23 Mayıs 2013 Perşembe

2013 Senesinde Evlenmek, Evlilik için İmza Atmak, Aşk için Uygun zamanlar




Hepimizin en uygun zamanda harekete geçmek isteriz, işte astroloji bu alanda bizlere harika bir klavuz olmaktadır. Hele ki işin içine aşk ve evlilik gibi konular girdiğinde, işin ciddiyeti biraz daha artar. Astroloji size zamanın kalitesi hakkında harika bilgiler verir ve bu sayede doğru zamanda harekete geçebilmenize yardımcı olur.
Şimdi sizlere 2013 senesinde evlilik için en uygun tarihleri vereceğim, şimdiden bunları not almanızı tavisye ederim ..

Öncelikle, evlenecek olan gelin ve damat adayları cumartesi günlerine tarih almayın. Cumartesi günü Satürn günüdür ki ingilince olarak ismi de Saturday buradan gelmektedir. Satürn günleri atılan imzaların, kurulan ortaklıkların, evliliklerin tadı pek olmaz, tıkanıklıklar, sorunlar, problemler baş gösterebilir.  Gerçi satürn sayesinde uzun ömürlü, temeli sağlamda olur gerçi ama en azından Satürn’ün iyi açılı zamanlarını tercih edin.
Ya da siz en iyimi gelin Venüs, Merkür, Güneş günlerinde evlenmek için imzalarınızı atın. Bunlar ise Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri. Bu günlerde evlenenlerin ilişkilerinde olası problemlerin üstesinden gelmeleri çok daha rahat olacaktır, evlliğin iletişim dinamiği düşmeyecek, evlilik zamanla keyif verici bir hal alacaktır..
2013 Senesi çin ise evlilik için burç bazında en uygun süreçler ise şu şekilde olacaktır;

Koç ve Terazi burçları ise 16 ağustos ile 11 eylül arasında ki süreç sizler için yılın en olumlu dönemi. Lakin aşk, romantizm ve sevgi gezegeni olan Venüs, evlilik yolunda adım atmak isteyecekleri harika bir şekilde destekleyebilecek.

Boğa ve Akrep burçları ise 2013 senesinde ilişkiler arenasında denenecekleri, testten geçecekleri bir süreç olacak, ilk evlilik yolunda adım atmak için önemli tarih 10 mayıs haftası bir diğer tarih ise 3 kasım haftası.  Keza 11 eylül ile 7 ekim arası özellikle akrep ve yükselen akreplerin evlilik tarihi seçmelerinde ön planda tutması gereken günler.

Haziran ayına kadar ikizler-yay ve yükseleni bu olanlar, bu sürece kadar bolluk, bereket,şans ve talih gezegeni olan Jüpiter uzun süreli ilişkiler kurmak, evlenmek için gerçekten çok ama çok uygun zamanlar.

Yengeç  - Oğlaklar ise haziran ve takip eden bir senelik süreçte evlenmek için harika etkiler altında olacaklar. Şans ve talih gezegeni olan Jüpiter  yengeç burcunda ilerleyecek önceliği yengeçlere tanıyor olsa da oğlaklarda bu etkilerden yararlanacaklar. Fakat Jüpiter’in geri gideceği 7 kasım ve sene sonuna kadar olan süreci tercih etmemelerini tavsiye ederim…

Aslanlar –Kovalar ise 28 haziran -21 temmuz arası süreci değerlendirebilirsiniz, Venüs’ün aslan burcunda ki seyri gösterişli, dikkat çekici ve kalabalık düğün zamanlarına işaret etmekte. Bu tarihler arası yapacağınız düğün herkes tarafından çok daha konuşulabilir.

Başak –Balık buçları ise 22 Temmuz ile 17 ağustos arası dönemi değerlendirebilirler, evlilikleri bereketl, şanslı olabilecektir.

Evliik tarihi seçneye çalışan arkadaşlar, Merkür’ün geri gideceği zamanlardan kaçınmanızı tavsiye ederim, özellikle 25 Haziran ile 21 Temmuz Arasında ; 20 Ekim ile 12 Kasım arasında evlilik için gün almayınız…