4 Eylül 2012 Salı

3 - 9 Eylül Haftası Burç Analizleri






Koç ve Yükselen Koç
3 -9 Eylül Haftası

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak, aile ilişkileri,ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda soğukluk yaratacak bir engel, sorun, aşılması zorunlu zorluklara işaret etmekte. Aile içinde anna-baba gerginlikleri sizlere yansıyabilir, büyük anne, anne anne gibi yaşlı kişilerle ilgili gelişmeler canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda ise koşulları 7 eylüle kadar istediğiniz gibi şekillendirmekte zorlanabilirsiniz. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bakın bu işte sizler için harika bir haber! 3 Ekime  kadar özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz fakat bir eleme dönemi olacak. Kalbiniz aşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Ki bu işaretleri de alacaksınız. Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra, bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebilecek, hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Tv,tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. Bu hafta güneş /Jüpiter etkileşimi ile iş ile ilgili seyahatler gündeme gelebilir veya çalışma ortamınızda bazı konular gereğinden fazla abartılabilir ama genel anlamda işinizle ilgili gayet bereketli ve olumlu bir hafta.


Boğa ve Yükselen Boğa
3 -9 Eylül Haftası

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Özellikle bu hafta sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, genital-üreme organları, böbreklerinize. Bunun yanı sıra iş yaptığınız kişiler, müşterilerle ilişkilerde zorlanma, sabrınızın sınanması, aşılması gereken bir engele işaret etmekte. İş ilişkileri açısından 7 eylüle kadar riskli sayılabilir. . 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi güzelleştirmek, evinizin önemli ihtiyaçlarını gidermek için harika bir süreç. Taşınmak isteye bilir, tamda kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, dekoratif büyük değişiklikler yapabilirsinizde! Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bir şekilde bakmaya ve plan yapmaya başlıyorsunuz! Ev arkadaşı arayanlar bu süreçte istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler mesela. Yuva, yerleşim,aile, ev , gayrimenkul ile ilgili konularda olumlu bir süreçte olacaksınız kısacası. Bu hafta etkin olacak Güneş / Jüpiter kontağı finansal anlamda kazançların artması, finansal şanslar yakalama, riskli girişimlerde bulunmaya müsaitlik, harcamalarımızda abartı yapabiliriz. Maddi anlamda güzel gelişmeler sizleri bekliyor evet ama paranız geldiği gibi gidebilir, paranızı iyi bir şekilde idare ve organize etmeye özen göstermenizde yarar var.


İkizler ve Yükselen İkizler
3 -9 Eylül Haftası


Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Özellikle ikili ilişkilerinize, özel ilişkilerinize parayı çok karıştırmamanız gereken bir hafta sıkıntılar oluşabilir. Maddi olarak risklerden, kumardan, borsadan da uzak durulmasında yarar var. Eğer iş görüşmeleriniz olacak ise parayı ilgilendiren konular sizi pek tatmin etmeyebilir. Bu 7 eylüle kadar geçerli bir etki. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Evet sizler için keyifli bir dönem başlıyor, tam tatil planları yapabilir, seyahatler organize edebilirsiniz 3 Ekime kadar, tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, web sitenizi açın, bloğunuzu açın, önemli anlaşmalarınızı yapın, imzalarınızı atın. Biliyorum ki bir süredir ateş topu gibisiniz, stresli, gergin, sürekli bir şeylerle boğuşarak geçiriyorsunuz günlerinizi, daha fazla efor sarf etmeniz gerekiyor bir şeyleri elde edebilmeniz için. Bu hafta bu yorgunluğun son demlerini yaşayacaksınız, bir sonra ki hafta adeta üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. En azından sürekli dikenlerini batırmaya hazır kirpiler gibi dolaşmayacaksınız ortalıkta! Bu hafta güneş /Jüpiter etkileşimi ile rüyalarınız çok fazla ilgi çekici ve mesaj içerikli olabilir, uyku düzeninize hafiften dikkat etmenizde yarar var. Kendinizi çok fazla tembelliğin rahat kollarına bırakmayın, olası rahatsızlıklar, hastalıklar içinde şifa bulabileceğiniz bir hafta olacak sizler için.


Yengeç ve Yükselen Yengeç
3 -9 Eylül Haftası

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Venüs burcunuzda olduğu için bu sizler için daha önemli bir etki, özel hayat, ikili ilişkilerde soğuma, mesafe, ayrılık, engel, gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde özellikle kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalarda baş gösterebilir. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek Bu tarihe kadar finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Yine bu tarihe kadar güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs..vb konular için sıkça para harcayabilir, gardrobunuzda extra yer açmanız gerekebilir. Lükse olan ihtiyacınız bu tarihlerde artabilir. Ama hemen korkmayın, Venüs finans evinizden geçerken sizlere kazançlarınızı arttırmak içinde yardımcı olacaktır. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan sizi oldukça sevindirecek haberlere-gelişmelere işaret ettiği gibi, onlarla seyahat – tatil planları da yapabileceğinize işaret etmekte.  Arkadaşlarınız bu hafta sizlerin para kazanmanıza, alım-satım-iletişim gibi işlere bulaşmanıza da vesile olabilirler.


Aslan ve Yükselen Aslan
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. İlişkilerden yana gizli dedikodular, gizli platonik ilişkiler, özel hayata ilişkin gerginlikler, özel hayata dair istenmeyen, huzur kaçırıcı durumlar oluşabilir, dikkatli olunmasında fayda var, kulağınıza her gelene inanmayın. 7 Eylül itibari ile Venüs burcunuza giriş yapacak ve 3 ekime kadar sizleri destekleyecek. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Yalnız olanlar, aşk,sevgi,cinsellik gibi konuları hayatınıza çok daha rahat çekebileceksiniz. Türlü teklifler alabilirsiniz, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış! Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, bakıma gidebilir, farklı size yakışan saç modellerini deneyebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yalnız bu süreçte şeker ve tatlı ihtiyacınız artabilir. Daha sıcak ve spontane ilişkileri kurabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz gayet flörtöz bir süreç sizleri bekliyor olacak. Bu hafta güneş*Jüpiter etkinliği özellikle finansal anlamda şans, kısmet, bereket, kazançların artması, dostlardan gelecek destek ile maddi durumun düzelmesi, maddi anlamda yeni kazanç yolları, sıkıntıların üzerinden gelinmesi gibi etkiler söz konusu. Yalnız harcamalarımıza yine de dikkat etmekte yarar var, özellikle dostlar-arkadaşlarla beraber yapılan harcamalarda abartılı olunmamasına özen gösterilmeli.


Başak ve Yükselen Başak
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Sosyal çevre-dost ilişkileri bakımından gerginlikler, mesafe, soğukluk, aranın açılması gibi durumlar söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızın özel hayatınıza müdahale etmeye çalışmaları sıkıntılı durumlar oluşturabilir, dikkatli olmanızı öneririm. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek Bu tarihe kadar. ilişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilir, kıskançlık, elde olmayan koşullar yüzünden aranıza türlü gerginlikler girebilir. Yalnız olanlar hayatlarında bir ilişkiye daha çok ihtiyacı olduğu konusunda yakınmalar artabilir, duygusal anlamda hassas ve alıngan davranabilirsiniz. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu yüzden özellikle günü birlik ilişkilerde extra dikkat etmeniz gerekiyor. Tabii ki genel olarak sağlıkla ilgili konularda özellikle bağırsaklarınız hassaslaşabilir.Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslı, fırsatlar elde edebileceğiniz, yükselişler, terfiler, iş arayanlar için iş görüşmeleri ve iş bulunabileceği, iş için seyahat edilebileceği, kariyerle ilgili konularda oldukça keyifli bir hafta olacağına işaret etmekte.



Terazi ve Yükselen Terazi
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yöneticilerinizde ilişkilerde mesafe, soğukluk, sert eleştiriler, kızgınlıklar yüzünden sıkıntılı durumlar oluşabilir. İş ilişkisi kurduğunuz kişilerle kontaklarınıza dikkat etmenizde yarar var. 7 Eylül itibari ile Venüs
aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, dışa dönük bir süreç içine sokacak. Bu tarihe kadar türlü aktivitelere katılabilir, hatta sizde organize edebilirsiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir, arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç, sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tamda sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Venüs, keyif, mutluluk, haz ile ilişkilendirilir. Arkadaşlarınızla tiyatro, sinema, moda, sergi gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Haydi bir güzel haber daha sizlere! Bu tarihe kadar iş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.Sizleri sosyal ortamınızda daha da popüler bir hale getirebilecektir. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sezgilerinizi ve hislerinizi kuvvetlendirebilecek, sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı çözmek için farklı, değişik alternatif konulara yönelebileceksiniz. Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda destekleyici, şans getirici fırsatlar söz konusu olabilir. Yalnız gönderilerinizde kaybolmalar olabilir, paketler karışabilir, dikkatli olun.


Akrep ve Yükselen Akrep
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Aile ile ilgili anne ile ilgili konularda sıkıntılar, engeller, problemler oluşabilir. Keza hukuksal, yasal konularla ilgili canınızı sıkabilecek konular gündeme gelebilir. Bu hafta koşulları ve şartları kontrol etmeniz pek kolay olmayabilir, akışa bırakmanızda ve sabırlı davranmanızda yarar var. Mars burcunuzda ilerlerken bu biraz zor biliyorum. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etki ile, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha çok keyif ve mutlu olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Bu konularda ki isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilir ve destek bulabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. İş arayanlar özellikle, güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlar ile ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda, size destek vermek için kolları sıvıyor. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden özellikle finansal anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte, onlardan borç alabilir, onlar sayesinde para kazabilirsiniz. Finansal anlamda rahat ve kazançlı bir hafta genel olarak.





Yay ve Yükselen Yay
3 -9 Eylül Haftası         


Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Arkadaşlık ilişkiler, sosyal çevre, dostluklar gergin hat üzerinde olacak, sorunlar, engeller, mesafeler, problemler, güven kaybı gibi durumlar oluşabilir. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, ticaret,ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konularda ki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar, yurt dışında veya sizden uzakta yaşayan birileri ile bir gönül macerası içine de girebilirler. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde iş/kariyer/ortaklıklarla ilgili konularda şans sizden yana olacak, terfiler, yöneticilerden destekler, iş değiştirmek isteyenler görüşmelerini yapabilirler. Bu hafta sosyal statünüz ve kariyer girişimlerinizden yana destekleneceksiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konularda kırmızı alarm, sıkıntılar, ayrılıklar, problemler, engeller, aşılması zorunlu sorunlara iaşret etmekte. Partnerinizin sabra, zamana, desteğe ihtiyacı olabilir, sorun yaratmak yerine sorun çözücü noktada kalmaya özen gösterin. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu size finansal anlamda destek sağlayacak bir gelişme, başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak, kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek,prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde yeni iş projeler, yabancıları, yurt dışını bağlan konularda destekleyici şanslı etkiler devrede olacak, keza hukuksal konularla ilgileniyorsanız yine şans sizinle birlikte olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerden iş anlamında güzel destekler alırken sağlığınız bu hafta geçtiğimiz haftalara nazaran çok daha kuvvetli olabilecektir.


Kova ve Yükselen Kova
3 -9 Eylül Haftası         


Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Bu hafta sağlığınıza biraz daha özen gösterin, özellikle göğüs ve genital bölgelere. Bunun yanı sıra kimseyle gereksiz tartışmalara girmemeye özen gösterin lakin hukuksal anlamda başınızı derde sokabilirsiniz. Gönderilerinize, paketlerinizle ilgili adresleri dikkatlice kontrol etmenizi önerebilirim. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar, yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Bunun yanı sıra, size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu tarihe kadar evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda raharlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış,huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde finansal anlamda rahat bir hafta sayılabilir, en azında kredi-*borç-prim,burs gibi konularda evren sizden yana olacak. Borçlarınızı abartmadan ödemeyebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık
3 -9 Eylül Haftası         

Bu hafta Venüs etkilerinin hakim olacağı bir hafta. Önce Venüs 7 eylüle kadar Satürn ile sert kontakta olacak. Aşk, çocuklar, özel hayat ve parayı bağlayan konularda stresli, sorunlu durumlar hakim. Ama çözülmeyecek cinsten değil: ama özel hayatınızda soğuma, uzaklaşma gibi durumlar gözlenebilir, çocuklarınızın sağlığı pek kuvvetli olmayabilir bu hafta. Hamile olanların bu hafta biraz daha dikkat etmelerinde yarar var. 7 Eylül itibari ile Venüs aslan burcunda giriş yapacak ve 3 ekime kadar bu burçta seyahat edecek. iş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Günlük bir takım işleri daha kolay ve seri bir şekilde halledebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Sağlıkla ilgili konularda yine destekleyici etkiler devrede olacak, kişisel gelişim, diyet, spor gibi konulara başlayabilirsiniz. Bu hafta güneş / Jüpiter etkileşimi sayesinde aile ve ortaklık gerektiren konularda destekleyici etkiler sizlerle olacak, olası sorunların üstesinden çok rahat bir şekilde gelebileceksiniz.