6 Eylül 2012 Perşembe

AY Aslan Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz aslan olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için keyifli, eğlenceli ve her anı yaşanmaya değer bir alan. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu tatmin edecek bir meşgaleyi her zaman çok rahat bulabilirsiniz. ‘’Hayatın tadını çıkartan insan’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

            Sizin için sıcak ilişkiler kurmak hayatınızın temel prensiplerinden biridir. Sahteliğe, iki yüzlülüğe hayatınızda kesinlikle yer yoktur. Ne kadar samimi o kadar güvenilirdir sizin için. Çevrenizde ki insanlar sizi oldukça cana yakın, neşeli, esprili, cömert ve bir o kadar harbi insan olduğunuzu düşünür.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, zihninizden ve kalbinizden geçen o anda ne ise odur. Tartmaz, süzmez, olduğu gibi doğal bir şekilde tepkinizi ortaya koyarsınız. Duygularınızı direkt şekilde ifade etmeye alışmışsınızdır. Yalnız biraz duygusal anlamda özellikle dışarıdan motive edilmeye ihtiyaç duyarsınız. Güzel sözler duymak, gaza getirilmek gibi.

            Genel olarak heyecanlı ve bir o kadar şakacı bir insanızdır. Yeni oluşumlar, yeni hedefler size cazip ve çekici gelir. Özel hayatınıza biri girdiği zaman onun hayatının merkezide olmak istersiniz. Bu hayatta ki asıl amacınız rahat bir şekilde hareket özgürlüğü kazanmaktır. Eğer içinde bulunduğunuz sosyal oluşumlarda yeterince ilgi göremezseniz ya küser ya da dikkatleri üzerinize çekmek için kişisel yeteneklerinizi ortaya koymaktan hiç çekinmezsiniz.

            Annenizi gözünüzde fazlaca büyütebilir ve onun mükemmel, muhteşem bir kadın olduğunu düşünebilirsiniz. Sizin kendinize özgüveninizin asıl kaynağı muhtemelen annenizdir çünkü onunda aynı şekilde kendine güveni oldukça yüksektir. Yalnız annenizi zaman zaman bencil bir bayan olarak algılayabilirsiniz.

            Sağlık olarakta, Üst midey, kalb, sinirler, sırtı ve sırtın 2 yanını hassas olabilir.  Zatülcenp, kaburgalar ve yan taraflarını ilgilendiren tüm hastalıklar, sırt ağrısı, kalp çarpıntısı, kalp sıkışması,şiddetli ateş, kalpteki tüm rahatsızlıklar, gözlerde ağrı, Ay aslan burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.