7 Kasım 2012 Çarşamba

13 Kasım Akrep Burcunda TAM Güneş Tutulması ve Etkileri





Merhaba Arkadaşlar;

Aslında 13 Kasım değil 14 Kasım 00:07 ‘de Akrep burcunda bir TAM  Güneş Tutulması meydana gelecek. Tutulma Avustralya,Orta Amerika, Yeni Zelanda, Güney Amerika, Güney Pasifik hattında meydana gelecek. Özellikle bu bölgelerin doğal afetler bakımından risk taşıdığını belirtmek durumundayım.  Bu tutulmanın etkilerini anlamak için adım adım gidelim; tutulma öncelikle akrep burcunda meydana geleceğinden dolayı Akrep temalı konuların gündeme gelebileceğini düşünebiliriz; Yalnız unutmadan şunu söylemeliyim 6 Ekimde Satürn’ün akrep burcuna girmesi ile birlikte zaten yazacağım akrebik temalar çokça gündeme gelmeye başladı, bu yüzden aşağıda ki tutulma yazısının devamını okumadan önce Satürn’ünAkrep Burcuna Geçişi yazısını okumanızı tavsiye ederim. Her şey orada yazıyor çünkü. Evet şimdi tutulma yazımıza geri dönelim;

-          Gizli – saklı konu ve koşullar,belgeler, kayıtlar
-          Madenler, petrol, yer altı kaynakları ile ilgili konular
-          Seks ve cinselliğin ölümcül, sıkıntı yaran kısmı
-          Ölümler, mezarlarla ilintili konular
-          Büyük krizler, değişim – dönüşüm
-          Terör olaylarında artışlar, içinde mafyanın, mafyatik yeni oluşumlar
-          Atomik durumlar, plutonyum, atomik füzyonlarla ilgili konular.
-          Simya, karışım, büyü, zehir ile ilgili konular

Tutulmanın başrolleri arasında yer alabilecektir

Devam edelim adım adım;

Tutulma akrep burcunun 21 derecesinde meydana gelecek, bu da 3. dekanı anlamına gelmektedir. Akrep burcunun 3. dekanı – Bir zorbanın güç kazanması, yöneticinin tembelliğine, yöneticinin tembelliği yüzünden çıkacak olan sorunlara işaret etmektedir. Önemli bir olay karşısında yöneticinin kayıtsız kalması gerginliklere yol açabilir.

Tutulma güneş tutulması olduğundan dolayı Güneş’in o gün kuracağı kontaklar önem kazanacaktır;

Güneş; tutulma anında Neptün ile sert bir kontağı olacaktır. Güneş – Neptün kontakları; sahtelikleri, kırılganlığı, kendini feda etmeyi, değişken- belirsiz durumları , aldatılmaya müsait durumları, düşük kuvveti, karmaşaları, kaoslara, yoğun sisler, sel, sular ve deniz kenarı bölgelerle ilgili sıkıntılı durumlara işaret etmektedir. Güneş tutulması zamanı bu etkiler çok daha ön planda olacağına işaret etmektedir.

Tutulma Akrep burcunda olacağından dolayı, akrep burcunun yöneticisi MARS’ın tutulma zamanı bulunduğu yer ve konum oldukça önem kazanmaktadır. Olayların nasıl bir şekilde vuku bulacağına işaret eder. Mars tutulma zamanında yay burcunda yer almaktadır ve Uranüs ile sert bir görümümü bulunmaktadır. Yay burcunda ilerleyen mars, gücün, mücadelenin, kuvvetin otokontrolsüz bir şekilde ortaya çıkabileceğine işaret etmekte, mars- yay ikilisi bir nevi yaylım ateşi gibidir, kontrolsüz bir güç durumu söz konusudur. İnşallah ateşli silahlar, patlamalarla ilgili dağınık, değişik yerlerde, kontrolden çıkan durumlar söz konusu olmaz diyorum. Bunun yanı sıra Mars – Uranüs etkileşimi ise kural tanımazlığı, asiliği, meydan okumayı, gereksiz riskleri, kazalara, uçaklarla ilgili sorunlara işaret edebilir.



Şuan gördüğünüz resim, tutulmanın İstanbul merkezli Astro –Carto – Graphy çalışmasıdır. Siyah nokta ile belirttiğim yerlerde olaylar, doğal afetler, patlamalar, çatışmalar, problemler, güç savaşlarının olabileceği, problematik hatta deprem hattına işaret edebilir.



Tutulmayı Türkiye açısından değerlendirdiğimizde ise oldukça önem kazanmakta, çünkü Türkiye’nin burcu akrep! Tutulma Türkiye’nin doğum anında ki hem Jüpiter hem de Venüs’ü ile etkileşimde olacak;  buradan yola çıkarak; Endüstri, dış işleri bakanlığı, yargı, diplomatlar, din adamları, kadın sanatçılar, genç kız çocuklar üzerinde etkili olabilecektir. Özellikle bu konularda yukarıda sayılan akrep temalı olaylar sık bir şekilde gündeme gelebilir. Yine grevler, çalışan kesimi daha da zorlayacak durumlar, özellikle sağlık çalışanlarını üzebilecek yapılanmalar yapılabilir. Cinsellikle ilgili zorlayıcı, cinsel konuların ağır eleştiriler alabilecek yanları ile ilgili haberlere sıkça rastlayabiliriz. Türkiye’de gizli belgeler, kayıtlar gündeme gelebilir. Bu tutulmayı Türkiye açısından hiç sevmedim ordu ve donanmayı zor duruma düşürecek yeni gelişmeler söz konusu olabilir.


Burçlar üzerinde ki etkisini yarın detaylı yazacağım…