6 Eylül 2012 Perşembe

AY Terazi Burcunda


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Terazi olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli güzelliklerle dolu veya sizin güzelleştirmeniz gereken bir yerdir. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak sanat, taratıcılık gibi işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. ‘Seviyorum o halde varım!’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel anlamda neşeli ve oldukça ilişki kurmaya meyilli bir yapınız bulunmaktadır. Estetik kaygıları olan, ilişkilere önem veren, adalet duygusu gelişmiş, uyumlu, objektif, entelektüel bakımdan gelişime açık, orta yol bulucu, yaratıcı, zevk sahibi. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi entelektüel anlamda yeterli donanıma sahip olmanızda geçer.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olaylara kimlerin karıştığını merak eder ve gerçekten haklı olan kim bunu merak eder ve sorgularsınız. Çünkü adalet duygunuz oldukça gelişmiştir ve çoğunluğun değil her zaman haklının yanındasınızdır.

            Tek başınıza hareket etmeniz zordur ve duygularınızı, hislerinizi paylaşacak birilerini istersiniz sürekli. Yalnız kalmanız veya paylaşamamanız sizi ciddi mutsuzluklara itebilir. Hayatınızda paylaşmak esastır. Estetik kaygılarınız oldukça gelişmiş olduğundan hayatınızda ilgilendiğiniz ne varsa öncelikle sunumu sizin için çok önemlidir.

            Anneniz sizin gözünüzde genel anlamda sakin ve dingin bir bayandır. Hatta evde dengeleri en iyi şekilde koruyan kişidir. Huzur ve sakinlik onun için çok önemlidir, hatta öyle ki yaşamında huzur ve uyumun bozulmaması için kendinden bile çoğu zaman ödün verebilen bir anneniz olabilir.

            Sağlık olarakta Omurga, alt karın, göbek, üreme organları, uyluk, kalça, bel ve böbrekleriniz hassas olabilir. Böbrek ve bel bölgesinde ki tüm rahatsızlıklar, bel ve kalça bölgesinde ki yanıklar, mesanede ki yaralar veya rahatsızlıklar, ülser, sırt problemleri, kan ile ilgili sorunlarda Ay burcunuzun TERAZİ  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.