14 Şubat 2013 Perşembe

2013 Senesinde Hangi Burcu Neler Bekliyor ?


Merhaba Arkadaşlar;

Bildiğiniz üzere Aralığın son haftasında 2013 Astroloji Rehberi ve Burçlar isimli bir kitap çıkardım. Şu an ikinci baskısı tükenmekte olan kitabın sizler için minik bir özetini yayınlamak istedim "14 Şubat Sevgililer Günü" hediyesi olarak sizlere. Not alabileceğiniz tarihlerde mevcut hepsinde. Elbette daha detaylı okumak için kitabı alabilirsiniz ya da bir adım daha ileri giderek dilerseniz doğum haritanızla ilgili danışmanlık alabilirsiniz. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...





KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

SOSYAL HAYATINIZ RENKLENİYOR!
Ocak ayının ikinci haftası kesinleşecek olan Mars–Satürn etkileşimi, finansal konuların problem yaratabileceği bir haftaya işaret ediyor. 18 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay sayesinde iş hayatınızda parmakla gösterileceksiniz. 27 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise aşk ve ilişkiler bakımından romantik günlere işaret ediyor. 10 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek Yeniay’la birlikte sosyal hayatınız renklenmeye ve hareketlenmeye başlıyor. Mars, 12 Mart’ta burcunuza giriş yapacak sizi bir nevi ateş topuna çevirecek. Hedeflerinize çok kolay ulaşabilirsiniz. 21 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde stres de yakanızı bırakmayacak. 22 Mart’ta Venüs burcunuza giriş yapmasıyla aşk konusunda şanslı bir döneme gireceksiniz. 16 Nisan’a kadar aşk için fazlasıyla zamanınız olacak. Aşk ve ilişkilerle ilgili konular için özellikle 28 Mart tarihine beş yıldız koymanızı tavsiye ederim. 1-16 Mayıs, finans ve bütçeyle ilgili konularda yol planı çizme dönemi olacak sizin için. 25 Mayıs’ta yönetici pozisyonundaki kişilerle ilişkilere dikkat! 3 Haziran’da Venüs’ün Yengeç burcuna giriş yapıp 27 Haziran’a kadar bu burçta kalacak olması ev ve aileyle ilgili konularda şanslı ve keyifli bir süreç başlatacak. Evinizde huzur bulmak her zamankinden daha kolay ve keyifli olacak. 26 Haziran’da Jüpiter’in Yengeç burcuna giriş yapmasıyla birlikte, bu bir yıllık süreçte aile içindeki çözümsüz görünen tüm konular çözüme kavuşacak. 8 Temmuz’daki Yeniay geleceğe yönelik hedef ve planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. 7 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle yalnız olanlar yeni kişilerle tanışabilirler. Eğer partneriniz varsa oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. 5 Eylül’de iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ekim ayı ise sizin için çok önemli çünkü 19 Ekim’de burcunuzda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu süreç partnerinizi tartma ve eleştirme döneminiz olacak. Eğer yalnız iseniz evleneceğiniz kişiyle de tanışabilirsiniz. Gelelim 19 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulmasına!  Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. 20 Ekim’den 12 Kasım’a kadar sekizinci evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret ediyor. 3 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek güneş tutulması, finansal kaynaklar açısından sizi destekleyecek. Aralık ayının ilk yarısına kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu ay bir nevi sizler için dinlenme, okuma, araştırma, öğrenme ayı olacak.


BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

DAHA GİRİŞKENSİNİZ!
11 Ocak’taki yeniay hukuk, eğitim ve iletişim konularındaki karışıklıkları sonlandırıyor. Bu dönemde aile içinde yanlış anlamalardan kaynaklanan gerginliklere karşı dikkatli olun. 10 Şubat’taki Yeniay girişkenliğinizi artıracak. Kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Şubat’ta başlayan Merkür gerilemesini sosyal ilişkilerinizde hissedebilirsiniz. 25 Şubat’ta Başak burcunda meydana gelecek olan Dolunay sayesinde yeni insanlarla tanışabilir ve ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk yaşayabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız da çok yüksek. 11 Mart’taki Yeniay’la birlikte sosyal anlamda hareketli ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kendinizi şanslı ve romantik hissedeceksiniz. 22 Mart haftası görünmez kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 27 Mart’ta ise iş konularında fazla idealist davranabilirsiniz. 10 Nisan’daki Yeniay ile birlikte önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz. 25 Nisan’da Akrep burcundaki parçalı ay tutulmasıyla ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilir de.
10 Mayıs’ta burcunuzda meydana gelecek güneş tutulmasıyla fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devreye girecek. Tutulma aslında yaşamınızda çürümeye yüz tutmuş, bir türlü bitmeyen, sonlanmayan konuları yaşamınızda iyice görünür hale getirir ve bunlara çözün bulmanız konusunda sizi destekler. 8 Haziran’da beklenmedik kazançların yanı sıra ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni gelirler elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. 26 Haziran’da üçüncü evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzdeki yıl iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler konularında yepyeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat de gündeme gelebilir. 7 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek Yeniay ise aile hayatınızı olumlu yönde etkileyecek. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 5 Eylül’deki Yeniay sayesinde harika bir aşk yaşayabilirsiniz. 20 Ekim’de Merkür Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak. Bu durum 12 Kasım’a kadar partnerinizle aranızda iletişim problemleri ortaya çıkartabilir. Yanlış anlaşılabilir, hatta suçlanabilirsiniz. Yeni bir adım atmak için 15 Kasım ve sonrasını beklemenizde yarar var. 17 Kasım’daki Dolunay’la birlikte de yeni girişimlerde bulunmak, kazançlarınızı artırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Aralık yılın yorgunluğunu atabileceğiniz güzel bir ay olacak. Maddi olarak güçleneceksiniz.


İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

KARARLI OLMANIZ GEREK!
11 Ocak’ta gelir ve giderle ilgili konulara odaklanacaksınız. 28 Ocak’taki Dolunay seyahat planlarınızı bozabilir, gerilmeyin! 10 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek Yeniay’la birlikte, seyahat, eğitim ve hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belirleyeceğiniz hedefler önümüzdeki aylar için önemli olacak. Onuncu evinizde geri gitmeye başlayacak olan Merkür’ün bazı minik uyarılar var; 19 Mart’a kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. 25 Şubat’ta Başak burcundaki Dolunay’la geleceğinizi şekillendirmek adına kararlar verebilirsiniz. 11 Mart’ta kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Bu süreçte tek ihtiyacınız kararlı olmak. 27 Mart’ta Terazi burcundaki Dolunay ise aşk evinize düşüyor. Yalnız olanlar çok keyifli ve çok romantik ilişkiler içine girebilir. İlişkileri olanları ise romantizm bekliyor. 10 Nisan’daki Yeniay döneminde ortak birtakım işlere girişebilir, daha önce girmediğiniz ortamlara girebilir, orijinal kişilerle tanışabilirsiniz. 10 Mayıs’taki güneş tutulması hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle finansal risklere girmek için uygun bir zaman değil.  25 Mayıs’ta meydana gelecek ay tutulmasıyla kötü giden ilişkileriniz bitebilir. 8 Haziran’da burcunuzda oluşacak Yeniay, yeni başlangıçlar çok iyi bir süreç. 19 Haziran’da kazançlarınızı artıracak muhteşem fırsatlar yakalayabilirsiniz. 26 Haziran’dan sonraki bir yıllık süreçte Jüpiter, finansal açıdan güvence arayışınızı giderecek. Bu konularla ilgili desteği rahatlıkla bulabileceksiniz. Yalnız 26 Haziran’da geri gitmeye başlayacak olan Merkür, dikkatli olmanız konusunda sizi uyarmakta. Maddi konuları 21 Temmuz ve sonrasına bırakmakta fayda var. 8 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeniay finansal konulara projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. 22 Temmuz’da Kova burcunda oluşacak Dolunay keyifli bir seyahat vaat ediyor. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. 7 Ağustos’ta Aslan burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bunları hemen değerlendirmeyin. 5 Eylül’de Başak burcunda meydana gelecek Yeniay ise öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermenizi gerektirebilir. 19 Eylül’deki Dolunay da kariyerinizi ilgilendiren konularda etkin olacak. 5 Ekim’deki Yeniay finansal konularla ilgili sıkıntılarınıza son verecek. Ayrıca sizi çok heyecanlandıracak, romantik bir aşka yelken açabilirsiniz. 3 Kasım’da Akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma koşullarınızda bir değişim olabilir. Aralık ayının ilk yarısında ise eğer yalnızsanız oldukça keyifli bir ilişki yaşayabilirsiniz.  


YENGEÇ (22 Haziran-21 Temmuz)

YENİ KAZANÇ KAPILARI AÇILIYOR!
Ocak ayının ilk günlerinde meydana gelecek yeniay, bir takım bitişlere işaret ediyor. 28 Ocak’taki Dolunay’la birlikte ise yeni bir iş teklifi alabilir. Şubat ayında sizi yakında ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Bazı sürpriz ödeme ve harcamalar can sıkabilir. 21 Şubat’ta dokuzuncu evinizde geri gidecek olan Merkür, ödemelerde gecikmelere yol açabilir. 11 Mart’taki Yeniay’la birlikte güçlü kadınlardan destekler görebilirsiniz. 27 Mart’taki Dolunay zamanı ise yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. 10 Nisan’da sürpriz iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. 25 Nisan’da aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. 10 Mayıs’taki güneş tutulması zamanı sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. 26 Haziran’da Jüpiter burcunuza giriş yapacak. Hayata daha iyimser bakmaya başlayabilirsiniz. Kazançlarınızda gözle görülür artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. 8 Temmuz’da sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar söz konusu olacak. Merkür’ün düz hareketine döneceği 21 Temmuz tarihi ise tüm çalışmaları düzene sokma zamanı artık sizin için. 7 Ağustos’taki Yeniay zamanı yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. 5 Eylül’deki Yeniay’da ise aşk kapınızı çalabilir. 5 Ekim’de aile ile ilgili konular ön planda olacak. 19 Ekim’de kariyerinizi ilgilendiren konular gergin hat üzerinde. Tek ihtiyacınız kendinize her zamankinden çok güvenmek. 20 Ekim’de Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak Merkür, aşk konularında kafanızın karışmasına yol açabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkacak. Tutulma zamanı aşk konusunda beklentiyi yüksek tutmak hayal kırıklığı yaşatabilir. Eğer partneriniz varsa birlikte hiç aklınıza gelmeyecek romantik bir tatile gidebilirsiniz. Medya, yayıncılık, pazarlama gibi alanlardan iş teklifleri alabilirsiniz. Tanıtım yapmak için oldukça uygun bir dönem. Daha çok yaratıcılık, sanatla ilintili konular sizlere çok daha fazla iyi gelecektir. 17 Kasım’da Boğa burcunda meydana gelecek Dolunay sayesinde arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kişilerle irtibat halinde olabilirsiniz. Aralık’ta daha çok ruhsal ve manevi konularla ilgilenebilirsiniz. İleriye yönelik planlar yapabilirsiniz.




ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

YURTDIŞI BAĞLANTILARINIZ ARTIYOR!
28 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay’la birlikte önemli bir bitiş yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha net ortaya koymaya çalışın. 25 Şubat’ta maddi olarak harika gelişmeler sizi bekliyor. Para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. 11 Mart’ta ise Yeniay sayesinde bir süredir üzerinde uğraştığınız projenin meyvelerini toplayacaksınız. 27 Mart’taki Dolunay’ın etkisiyle seyahat planları yapabilirsiniz. 10 Nisan’da meydana gelecek Yeniay sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir. 25 Nisan’da yuva, aile, taşınma, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken kendinizi zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. 10 Mayıs’ta onuncu evinizde gerçekleşecek olan güneş tutulması kariyeriniz üzerinde etkileyici olacak. Fikirlerinizle, yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. 25 Mayıs’ta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. 26 Haziran’da geri hareketine dönecek olan Merkür, üstü örtülü konuları gün yüzüne çıkarabilir. 22 Temmuz’da ise Kova burcundaki Dolunay ise evlilikte ufak hayal kırıklıklarına yol açabilir. 7 Ağustos’ta ise Aslan burcunda oluşacak Yeniay size keyif ve mutluluk getirecek. 5 Eylül’de ise maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor. Yeni iş teklifleri alabilir, gelirinizi artırabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde de şansınız açık. 5 Ekim’de Terazi burcunda Yeniay meydana gelecek. Bu dönemle birlikte, kafanızı boşaltmak için yapmanız bir seyahate çıkabilir, Mars’ın yüklediği enerji fazlasını bu şekilde üzerinizden atabilirsiniz. 19 Ekim’de hatırı sayılır kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Merkür, 20 Ekim’de geri gitmeye başlayacak. 12 Kasım’a kadar geleceğe dair kafanız karışık olabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile aile, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda güç çekişmelerine dikkat edin. Yaşamda belirlediğiniz hedeflerde sapma veya hayata karşı inanç kaybı yaşayabilirsiniz, güveninizi sarsacak, kabuğunuza çekilmenize neden olacak durumlar oluşabilir. Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde ve gerçekçi olmanızda yarar var. 17 Kasım’da Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, çalışanlar iş hayatında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Aralık ayında ise sosyal ilişkilerdeki denge arayışı ön planda. Gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Özellikle verilen sözler zamanında gerçekleşmeyebilir…


BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

HEDEFLERİNİZE ULAŞIYORSUNUZ!
11 Ocak’ta aşk evinizde gerçekleşecek olan Yeniay sırasında hayatınızda biri yoksa aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Ayrıca çocuk sahibi olmayı düşünenler bu zamanı değerlendirebilirler. 28 Ocak’taki Dolunay’da ise kabuğunuza çekilebilirsiniz. 10 Şubat’ta birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklerden kaçının. 25 Şubat’ta burcunuzdaki Dolunay iş ve para anlamında muhteşem etkiler getirecek. 11 Mart’taki Yeniay’la birlikte, romantik ve doludizgin bir ilişkiye hazırlıklı olun. Partneriniz varsa, evlilik kararı dahi alabilirsiniz. 17 Mart’ta Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişim konularında toparlanmaya başlayacaksınız.  27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay’la birlikte maddi sorunlar ortadan kalkmaya başlıyor. 10 Nisan’da ise Koç burcunda Yeniay meydana gelecek; elinize sürpriz bir para geçebilir. 25 Nisan’daki parçalı ay tutulmasında ise ani seyahatler gündeme gelebilir. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret ediyor.
10 Mayıs’ta ise Boğa burcundaki güneş tutulması uzak yerlere seyahatler, uluslararası ilişkiler gibi konularda etkili olacak. 25 Mayıs’ta da Yay burcundaki ay tutulmasıyla; yuva, aile, yer değiştirme, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak. 26 Haziran’da Jüpiter Yengeç burcuna giriş yapacak. Bundan sonraki bir yıl içinde sosyal çevrenizi genişlemeye başlayacak. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsatla karşılaşmaya başlayacaksınız. 26 Haziran’da Merkür geri gitmeye başlayacak ve üç hafta sürecek bu geri hareketi sosyal ilişkilerinizde hissetmeye başlayacaksınız. 8 Temmuz’da 11. evinizde gerçekleşecek olan Yeniay, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacak. 21 Temmuz’da Merkür’ün geri gidişi artık sona eriyor. 7 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek Yeniay sırasında sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. 5 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ise yeni iş tekliflerini gündeme getirecek. 19 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sayesinde evliliğe adım atabilirsiniz. Evli olanlar ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. 5 Ekim’deki Yeniay zamanı parayla ilgili önemli görüşmelerinizi ertelemeniz faydalı olacak. 19 Ekim’de ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma zamanı sizin için önemli bir tamamlanma durumunu getirebilir. 20 Ekim-12 Kasım kadar arasında üçüncü evinizde geri gidecek olan Merkür, bilgi yanlışlıkları ortaya çıkabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla ani seyahatler gündeme gelebilir. Aralık ise bir nevi toparlanma ayı olacak sizler için. Aksayan konuları çözüme ulaştırabilirsiniz.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İLİŞKİLERE DİKKAT!
11 Ocak’ta aile içinde olası bir konu çözüme kavuşacak. 28 Ocak’ta Aslan burcundaki Dolunay sayesinde arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği görebileceksiniz. 10 Şubat’ta ki Yeniay ise size aşk getirebilir. Partneri olanlar ise romantik dakikalar geçirebilir. Özellikle sosyal çevrenizin de desteğiyle yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. 21 Şubat’ta geri gitmeye başlayacak Merkür nedeniyle, iletişimsizlikten kaynaklanan ciddi sorunlar baş gösterebilir. 11 Mart’ta maddi anlamda kazançlarınızı artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 17 Mart’ta Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve iletişimle ilgili konularda toparlanmaya başlayacaksınız. 27 Mart’ta ise burcunuzdaki Dolunay bütün spot ışıklarını adeta üzerinize tutacak! Eğer yalnızsanız romantik bir partner katabilir yaşamınıza! 10 Nisan’daki Yeniay ise süregelen ilişkilerde gerginlikler meydana getirebilir. Sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar ise boşanma eşiğine gelebilirler. 10 Mayıs’ta Boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Bu süreçte harcamalarınızı denetim altında tutmanızda fayda var. 25 Mayıs’ta sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. 26 Haziran’da onuncu evinize giriş yapacak olan Jüpiter; kariyer açısından size şans ve yeni olanaklar sunacak. Uğraştığınız işle ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahibi olacaksınız. 26 Haziran’da Merkür, onuncu evinizde geri gitmeye başlayacak. 17 Temmuz’a kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, yazışmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. 8 Temmuz’da onuncu evinizde gerçekleşecek olan Yeniay, iş hayatı ve yöneticilerle ilişkilerde etkili olacak. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. 22 Temmuz’da ise Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Romantik ve keyif verici zamanlar ufukta. 7 Ağustos’ta Aslan burcundaki Yeniay sayesinde sosyal ve maddi alanda kazanımlar var. 19 Eylül’deki dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilirsiniz. 5 Ekim’de yakın çevre ve yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. 19 Ekim’de ise ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular netlik kazanacak. 17 Kasım’daki Dolunay zamanı taşınmaz mallarla ilgili yatırım yapabilirsiniz. Aralık ise kendinize dönük olacağınız bir süreç olacak sizin için. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak için ideal bir zaman.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

KARİYERDE ALTIN FIRSATLAR!
28 Ocak’ta kariyerinizi ilgilendiren konular gündeme gelecek. Yalnız içinde bulunduğunuz şartlar çok da net olmayabilir. Bu nedenle karar vermek için beklemenizde fayda var. 10 Şubat’ta ev ve aile yaşantısına döneceksiniz. 21 Şubat’ta Merkür’ün gerilemesinin etkilerini hissetmeye başlayacaksınız. Öncelikle aşk konularında kafanız karışabilir. Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. 25 Şubat’ta hedeflerinize daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 11 Mart’taki Yeniay’la birlikte aşk dolu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğer partneriniz varsa, sizi sevindirecek bir gelişme yaşanabilir. Bu süreç çocuk sahibi olmak için de uygun görünüyor.  27 Mart’taki Dolunay zamanı önemli kararlar almaktan kaçınmanızda yarar var. 10 Nisan’da kendinizi aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz. 25 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek parçalı ay tutulması dış görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konuları devreye sokacak. 10 Mayıs’ta ise partnerinizin ya da ortağınızın hayatında önemli başlangıçlar yaşanabilir, bunlar da sizi dolaylı yoldan etkileyebilir. 25 Mayıs’ta finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemelisiniz. 26 Haziran itibarıyla dokuzuncu evinize giriş yapacak olan Jüpiter, hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilir. Yalnız 26 Haziran’da dokuzuncu evinizde geri gidecek olan Merkür, olası tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir. 8 Temmuz’da yine dokuzuncu evinizde gerçekleşecek olan Yeniay sayesinde, hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız gökyüzünde oluşacak olan gerginlik yüzünden koşulları ve şartları yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. 7 Ağustos’ta ise Aslan burcundaki Yeniay genel anlamda yeni şans ve fırsatlar getirecek. 5 Eylül’de bir iş bağlantısı kurabilir ve kazancınızı artıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. 19 Eylül’de romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. 19 Ekim’de iş ortamınızda yeni teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz fakat kararlı olmalısınız. Yeni atılımları 12 Kasım ve sonrasına bırakmakta fayda var. 3 Kasım’da burcunuzda bir güneş tutulması meydana gelecek. Öncelikle sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Kariyerinize ilişkin beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Özel hayatınız açısından ise risk alınmaya uygun zaman değil. 17 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak dolunay anlaşmalara işaret ediyor. Aralık ayında ise elinizdeki işleri sonlandırma sürecine gireceksiniz. Duygusal anlamda kendinizi daha yoğun, hislerinizin çok daha kuvvetli olduğunu hissedebilirsiniz.


YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

İLETİŞİMİNİZ KUVVETLENİYOR!
Ocak ayında kariyerinize odaklanacaksınız. 10 Şubat’ta kısa seyahatler gündeme gelebilir ya da yakın çevrenizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Şubat’ta dördüncü evinizde geri gidecek olan Merkür, geleceğe yönelik planlarınızı değiştirebilir. Mart ayında iletişiminiz kuvvetlenecek ve arkadaşlıklarınız pekişecek. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. 10 Nisan’daki Yeniay’la birlikte farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınız da canlanacak. Yeni biri ile tanışma olasılığınız da çok yüksek! 25 Nisan’da kontrol edemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. 10 Mayıs’taki güneş tutulması ise çalışma ortamınız ve iş arkadaşlıklarınız üzerinde etkili olacak. Bu dönemde iş yükünüz artabilir. 25 Mayıs’taki ay tutulması sırasında ortağınız ya da eşinizle gerginliklerden uzak durun. 26 Haziran’da başkalarının imkânlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. 26 Haziran’da sekizinci evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal kararlar vermeden önce ayrıntılı bir şekilde düşünmeniz gerektiğine işaret ediyor. Eşinizin finansal kazancında iyileşme ve artış meydana gelebilir. Ancak biz harcamalardan uzak durun. 22 Temmuz’daki Dolunay’ın etkisiyle deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. 7 Ağustos’taki Yeniay’la birlikte de sevindirici haber ve gelişmeler yaşanabilir. Birtakım küçük aksilikler keyfinizi kaçırmasın. 5 Eylül’deki Yeniay ise kariyerinizi etkileyecek. Güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. 5 Ekim’deki Yeniay arkadaşlıklarınızı bir nevi testten geçirecek. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.  19 Ekim ise özel hayatınıza biraz çeki düzen vermeniz gerekebilir. 20 Ekim’de 12. evinizde geri gidecek olan Merkür, kronik birtakım rahatsızlıklar getirebilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte bir arkadaşınıza önemli bir yardımda bulunmanız gerekebilir. Aralık, içinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkarabileceğiniz, aşk ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir ay olarak gözüküyor. Libidonuzun yüksek olacağı, hayattan çok daha fazla keyif alacağınız bir dönem olacak. İş ve çalışma koşullarınızda iletişim konuları çok daha ön plana çıkmaya başlıyor bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli yeni bağlantılar kurabilir, projelerde yer alabilirsiniz.


OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

YENİ ÇEVRE, YENİ ARKADAŞLAR!
11 Ocak’taki Yeniay hayatınızda sorun yaratan konularla ilgili değişimler getirebilir. Bu aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci olacak. 10 Şubat’ta finansal konular devreye girecek. Bir yandan kazancınızı artırmanın yollarını ararken bir yandan da harcama yapmanız gerekebilir. 21 Şubat’ta üçüncü evinizde geri gidecek olan Merkür, her türlü iletişim aracını kullanırken dikkatli olmanız konusunda uyarıda bulunuyor. Merkür gerilerken başladığınız eğitimleri yarıda bırakabilir, okumaya başladığınız kitapları bitirmekte zorlanabilir ya da içeriğini hemen unutabilirsiniz. 25 Şubat’taki Dolunay’la birlikte statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destek alabilir, kazancınızı artırabilirsiniz. 11 Mart’ta seyahat planları yapabilirsiniz. 27 Mart’ta ise kariyer evinizde meydana gelecek Dolunay’la birlikte olası sorunların, problemlerin üstesinden gelebileceksiniz. 10 Nisan’da yaşadığınız evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler dahi yapabilirsiniz. 25 Nisan’da sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda gergin ve stresli anlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. 10 Mayıs’ta beşinci evinizde gerçekleşecek tutulma sırasında aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. 26 Haziran’da yedinci evinize giriş yapacak olan Jüpiter ise ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerde destek göreceksiniz. 26 Haziran’da yedinci evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri çıkarabilir. 22 Temmuz’daki Dolunay’ın etkisiyle,  finansal konularda kafanız karışabilir. 7 Ağustos’taki Yeniay sırasında finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilirsiniz. 5 Eylül’de ise yurtdışı bağlantılı işler gündeme gelebilir. Ekim ayında kariyeriniz ön planda olacak. 19 Ekim’deki ay tutulması, aile ilişkileri ve ev alanlarında etkin olacak. Sizin için değişim zamanı başlıyor bir bakıma. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön plana çıkacak. 17 Kasım’da yalnız olanlar gözlerini dört açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu Dolunay zamanı artık açığa çıkartabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda başarıyı çok daha kolay yakalayabilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz. Aralık ayının sonuna doğru ise sosyal çevrenizde hareketlenmeler var.


KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

YER DEĞİŞTİRMEYE HAZIR OLUN!
Ocak ayında sağlığınıza dikkat! Yine bu ay ilişki ya da iş yaşamınıza dair birtakım radikal kararlar alabilirsiniz. 10 Şubat’ta ikili ilişkilerinizde gerginlikten kaçının. 21 Şubat’ta ikinci evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizi uyarıyor. 27 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, yurtiçi veya yurtdışı seyahatlerini gündeme getirecek. Ayrıca aşkla ilgili konularda yanlış anlamalar, alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir. 10 Nisan haftası, oldukça keyifli ve biraz da maceranın ön planda olacağı bir tatil planı yapabilirsiniz. 10 Mayıs’ta dördüncü evinizde gerçekleşecek güneş tutulması geleceğe yönelik hedef ve planlarınızı ön plana taşıyacak. Aile içinde geçmişe ait birtakım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. 26 Haziran’dan itibaren bir yıl süresince çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye yükselecek. 26 Haziran’da, altıncı evinize geri gidecek olan Merkür sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor.
8 Temmuz’daki Yeniay’la birlikte iş yükünüz artabilir. 22 Temmuz’daki Dolunay karışık etkilere neden olabilir. Yalnız olanlar hayatlarına istedikleri birini sokabilir, ancak ilişkiye başlamak için iki taraftan biri isteksiz olabilir. 7 Ağustos’ta yeni ortaklık ve anlaşmalar gündeme gelebilir. 5 Eylül’deki Yeniay’ın ana teması para olacak. 19 Eylül’deki Dolunay ise maddi konular üzerinde etkili olacak. Kazancınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşacaksınız. 5 Ekim uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir tarih. Evliliğinizde ya da ortak iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken  koşullar oluşabilir. 19 Ekim’de ise seyahatler, iletişim, eğitim konuları ön plana çıkabilir. 20 Ekim’de onuncu evinizde geri gitmeye başlayacak olan Merkür, 12 Kasım’a kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz gerektiğini işaret ediyor. 3 Kasım’da kariyerinizle ilgili zorlu bir kavşaktan geçebilirsiniz, ancak önemli gelişmeler kapınızda. 17 Kasım’da ise yer değiştirme, taşınma ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine karışan çok insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız. Aralık ayında yine finans konuları gündemde fakat bu kez stresli zamanlardan ziyade daha destekleyici etkileri olacak. Önemli toplantılarda, görüşmelerde daha ikna edici olabileceksiniz. Ayın ikinci yarısında ise iş ve kariyerinizi ilişkin konular gündeme gelecek. İş arayanlar ve iş değiştirmek isteyenler için uygun bir dönem.


BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

UZUN SOLUKLU BİR AŞK KAPINIZDA!
11 Ocak’ta 11. evinizde hüküm sürecek Yeniay; hayatınıza yeni bir arkadaşlar, dostlar katabilir. 28 Ocak’ta sağlıkla ilgili konular çok daha ön plana çıkıyor. İş ortamınızda gerginliklere ve yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız. 10 Şubat’ta yepyeni bir sayfa açmak isteyebilir ve hayatınızda bir tür elemeye gidebilirsiniz. 21 Şubat’ta Merkür burcunuzda geri gidecek. Bu dönemde yeni işlere başlamak yerine elinizde kalan işleri tamamlamaya odaklanın. 25 Şubat’ta tutkulu bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. 17 Mart’ta Merkür’ün geri hareketi sona erecek ve toparlanma sürecine gireceksiniz. 10 Nisan’da Yeniay sizi maddi açıdan destekleyecek. 25 Nisan’da hukuksal ve ticari konularla, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler ön plana çıkacak. 26 Haziran’da havada aşk kokusu var. Özellikle şu an yalnız olan Balıklar, uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazırlıklı olmalı. Ancak 26 Haziran’da Merkür, Yengeç burcunda geri gitmeye başlayacak. Üç hafta sürecek bu geri hareket;  kafanızın biraz karışmasına neden açabilir. Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir. 8 Temmuz’da hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobiler ön plana çıkacak. 21 Temmuz’da Merkür’ün geri gidişi artık sona erecek, bu da iletişiminizin çok daha kuvvetlenmesine neden olacak. 22 Temmuz’daki Dolunay’ın etkisiyle yalnızlık ihtiyacınız artabilir. 7 Ağustos’ta ise keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz.
19 Eylül’de balık burcundaki genel anlamda olumlu etkilere sahip fakat ilk etapta kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli desteği yine bu dönemde bulacaksınız. 5 Ekim’de maddi bir yükümlülük altına girebilirsiniz. Yine bu hafta sonuna doğru bazı seyahatler gündeme gelebilir, minik hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. 19 Ekim ise finansal anlamda aşmanız gereken bir engele işaret etmekte. 20 Ekim’de dokuzuncu evinize geri gidecek olan Merkür, olası tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön plana çıkacak. 17 Kasım’da iletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Aralık ayına ilişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı gireceksiniz. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeler gündeme gelebilir.