4 Şubat 2013 Pazartesi

4 - 10 Şubat Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
4 – 10 Şubat Haftası

Bu hafta Merkür artık balık burcuna geçiş yapacak bu geçiş ile beraber; lütfen plan ve projelerinizi ay sonuna kadar güvenmediğiniz kimselerle paylaşmayın, çalınabilir- başkaları tarafından kullanılabilir. Özellikle bu süreçte sezgilerinizin artabileceği gibi rüyalarınız daha ön planda olabilecektir. Çok sık hakkınızda yapılan dedikodular kulağına gelebilir ama çokta fazla sallamamanızı tavisye ederim. Bu hafta Mars – Neptün etkileşimi devrede olacak, arkadaşlarınızla haksız yere birbirinize girmemeye özen gösterin, yargılarınız- savunduğunuz konular doğru olmayabilir. Özellikle çevrenizde insan bağımlısı kişilerden kurtulabilirsiniz. Dostlarınızdan yana hayal kırıklıkları oluşabilir bu hafta, arkadaşlarınız için gereksiz fedakarlıklardan kaçınmanızı tavsiye ederim.Bir de katılacağınız grup aktivitelerinde alkol tüketiminize extra dikkat edin, rezil olmayın. Bu hafta alkol sizi normalde etkilediğinden daha fazla etkileyebilir. Arkadaşlarınız için hastane ziyaretleri de yapabilirsiniz.   Bu hafta Venüs / jüpiter etkileşimi ile de eğer ki yalnızsanız, partneriniz yok ise kalabalık gruplar ile katılacağınız parti, düğün, konse.:vb etkinliklerde birileri ile flörtlere başlayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz haberler var ise para veya iş ile ilgili bu hafta artık gelebilecektir. Hafta sonunda kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile birlikte sosyal hayatınız renklenmeye ve hareketlenmeye başlıyor, kalabalık gruplardan davet alabilirsiniz. Parti, düğün organizasyonları gibi… Gelen her türlü teklifi değerlendirmenizi tavsiye ederim, sizlere hem çok iyi gelecek hem de böyle ortamlarda tanıştığınız kimselerden güzel faydalar görebileceksiniz. Kısacası bu hafta daha çok arkadaşlık ilişkilerinize odaklanmaya başlıyorsunuz, bunun yanı sıra bu hafta birkaç günlük şehir dışı kaçamakları organize etmek içinde gayet ideal bir hafta.

Boğa ve Yükselen Boğa;
4 – 10 Şubat Haftası

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçişi ile beraber ay sonuna kadar olan süreçte iletişim odağınız daha çok arkadaşlarınıza doğru kaymaya başlıyor, onlarla  ortaklaşa projelere girişebilirsiniz. Arkadaşlıklar arası yardımlaşma teması daha ön planda olmaya başlıyıor.Arkadaşlarınıza sürekli onların yaşamlarına ilişkin tavsiyeler vermeniz gerekebilir, arkadaşlarınızın gözüm ablası olabilirsiniz bir nevi.  Bu hafta Mars – Neptün etkileşimi devrede olacak, işinizle ilgili sizi yorabilecek, haksızlığa uğratabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili riskli grişimlerde bulunmak, iş değişimi yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası, skandallara da açık olabilirsiniz. Aşırı idealistçe tavırlar sizi zor duruma sokabilir, dikkat edin. Hatalar yapmaya oldukça açık olabileceksiniz kariyerinizle ilgili. .   Bu hafta Venüs / jüpiter etkileşimi ile de size para getirecek güzel iş projeleri teklifi gelebilir. İlginç bir hafta işinizle ilgili bir taraftan problemlerle uğraşırken bir taraftan daha popüler ve üretken olabileceksiniz. Eğer yalnızsanız partnerinizi iş sayesinde veya aynı işi yaptığınız kişiler arasından bulabilirsiniz, flörtleriniz daha çok iş çevresinde dönebilir: Hafta sonunda kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. iş arayanlar için özellikle bu yeni ay dönemi daha girişken, atak, öncelik ve sorumluluk almaya daha hazır bir halde olacaksınız. Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilirler. Her şekilde bu yeni ay mesleki kariyerinize ilişkin konularda gelişmeler yaşamayı bekleyebilirsiniz. Fakat Mars enerjisi ile, ani sert çıkışlardan, gerginliklerden uzak durmakta yarar var, sürpriz iş kazaları meydana gelebilir.Sadece bu hafta işiniz ve kariyerinizle ilgili yanlış hedeflere yönelmeyin, dikkatli olun.  

İkizler ve Yükselen İkizler;
4 – 10 Şubat Haftası
Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçişi ile beraber ay sonuna kadar olan süreçte iletişim odağınız, zihniniz daha çok iş ve kariyerle ilgili konular için çalışmaya başlayacak. Yeni iş teklifleri, iş projeleri gündeme gelebilir. Eğer iş değişikliği gibi planınız var ise 23 şubata kadar halledin sonrasında merkür retrosu başlayacak çünkü. .  Bu hafta Mars – Neptün etkileşimi devrede olacak, eğer ki yabancılar- yurt dışı ile ilgili işleriniz var ise veya eğitim/hukukla ilgili konularla ilgilenecekseniz saçma sapan hatalar, eksik evraklar, yapılan hatalar yüzünden işleriniz yarım kalabilir bu konularda, gerginlikler oluşabilir. Özellikle pasaport, vize işlemlerinde. Bu hafta Venüs / jüpiter etkileşimi ile de aşk konusunda şanslılar arasındasınız,  yalnız lütfen exlere daha fazla prim vermeyin, yeni insanlara daha çok fırsat tanımanızı tavsiye ederim. Yabancılar, yabancı uyruklu kişiler, eğitimle, ithalat-ihracatla ilgilenen kişilerle, turizm gibi işlerle ilgili kişilerle flörtler gündeme gelebilir. Hafta sonunda kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 9. evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat-İhracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu yeni ayda belirleyeceğiniz hedefler önümüzde ki aylar için oldukça önem kazanacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
4 – 10 Şubat;

Bu hafta Merkür balık burcuna giriş yapacak, bu geçişle beraber hayatın biraz daha felsefi belki de inançlar ile ilgii konularına ilginiz artabilir, bu konular için okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Çevrenizde ki insanlarla fikir tartışmalarınız, fikir alış-verişleriniz daha çok bu konular üzerine dönebilir. Bu hafta Mars – Neptün etkileşimi devrede olacak; özellikle para yüzünden yakın çevrenizedekilerle gereksiz gerginliklerden kaçınmanızda yarar var, paranıza / cüzdanınıza dikkat edin, çaldırmayın, orda burda unutmayın. Bankacınız veya muhassebecinizin hatası yüzünden canınız sıkılmasın. Gereksiz sürpriz ödemeler ortaya çıkabilir ve bu da biraz keyfinizi kaçırabilir açıkçası. Bu hafta paylaşımlı mallar, miras gibi konularda da sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta Venüs / jüpiter etkileşimi ile de biraz daha gizli ililşkilere çekilebilirsiniz, ilişkilerinizi herkesten saklama ihtiyacı hissedebilirsiniz ya da daha çok platonik takılabilirsiniz özel hayatınızda. Ama bu hafta platonik gibi görünen durum artık netleşebilir, bir araya gelip konuşabilirsiniz. Hafta sonunda kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. size ait olmayan fakat sizleri yakında ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için kolları sıvayabilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yalnız Mars’ın gergin enerjisi ile yakınlarınız ile aranızda finansal konular yüzünden gerginlik çıkmamasına özen göstermeniz gerek. Bazı sürpriz ödeme ve harcamalar can sıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;
4 – 10 Şubat Haftası;

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçiş yapması ile beraber zihninizi dolduracak konular daha çok para, finans, ortaklaşa kazançlar üzerine olabileceğine işaret etmekte.  Kazançlarınızı arttırmanın zekice yollarını bulabilirsiniz, para kazandıracak projeler üretebilirsiniz. Bunun yanı sıra kredi araştırmasına da girebilirsiniz. Lütfen bu hafta para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile bu hafta , eğer yalnız iseniz yeni ciddi bir ilişki her an kapınızı çalabilir. Aslında siz başkalarının peşinde koşabilir; siz beğeneblir, siz elde edebilirsiniz. Aşktan, ilişkiden yana şanslı bir hafta olacağa benziyor. 10 Şubat’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu yeni ay zamanı odaklanacağınız konular. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalı, birlikte hareket ederek birbirinizi motive edebilirsiniz. İş ortaklığının temelleri atılabilir, söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. Bu hafta ortaklıklar kurmak için oldukça güzel bir hafta.

Başak ve Yükselen Başak;
4 – 10 Şubat Haftası;

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçmesi ile birlikte aklınız, zihniniz daha çok ilişkiler ve ortaklaşa yapılan işler alanına doğru çevrilmeye başlıyor. Kendinizi sürekli birilerine tavisye verirken bulabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akılcı çözümler getiren genelde siz olabileceksiniz. Ortaklık teklifleri, imza gerektiren işler, sözleşmeler, anlaşmalarda gündeme gelebilir. Yalnız bu alanda Neptün/ mars etkileşimi özellikle yanlış şeyler için çaba sarf etmeye, yorulmaya, yanlış değerlendirmelere, ortaklık/evlilik/ilişkilerle ilgili hatalı davranışlara, yanlış adımlara , hayal kırıklığı gibi durumlara işaret etmekte. Bunun aynı sıra bu etkileşimle ortağınız veya partneriniz sağlığı da bu hafta çok iyi olmayabilir. Bu hafta hafiften kandırılmaya açıksınız dikkatli olmanızda yarar var. Gerçi Venüs/ jüpiter etkileşimi ile eğer iş arıyorsanız rahatlıkla iş bulabilecek, terfi beklentiniz var ise karşılanabilecek, yeni işler, projeler gündemde olabilecek. Hem kariyeriniz hem de iş ortamınızla ilgili güzel, şanslı etkiler söz konusu bu hafta. 10 Şubat’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli olmalı, özellikle baldırlar ve ayak bilekleri hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısında ki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
4-10 Şubat Haftası;

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçişi ile beraber zihniniz daha çok sağlık ve iş konuları üzerine çalışabilecek. Yeni iş üretmek, iş arkadaşlarınıza sürekli tavsiyeler vermek, sağlıkla ilgili konular üzerine araştırmalar yapmak bu dönemin etklileri arasında yer almaktadır. Merkür etkisi ile yeni iş başvuruları da yapmayı düşünebilirsiniz. Fakat bu alanda bu hafta mars/neptün etkileşimi göze çarpıyor, iş ortamında, birlikte çalıştığınız kişilerle gereksiz münakaşalar, haksızlığa uğraşama, iş ortamında affedilmesi zor hatalar söz konusu olabilir. Bu hafta iş ortamında çok fazla gereksiz yere ön planda olmamaya özen gösterebilirsiniz. İş yerinizde yediğiniz yemekler bu hafta dokunabilir midenize, minikte olsa zehirlenme vakaları gözükebilir. Bir müşteri yüzünden de zor duruma düşebilirsiniz. Bu hafta venüs/jüpiter etkileşimi ile aşktan yana yüzünüz gülmeye başlıyor, oldukça keyifli ve de romantik bir aşk kapınızı çalabilir. Bunun yanı sıra bu etki ile size keyif verecek hobilere zaman ayırabilir veya hobilerinizi paraya dönüştürme fırsatıda yakalayabilirsiniz. Bu hafta ilham melekleri çevrenizde uçuşacak adeta. Çocuk sahibi olmak içinde gayet güzel bir hafta. Bir de bu hafta elbette büyük ikramye garantisi veremem ama minik şans oyunlarından yana da şansınızı deneyebilirsiniz. Ama bir şey çıkmazsa amortiyi bile karşılamam bilginiz olsun.  10 Şubat’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Sizler için bu yeni zamanında havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu yeni ayda çalışmalar yapabilirler.

Akrep ve Yükselen Akrep;
4-10 Şubat Haftası;

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna geçişi ile beraber zihniniz daha çok aşk meşk, yaratıcılık gerektiren konular vevarsa çocuklarınız üzerine yoğunlaşmaya başlayacak. Daha çok bu konulara kafa yorabileceksiniz. Gerçi bu alanda bu hafta mars/neptün etkileşimi de hakim olacak, bu da aşkla ilgili konularda kendinizi kurban etme, yanlış kararlar alma, yanlış adımlar atma, durumları doğru değerlendirememe gibi sıkıntılar söz konusu olabilir. Eğer bir sanatçı iseniz bu güzel etkiler verir, en güzel işlerinizden bir tanesini ortaya çıkabilirsiniz. Ama bu hafta para ile gereksiz risklere girmek, borsada büyük oynamak için pek uygun bir zaman değil açıkçası. Çocuklarınız var ise onların sağlığı ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk ile ilgili konularda hayal kırıklığı söz konusu. Bu hafta kesinleşecek olan venüs / neptün etkileşimi ile ev-yerleşim-aile ile ilgili konularda sürpriz fırsat ve şanslar elde edebilirsiniz. Belki de sürpriz bir karar ile ev almak için araştırmalar yapabilirsiniz. Aile içinde sorunlar var ise bu hafta çözüme kavuşabilir. Bu hafta kredi araştırması içine girebilirsiniz ama pek tavisye etmiyorum. Geçri 10 şubatta bu alanda bir yeni ay meydana gelecek. Ev, yuva, aile konuları bu yeni ayın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmekle beraber yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır. Eğer yalnız iseniz aileniz size uygun bir kısmetin varlığından da bahsedebilir.

Yay ve Yükselen Yaylar;
4 – 10 Şubat haftası

Bu hafta merkür balık burcuna giriş yapacak ve zihniniz daha çok ev,yuva,aile, yerleşim konularına odaklanmaya başlayacak. Bu konular üzerinde konuşmalarınız şekillenebilecek, kararlar almanız gerekebilecek. Fakat bu alanda bu hafta mars/neptün etkileşimi hakim olabilecek. Öncelikle aile bireylerinin sağlıkları ile ilgili olumsuzluklar söz konusu olabilir, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda kafanız karışabilir, yanlış kararlar vermekten korkabilir, birden hayatın en dibinde hissedebilirsiniz kendinizi. Bu etkinin geçici olduğunu unutmayın, amaç depresyonun dibine vurmaksa bu hafta sınırları zorlayabilirsiniz. Evde saçma sapamn incir çekirdeğini doldurmayacak mevzulardan dolayı büyük kavgalar çıkarmamaya özen gösterin, ev değiştirmek, taşınmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta jüpiter/venüs etkileşimi ile iş kurmak, ortaklık başlatmak için gayet güzel bir hafta. Spontane bir şekilde seyahat organize edebilirsiniz veya size kendinizi iyi hissettirecek bir eğitime başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. 10 Şubat’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek; Bu yeni ay ile birlikte teknoloji ve internet araçlarını kullanarak iletişim konularını hayatınızda daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle teknolojik ürünlerle ilgili araştırma yapıp, okuyabilirsiniz

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
4 -10 Şubat Haftası;

Bu hafta merkür’ün balık burcuna girmesi ile beraber zihninizi odaklayacağınız konular eğitim, yakın çevre ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili konular üzerine olabilecek. Gerçi bu alanda Neptün/mars etkileşimi de hakim olacak, lütfen bu hafta trafikte dikkatli olun, onla bunla gereksiz tartışmalara girmeyin,trafikte kavga etmeyin. Gerçi istanbul trafiğinde bu çok zor biliyorum, her taraf ayı dolu ama yapacak bişi yok siz sakin kalmaya bakın. Bu hafta tüm iletişim aletleri ile sabrınız denenebilir, sürekli bir elektronik aletlerin bozulması, iletişimde aksaklıklar, problemler söz konusu olabilir. Bu hafta imza atmak, sözleşme yapmak, birilerine iş konusunda büyük sözler vermek için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Venüs/ Neptün sizi para konsunda yüzünüzü güldürecek ama, maddi anlamda sürpriz fırsatlar, terfiler, kazançların artabileceği durumlar, satmayı düşündüğünüz yeri satabilme gibi durumlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda bu hafta fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gerçi bu alanda bu hafta bir yeni ay meydana gelecek 10 şubatta. . Finansal konular iş başında. Bu yeni ay zamanı bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organizasyon ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz

Kova ve Yükselen Kova;
4 – 10 Şubat Haftası;

Bu hafta Merkür’ün balık burcuna girmesi ile beraber zihniniz ve konuşmalarınız daha çok para üzerine olabilecek. Daha iyi nasıl para kazanırım, köşeyi nasıl dönerim, bu işten ne kadar kazanırım gibi sorgulamalar oluşabilir sürekli. Fakat aynı alanda Neptün/mars etkileşimi ile de para konusunda büyük kavga ve tartışmalara işaret etmekte, hemde yanlış anlamalar üzerine. Para konusunda hayal kırıklığı gibi durumlar söz konusu olabilir. Beklenmedik bir ödeme belinizi bükebilir, para konusunda güveniniz sarsılabilir. Bu hafta finansal anlamda gereksiz riskler almak için pekte uygun değil. Borç falanda vermeyin.  Ama bu etkinin geçici olduğunu da unutmayın. Bu hafta para konusunda bahtsızbedevi şeklinde dolaşacak olsanızda aşktan yana yüzünüz güleceğe benziyor. Venüs/Jüpiter etkileşimi size güzel bir aşkın kapılarını aralarken, sizin gücünüzü ortaya koymanız sayesinde büyüyecek güzel iş projelerine işaret etmekte. Gerçi bu hafta burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek 10 şubatta. İkili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor. Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Hızlı hareket etmekten doğan sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, elektrik çarpmalarına karşı dikkatli olmakta yarar var.

Balık ve Yükselen Balık;
4 – 10 Şubat Haftası;

Bu hafta merkür burcunuza giriş yapıyor, zihnizi daha işlek bir hale getirebilecek bu. Her zamankinden daha düşünceli olabilir, kendinizi sorgulayabilir, çeneniz düşebilir, sürekli kendinizi i,fade etme-anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu hafta sizlerin extra dikkatli olmanız gerekiyor. Burcunuzda Mars/Neptün etkileşimi olacak. Bu gereksiz,saçma sapan şeylere ani sinirlenmeniz yüzünden zarara uğramanıza neden olabileceği gibi, kandırılma, dolandırılma gibi durumlarda söz konusu olabilir. Bu hafta sağlığınıza extra dikkat etmenizi tavsiye ederim, mide bozuklukları, bulantı, zehirlenme gibi durumlar oluşabilir. Valla bu hafta senenin en hasas haftası olacak sizler için, lüten sakin kalmaya özen gösterin. Venüs / Jüpiter etkileşimi ile de aşk konusunda sizi biraz imkansız aşklara iteblir, platınik düzeyde takılabilirsiniz. Evinizde, ailenizde, yuvanızda ise gayet güzel etkiler söz konusu. Evinizi daha konforlu bir yer haline getirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu hafta yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize dönmek, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek için için güzel fırsatlar söz konusu. Ya hep balığa gelince böyle çokta elle tutulmayan, ıvır zıvır şeyler yazılıyormuş gibi bir durum söz konusu oluyor gibi gözükse de aslında ruhsal anlamda kendinize iyi gelecek şeylere yönelmek bir çok insanın yapamadığı ve sırf bu yüzden mutluluğu yakalayamadıkları konu. 10 Şubat’ta Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlıklar yapabilirsiniz, mesela sigara. Bunun yanı sıra gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı ve planlarınızı etrafınızdakilerle paylaşmayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ateşli hastalıklar, salgın hastalıklara karşı. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanın biraz zor olacağı bu süreci hayatınızda bitirmeniz gereken konuların bitimi veya kapanışı için çalışabilirsiniz…