28 Ocak 2013 Pazartesi

27 Ocak - 3 Şubat Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta Güneş ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden hem sosyal ilişkilerde bozulmalar, arkadaşlık ilişkilerinde sorunlarhem de para-finans-borç-alacak verecek konularında gergin zamanlar yaşayabilirsin. Bu hafta para muhabbetini minimuma indirmenizde yarar var. Girişimleriniz aksayabilir.  Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak, arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler…vs gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek. 26 Şubata  kadar Venüs burada seyahatine devam edecek.


Boğa  ve Yükselen Boğa;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş ve satürn kavga halinde olacaklar, bu pekte hoş bir etki değil açıkçası. Hem ilişkiler hem de kariyer ile ilgili konularda bu hafta tatmin olmanız zor, kavgalar, tartışamalar, engeller, problemler, sizi zor duruma sokacak gelişmeler söz konusu. Bu hafta dikkat edilmezse istifalar, ilişkilerde ayrııklar oluşabilir. Bu hafta yeni ortak işler başlatmak, evlenmek için pek uygun değil. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz, bu etkiler 26 Şubata kadar devrede olacak.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta biraz nane arkadaşlar, güneş/satürn etkileşimi  devrede olacak, iş ortamında gerginlikler, iş arkadaşlarınız ile gereksiz yere ortamın gerilmesi, sağlığınızın bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta iş değiştirmek, yeni işlere başlamak için pek uygun değil. Bu gerginliğin nedeni bir müşterinizde olablir, son anda işi yapmaktan vaz geçebilir. Önemli iş görüşmelerinizi bu hafta yapmayın. Hele ki proje mroje satacaksanız. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. özellikle yalnız olanlar için söylüyorum yabancı uyruklu kişilerle flörtlere girişebilirsiniz, veya sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir bu. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Yurt dışı ile ile ilgili meselelerinz sorun çıkmadan hallolabilecektir.


Yengeç    ve Yükselen Yengeç;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta dikkatli olunması gereken bir hafta, Güneş / Satürn etkileşimi devrede olacak, özel hayatınızda karmaşa, engel, aşkınıza karşılık görememe, ayrılıklar söz konusu olabilir. Hayattan çokta fazla keyif almayabilir, depresif takılabilirsiniz. Aşk anlamında ki girişimleriniz sonuçsuz kalabilir. Çocuğunuzla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks..vb gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna bu hafta daha fazla para harcayabilirsiniz.

Aslan     ve Yükselen Aslan;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta zorlu geçeceğe benziyor, güneş-satürn etkileşimi sizleri hem ilişkiler hem de aile konularında zorlayabilecek. İlişkilerde uzlaşma zor olabilir, aile içinde gerginlikler, hasta haberleri, ev sahibi ile tartışma gibi etkiler söz konusu olabilir. Bu hafta tüm girişimleriniz engellenebilir. Ev almak,satmak, kiralamak, taşınmak, evde tadilatlar için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek. ilişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır.

Başak     ve Yükselen Başak;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş/satürn etkileşimi ile pekte keyifli bir haftaya giriş yapmıyorsunuz. Tüm iletişim kanalları ile sorunlu bir iletişim kurabilirsiniz. Bu haftanın ana teması aslında sizlerin iletişim olacak. Kullandığınız cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler…vs sizi yarı yolda bırabilir. Yol demişken, bu hafta araç kullanan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar, geeksiz agresyondan, tartışmalardan kaçınsınlar trafikte. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek.  iş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.

Terazi     ve Yükselen Terazi;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Haftaya güneş/satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilir, ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta riskli yatırımlar için hiç uygun değil, borç vermek ve almak içinde. . Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek.  Ay sonuna kadar hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüsün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var. 

Akrep     ve Yükselen Akrep;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta sizi diğer burçlara çok daha fazla zorlayabilir. Güneş / Satürn etkileşimi sizleri hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konusunda stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu hafta elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil.Kariyer anlamında üstlerinizle birbirinize girmemeye özen gösterin.   Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek; ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzde ki 15 gün hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Yay     ve Yükselen Yay;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta için pekte güzel haberlerim yok aslında sizlere. Bu hafta dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdan iş çevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabiir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ne yazıkki biraz acımasız olacak gibi.Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek; kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzde ki ay  için tatil planları yapabilirsiniz.

Oğlak     ve Yükselen Oğlak;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Güneş/Satürn etkileşiminin hakim olacağı bu hafta özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu hafta kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek; ay sonuna kadar para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz!Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım-satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz.


Kova     ve Yükselen Kova;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Bu hafta güneş-satürn etkileşimi devrede olacak, kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşamamazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli bir hafta sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişmlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek; ile ay sonuna kadar, güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız, fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz.


Balık     ve Yükselen Balık;
28 Ocak – 3 Şubat Haftası;

Haftaya pek keyifli başlamıyoruz açıkçası, güneş/satürn etkileşimin devrede olacağı bu hafta yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, paraport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı. Venüs artık kova burcuna giriş yapacak ve 26 Şubata kadar bu burçta seyahat edecek; ile ay sonuna kadar ilişkilerde kriz zamanlarına işaret etmekte. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir; gizli pekte etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Mesela evli bir adamla flört edebilir, sevgilisi olan biri ile yazışabilir, sizden yaşça çok büyük veya küçük biri ile görüşebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Biliyorum şu ana kadar okuduklarınız yüzünden bile benden nefret ettiniz, ama benim elimde olan bir şey değil, olası potansiyel etkileri yazıyorum sonuçta. Bu transitin olası bir diğer etkisi de, kendinizi bir ilişkiye layık görmeme, kendinizi yalnız hissetme veya bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissetme şeklinde nüks edebilir.