6 Eylül 2012 Perşembe

AY Yay Burcunda...


Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.


            Ay burcunuz Yay olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta macera yaşanabilecek, heyecan verici ve sürekli yeniliklerin olduğu bir alan . ‘Engin denizlere sığmam taşarım’’ tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

           
            Genel Bilgiye aç, öğrenmeye açık, felsefi, vizyoner, iyimser, sporcu, hevesli, yeniliklere açık, amaç duygusuna sahip, sosyal, meraklı bir yapınız bulunmaktadır. Yeni şeyler öğrenmeye ve deneyimlemeye her an açıksınızdır. Farklı kültürler, farklı kişiler, farklı şehirler, farklı ülkeler her zaman sizi cezp eder. Hatta duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.


            Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olayın etik olup olmamasını merak edersiniz. Çünkü ahlaki yapınız oldukça gelişmiştir hatta bunun yanında dinsel anlamda inançlarınızda kuvvetlidir. Hayat yolunda her zaman ulaşmanız gereken önemli büyük amaçlarınız vardır ve idealistsinidir. Duygusal anlamda sıcak ilişkiler kuraya her ne kadar meyilli olsanızda bir o kadar özgürlüğünüze düşkünsünüzdür ve hesap vermeyi pek sevmezsiniz. Bu sizi mutsuz eder.


            Sizin Ay burcunuzun Yay olmasından dolayı öncelikle sorumluluk almayı öğrenmeniz gerekmektedir. Konsantrasyon sağlamayı ve elinizde ki olanakları doğru ve etkin bir şekilde kullanabilmeyi geliştirmeniz gereklidir. Bazen duygularınızı oldukça abartılı ve coşkulu bir şekilde ifade edebilirsiniz ve bu da eleştiri oklarını üzerinize çekmenize neden olabilir.

            Anneniz sizin gözünüzde güçlü, tam olması gereken ne eksik ne fazla tam ideal bir kadın, ideal bir annedir. İnançları kuvvetli, hayata bardağın dolu tarafından bakan, iyimser bir bayan olabilir.

            Sağlık olarakt uyluk ve kaba etlerin bulunduğu bölgeler hassas olabilir. Bu kısımlarda ortaya çıkan fistüller, hasarlar, yüksek ateş, hummalar, dört ayaklı hayvanlar tarafından zarar görme, spor sakatlıkları Ay burcunuzun YAy  olmasının  olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.