19 Kasım 2012 Pazartesi

19 – 25 Kasım Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. Marsın oğlak burcuna geçişi ile beraber, iş ve kariyer konularında daha hırslı, verimli, konsantrasyonuzun yüksek olacağı, hedeflerinize kendinizi daha yakın hissedeceğiniz, daha kolay organize olabileceğiniz bir dönem başlıyor. 26 Aralığa  kadar iş ve kariyer konularına enerjinizi yönelteceğiniz zaman zaman stresle mücadele etmeniz gereken bir süreç olacak. 21 Kasımda ise Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, bu yüzden finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Borç alacak-verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler, alavere durumlar oluşabilir. Özellikle sağlıkla ilgili genital bölgelerimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir.


Boğa ve Yükselen Boğa;
19 – 25 Kasım Haftası


Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. 9. evinizde ilerleyecek olan mars, yayıncılık, iletişim, yurt dışı ile ilgi projeler, yabancılarla ilgili işler, yurt dışına seyahatler konusunda yaşamınızda hız vermeye başlayacak. 26 Aralığa kadar sıkça seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız bu saydığım konularla ilgili agresyon, mücadele, stres gibi durumlarla da sıkça karşılaşabilirsiniz. 21 Kasımda ise Güneş yay burcuna geçiş yapacak.  Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu 1 aylık süreçte odak noktanız  olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hemen üzülmeyin, yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atmaya başlayabilirler, bazılarınız söz, nişan, evlilikle ilgili adımlar atabilirsiniz. İlişkisi olanlar 15 Aralığa kadar krizler yaratıp onları çözümlemeleri gerekebilir, karşınızda ki kişiye bir kere daha aşık olabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. Marsın oğlak burcuna geçişi ile birlikte, başkalarına ait finansal konular, krediler, miraslar, burslar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgili daha kontrollü, sonuç elde edebilmek için daha hırslı davranabileceksiniz bir süre. Bu konularla ilgili zaman zaman stres yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz. 21 Kasımda ise Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir.  . Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 aralığa  kadar sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak, diyet ve spora başlayacak olanlar çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Yaptığınız işe aşırı bir tutku ile bağlanabilirsiniz.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar Marsında oğlak burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi daha çok ilişkiler ve ortaklıklar alanına yöneltebilirsiniz. Enerjinizi daha kontrollü bir şekilde kullanabilir, yeni bağlantılar kurabilir, ortaklıklarla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarınızı çok daha kolay organize edebilir, idare edebilirsiniz. Yalnız marsın zaman zaman agresyon getireceğini de unutmamak lazım, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda zaman zaman stres yarataqn koşullarla uğraşmanız gerekebilir. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek.  Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa kadar  kadar aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yalnız kadar cinsel enerjinin biraz daha yoğun olabileceği flörtler, yakınlaşmalar içine çekilebilirsiniz. Birliktelikleri olanlar, daha tutkulu, romantik bir süreç içine girecekler. Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. 21 Kasımda da Güneş yay burcuna giriş yapacak ve 1 aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. Check –up yaptırmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
19 – 25 Kasım Haftası


Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. Marsında oğlak burcunda girmesi ile beraber, öncelikle sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz, özellikle ateşli rahatsızlıklara, kemiklerinize, delici, ateşli aletlere. İş ve çalışma koşullarında daha kolay organize olabilir, daha sıkı ve konsantre çalışabilirsiniz. Belirleyeceğiniz hedeflere daha planlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek.  Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 aralığa kadar evinizle, yuvanızla, ailenizle, yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizde yalnız başınıza bir takım çalışmalar yapmak için güzel zamanlardır, yine boya, badana, tamirat gerektiren işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinizle baş başa kalabilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız aslında. Ailenizle bu süreçte ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz. 21 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konuların aşk ve çocuklar üzerine olacağına işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz.


Başak  ve Yükselen Başak;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. Marsında oğlak burcuna geçişi ile beraber, aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz. Zaman zaman sabrınızın test edildiğini düşünebilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa kadar fikirlerinizde daha inatçı olabilirsiniz. Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşleriniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir. 15 Aralığa  kadar türlü yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler gerçekleşebilir, bazıları akraba yanına ziyaret şeklinde hayatınıza nüks edebilir. Bazılarınız ise, kendini yazıya verebilir, tüm iletişim araçları aktif iletişim içinde olacakları oldukça yoğun bir süreç bekliyor olacak. 21 Kasımda güneş’in yay burcuna geçiş yapması ile birlikte 1 aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem.



Terazi  ve Yükselen Terazi;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. Marsın oğlak burcuna geçişi ile birlikte, yakın çevrede ki haraketlilik yerini aile içine bırakıyor. Aile içinde agresyona dikkat etmeli, yer değiştirmei taşınma konuları gündeme gelebiliri özellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa kadar finansal konular gündemde olmaya başlayacak, evet kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, fakat bu konuda daha hırslı davranabilirsinizde, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınız daha çok giyim,kuşam, süs..vb konular üzerine olacaktır. Finansal anlamda şanslı fakat aynı şekilde fazla inatçı da davranabilirsiniz dikkat… 21 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık periyotta odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olabilecektir.


Akrep  ve Yükselen Akrep;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar.  Bu nispeten iyi bir haber çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti ama bu dönem bitti. 15 Aralığa  kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın. Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir, bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Yine Mars sayesinde, fikirlerinizde çok daha inatçı ve yakın çevrenizi ikna etmek istediğiniz konularla ilgili pekte zorlanmayacaksınız. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 aralığa kadar daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz ama çevrenize oldukça çekici enerjiler gönderecek ve özellikle yalnız olanlar türlü flört ve çıkma teklifleri ile karşılaşabilirler. Yine fiziki olarak saç boyama, fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, Venüs ilaç gibi gelecek size. Kendinizi güzelleştirmek için daha çok zaman harcayabileceksiniz. Yalnız bu dönem olası başlayacak ilişkilerde tutkular, arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olacaktır. İlişkisi olanlar ise sevgilinizin, eşinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislere dikkat.


Yay  ve Yükselen Yay;
19 – 25 Kasım Haftası

Uyku zamanı sona eriyor bu hafta. 21 kasımda burcunuza geçiş yapacak olan güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Yalnız burcunuzda geri giden merkür’ü unutmamalı anlaşma, sözleşme, imza gerektiren işlerinizi 28 kasım ve sonrasına bırakmanızda yarar var. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa  kadar özel hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, Venüs 12. Evinizde hareket ediyor olacak; halk dilinde “Kısmetim kapalı” dendiği bir dönemde diyebiliriz. İlişkisi olanlar minik krizlerle mücadele etmeleri gerekebilir, ilişkisi olmayanlar ise pekte herkes tarafından onay verilmeyen, platonik ilişkiler içine çekilebilirler. Yine bu dönem genital bölgeniz hassas olabilir, ağrılar, kaşıntılar oluşabilir. Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Veya bir diğer olası etkisi ise, gizli ilişkileri içine çekilebilir ve etrafınızda ki kişilere bundan pek bahsetmek istemeyebilirsiniz. Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar.  Finansal konular ön planda olacak, yalnız mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır. Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
19 – 25 Kasım Haftası

Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar.  Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, totinizin üzerinde oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor. Bunun yanı sıra cazibeniniz de aynı oranda arttıracak. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa  kadar daha çok sosyal olacak, arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, partiler, organizasyonlar ön planda olacak. Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir veya onları fazlaca kontrol etmek isteyebilir, bazılarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı daha fazla sahiplenebilir, onlara karşı tutucu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemim size katacağı sosyalliği ve hayatına katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkartmaya bakın.


Kova  ve Yükselen Kova;
19 – 25 Kasım Haftası


Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar. 12. evinizde seyahat edecek. Bu dönem yeni girişimlere başlama zamanı değildir pek, sürekli bir engellenme hissi yaşarsınız veya girişimlerinizin önünde setler oluşur. Keza dünya size karşıymış gibi gelir, , içsel sıkıntılar, içsle mücadele, ruhsal sıkıntılar üstüne sağlıkla ilgili mücadele, kendinizi hayatın gerisinde kalmış hissetme ve sürekli uyku modu marsın size sunacakları arasında yer almaktadır. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa  kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda genel anlamda şanslı olacaksınız, yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir. Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Yalnız üstleriniz, yöneticilerinizin zaman zaman uyarı ve ikazlarına maruz kalabilirsiniz. İyi veya doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler bir çok kişi tarafından görünür olacak ve takdir beğeni toplayacaktır. Güneş ise 21 kasımda yay burcuna geçiş yaparak önümüzde ki 1 aylık periyotta dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebileceğinize işaret etmekte.

Balık  ve Yükselen Balık;
19 – 25 Kasım Haftası


Bu hafta Mars oğlak burcunda hareket edecek 26 Aralık tarihine kadar.  Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak. 22 Kasımda da Venüs Akrep burcunda geçiş yaparak 15 Aralığa kadar burada seyahat edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 15 Aralığa kadar uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir, tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatırı sayılır, mevki ve statü sahibi özellikle bayan kişilerden destekler alabilirsiniz, önemli görüşmeler gündeme gelebilir, fakat kolay kolay güvenemeyebilir, karşınızda ki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz. Bazılarını ise hayatın soyut, mistik, felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilir. 21 Aralıkta ise Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak, önümüzde ki 1 aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz.