11 Mart 2013 Pazartesi

Balık Burcunda Yeni Ay





Merhaba Arkadaşlar;

11 Mart günü 21:51’de  balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek, yeni ay zamanı AY; Venüs ile kontak halinde olacak.  Bu yeni ay oldukça bereketli, şanslı güzel etkilere sahip olabilecek. Tekl hendikap Merkür’ün aynı alanda geri gidiyor olması ama bu en fazla gecikmelere, işlerinizi yaparken halledilebilecek, aşılabilecek sorunlara işaret eder. Venüs etkili bir yeni ay olacağı için, “SEVGİ” temasıön planda olacak, sevgi, hoş görü, kabul etme… Neden kabul etmenin özgürlüğünü yaşama fırsatını elinizden alasınız ki ? Haydi bu yeni aya biraz daha detaylı bakalım birlikte ;
-          Objektif olmaktansa daha subjektif davranış içinde olabiliriz
-          Hayal gücü oldukça aktif bir şekilde çalışır
-          Mistik, gizemli konular ilgimizi çekebilir, rüyalarımızdan etkilenmeye daha meyilizdir, rüyalarımız özel anlam ve semboller içerebilir.
-          Daha merhametli, duygusal, hassas olabiliriz, başkalarına yardım edeceğimiz koşullarla karşılaşabilir aynı şekilde sizlerde yardım görebilirsiniz.
-          Sezgilerimiz bu günlerde şaşırtıcı derecede kuvvetli olabilir
-          Cezaevleri, hastaneler ve yaşlılar yurdu ile ilgili gelişmeler olabilir
-          Gizli bir takım örgütler, tarikatlarla ilgili haberler okuyabiliriz
-          Bu yeni ay zamanı, tam Venüs’ün  üzerine düşecek olması bizleri daha yumuşak, yaratıcı ve duyarlı bir hale getirebilecektir. Aşk, sevgi, romantizm gibi konular çok daha ağır basabilecektir. Yaratıcılığımızın en üst noktasına, zirveye varılmasına yardımcı olabilecektit bu etkileşim. İlişkiler daha soft, daha yumuşak, sorunların çözümü için gerekli uygun zemini hazırlayabilecektir. Bu dönem hayallerin ilişkisi, ya da karşımızda ki kişilere, yeni tanıştığımız insanlara gereğinden fazla anlam yüklemeye eğilimli oluruz, buna dikkat etmemiz gerekir. Unutmayın şapka düşer, kel görünür.
-          Sanat, Moda, Müzik,textil…vb yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde şansımız çok daha
-          Tabii Balık burcunda olması; akla ilk olarak yoğun sis ve akabinde yoğun yağmur yağışı, denizlerde kabarmalar, taşmalar, sel durumlarını güçlendirmekte
-          Benzin başta olmak üzere kimyasal maddelerle ilgili gelişmeler meydana gelebilir, deniz kirliliğinde artışlar artabilir
-          Zehirlenme vakaları sık sık meydana gelebilir, özellikle deniz ürünlerinden dolayı olabilir bu zehirlenmeler, bu yüzden haftasonu özellikle satın alacağınız deniz ürünlerine çok daha dikkat edin.
-          Yeni ay’ı Türkiye üzerinden değerlendirdiğimizde ise; 10. evinde gerçekleşecek, bu da Turkiye’nin yönetiminde söz sahibi kişiler ve ünlü kişilere işaret etmekte. Hemde Türkiye’nin doğum anında ki Jüpiter ve Venüs ile olumlu kontakları söz konusu. Türkiye’de özellikle hem sanat hem de kadınlara ilişkin olumlu adımların atılması, olumlu kararların alınmasına işaret edebilir. Bu yeni ay gayet güzel fakat ay sonunada gerçekleşecek olan Terazi burcunda ki dolunay çok sert geçebilecek. Bu yüzden aslında mil. letçe biraz daha birbirimize bağlanmamız, kenetlenmemiz, sevmemiz gereken günlerdeyiz..
-          Hem balık, hem Venüs  etkili yeni ay... Uyuşturucu şebekeleri iş başında olabilir, bunlarla ilgili operasyonlar düzenlenebilir, hilekarlar, yalancılar, dolandırıcılar, tefecilere karşı dikkatli olmakta yarar var.
-