14 Ocak 2013 Pazartesi

14 - 20 Ocak Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım;  Bu hafta Venüs’ün plutonla birlikte hareket etmesi sonucu yalnız olanlar yurt dışında yaşayan ya da yabancı uyruklu kişilerle flörtler yaşayabilirler ama bu ilişkilerin ömrü çok uzun olmayabilir. Boşanma arefesinde olanlar bu etki ile ortak zemin bulmakta bir parça zorlanabilirler. Kendi işinin sahibi olanlar uluslar arası ilişkiler kurabilirler. Venüs’ün oğlak burcuna geçtiği bu hafta hem mesleki hem de finansal anlamda destekleyici ve gelirlerinizi arttırmanız konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs ile pluton etkileşimi sayesinde ise hukuksal ve eğitimle ilgili konularda minik zorlanmalar oluşabilir, özel hayatınızda fazlaca tutkulu olabilir, ya hep ya hiç mantığında hareket edebilirsiniz, işte bu noktada biraz dikkatli olmakta yarar var aslında. Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır. Bu bir aylık süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğu veya yanlış) görünür olacaksınız. Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs’ün Pluto ile etkileşimi sayesinde finansal konularda bir değişim, dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bu yüklü miktarda bir borcun altına girerek olabileceği gibi uzun süredir belinizi büken bir ödemenin sonuna da gelebilirsiniz. Yalnız bu hafta genital bölgeleriniz hassas olabilir, bulaşıcı hastalıklara bünyeniz daha yatkın olabilir, dikkatli olmakta yarar var. Eşinizin, ortağınızın maddi olanaklarından yararlanabilir veya ortaklaşa yürüttüğünüz işler var ise kazançlarınız artabilir. Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz, özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu bir aylık süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevk, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs ile Pluto etkileşimi de bu hafta kesinleşecek, özel hayatınızda tutku ve cinsellik ön planda olabileceği gibi, bu 2 gezegenin birlikte hareket etmesinde dolayı, ilişkilerinde ya he ya hiç mantığında yaklaşabilirsiniz. Eğer pekte mutlu değilseniz bu hafta ilişkinizi sonlandırabilirsinizde. Sadece ilişki değil, ortaklıklar anlamında da destekleyici bir hafta olacak. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, primler, burslar, miras, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından daha kolay yararlanabilecek, borca ihtiyacınız olduğu anda rahatça destek bulabileceksiniz. 

Aslan   ve Yükselen Aslan;
14 – 20 Ocak Haftası
Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım;  Venüs ve Pluton etkileşim içinde olacak ve bu sizi bir nevi kamçılayabilir ve hırslarınızı ortaya çıkartabilir, özellikle meslek ve kariyerinizi ilişkin konularda. İş yapış şeklinizde, çalıştığınız ortamda ciddi değişim rüzgarları esmeye başlıyor. İş ortamında kadınlarla ilişkilerde minik prüzlerde meydana gelebilir bu hafta. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır. Bu bir aylık süreçte, ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.


Başak   ve Yükselen Başak;
14 – 20 Ocak Haftası
Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım;   bu hafta Venüs ve Pluto etkileşimi sayesinde, riskli konular size daha cazip gelebilir, yatırımlarınızı değerlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ve olası yeni başlayan flörtler daha tutkulu ve cinsel yönü çok daha ağır basabilir. Bazılarınız hamilelik haberi ile oldukça mutlu olabilirsiniz. Bu hafta güçlü, tutkulu bir aşk durumu söz konusu. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte mesela check-uptan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs ile Pluto bu hafta birlikte hareket edecekler geleceğiniz için ve de yaşam alanı, toprak, gayrimenkul konularına ilişkin yatırım planları yapabilirsiniz. Evinizde aslında tadilat işlerine girişecekseniz kazalara karşı dikkatli olmanızda yararda var bu hafta. Özellikle yatak odanızı bir elden geçirebilirsiniz, yenileyebilir, yenim ürünler alabilirsiniz.. . 20  Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır. Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. Genel anlamda riskli girişimlerden olumlu sonuçlar elde etmenizin yüksek olacağı bir süreç ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atın

Akrep   ve Yükselen Akrep;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs ve pluto birlikte hareket edecekler bu hafta ve yakın çevreniz ve iletişimle ilgili konularda minik değişimler başlıyor hayatınızda. İletişim, yazılı ve sözlü anlamda yeni iş projeleri ve teklifleri gündeme gelebilir, bekleyin bakalım. Bazılarınız ise bu etki ile, hayatınıza güzellik ve keyif katacak bir takım eğitimlere başlayabilirsiniz. Yalnız bu hafta trafikte dikkatli olmanızı, özellikle kadın sürücülerle başınızı derde sokmamanızı tavsiye ederim. 20  Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir.  Hayatınızın bundan sonra ki 6 aylık sürecinizi nasıl geçireceğinizin kararlarını alabilir adımlar atabilirsiniz.

Yay   ve Yükselen Yay;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; 2. evinizde Venüs ve Pluto birlikte hareket edecekler, bu da kazançlarınız ve sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili değişimlere işaret etmekte. Haydi bakalım bu hafta alış-veriş merkezlerine giderek belki de gardrobunuzu yenilemenin zamanı gelmiştir sizler için. Bu hafta finansal konularda uyanık davranma eğiliminde olabilirsinizde yalnız dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olmamaya da dikkat edin. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir bu. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fazla ilgilenmekten kendin ize vakit ayırmayı da ihmal etmemelisiniz.


Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Bu hafta Venüs ve Pluton kol kola hareket edecekler, sizleri çok daha hırslı ve tutkulu bir hale getirerek ya hep ya hiç mantığında hareket etmenize neden olabilir. Kendinizi oldukça çekici ve güzel hissetmenize neden olacak.Yalnız bu çok güçlü bir cinsel enerjidir, eğer yalnız iseniz size yaklaşacak olan kişiler öncelikleri cinsellik olabilir. Bunun yanı sıra güzelleşmek için cesaret gerektiren girişmlerde de bulunabilirsiniz. Bir de bu açı cinsel tacizlere işaret edebilir, bu tabi sadece potansiyel. 20  Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi anlamda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz.


Kova   ve Yükselen Kova;
14 – 20 Ocak Haftası

Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; ilişkilerden yana zorlanmaların olabileceği bir hafta, etrafınızın onaylamayacağı ilişkilere çekilebilirsiniz. İlişkiniz var ise aldanma –aldatılma hikayeleri gündeme gelebilir, ilişkilerinizi çok fazla içselleştirebilir, her an arıza çıkarmaya hazır olabilirsiniz. 19  Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, kişisel konular üzerinden olacaktır. Güneş’in burcunuza geçmesi ile beraber, tüm spot ışıkları üzerinizde olacak ve rahatlıkla dikkat çekebileceksiniz. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz.

Balık   ve Yükselen Balık;
14 – 20 Ocak Haftası
Bu hafta  Venüs – Pluto beraber hareket edecekler akabinde hem merkür hem de Güneş Kova burcuna giriş yapacaklar. Bunların etkileri neler olacak göz atalım; Venüs ve Plutonun beraber hareket edeceği bu hafta, hem iş hayatından kazandığınız gelirler hemde sosyal yaşantınızda , sosyal çevrenizde ki değişimlere işaret etmekte. Bu değişimler iyiye işaret olan değişimler, hayatın size sunacağı bir takım fırsatları iyi değerlendirin bu hafta. Yalnız bu hafta özellikle kadın arkadaşlarınızın sorunları ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir, özellikle onların özel hayatıyla ilgili veya sağlıkları ile ilgili. Şimdiden sizlere kolay gelsin. . 20  Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu bir aylık süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.