18 Mart 2013 Pazartesi

18 - 24 Mart Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
18 – 24 Mart Haftası;

Bu hafta hem güneş hem de Venüs burcunuza geçiş yapacak, sizin döneminiz başlıyor artık. 20 Mart itibari ile Güneş’te burcunuza giriş yapıyor olacak. Önümüzde ki 1 aylık sürecin önemli yeni başlangıçlar, girişimler yapmak için kullanabileceksiniz. Kendinizi daha net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Odaklanacağınız alan kendinizle ilgili konular olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde sergileyebileceksiniz. Bir çok işe başlamak için kendinizi oldukça motive hissedebileceksiniz. Bu sizler için bir nevi kış uykusundan uyanma zamanı olacak. 22 Martta ise aşk, ilişki, sevgi gezegeni venüs burcunuza giriş yapacak ve 15 Nisana kadar seyahat edeck. Bu zamana kadar bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz. Yalnız bu süreçte ilişkilerinizde bencillik göstermeniz, daha egosantrik davranmanızda söz konusu olabilecek. Aranılan, beğenilen, arzulanan kişi siz olabileceksiniz. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak. Bu hafta yalnız Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;  bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise. Bir diğer etki, bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat, ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkında olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18 – 24 Mart Haftası;

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’in 12. evinize girmesi ile beraber yoğun ve yorucu geçen birkaç ayın ardından bir nevi dinlenme dönemine giriş yapıyor olacaksınız. Daha içe kapalı, kabuğunuza çekilmeye başlayabilir, zihninizi dinlendirecek konulara yönelebilirsiniz. Bu dönem check-uptan geçebilir, daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. zihninizi saran olumsuz ve kötü düşüncelerden arınabilir, hukuksal veya devletle ilgili konularınızı daha rahat bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu bir aylık süreç sizler için bir nevi yavaşlama, sakinleşme, nefes alma, kendinize dönme, eğer iyi kontrol edilmezse depresyon gibi durumlara neden olabilir. Güneş’in bu seyahati yaşamı kontrol etme çabanızdan vazgeçin demesidir aslında. Bu süreöçte uyku düzeninde aksaklıklar, ruhsal anlamda rahatsızlıklar, daralmalar söz konusu olabilir. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Aşk konusuna geldiğimizde, işler pekte parlak değil en azından 15 nisana kadar. Bu ilişkiler anlamında sizi yalnızlığa içe kapanmaya itebilir. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz  kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Bu dönem daha çok platonik aşklar gündeme gelebilir, aşk konusunda kendinizi biraz bedbaht hissetmenize de neden olabilir. Bu süreçte ilişkileri zorlamak yerine kendinize dönüp gerçekte ne istediğinize odaklanmanızı tavisye edebilirim. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak. Bu hafta yalnız Mars/ Uranüs etkileşimi de devrede olacak arkadaşlar;   öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza extra dikkat etmeli, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşıda dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir, panik atak, anksiyete gibi durumlarınız var ise tetiklenebilir. Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz. Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 11. eve girmesi ile beraber önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız. Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Venüs sayesinde süper sosyal olabileceğiniz, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana geleceği, partilerin, davetlerin aranan ismi olabileceksiniz. Bazılarınız sosyal yardımlaşma klüplerinde aktif görevler alabilecekken, bazılarınız ise iş hayatından kazandıkları gelirleri arttırmanın yollarını arayacaklar. Eğer ki yalnızsanız, partneriniz yok ise arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilir, katılacağınız aktivitelerde birileri ile flörtleşmeye başlayabilirsiniz. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Bir dostunuz yaşamında beklenmedik, sürpriz çok ani bir değişim meydana gelebilir ve onunla ilgilenmeniz gerekebilir. İncir çekirdeiğiniz doldurmayacak nedenlerden dolayı tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Mart itibari ile önümüzde ki 1 ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konularda ki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Önemli olan bu süreçte hedef belirlemek olacaktır. Her zaman üstlerinizin, yöneticilerinizin dikkatini çeker pozisyonda olacaksınız. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Venüs sayesinde iş ve kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak, kuracağınız samimi ilişkiler iş hayatında daha hızlı ilerlemenize yardımcı olabilecektir. Kendinizi daha rahat ortaya koyabilecek ve direk tavırlı olabileceksiniz bu tarihe kadar. İş görüşmelerine gitmek için olumlu bir zaman.Eğer ki partneriniz yok veya yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız kişilerle flörtleşme durumları da oluşabilir. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen işinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın. Aslında bu süreçter yükselmeniz, terfi almanız veya daha iyi bir iş teklifi almanızda olası, ama iş yerinizde bu hafta kazan fena kaynayacağa benziyor. Sabırsızca davranışlar sizi hata yapmaya itebilecektir lütfen dikkatli olun. Beklenmedik, ani değişimlere hazır olun bu hafta. Bu haftanın bir diğer güzel haberi ise Merkür’ün geri hareketi artık sona ermesi. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş’in 20 martta Koç burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki  1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, iletişim, pazarlama, tanıtım, reklam, yayıncılık ve seyahatler üzerine kurulu olacaktır. Her türlü tanıtım faaliyetlerini yapmak için harika bir süreç. Bu bir aylık dönemde sıkça seyahatlerde gündeme gelebilecektir, tatil yerlerine bakabilir, planlar yapabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konularda da şans genel anlamda sizden yana olacak. Bu bir aylık döenmde vize – pasaport gibi işlemlerinizde halledebilirsiniz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Yabancılar veya sizden uzakta kişilerle daha fazla iletişim ve ilişki içine girebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilirsiniz veya bu kişi yabancı asıllı bir kişi olabilir, eğitimle ilgili konulara yönelebilir, uzak akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Venüs’ün bu bölgede seyahat ediyor olması, çıkacağınız olası seyahatklerin size oldukça keyif vereceğine de işaret etmekte. Yalnız bu hafta Mars / uranüs etkileşimi de devrede olacak, lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun, trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakımını-muayenesini yaptırın öyle çıkın. Hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır ıçınde olabilirsiniz bu hafta. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim.Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Başak  ve Yükselen Başak;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş önümüzde ki 1 aylık süreçte 8. Evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak –verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kişit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz. Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı-hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsinizde, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. Yalnız bu süreçte ilişkilerde krizler de deneyimleyebilirsiniz, bir ilişkiniz var ise bitmez ama sizin ilişkinize bakış açınız yavaştan değişmeye başlayabilir. Bu hafta etkin olacak Uranüs / mars etkileşimi, beklenmedik, aniden ortaya çıkan sürpriz bir ödeme, borç, finansal bir krize işaret edebilir. Veya para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Bankacınızın, muhassebecinizin…vb yaptığı bir hatadan dolayı faturası size ağır bir şekilde çıkabilirde. Kısacası maddi olarak kontroller sizde pek olmayabilir bu dönemde. Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Terazi  ve Yükselen Terazi;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 7.evinize girmesi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır, ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Venüs sayesinde ilişkilerde romantizm zamanı başlıyor, tabi bunun yanı sıra minik kaprisler, kıskançlıklarda meydana gelebilir. 15 Nisana kadar yalnız olanlar ciddi ilişkilere başlayabilirler, olası ortaklıklarda ki veya ilişkilerinde ki sorunların üstesinden rahatça gelebilirler. Hafta sonu özellikle Uranüs etkisi ile sizleri şaşırtacak bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız size beklenmedik bir sürpriz yapabilecekken, yalnız olanlarınız fiziksel çekimin yoğun olacağı ilişkiler içine çekilebilirler. Özellikle bu alanda Mars / uranüs etkileşimi hakim olacağından dolayı, ortağınızla, partnerinizle ani incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eğer iyi organize edilmez ise boşanmaya kadar gidebilir bu tartışmlar. Gelen ortaklık tekliflerinide rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. İnsanlar sizlerle iş yapmak isteyecekler.  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 martta Güneş’in koç burcuna geçmesi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular iş konuları, günlük işleriniz ve sağlığınıza ilişkin konular olacaktır. Hayatınızın bu konularını yönetmek için kolları sıvayabilirsiniz. Oldukça yoğun bir iş dönemine giriyorsunuz, bu kadar iş peşinde koştururken sağlığı da ihmal etmemelisiniz. İş değişikliği, yeni müşteriler, yeni projeler zamanı sizler için. Aslında genel anlamda tablo olumlu olmakla beraber sizlerde iş ile iglili konularda yoğun bir tatminsizlik duygusu sarabilirde. Keza bu dönem check up yaptırmak, sağlığınızla extradan ilgilenmek, kişisel gelişim çalışmalarına katılmak içinde uygun bir süreç, bunun yanı sıra diyet ve spora başlamak içinde keza öyle. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  İş hayatınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle daha samimi, sıcak ilişkiler kurabileceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha keyifli ve de güzel bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Özellikle Mars/ uranüs etkileşimi ile  size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayınız lütfen. .  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Yay  ve Yükselen Yay;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular aşk ve çocuklarla ilgili konular olacaktır. Bu gün ve takip eden bir ay boyunca sizlere aşk var! Elbette sizler aşırı tüketici davranmadığınız sürece ancak kalıcı olabilecektir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanızda bu bir aylık süreci değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılık, sahne, organizasyon işleri ile ilgileniyorsanız işlerinizin en yoğun olacağı bir süreç olacak sizler içinde. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Ve asıl aşk dönemi sizler için başlamış olacak, 15 Nisana  kadar yalnız olanlar aşka kendilerini çok daha yakın hissedebilecekler, kendinizi çekici kılmak için fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar girişimlerde bulunabilirler. Süper keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle hafta sonuna doğru ve hafta sonu da dahil, ani yıldırım aşkları, sürpriz karşılaşmalar, tanışmalar, ayaklarınızı yerden kesecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ise beklenmedik bir hamileliğin mutluluğunuz yaşayabilirsiniz. Yalnız Uranüs / mars etkileşimi de olduğundan dolayı incir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kasoa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. .  Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş’in 20 Martta koç burcuna geçişi ile beraber, bir ay boyunca odaklanacağınız konular, aile, yuva,yerleşim, yaşadığınız yer ile ilgili konular olacaktır. Kendinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu bir aylık süreçte yer değiştirmek, ev değiştirmek, taşınmak, arsa, ofis işleri ilgilenmek için çok uygun bir dönem. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak. Bu sayede evinizi güzelleştirmek için bir çok fırsat elde edebileceksiniz ki bu aile içi ilişkileriniz içinde geçerli olacaktır. Evinize dekoratif mumlar alabilir, yeni koltuklar, bitkiler alabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonuda dahil, evinize oldukça orijinal, ender bulunan bir obje alabilir, evinizde sosyalleşmek adına yemekler organize edebilir, arkadaşlarınızla birlikte evde bir şeyler yapabilirsiniz. Tabi işin içinde Uranüs / mars etkileşimi de  olduğundan dolayı, ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının, kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilirde, evinizde sigortalar ve elektrik-elektronik teçhizatında problemlerde oluşabilir, dikkatli olun. Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.

Kova  ve Yükselen Kova;
18- 24 Mart Haftası
Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. Güneş, Venüs, Mars hepsi 3. Evinizde ilerliyor… Bu hem iyi hem kötü etkileri içinde barındırıyor aslında. Öncelikle internetle ilgili projeleriiz var ise, web sitesi yaptırmak, internet üzerinde satış için işlemler için gayet uygun bir süreçte olacaksınız. Bunun yanı sıra eğitime başlamak, kursa gitmek, seminerlere katılmak veya vermek içinde oldukça güzel bir dönem. Yalnız bu süreçte komşularınızla gereksiz atışmalara girişmeyin, kardeşlerinizle de aranızı iyi tutun, kavga etmeyin. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.Bu tarihe kadar türlü seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilir,, size keyif verecek şeyleri daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil Uranüs etkisi ile planda olmayan sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz, bu aşk ve sevgi için yapılacak olan bir yolculuk olabileceği gibi, çıkacağınız seyahatlerde beklenmedik aşk durumları oluşabilir. Sürprizlerle dolu bir hafta olacağa benziyor. Bu hafta itibari ile adeta leyleği havafa görmüşçesine sürekli bir seyahat moduna girebilirsiniz. Yalnız Aynı alanda Uranüs / mars etkileşimi olmasından dolayı da trafikte kazalara, spsyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz. Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilr, yazılarda yazabilirsiniz. . Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.


Balık  ve Yükselen Balık;
18- 24 Mart Haftası

Bu hafta Güneş ve Venüs koç burcuna giriş yapacaklar, merkür retrosu sona eriyor olacak ve Mars/ Uranüs etkileşimi devrede olacak. Şimdi bunları çözümleyelim bakalım. 20 Martta Güneş’inde 2. evinize girmesi ile beraber, önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, finansal konular ve bunların yönetimi,idaresi üzerine olacaktır. Sürpriz beklenmedik kazançlar bekleyebilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı da denetim altına almanız önemli olacaktır. Bu bir aylık süreçte finans konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. 22 Martta ise Venüs koç burcuna giriş yapacak ve 15 nisana kadar bu burçta  hareket ediyor olacak.  Bu tarihe gelirlerinizi arttırabileceğiniz fırsatlar ve haberlerle karşılaşabilecek, paranızı daha çok giyim, kuşam, kozmetik ürünlerine harcayabileceksiniz. Para ile ilgili güzel gelişmelerin olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru ki hafta sonu da dahil, Uranüs/ mars  etkisi ile para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı, büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz, beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir bu. Ama Mars adama harcatırda, beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir sizden. Veya bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın çaldırmayın veya bozulmasın. . Bu hafta Merkür’ün geri hareketi de artık sona eriyor. İletişimde gecikmeler, problemler, aksaklıklar, işlerin engellenmesi süreci artık sizler için sona eriyor olacak.