9 Kasım 2012 Cuma

13 Kasım Akrep Burcunda Güneş Tutulması ve Burçlar Üzerinde ki Etkisi




Daha önce 13 Kasım Akrep Burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulmasının genel etkilerini yazmıştım. On işte tamda BURADAN okuyabilirsiniz. Bunun yanı sıra tutulmalar özel gökyüzü olaylarıdır. Tutulma oldu aman hemen etkileri ortaya çıktı diye beklentiye girmek yanlıştır. Tutulma etkilerini bizler ŞÖYLE hissederiz...

Ve şimdi burçlar bazında güneş tutulması etkilerine geçebiliriz... Haftalık burç analizi beklemeyin bu hafta, Güneş tutulması etkileri haftanın genelinde etkili olacak zira. 



Koç ve Yükselen Koç;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi mali büyük riskler almak için pek uygun bir dönem olmadığına işaret etmekte, geçmişe ait sürpriz bir borç – ödeme gündeme gelebilir. Yalnız gerçekten size mi ait tam olarak emin olmadan ödeme yapmamanızı tavsiye ederim. Sağlığınızla ilgili konular için para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle tutulma zamanı alerjilere, zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak koşullar ve şartlar çoğu zaman sinirlerinizi bozabilir, çok ani ve sert tepkiler vermeye, patlamalar yaşamaya çok uygun bir süreçtesiniz. Yurt dışı, yabancılar, eğitim, iletişim gibi konularda sürpriz, beklenmeyen aksilikler meydana gelebilir. Tutulma sizlerin kriz bölgesine düştüğünden dolayı, yaşamınızda önemli bir krizi çözmek için hazır olmanızda yarar var.


Boğa ve Yükselen Boğa;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; ; İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi arkadaşlar / dostlar ve sosyal ilişkilerden yana hayal kırıklıkları oluşabilir, arkadaşlarınız yüzünden özel hayatınızda sorunlar ortaya çıkabilir. Doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var. Özellikle özel hayatınız, ortağınız veya partnerinizin hem maddi hem de sağlığı çok iyi gitmeyebilir. Maddi – finansal bir kriz durumu oluşabilir. Özellikle para mevzuları yüzünden ortak veya partnerinizle ciddi sürtüşmeler yaşayabilirsiniz, dikkat.


İkizler ve Yükselen İkizler;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi çalışma arkadaşlarınızla veya yöneticilerinizle ilişkilerde hatalar, yanlış anlamalar, fazla idealist tavırlar yüzünden zor durumda kalma, iş ile ilgili konularla ilgili hayal kırıklığı gibi durumlar oluşabilir. Terfi / zam gibi beklentiniz istediğini gibi karşılanmayabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerde de hayal kırıklığı, aldanma, aldatılma gibi durumlar oluşabilir. Bu dönem iş için gelen müşterilerin işleri bir türlü bitmeyebilirde, hep eksikler, hatalar, üzerinden defalarca geçmeniz gerekebilirde. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; özellikle ikili ilişkilerde zorlanma, ani kavgalar, tartışmalar, gerginlikler, tansiyonun yükselmesi gibi bir durum söz konusu olabilir. Özellikle birlikte sosyalleşeceğini halka açık alanlarda kavga etmekten kaçınmanızda yarar var. Aynı gergin etkiler iş ortağınızla ilişkiler içinde geçerlidir. İlişkiler bitmez, bozulmaz ama kalıcı hasarlar oluşabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular ; Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız yengeçler için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. . Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi; aşk konusunda fazlaca iadealist tavırlar sergilemek, beklentiyi yüksek tutmaktan dolayı hayal kırıklığı yaşanabilecek durumlar oluşabilir. Eğer partneriniz var ise, gerçekten süper romantik bir tatile gidebilirsiniz birlikte. Medya, yayıncılık, pazarlama gibi işlerden tekliflerde alabilirsiniz. Şu dönem tanıtım yapmak için oldukça uygun bir dönem. Neptün –Güneş sert etkileşimi çocuklarla ilgili konularda da hayal kırıklığı yaşatabilir sizlere, onların eğitimi veya kişiliği ile ilgili. Daha çok yaratıcılık, sanatla ilintili konular sizlere çok daha fazla iyi gelecektir. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; özellikle iş –çalışma- kariyer- iş yaptığınız kişilerle ani, fevri çıkışlardan kaçınmakta, kavga etmemekte yarar var. Sinirlerinizi çok ama çok bozacak durumlar oluşabilir ama sakinliğinizi korumalısınız. İş kazalarına karşı da dikkati olmakta yarar var. Çok iş var ama çokta iş kazalarına, hatalara yatkın olabileceksiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Özellikle sözleşme gerektiren konular gündeme geldiğince kasımın 28i ve sonrasını beklemekte yarar var. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi; evinizde, ailenizde parayı ilgilendiren konularda, maddi koşullarda hayal kırıklıkları oluşabilir, evinizde su borusu, banyo, tuvalet gibi noktalarda arızalar meydana gelebilir. Evinizi boyamak için uygun bir dönemdir veya evinizi güzelleştirmek için. Yaşamda belirlediğiniz hedeflerde sapma veya hayata karşı inanç kaybı yaşayabilirsiniz, güveninizi sarsacak, kabuğunuza çekilmenize neden olacak durumlar oluşabilir. Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde ve gerçekçi olmanızda yarar var. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; özel hayatınızda ani kavgalar, tartışmalar, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuların can sıkıcı bir şekilde gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Geçmişle ilgili konularda hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk almak için pekte uygun bir süreç değil açıkçası. Yurt dışı, hukuksal konular, akrabalar, yabancılarla ilişkiler oldukça zorlayıcı olabilir, bu alanlarda istediklerinizi elde etmek için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.


Başak ve Yükselen Başak;


Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi; özellikle ikili ilişkiler , ortaklıkla ilgili konularda yanlış anlamalar, hatalı iletişimler yüzünden sıkıntılar oluşabilir. İmza atmak, ortaklık başlatmak için pek uygun bir dönem değil, koşullar ve şartlar belirsiz ve her an değişebilir çünkü. Trafikte de dikkatsizlik yüzünden olası kazalara karşı dikkatli olmanızı öneririm, gönderdiğiniz ürün ve mailleri de doğru adreslere ilettiğinizden emin olun. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; ev içinde ki kazalara, kesici delici aletlerle ortaya çıkabilecek nahoş durumlara karşı dikkatli olunmasında yarar var. Özellikle evin elektrik aksamında problemler oluşabilir. Aile içinde  incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesela birden yangına dönüşebilir, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Ev, yuva, aile yerleşime ait konularda fevri davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.


Terazi ve Yükselen Terazi;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi; maddi konularla ilgili kazançlarınız artmaya devam ederken bir taraftan da hesapta olmayan, hayal kırıklığı yaratabilecek kayıplar söz konusu. Eğer iş veren iseniz çalışanınız yüzünden finansal zorlanmalar söz konusu olabilir. Yada iş arkadaşlarınızla para meseleleri yüzünden aranız açılabilir, dikkatli olmanızda yarar var.İşinizle ilgili ciddi yatırımlar düşünüyorsanız eğer merkür’ünde bu alana geri harekette olduğunu unutmayıp 28 kasım ve sonrasını beklemenizde yarar var açıkçası. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; lütfen trafikte agresif davranışlardan kaçının, birileri aracınızı çizebilir,  iletişim problemleri, eş veya ortağınızla ciddi iletişim kazaları gündeme gelebilir. Ani tartışmalar, kavgalar, agresif çıkışlar eş veya ortaklık ilişkilerinize zarar verebilir. Tutulma zamanı kimseyle dalaşmamaya özen göstermenizde yarar var. Besin zehirlenmeleri ve alerjilere karşı dikkat:

Akrep ve Yükselen Akrep;

Burcunuzda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu güneş tutulması zamanı odaklanacağınız konular; . Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi aşk konusunda yeteri kadar tatmin olmakta zorlanabileceğinize, aşk ve özel hayatınızı ilişkilendiren konularda hayal kırıklığı yaşanabileğine işaret etmekte. Pekte özel hayatınız açısından risk alınmaya uygun değil açıkçası. Yaratıcılık gerektiren yeni konular üzerine yoğunlaşabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Özellkle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda hayal kırıklıkları oluşabilir, verilen sözlerin yerine getirilmesi zorlaşabilir. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; maddi konular yüzünden gerginlikler, kavgalar, problemler ortaya çıkabilir. İş yaptığınız kişilerle işleri yetiştirme konusunda yaşayabileceğiniz gecikmelerden ötürü  tartışmalar yaşanabilir. Maddi anlamda yatırım yapmak için pekte uygun bir zaman değil.


Yay ve Yükselen Yay;


Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi sizi süper alıngan bir moda sokabilir, endişeleriniz, kaygılarınız çok daha fazla bir şekilde artabilir. Korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Özellikle aile içinde, isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek için aslında pekte uygun bir zaman dilimi değil. Özellikle sağlığınızla ilgili daha da endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz ama bunlar sadece endişe. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; spor anlamında ve hayatınızı ilgilendiren konular büyük riskler almak için hiçte uygun bir zaman değil. Adeta patlamaya hazır bir bomba haline sokabilecek bu tutulma sizi, en ufak bir hareket birden alevlenmenize yol açabilir, lütfen dikkat edin. Bu gerginlikler yüzünden ani kayıplar ve üzüntüler yaşayabilirsiniz. Yaşamda adeta gizli bir el sizin bütün girişimlerinizi engelliyor gibi de hissedebilirsiniz, sadece sakin olun ve 28 kasım haftasını bekleyin sabırla. Yanıcı, kesici, delici aletlerle de fazla haşır neşir olmayın, trafikte de lütfen aceleci davranmayın.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;


Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi;  dostluklar ve arkadaşlık ilişkilerinde hayal kırıklığı, umduğunu bulamama, gerekli desteği alamamaya işaret etmekte. Bu tutulma zamanı geleceğe yönelik hedeflerinizde sapmalar meydana gelebilir, yeniden gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bazı dostlarınızla aranıza mesafe koyma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; ev içinde görünmez kazalara karşı dikkatli olmanızı öneririm, ev içinde delici, kesici aletlere karşı dikkatli olmalı, evin elektrik aksamında sıkıntılar meydana gelebilir. Aile içinde kayıplar, can sıkıcı durumlar, koşulların ve şartların aniden değişmesine tanık olabilirsiniz.  Yaşadığınız yeri bile değiştirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;

Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi; iş ve parayı bağlayan konularda hayal kırıklığı, planlarınızın istediği şekilde gelişememesi gibi durumlara işaret edebilir. Hem iş hem  de finansal koşulları istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz, kaotik, belirsiz durumlar oluşabilir ve bu da biraz canınız sıkabilir. Terfi beklentiniz gecikebilir, iş değiştirmek içinde pek uygun bir zaman dilimi değil, 28 kasıma kadar beklemenizde yarar var. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak, dostlar ve arkadaşlarınızla aniden kavgalar, tartışmalar ortaya çıkabilir. Veya bir arkadaşınızın başına gelen sıra dışı bir olay ile ilgilenebilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık;


Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile odaklanacağınız konular; Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Tutulma zamanı Güneş – Neptün sert etkileşimi, sizleri daha da hassas yapabilir, yalnız bu dönem yeni bir şeyler öğrenmeye olan isteğiniz artabilir, yeni farklı, sıra dışı konulara ilginiz daha artabilir, eğitimler alabilirsiniz. Yabancılar, medya, hukuksal konularda yanlışlıklar, aldanmalar, hayal kırıklığı gibi durumlarda söz konusu olabilir. Eğer olası bir seyahate çıkacaksanız bavul ve biletlerinize sahip çıkmanızı öneririm. Tutulmanın  sahibi Mars; o gün Uranüs ile sert etkileşimde olacak; iş ve kariyerinizle ilgili konular gergin hat üzerinde, özellikle yöneticileriniz ile kavgalardan, ani tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Şu dönem yeni iş teklifleri gelebilir, sürpriz – beklenmedik bir şekilde ama değişim için beklemenizde yarar var. İş kazalarına karşı da dikkatli olmanızda yarar var. İş yaptığınız kişi ve müşteriler sabrınızı oldukça zorlayabilirler, sınırları aşan tavır ve davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızda yarar var.