25 Mart 2013 Pazartesi

25 - 31 Mart Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
25 – 31 Mart Haftası

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolnayın size göre odaklanacağı konu açıkçası ilişkiler arenası..  Bu dolunay özellikle ikili ilişkilere vurgusunu yapacaktır! Eğer ki yalnızsanız bu dolunay zamanı ciddi ilişkilere başlamanız için gökyüzü destek verebilecektir. Eğer yalnız değilseniz bir ilişkiniz var ise bu dolunay ilişkinizde ki bir takım sorunları daha görünür bir hale getirebilir ve oturup bunlar üzerine konuşabilir, tartışabilirsiniz. Ama birbirinizi yanlış anlama ihtimalinizde yüksek, bu yüzden alınganlıklardan kaçınmak yerinde olacaktır. Yine bu dolunay sayesinde para kazanmanızı sağlayacak ortaklık teklifleri gelebilir ama şartlar henüz çok net olmayabilir. Dolunay zamanı planetlerin hepsi gergin görünümde olacağından, partneriniz veya ortağınızla beklenmedik kavgalar, duygusal anlamda birbirinizi yeteri kadar anlayamamakta ileri gelen problemler, normalde büyümeyecek olan sorunların hızla büyümesi gibi etkileri de bulunmakta. Burcunuzda ilerleyen mars sizi sinir ve ateş topuna çevirebilir ve bu dolunay zamanı eteğinizde ki taşları dökme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sadece ilişki / ortaklık alanı değil iş ve kariyer konuları da kırmızı hat üzerinde olacak. Eğer ki iş anlamında bir değişim, yeni bir teklif söz konusu ile bunu yapabilirsiniz, yalnız böyle bir adım atarken köprüleri de yıkmamaya özen göstermelisiniz. Ya da bir süredir iş arayışınız var ise tamda bu hafta teklifini alabilirsiniz. Aslında gergin olduğu kadar sorunların çözümü içinde motive edici bir dolunay ama önemli olan sizin tavrınızın nasıl olacağıdır.  Özellikle evli olanlar ilişkilerinde negatif anlamda bir dönüm noktasına gelebilirler.

Boğa ve Yükselen Boğa;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. 6. Evinizde gerçekleşecek olan dolunay sayesinde; iş,çalışma ortamı ve sağlık evinize düşmekte! Bu dönem yeni iş projeleri sık sık gündeme gelebilir, özellikle yaratıcı tarafınızı kullanabileceğiniz teklifler olabilir bunlar, iş konularında fazla idealist bir tavır içine bürünebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızla yanlış anlamalar, anlaşılmalarda gündeme gelebilir. Ve gelelim sağlığa, bu dolunay sağlığınızı ilişkilendiren konuları da ön plana çıkartabilir, daha fazla üzerine düşmeniz gerekebilir, check-up gibi bir hizmet alabilir, profesyonel bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra olası sorunların da artık sonuna geldiğinize işaret etmekte! Keza diyet,spor..vb aktiviteler için de oldukça uygun zamanlar.Fakat dolunay zamanı planetler arası etkileşimler genel olarak sert olduğundan dolayı, işinizi yaparken daha agresif ve bencilce davranabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle sağlam kavga ve tartışmalara girebilirsiniz. İş konusunda ki sabırsız davranışlarınız yüzünden iş kaybetme riski ile de karşı karşıya bırakabilir sizi. Özellikle bu hafta mars/pluto sert etkileşiminden dolayı illegal işlerden uzak durmalı, yapacağınız her işi prosedürüne uygun bir şekilde yapmalısınız. Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılarla ilgili konularda sabrınız epey test edilebilir, bu konularda major bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Keza sağlığınızda pek iyi gözükmüyor, bu dönem çok çabuk hastalanabilir, vücut direnciniz düşük olabilir, ateşli hastaklıklar, kan / kan değerleri ile ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta kontrolünüz dışında gelişen tüm olaylar sizi epey yorabilir, ruhsal anlamda da gerginlik, huzursuzluk, depresyon gibi durumlar oluşabilir.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolunay sizin aşk evinize düşmekte, evet yalnız olanlarınız gerçekten çok keyifli ve çok romantik ilişkiler içine çekilebilirsiniz. Bunun yanı sıra ilişkileri olanlar bu dönemde romantik bir yerde yemek yiyebilirler, güzel, keyifli bir gece geçirmek için idealdir. Keza yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz, hele işiniz medya, yaratıcılık gerektiren bir sektör, tv, sinema…vb ize yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda sorunları büyütmemeye özen göstermenizde yarar var. Bu tabii olası iyi tablo, fakat dolnay zamanı tüm planetler neredeyse kavga halinde olacağı için; arkadaşlarınzla para meseleleri yüzünden tartışmalardan kaçınmanızı tavisye ederim, kefil olmak, borç vermek için pekl uygun bir zaman dilimi değil. Hem aşk hem para hem de sosyal hayat gergin hat üzerinde, bu 3 alanda ani öfke patlamaları yüzünden sıkıntılar ortaya çıkabilir, olaylar gereğinden fazla büyüyebilir. Risk almak, borsada büyük paralarla girişimde bulunmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta olası aldatma gibi planlarınız var ise bence hemen rafa kaldırın, ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda karmaşa yaratacak durumlar yaratmamaya özen gösterin. Çocuk sahibi olanlar, onların ihtiyaçlarına karşı yeteri kadar özen göstermeyebilirsiniz, çocuklarınızla ilişkilerde gerginlikler söz konusu olabilir.


Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
25 – 31 Mart Haftası
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dolunay zamanı evinizde, yaşadığınız yerde bir takım değişiklikler yapmak için ideal zamanlar, aile içinde bir takım önemli konular daha görünür bir hale getirecektir ve sizlerde çözüm için kolları sıvayabileceksiniz. Keza yer değiştirme, taşınma…vb konular içinde ideal zamanlar.Geçmişi, geçmiş ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. Yalnız yakın çevrenizde duyacağınız bir takım dedikodular canınızı biraz sıkabilir. Dolunay haftası özellikle Mars / Pluto sert etkileşimi kariyer ve ilişkiler konularında gerginliklere, büyük sorunlara, kavgalara, problemlere işaret etmekte. Kariyeriniz konusunda gereğinden fazla hırs ve baskıcı tutum zarar görmenize yol açabilir. Bu hafta eşinizi veya ortağınızı veya veya parrtnerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle çatışmamaya, zoraki bir şekilde hak iddia etmemeye özen gösterin. Ve bu hafta lütfen baskıcı, fazla dominant olmamaya özen gösterin.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
25 – 31 Mart Haftası

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Dolunay etkisi ile seyahatler organize edebilirsiniz, seyahat planları yapabilirsiniz 2-5 günlük. Bunun yanı sıra daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Elinizin altındaki dosyaları veya bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve komşularınızla daha çok birliktelik ve vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizin özel yaşamları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Keza yeni bir site açabilir, var olan sitenizi güncelleyebilir, yeni bir kitap yazmaya karar verebilir, yayın evleri ile görüşebilirsiniz. Para ile ilgili bir mevzuda sinirleriniz gerilebilir, hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Yalnız bu dolunay zamanı özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde, yabancılarla ilgili konularda, uzun mesafeli yolculuklarda sıkıntılı, problemli durumlara işaret edebilir. Eğer ki öğrenci iseniz, bu dolunay zamanı lütfen gireceğiniz sınavlarda extra dikkat edin, sınav kağıdınızda kaydırmalar yapmayın, eğitmen-öğretmenlerle gereksiz münakaşalara girmeyin. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birbirinize girmemeye özen gösterin, küçük konuları gereksiz yere büyütmeyin. Özellikle bu dolunay zamanı sağlığınıza extra dikkat edin, dizlerinize, dişlerinize, kemiklerinize, cildinize. Bu dolunay zamanı, işinizle ilgili müşterilerle gereksiz münakaşalara girmemeyede özen göstermenizde yarar var.


Başak ve Yükselen Başak;
25 – 31 Mart Haftası;

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu sizler için para demek, maddi anlamda olası bir sorun ortadan kalkmaya başlıyor, maddi anlamda sizi güçlendirecek durumlar oluşabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz! Göz ardı ettiğiniz olası bir konu bu dolunay zamanı yaşamınızda  daha görünür bir hale de gelmeye başlayabilir ama merak etmeyin konu ne ise çözülecektir. Maddi anlamda kazançlı zamanlar sizleri bekliyor olacak. Yalnız iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gerginlikler hakim olabilir, detayları gözden kaçırabilirsiniz, minik bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dolunay zamanı Mars / Pluto gerginliğinden dolayı finansal anlamda risk almak, kredi çekmek için pekte uygun bir süreç değil. Para ile ilgili konular yüzünden lütfen birileri ile papaz olmayın, kavga etmeyin, köprüleeri yıkmayın. Bu dolunay zamanı finans konuları yüzünden kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Hesapta olmayan çok ani bir ödeme ile finans dengeniz bozulabilirde ya da para kaynaklarınızın biri sekteye uğrayabilir. Her ne şekilde olursa olsun evet dolunay gergin etkilere sahip fakat sizin tutumunuz, olaylara çözüm mü getireceksiniz yoksa ortalığı daha mı çok alevlendireceksiniz önem taşıyacaktır.


Terazi ve Yükselen Terazi;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bütün spot ışıklarını adeta üzerinize tutacak! Eğer yalnızsanız bu dolunay size oldukça romantik ve duygularınıza hitap edecek bir partner getirebilir yaşamınıza! Bunun yanı sıra dolunay zamanları diyete başlamak için ideal zamanlardır, hızla kilo verebilirsiniz. Yaşamınızda tamamlanması gereken konuları tamamlamak içinde çok uygun bir süreç. Yaşamınızda sorun olan konuları toparlayabilir, son noktaları da koyabilirsiniz. Dolunay zamanı kendinizi gereksiz yere gergin hissedebilir, enerjinizi doğru ve etkin bir şekilde bir yöne kanalize etmekte zorlanabilir, odaklanma problemleri yaşayabilirsiniz. Dolunay zamanı özellikle kişilik – ilişki çatışması yaşayabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerle veya özel hayatınızda ki kişilerle kimlik-ego mücadelesi yüzünden problemler söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra dolunay zamanı Mars / pluto gerginliği yüzünden ailenizle, eşinizin ailesi ile ilgili problemler su yüzüne çıkabilir. Bu dolunay sürecinde eşiniz / partnerinizin iş durumu kırmızı alarm verebilir, onun işleri çok iyi gitmeyebilir ve bu yüzden ihale size kalabilir, partnerinizle aranızda problemler oluşabilir. Bu dolunay zamanı eğer varsa aklınızda, estetik operasyon yaptırmak için pekte uygun bir zaman dilimi değil. Keza ortaklık kurmak, sözleşme imzalamak içinde. Bu dolunay zamanı güçlü düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir veya insanların çok fazla sizinle uğraştığını düşünebilirsiniz. Var olan ortaklıklarda son sözü söylemeden önce bir düşünün, son söylenmesi gerekeni ilk söylemeyin.

Akrep ve Yükselen Akrep;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu dikkat zamanı aslında! Çünkü bu dolunay sağlık evinize düşmekte. Bünyeniz hassas olabilir, yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var. Gizlilik içinde hareket etmeye eğilimli olabilirsiniz, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu dolunay yaratıcılık gerektiren konularda daha yaratıcı olmanız konusunda destekliyor olsa dahi, ilişkileri olanlar için kırmızı alarm niteliğinde. Özel yaşamınızda kafanız biraz karışabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Önemli kararlar almaktan kaçınmakta yarar var. Yaşamınızın kontrolü birden bire elinizden alınmış gibi hissedebilir, beklenmedik sürpriz kayıplar söz konusu olabilir. İş yaptığınız, hizmet verdiğiniz, birlikte çalıştığınız kimselerle problemler de yaşanabilir, iş kaybı gibi durumlarda oluşabilir. Dolunay zamanı Mars/ Pluto gerginliğinden dolayı iletişim çatışmaları, yakın çevreniz/komşularınızla büyük gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konularda extra dikkatli olmanızda yarar var, kan ile ilgili sorunlar, tansiyonla ilgili problemlerde oluşabilir. Bu dolunay zamanı kendinizi ruhsal anlamda oldukça yorgun, kendi içinize kapanmak isteyebileceğiniz, hafiften depresif bir ruh haline bürünebilirsiniz. Psikolojik anlamda eüğer destek almak isterseniz bu dolunay sürecini değerlendirebilirsiniz veya kötü bir takım alışkanlıkları bırakmak içinde aslında gayet güzel bir süreç sizler için.  Yalnız bu dolunay zamanı zihniniz dalgın olabilir, bu yüzden önemli değerli eşyalarınızı kaybetmemeye özen gösterin. İlişkiler arenası ile ekstra tehlikeli bir süreçte, eğer bir partneriniz var ise bu dolunay zamanı aldanma/aldatma/ ya da onunla ilgili gizli bir takım işlerin ortaya çıkabilme ihtimali olduğunu da unutmayın. Dolunay zamanı arkanızdan dönen oyunlarda söz konusu olabilir, arkanızdan iş çeviren kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Dolunay sizleri daha sosyal yapabilecek, davetler alabileceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz pekişmeye başlıyor, olası sorunları daha görünür bir hale de getirse üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnız ev-iş arasında ki dengeyi dikkatli kurmanız gerekmektedir, iş ve ev ilişkilerinden yana zorlanmalar, hayal kırıklıkları, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Bu dolunay zamanı hem sosyal hayatınız hem de özel hayatınız birden karmaşa ve kaosa da dönebilir. Bu dolunay zamanı sizden bir taraf tutmanız beklenebilir, özel hayatınız ile dostlarınız-  arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Bu dolunay zamanı yaşamınızda ki problemlerin ortak noktası para-finans ile ilgili konularda olabilir. Dolunay döneminde riskli işlere girişmek, finansal büyük yatırımlarda bulunmak için pek uygun değil. Para konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Fakat merak etmeyin çözümde beraberinde gelecektir. Önemli olan sizin değişime açık olmanızdır. Yalnız eğer ki yaşamınızda biri var ise bu dolunay zamanı onunla beklenmedik bir tartışma ile bir süreliğine de olsa yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Eğer ki işiniz tiyatro, medya, sahne, organizasyon gibi bir iş ise bu dolunay zamanı beklenmedik bir iş teklifi de alabilirsiniz. Bu hafta hem özel hem de sosyal hayatınızın dengeleri bir nevi sizin elinizde, sizin takınacağınız tavır, sizin söyleyecekleriniz önemli olacaktır.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Kariyer evinizde meydana gelecek by dolunay ile birlikte olası sorunların, problemlerin üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebileceksiniz, yeni iş telifleri ile karşılaşabilir, terfiler gündeme gelebilir, değişimler yaşanabilir, üstlerinizde önemli görüşmeler, toplantılar yapıp bazı kararlar almanız gerekebilir. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile yaşamınızda özellikle iş-kariyer konusunda değişimlere açık olmanız gerektiği konusunda vurgular yapmakta. Eğer daha iyi bir iş teklifi alırsanız değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ev,yuva, aile, yerleşimle ilgili konular, tapu, arsa, toprak, gayrimenkulla ilgili işlerde beklenmedik ani sürpriz gelişen olaylar söz konusu olabilir. Bu dolunay zamanı öenmli olan, değişime açık olmak, gergin ortamlar yaratmamak bum konularla ilgili ve köprüleri yıkmadan yumuşak geçişler sağlamak yaşamınızda. İş ve aile arasında eğer sıkışıp kaldıysanız bir süredir çözümü kendinizde aramanın vakti gelmişte olabilir. Siz kendinizi değiştirdiğiniz anda sıkıntı yaşadığınız alanlarda da sorunların çözülmeye başlayabileceğine de şahit olabilirsiniz. Bir de bu hafta özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizi, fiziksel anlamda özellikle estetik anlamda bışak altına yatmak için pekte uygun bir hafta olmadığına işaret etmekte.


Kova  ve Yükselen Kova;
25 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. Bu yurt içi veya yurt dışı seyahat durumlarını gündeme getirebileceği gibi, uzaklarda olan kişilerle flörtler yaşayabilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek paketlerinizle ilgili minik sorunlar gündeme gelebilir, siparişlerinizi doğru verdiğinize emin olun.  Maddi anlamda büyük riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun dönem değil, paranızı daha çok moda, kıyafet, güzellik için harcayabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda yanlış anlamalar, alınganlıklar, kırgınlıklar olabilir, olası konuları fazla abartmamaya özen göstermekte yarar var. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile yakın çevreniz/komşularınız ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde dikkatli olmalı, incir çekirdeğini  dolduırmayacak konuları gereksiz yere büyütmemelisiniz. Bu dolunay zamanı bilmediğiniz, farkında olmadığınız gizli dedikodular, konuşmalar, bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizin sinirlerinizi oldukça bozabilir. Bu hafta evrak kayıpları,  belgeler ve sözleşmelerle ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir. Özellikle trafikte daha dikkatli olmanızı, kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.  Bu hafta olası yapacağınız b ir takım satışlarda da gecikmeler, problemler söz konusu olabilir. Seyahat planlarınızda aksaklıklar, son dakika gelişmeleri yüzünden büyük krizlerde söz konusu olabilir. Bu hafta hem uyku düzeninize hem de ruh sağlığınıza extra dikkat edin.


Balık  ve Yükselen Balık;
25 – 31 Mart Haftası;

Bu hafta Terazi burcunda oldukça gergin bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay içinde Mars ve Pluto’da sert görünümde olacak.  Ay’ın tüm kontakları sert ve Venüs; Güneş’in kalbinde yer alacak. 8. evinizde gerçekleşecek dolunay etkisi ile bankacılık işlemlerinizi halledebilir, kredi araştırmaları yapabilir, ödemelerle ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Ortaklaşa kazançlardan elde ettiğiniz gelirlerinizi keza arttırabilirsiniz. Para mevzularında önemli bir konuyu halletmeniz gerekebilir, primler, burslar, alacaklar, nafakalar bu dolunayın konuları arasında yer alacak. Yalnız özel yaşamınızda  aldanmalar, gerginlikler, odaklanma problemler, yanlış anlaşılmalarda oluşabilir. Gereksiz alınganlıklar, küslükler meydana gelebilir. Umduğunuzu tam olarak bulamayabilirsiniz. Yalnız bu dolunayın aslında temel olarak işaret ettiği nokta değişim. T – kare dediğimiz bir açı kalıbı meydana gelecek göyüzünde, Mars / Pluto/ Güneş/Ay arasında gerçekleşecek olan etkileşim ile bu değişimi tamda sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yapabilirsiniz. Yaşamınızda düzeninizi, huzurunuzu bozan birileri varsa bunları temizlemek için en güzel zaman ama bunu yaparken köprüleri yıkarak veya kendinizi de yoracak şekilde değil, daha diplomatik bir şekilde halledebilirsiniz. Bunun yanı sıra dolunay zamanı yaşamınızda finansla ilgili bir kriz, problem söz konusu ise de bunun için bir dostunuzdan da destek alarak çözebilirsiniz. Ve bu dolunay zamanı kesenizi zorlayacak girişimlerden de uzak durmanızda yarar var.