6 Eylül 2012 Perşembe

AY İkizler Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


Ay Burcunuz İkizler olduğu merak etmek, fikirler düşünmek, yaymak, iletmek ilk hedefleriniz arasında yer almakta. Çok hareketlisinizdir, enerjiniz değişken olmakla beraber genel olarak yüksektir. Bir olayla karşılaştığınızda vereceğiniz ilk tepki genel olarak ‘’Ne, Nasıl, Nerede..vb’’ şeklinde sorulardır.


Hızlı haraket eder, çabuk düşünür, mantıklı kararlar alırsınız. Fakat duygusal anlamda o kadar değişkensinizdir ki çoğu zaman anınız anınıza uymayabilir. Her konu hakkında söyleyecek 2 çift sözünüz her zaman vardır. Kah yer altı maden ocakları hakkında olsun kah gökyüzünün derinliklerinde ki olaylar ya da denizlerde nesli tükenen hayvanlar hakkında. Her olaya karşı duyarlısınızdır.


Duygusal ilişkilerde derine inme problemi yaşayabilirsiniz, bu yüzden ilişki kurduğunuz kişiler sizi yüzeysel veya sizin onları anlamadığından sıkça şikayet edebilirler. Hatta bu yüzden dışarıdan flörtçü olarak algılanabilir, duygusal anlamda karşınızdaki kişiye güven vermekte zorlanabilirsiniz. Siz kendinizi öncelikle bilgi anlamında güvence altına almak istersiniz, entelektüel bir zihin kapasitesiniz vardır.


            Hemen her konuda söyleyecek bir sözünüz vardır. Sohbetlerinizde candan davranırsınız, konuşurken kendinizi dinletmeyi başarısınız. Başkalarını dinlerken kendi söyleyeceklerinizi düşünürsünüz.

Annenizi, zeki, zihinsel olarak sürekli meşgul ve bir şeylerle ilgilenen, krizler karşısında soğukkanlılıkla hareket edebilen, sosyal, dışa dönük, bir kişi olarak algılayabilirsiniz.


Ay Burcunuz İKİZLER olduğu için, solunum sisteminiz, burnunuz, akciğerleriniz, elleriniz, kollarınız hassastır. Bu bölgeleriniz çabuk rahatsızlanabilir, bu yüzden extra dikkat etmenizde yarar var. Özellikle orta yaştan sonra damar tıkanıkları ve cildinizde sık sık kızarıklıklar oluşabilir.