11 Şubat 2013 Pazartesi

11 - 17 Şubat Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç
11 -17 Şubat Haftası;

Bu hafta Venüs / Satürn kavga halinde olacak, arjadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinde gerginlikler, dostluk ilişkileri testten geçebilir, baı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabileceğiniz noktalara gelebilirsiniz. Özellikle para mevzuları yüzünden aranızın açılma tehlikesi söz konusu. Özellikle dostluk ilişkilerinde sevgi ve değer görme ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Özellikle kadın karakterlerle anlaşmak bu hafta sizler için daha zorlayıcı olabilir. Bu hafta birileri için kefil olmak, büyük borçlar vermek, şirket kurmak içinde pek uygun değil. Mars / Satürn arasında ise uyumlu bir etkileşim söz konusu bu hafta, daha sağlam güvenilir kaynaklar ile ruhsal çalışmalar yapabilirsinz, biraz daha kendinize dönme, yalnzlık temaları ağır basacak olsa da, şu birkaç haftalık süreci yaşamdan tam olarak beklentiniz nedir, kendinizle ilgili değiştimek istediğiniz özellikler nelerdir bunları düşünüp sorgulayabilirsiniz. Ayrıca sigara gibi kötü alışkanlıkları da bırakmak için gerekli  manevi gücü kendinizde bulabilirsiniz. Evet aslında bu etkileşim manevi güç gerektiren yapmayı düşündüğünüz ne varsa yapmanıza yardımcı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa;
11-17 Şubat Haftası;

Bu hafta kariyerle ilgili konularda yine sorunlu etkiler söz konusu, venüs/satürn uyumsuzluğu özellikle kadın figürleri ile kariyer anlamında zorlanma, ortak paydada buluşmakta sıkıntılar, yaptığınız işlerin değer görmemesi, işlerinizin engellenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Özellikle kadınlarla çalışmak, kadın müşterilerle çalışmak daha zor gelebilir. Bu hafta kadın figürlerle yeni iş anlaşmaları yapmak, iş kurmak içinde pek uygun değil açıkçası. Mars/ Satürn uyumu ise arkadaşlarınızdan sağlam, kalıcı, güzel desteklere işaret etmekte. Dostlarınız sayesinde yaşamınızda çözümsüz gibi görünen bir sorunun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Özellikle erkek arkadaşlarınızla birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Bu hafta organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı bir araya toplayabilir, özel davetler organize edebilirsiniz. Bu hafta dostlukları pekiştirmek, sağlamlaştırmak, yararlı işler yapmak için çok güzel bir hafta.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta Venüs/satürn kavga halinde olacaklar, yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir, girişimleriniz engellenebilir. Pasaport, vize gibi işlemlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle bu hafta sağlığınıza çok daha fazla özen göstermenizde yarar var, tansiyonunuz özellikle zorlayabilir bu hafta sizleri. İş ve çalışma ortamınızda kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu, iş arkadaşlarınızla birbirinizi anlamanız, ortak bir anlaşmaya varmanız zor olabilr. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Mars/Satürn uyumu ile de eğer bu hafta iş değiştirmeyi düşünüyorsanız veya terfi gibi bir beklentiniz var ise gerçekleşebilir. Eğer iş arıyorsanız bu hafta birinin aracılığı ile iş bulabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hedef belirlemek, kendinize çeki düzen vermek, yanlış giden tarafları belirleyip bunlar üzerinde çalışmalar yapmak, sağlam projelere girmek, görev almak için oldukça uygun bir hafta.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;
11 – 17 Şubat Haftası

Bu hafta Venüs ile / Satürn arasında uyumsuz bir görünüm meydana gelecek; özel hayatınız, aşk yaşantınızda hayal kırıklığı, değer görmeme, sevgiyi hissetmeme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızda kalbiniz kırılmaya daha açık, isteklerinize ulaşmak daha zor olabilir. Özellikle ilişkinizde para meseleleri yüzünden problemler de ortaya çıkabilir. Özellikle sevgilinizin ailesi ile ilgili sorunlarda oluşabilir. Eğer varsa çocuklarınız onların  sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir.  Mars / satürn ise oldukça uyumlu etkileşim içinde olacaklar; yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim, yabancılarla ilgili konularda olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bir de bu hafta size iyi gelecek, kendinizi iyi hisssetmeninize yardımcı olacak bir seyahat organize edebilir, felsefe- din..vb konular üzerinde araştırmalar, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta biraz daha bencil olup, sizlere iyi gelen hobilerinize yönelin, kendinize zaman ayırın, kendiniz için daha çok bir şeyler yapabilirsiniz. Keza hobi sayılacak konulara yönelebilir, kursa-seminerlere de katılabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
11 – 17 Şubat Haftası;

Bu hafta  Venüs / Satürn pek gergin görünümde olacaklar; özellikle bu gerginlik sizi ilişkiler açısından vurabilir, ilişkilerde sorunlar, ayrılıklar, sevgi ve değer konusunda problemler söz konusu olabilir. İlişkilerde ve ortaklıklarda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir. Bu hafta ortaklık kurmak, imza atmak, sözleşme yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Özellikle özel hayat, ilişkiler, partner ilişklilerinde sorunlu bir hafta. Mars/ Satürn uyumu görünümü sayesinde ise para anlamında gücünüzü toparlayabileceğiniz, özellikle aradığınız bir borç, ihtiyacınız olan bir kredi gibi finansal anlamda çözmeniz gereken bir sorun var ise bu hafta bunları halledebileceksiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak, yeni hedefler belirlemek için oldukça uygun bir hafta. Kendinizde harekete geçebilecek gücü rahatlıkla bulabileceksiniz. Evinizde bir şeyleri düzenlemek, değiştirmek, aile içinde bir şeyleri düzene sokmak içinde gayet güzel bir hafta.

Başak ve Yükselen Başak;
11 – 17 Şubat Haftası;

Bu hafta Venüs / Satürn gerginliğinden sizde nasibinizi alacaksınız. Özellikle iş hayatınızda, iş ortamınızda kadın figürlerle, kadın iş arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz, iş için kullandığınız iletişim gereçlerinde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta beklediğiniz bir terfi  varsa bir süreliğine askıya alınabilir, beklediğiniz bir iş varsa yine aynı etkiler söz konusu. Sağlığınıza da dikkat etmeli, bu hafta spor veya diyete başlamak için pekte uygun bir hafta değil. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmakta yarar var. Mars/Satürn uyumlu görünümü ile de imza atmak, ortaklık başlatmak için gayet uygun bir hafta. Eğer ilişkinizde, özel hayatınızda sıkıntılar var ise bunları düzeltmek adına harekete geçmek içinde gayet uygun bir zaman dilimi. Yalnız bu hafta eğer araç kullanıyırsanız trafikte dikkat etmenizi öneririm. İnternetle ilgili bir takım iş projeleriniz var ise bu hafta bunları başlatmak içinde gayet uygun bir hafta.

Terazi ve Yükselen Terazi;
11 – 17 Şubat Haftası;

Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs ile Satürn arasında gerginlik söz konusu; Bu hem para hem de özel hayatınızda sorunlara işaret etmekte. Aşk anlamında hayal kırıklığı, zorlanma, ayrılık, ilişkilerin pamuk ipliğine bağlı olması, sevginin hissedilememesi gibi durumlara işaret edebiilir.  Bu hafta hayatın keyifli ce sizi motive edecek tarafları ile ilgilenmeniz zor olabilir. Estetik operasyondan saç boyatmaya kadar pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Mars ve Satürn arasında ki uyumlu etkieşimle de finansal anlamda kendinize çeki düzen vereceğinize, bütçenizi düzenleyebileceğinize işaret etmekte. Yeni iş projeleri alabilirsiniz. Yalnız bu hafta finansal anlamda riskler almak için pek uygun değil, maddi anlamda hedef belirleme ve bu hedeflere göre çalışma-plan yapma haftası sizler için bir nevi.


Akrep ve Yükselen Akrep;
11-17 Şubat Haftası;

Bu hafta Satürn ile Venüs arasında ki gerginlik sayesinde bu hafta özellikle kişiliğinize yönelik saldırılar sıkça gerçekleşebilir veher yaptığınız sürekli eleştiri alabilir. Evde, yuvada, aileden yana huzur bulmanız zorlaşabilir, komşular/ev sahibi veya aile bireyleri ile anlaşmakta zorlanabilir, ailenizden birileri hasta olabilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilr. Aile içinde değer-sevgi alışverişinde sıkıntılar oluşabilir. Mars/ Satürn uyumlu etkileşimi ile özel hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek için oldukça uygun bir hafta. Eğer partneriniz yok ise bu hafta sağlam, kalıcı ilişkiler kurma potansiyeliniz oldukça yüksek. Keza bu hafta yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, yeni hobilere yönelmek içinde oldukça uygun bir hafta. Artık bu hafta sağlam, kalıcı adımlar atmak, harekete geçmek için çok uygun.

Yay ve Yükselen Yay;
11 – 17 Şubat Haftası;

Venüs ve Satürn gergin görünümü sayesinde de aslında bu hafta kötü dedikodular, arkanızdan dönen gizli oyunlar söz konusu olabilir ve bunları fark edebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenize karşı güven duygunuzu yitirebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler ve aşkta yana da şansınız pekl yavet gitmeyebilir, özellikle platonik takıldığınız biri var ise onunla ilgili sizi üzecek haberler de alabilirsiniz. Bu hafta gizli ilişkiler yaşamaya, gizli ilişkilere çekilme potansiyeliniz oldukça yüksek. Kardeşlerinizle, komşularınızla ilişkilerde sorunlar meydana gelebilir. Mars/Satürn uyumlu etkileşimi sayesinde ise daha çok ailenize odaklanabilir, evinizde/ aile içinde düzeltmek/ organize etmek istediğiniz konulara el atabilirsiniz. Bu hafta taşınmak, yer değiştirmek, evinizde tamirat işleri ile uğraşmak için olduka uygun bir hafta. Bunun yanı sıra kötü alışkanlık ve özelliklerinizden kurtulmak için de çalışmalar yapabilirsiniz. Ama bu hafta özellikle iletişim kazalarına karşıda dikkatli olmanızda yarar var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
11- 17 Şubat Haftası;

Bu hafta Venüs ile Satürn arasında gerginlik hakim olacak, hem sosyal ilişkileriniz hem de finansal konular gergimn hat üzerinde. Maddi anlamda gereksiz risklerin alınmaması gereken bir hafta iken sosyal anlamda da düzeni ve huzuru bozacak kişilerle papaz olabilirsiniz dikkat etmenizde yarar var. Özellikle bu hafta eğlenceye, sosyal aktivitelere daha çok para harcayabilir, işin ucunu kaçırabilirsinizde ki bu da sizi epey mutsuz edebilir. Para yüzünden sosyal ilişkileriniz zarar görebilir. Bu hafta Mars/ Satürn arasınd aki uyumlu etkileşimle birikte arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları organize edebilir, birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Aslında bu hafta biraz sosyal yaşantınızı gözden geçirme, düzene sokma, gereksiz kişileri ayıklama zamanı olabilir sizler için. Gerçeten size yarayaracak, sevgisini verecek, değer verecek kişileri seçebilir ve size yük olan kişilerden kurtulabilirsinizde.

Kova ve Yükselen Kova;
11 – 17 Şubat Haftası;

Bu hafta Venüs ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden birilerinin işinize karışması yüzünden aranız açılabilir, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda isteklerinizi elde edebileceksiniz fakat istediğiniz koşullar ve ölçülerde olması zor gözüküyor. Bunun yanı sıra özel hayatınızda daha dikkatli olmalı, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden partneriniz ile de aranız açılabilir. Bu hafta özellikle aynı işi yaptığınız veya aynı sektörede çalıştığınız veya müşterinizle gönül ilişkisine girmemenizi tavsiye ederim. Bunun yanı sıra bu hafta estetik operasyon yaptırmak, fiziksel anlamda büyük değişmler yapmak içinde pek uygun değil. Çokça ağzınızın tadı kaçabilir bu hafta.  Bu hafta Mars/Satürn arasınd aki uyumlu etkileşim sayesinde de para anlamında elinizin daha da güçlenmeye başlıyor, yaptığınız işler daha görünür bir hal almaya başlıyor artık. Maddi anlamda hedeflerinize ve isteklerinize kilitlenecek ve rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık;
11 – 17 Şubat Haftası;

Bu hafta Venüs / Satürn gerginliği yüzünden varsa özel hayatınız bir krizden geçebilir, ilişkilerde gereksiz sorumluluk hissi, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden uzaklaşma, mesafe, ara verme gibi durumlar konuşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yok ise de bu hafta öyle byük aşkı falan beklemeyin, sizin hoşlandığınız kişiden de karşılık göremeyebilirsiniz. Eğer öyle bir niyetiniz var ise bu hafta duygularınızı açmak için pekte uygun bir hafta değil. Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda da sorun ve aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Hayatı ve yaşamı daha fazla sorgulayabilirsiniz ama iyi anlamda değil. Bu hafta Mars ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşim sayesinde; gücünüzü toparlama, yaşamda ki hedeflerinize kitlenme zamanı artık. Uyuma, tembellik yapma zamanı değil, hedef belirleme ve harekete geçme zamanı. Mars zaten hazır burcunuzda ilerlerken satürn desteği ile de yaşamınıza kontrollü bir hız vermenin zamanı geldi artık. Mars ise hareket ve motivasyon kazandıracaktır yaşamınıza ve bu satürn ile birleşince sizi kimse durduramaz. Adeta hedefe kitlenmiş komutan gibi olursunuz.