6 Eylül 2012 Perşembe

AY Kova Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz KOVA olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin isyanların, sıra dışı olayların geliştiği, heyecan verici bir alandır. ‘Özgürlüğüm yaşam sebebimdir’’ tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel olarak; teknik konulara ilgisi olan, idealist, pratik, orijinal fikirli, iş birlikçi, özgürlükçü, mantıklı, toplum için çalışabilen, entelektüel zihin kapasitesi, yenilikçi, devrimci, fikir insanı bir yapınız vardır. Kalabalık gruplarla bir araya gelmek, organizasyonlar yapmak, sosyal olmak, arkadaşlarınızla beraber olmak sizin için tam anlamıyla duygusal alanda tatmin olmanızı sağlayan konulardır.

            Daha çok teorilere ve kavramlarla ilgilisinizdir. Duygusal anlamda da eğer bir şey orijinal değil ise çokta fazla dikkatinizi çekmez. Duygular ve ihtiyaçlar söz konusu olduğunda da mesafe duygusu ve mantık ön plana geçer. Bu mesafe koyabilme kapasitesi nedeniyle her türlü insanla kontak kurabilirsiniz, çünkü kendinizi diğer insanın endişe ve duygularıyla yoğun şekilde uğraşmak zorunda hissetmezsiniz.


            Sizin Ay burcunuzun Kova olmasından dolayı uyum sağlamayı öğrenmek birincil hedeflerinizden biri olmalı. Çünkü sizler egzantirik bir yapıya sahipsinizdir ve çevreniz bunu çokta normal karşılamayabilir. Bu hayatta ki asıl hedeflerinizi tek başınıza bireysel bir şekilde hareket ederek değil, içinde olduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelerek ancak gerçekleştirebilirsiniz.


            Anneniz sizin gözünüzde; iletişim yetenekleri kuvvetli, sosyal, dışa dönük, hareketli ama duygusal anlamda mesafeli, sağı-solu pek belli olmayan bir bayan olabilir. Annenizde sizin gibi özgürlüğüne oldukça düşkündür hatta sizin özgürlüğünüze düşkün olmanızın kaynağında anneniz yatıyor olabilir.

            Sağlık olarakta;  baldırlar, ayak bilekler, uyluk kısmı hassas olabilir. Bu uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklar, damarlarda pıhtılaşma yaratan sorunlar, kanı bozan tüm dolaşım problemleri, kramplar Ay burcunuzun KOVA  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.