17 Eylül 2012 Pazartesi

17 -23 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, söz, nişan gibi konular olacaktır. Yalnız bu hafta Merkür /Uranüs/Pluton arasında gerginlik meydana gelecek. İkili ilişkilerde özellikle farklı düşüncelere, farklı görüşlere saygı, onlara anlama önem kazanacak. Farklı, yaratıcı, orijinal olabilirsiniz. Yalnız partneriniz, ortağınız veya eşinizin değişken fikirleri sizi biraz yorabilir. Hatta şöyle, normalde sizi rahatsız etmeyecek bir cümle, bu hafta sizi ilginç bir şekilde rahatsız edebilir ve kendinizi bir söz düellosu içinde bulabilirsiniz. Güneş ile Pluton gerginliği iş-kariyer-ilişkilerle ilgili konularda duygularımızı kontrol etmemiz gerektiğini ve değişimlere açık olmamız gerektiğini vurgulamakta. Özellikle iş hayatında güç çekişmeleri içine girebilirsiniz. Artık Terazi dönemine giriş yapıyoruz, Terazi öncü burçtur ve sonbaharın artık geldiğin müjdeler, sonbahara giriş için terazi burcu temaslı önerilerim sizlere;



Boğa ve Yükselen Boğa;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz, sözleşme ve anlaşmaların gerçekleşebileceği konular, iş, yeni işler, projeler, anlaşmalar üzerine olabilecek. Kişisel sağlığınıza daha çok odaklanabilir, spor ve diyet gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta özellikle iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular sıkça ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim-bilgi alışverişi problemleri çıkartabilir. Oldukça özgün, yaratıcı fikirler de koyabilirsiniz ortaya. Yalnız sinirsel anlamda gerginlik yanında eşantiyon olacaktır. Güneş ile Pluton gerginliği özellikle kendinizle ilgili zorunlu bir yapılanma içine girebileceğinize işaret ediyor, bu diyet, spor..vb şekilde olabilir. Yurt dışı, hukuksal konular, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularda bir takım zorluklarla mücadele etmeniz gerekebilir.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır. Aşk sezonunuz açılmış olacak özellikle yalnızlar için, çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu 1 aylık süreci değerlendirebilirler. Bu hafta daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Bunun yanı sıra önemli bir arkadaşınız, dostunuzla aranızda bir gerginlik oluşabilir, bu gerginlik özel hayatınız yüzünden de ortaya çıkabilir.  Finansal konularla ilgili bu hafta bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
17 -23 Eylül Haftası



Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, aile, yerleşim, taşınma, yer değiştirme, evinizde tadilat gerektiren konulara yönelme, ev alma-satma gibi işler olabilecektir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız bu konularla ilgili stres içerikli durumlar söz konusu olacaktır. Farklı metodlar uygulayabilirsiniz. Yalnız bu hafta pluton-güneş ilişkisinden dolayı partner, ortaklık, ilişkiyi ilgilendiren konularda önemli, büyük bir engelin aşılması gerekebilir. Sevgi bu hafta daha da derinleşebilir. Fakat partneriniz veya ortağınız ailenizle, aile bireylerinizle ilişkilerde zorlanmalar, stresli durumlar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizde ki kişilerle finansal konular yüzünden de aranızda gerginlikler oluşturmamaya dikkat etmekte yarar var. Yalnız harcamalar artabilir, bütçenizi dengede tutmanız yarar var. Yeni ay ile birlikte, köklerinizi de araştırabilirsiniz.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, seyahatler, yakın çevre ile ilişkiler, eğitimle ilgili konular, seminerler..vb konular olabilecektir.  Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Merkür-Uranüs karşıtlığı, iletişimle ilgili konularda sürpriz beklenmedik gelişmeleri, fikirleri hayatınıza çekecektir, bir diğer olası etkisi de hukuksal konularla ilgilenmeniz uğraşmanız gerekebilir. Pluton ve güneş ikili ile, iş ve çalışma ortamınızda zoraki sizi zorlayan koşullarda olsa değişim sürecini devam ediyor, aşılması gereken bir engelin ardından iş ve çalışma koşullarınızda huzura kavuşabileceksiniz. Ki bu da ekimin ilk haftasına tekamül edebilir. 


Başak  ve Yükselen Başak;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, finansal konular, kazançlar, alım-satım işleri, bütçe ile ilgili işler üzerine olabilecektir. Pluton-güneş ilişkisi ile bu hafta özellikle önemli, mevki ve statü sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşin özü aslında, para ile ilgili bir engeli aşmanız gereken ve bir parça da zorlu bir hafta. Sürpriz beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir, giderler artabilir. size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var


Terazi  ve Yükselen Terazi;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız, iletişim konularınızı yönlendirebileceğiniz alanlar, tamamen kendinizle, kişiliğinizle, kişisel yeteneklerinizle ilgili konular olabilecektir. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeni gerekebilir. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha sabretmenizde yarar var. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz. Pluton-güneş etkisi ile, ev, yuva, aile ile ilgili bir takım konularda aşılması gereken bir engele işaret etmekte. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat etmekte yarar var.


Akrep  ve Yükselen akrep;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, Terazi burcuna geçişi ile birlikte bir dinlenme, içe dönüş süreci yaşayacaksınız önümüzde ki 1 ay. Kendinizi daha fazla sorgulayabilir, hayatın neresindeyim, nereye gidiyorum, hedeflerim neler, neler yapmam gerek gibi daha bir çok sorunun yanıtını arıyor olacaksınız. 5 Ekime kadar önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ertelemenizde yarar olduğunu düşünüyorum, ha erteleyemediniz olası imza gerektiren konularda maddeleri dikkatli okuyun ve işinize gelmeyi çıkartın sözleşmeler içinden. Çünkü 12. ev aslında kayıplar alanıdır ve şartlar ve koşullar tam olarak elimizde olmaz, bu yüzden adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Güneş-Pluton etkileşimi sizi, sizin çokta söz hakkı olamayacağınız bazı iş koşulları içine itebilir ama olası en güzel yanı ise, bulunduğunuz çevreden kaçmak için bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Sizin döneminiz ekim 20 itibari ile başlayacak, bu yüzden sabretmenizde yarar var. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta. Bu hafta işle ilgili önemli anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, yalnız dikkat edin! Koşullar ve şartlar aslında size sunulduğu gibi çıkmayabilir sonra, iyice araştırmadan riskli girişimlerde bulunmayın


Yay  ve Yükselen Yay;
17 -23 Eylül Haftası


Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, önümüzde ki 1 ay boyunca sizleri oldukça sosyal, o parti senin bu parti benim, arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızda güzel destekler alabileceksiniz.  Bu hafta Merkür-Uranüs etkileşimi ile özel hayatınızda özgürlük temaları biraz daha fazla vurgulanabilir. Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi tessten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.
Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Üstlerinizden övgüler alabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidecekler. Yalnız bu hafta Güneş ile pluto arasında ki gergin görünümden dolayı iş yerinde patron veya evde baba figürleri ile otorite ile iletişimde problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta biraz daha asi biraz daha isyankar olabilirsiniz. İş hayatınızda kendi isteklerinizin olması için daha çok diretebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bazı zorlanmalar gündeme gelebilir, partneriniz sizi anlamakta biraz zorlanabilir.  Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir ekim sizi bekliyor olacak. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek

Kova  ve Yükselen Kova;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar,  din, felsefe, akademik eğitim hukuksal konular, seyahatler, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler olacaktır. Özellikle yayıncılık, tanıtım, reklam faaliyetleri için güzel bir süreçtir bu. Kitap çıkarmak isteyenler yayın evleri ile toplantılar yapabilirler. Pasaport, vize..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.  Yalnız bu hafta Pluto ile Güneş arasında ki gerginlik yüzünden bu saydığım konularla ilgili isyankar etkiler ortaya çıkabilir, otorite ile problemler yaşayabilirsiniz. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Bu hafta yukarıda saydığım konularla ilgili önemli bir engeli aşma ve yeni başlangıçlar yapma zamanı olacak sizler için.


Balık  ve Yükselen Balık;
17 -23 Eylül Haftası

Bu hafta hem güneş hem de Merkür terazi burcuna giriş yapacaklar, krediler, burslar, primler, ortaklaşa kazançlarla elde edilen gelirler, miraslarla ilgili olacaktır. Özellikle Merkür sayesinde 5 Ekime kadar bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Krediler için araştırmalar yapabilirsiniz.  Yalnız bu Hafta Pluton  ile Güneş arasında ki gerginlikten dolayı, özellikle finansal konularla ilgili sürpriz beklenmedik harcamaların yanı sıra, bu konularsa söz sahibi, otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Yalnız trafikte araç kullanırken dikkat edin, riskli davranışlardan kaçının ve arabanızın muayenesini ıvırı, zıvırı eksik etmeyin