sağlık sorunlarına işaret etmekte. Spartak’ın şansına hemen göz atalım, şans evini balık burcu kesmekte, ay/Neptün her ikisi de bu evlerde yer almakta. Zaten Neptün /Mars kontağı spartak’ın elini güçlendirmekte fakat ciddi olaylar, sansasyonel durumlar, krizlere işaret etmekte. Sevmedim! Spartak oyunu alsa bile sahadan sağ çıkar mı bilemedim? Problemler çok fazla.


Çok teknik oldu sonuca gelelim, analizi Türkçeye çevirelim..

Fenerbahçe’nin göstergeleri ne yazık ki Spartak kadar güçlü değil, fenerbahçenin kötü oynayacağı veya şansız olacağına işaret etmemekte ama Spartak çok daha güçlü. Fenerbahçe’nin agresif bir maç oynaması gerekiyor. Bu maç verilere göre Spartak’ın olabileceğine işaret etmekte…


Bu ikinci astro-analiz yazım.. Her defasında tırsıyorum böyle yazılar yazarken J