27 Mayıs 2013 Pazartesi

26 Mayıs - 1 Haziran Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası

Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli sehayatler söz konusu olablir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir gündür. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi  yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Sanal ortamda ilişkiler başlayabilir.  Yalnız bu hafta Mars’ta bu alana girecek ve 13 temmuza kadar bu alanda seyahat edecek.  13 Temmuza kadar Mars iletişim, yazı, kardeşler, yolculuklar, eğitimle ilgili konularda hayatınıza hız ve heyecan getirecek. Fakat bu konularla ilgili kararsızlıklar, ikilemlerde kalabilirsiniz. Özellikle araç sahipleri sizlere rica ediyorum, aracınızın, kontrol, muayene vesaire ne varsa yaptırın, başınıza sorun açabilir. Yakın çevrenize fikirlerinizi benimsetmek için ukala yaklaşımlarda sergileyebilirsiniz.  Ve bu hafta Merkür’de yengeç burcuna giriş yapacak; hayatınızın iletişim, zihninizi meşgul edecek olaylar-konular alanı değişmeye başlıyor yavaş yavaş. Zihniniz daha çok ev,yuva, aile ilişkileri ile dolu olmaya başlıyor. Bu konularla ilgili bazı kararlar vermeniz gerebilir.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Eğer ki bu hafta alım-satım işleriniz varsa hal olmaması için hiçbir sebep yok. Yalnız para alanınıza bu hafta Mars’ta giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Mars finansal konularda hareket, hız, agresyon ve stresi beraberinde getirecek. Para kazanabilmek için çok daha fazla çalışmanız, efor sarf etmeniz gerekebilir. Finansal konularla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hakkınızı almak için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Ve tabii ki Mars adama harcatır, harcamalarınızda bu zaman dilimi içinde daha çok artabilir. Merkür ise bu hafta artık yengeç burcuna giriş yaparak zihninizi para-finans konularından ayırıp daha çok seyahatler, bilgi, eğitimle ilgili konulara yönlendirmenizi sağlayacak uzunca bir süre.

İkizler   ve Yükselen İkizler;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; civa gibi hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta toprağa tohumları ekme zamanı, projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Bu hafta herzamankinden daha fazla telefon konuşması yapmanız gerekebilir veya toplantılara katılabilirsiniz. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz çoğu zaman, aklınız sayesinde olası zor noktalarda bile rahatlıkla çözüm yolları üretebileceksiniz. Bu hafta  rejime başlamak, estetik operasyon, saç rengini değiştirmek, kendinize yeni sitller yaratmak, kıyafet için mağazaları talan etmek için uıygun bir hafta.  Eğer yalnızsanız bu hafta flörtleri yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz, bu hafta arkadaşlarınızla sosyalleşebileceğiniz ortamları değerlendirmenizi tavsiye ederim.  Yalnız marsta bu hafta burcunuza giriş yapacak ve 13 temmuza kadar burcunuzda seyahat edecek. Şimdi bu etkinin önce negatif taraflarından bahsetmek istiyorum; öncelikle kazalara, çarpmalara, sakarlıklara, düşmelere daha açık olacaksınız, çünkü daha acele hareket edeceksiniz. Bir de kararsızlık, iki şey arasında gidip gelme durumu daha çok hayatınıza ön plana çıkabilir. Tamam şimdi  işin iyi tarafından bakalım, mars hayatınıza hareket ve canlılık getirecek, bir süredir çünkü buna ihtiyacınız vardı. Yeni başlangıçlar yapmak, adımlar atmak için gerekli motivasyon ve gücü bulabileceksiniz. İletişim yeteneklerimiz sayesinde bir çok problemin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Libidonuzda hissedilir bir artış gerçekleşebilir.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası

Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile, yaşamınızda her şeyi daha gizlililk içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz, fikirler projeler zihninizde canlanır ama bunu çevrenizle paylaşmak için pekte uygun bir zaman değil, olgunlaşmasını ve somutlaşmasını beklemenizde yarar var. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de haziranın ilk haftasından sonra bu konularla ilgili daha şanslı bir süreçte olabileceksiniz. Doktora gitmek, check-up tan geçmek için uygun bir hafta. Bqazı nahoş dedikodular kulaklarınıza çalınsa da üstünde çok fazla durmayacaksınız, daha doğrusu size zarar veremeden teğet geçebilecek. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar daha gizli kapaklı hareket etmek isteyebilirsiniz, ruhsal anlamda biraz karmaşa yaşayabilir, ne yöne ne şekilde gideceğine karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu süreçte sinirler hassas olur, alınganlık ve tembellik artar. Sanki bir şeyler kendinize koyduğunuz amaçları gerçekleştirmek için harekete geçmenizi sağlayacak enerjiyi size vermiyor gibi hissedersiniz. Yaptığınız hareketleri gizleme eğiliminde olabilirsiniz veya eylemleriniz diğer kişiler tarafından pek fark edilmeyebilir. Gerçek olmayan hisler ve amaçlar peşinde olabilirsiniz. Kısacası dikkat diyoruz

Aslan   ve Yükselen Aslan;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebilecek, yanınızda olduklarını hissetirebilecekler. Bunun yanı sıra bu hafta yeni sosyal ilişkilerde kurabilir, yeni dostluklar/arkadaşlıklarda edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.  Bu hafta oldukça popüler, hareketli, davetler, organizasyonlar, kalabalık gruplarla takılma zamanı sizler için. Eğerm ki yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars sosyal çevrenizi hareketlendirmek, hız getirmek, arkadaşlarınızla ilgili konularda heyecan, motivasyon ve beraberinde stresi getirmek için çalışıyor olacak. Bu dönem arkadaşlarınızla duygusal bağlar kurmak yerine, daha çok onlarla fiziksel güç gerektiren koşullarla karşı karşıya kalacaksınız. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla çok daha fazla iletişim halinde olacak, birlikte bazı önemli kararlar almanız gerekebilecek.

Başak   ve Yükselen Başak;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; kariyerinizi ilişkilendiren konularda anlaşmalar, sözleşmeler, iş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. Bu hafta iş hayatınızda fikirlerinizle oldukça öne çıkacaksınız, düşünceleriniz daha rahat bir şekilde kabul görebilecek, şanslı bir süreçtesiniz. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzde ki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars iş ve kariyerinize ilişkin konularda motivasyon, hareket, enerji ve yanında da eşantiyon olarak stres ve mücadelede getirecektir. Yöneticilerinize bol bol didişecek ama genelde mücadeleyi kazanan siz olacaksınız. İş hayatınızla ilgili daha çok efor sarf etmeniz gerekecek, mücadele vereceğiniz alan bu konular olacak. 

Terazi   ve Yükselen Terazi;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; bu hafta olası hukuksal bir mücadeleniz var ise harika destekler alabileceksiniz, yabancı dil öğrenmek için eğitime başlayabilirsiniz, yurt dışına çıkmak için araştırmalar yapabilir, vize-pazaport gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta aslında sizler için daha çok okuma, kitap satın alma, araştırma yapma zamanı.. Eğer ki önemli sınavlarınız var ise bu hafta gökyüzü sizden yana olabilecek. Hayatı biraz daha anlama, anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel desteklerde alabilirsiniz.  Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars uzun mesafeli yolculuklara çıkmanız için gerekli motivasyon ve koşulları sağlayacaktır sizlere. (Bu seyahatler yurt dışına da olabilir). Eğitim, hukuk gibi konularda daha çok çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir, bu konularla ilgili bazı kararsızlıklarla ve stresle mücadele edebilirsiniz

Akrep   ve Yükselen Akrep;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteğis ayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte.  Bu hafta estetik operasyon içinde gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte. Bu hafta yaşantınızda hoşnut olmadığınız ne varsa değiştirmek, dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz, bu sizin kişilik özelliklerinizde olabilir. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars harcamalarınızla ilgili dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Ödemeler stres yaratabilir, finansal konularla ilgili daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Veya para ile ilgili endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. 

Yay   ve Yükselen Yay;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; ilişkilerinizde problemleriniz var ise rahatlıkla ortak paydada buluşabileceğinize işaret etmekte, birbirinizi daha iyi bir şekilde anlayabilecek, destek olabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz, keza bu hafta önemli imza gerektiren işlerinizi halletmek, ortaklık kurmak içinde güzel bir süreç. Veya yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. Her türlü kuracağınız ikili ilişkilerin çok daha değer kazanacağı bir süreçte olacaksınız, bu yüzden tüm ikili kontaklarınızı gözden geçirin, düzenleyin, gerekli değeri sizlerde verin. Eğer partneriniz var ise onunla romantik, keyifli zamanlarda geçirebilirsiniz bu etki ile.   Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ile ilgili konularda stres, mücadele, enerji, motivasyon getirecektir. Şimdi bu etki sayesinde eğer hayatınızda partner veya ortak var ise onunla zaman zaman fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz yalnız bu çatışmanın dozajı bir parça sert olabilir. Karışınızda ki kişiyle ilgili kendinizi sürekli stres altında hissedebilirsiniz, veya onunla sürekli mücadele etmeniz gereken bir ortamda bulabilirsiniz kendinizi. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, kafanız oldukça karışacak demektir, acaba kimi seçseniz, kiminle birlikte olsanız? Bir iyi etki daha, düşmanlarınız, size zarar vermek isteyenler kartlarını size karşı açık oynayacaklar, sizler bu sayede düşmanlarınızı daha iyi tanıyor olacaksınız.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz eğer bu hafta kadın desteği sayesinde iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili, check up- kontrol gibi durumlarda olabilir.Kza diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak içinde oldukça uygun bir hafta. Yaşamınızda profesyonel destek aradığınız her konuda hemen yardımı bulabileceksiniz. Tabii sadece fiziksel değil bu ruh sağlığınız içinde geçerlidir. Günlük angarya işlerinizde de artışlar söz konusu, biriktirdiğiniz sonra yaparım dediğiniz tüm işleri halletmek, düzenlemek içinde uygun bir hafta. .   Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars  iş ve çalışma ortamı, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda stres,mücadele, hareket ve daha fazla efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya serecektir. Sağlığınıza bu dönemde extra dikkat etmeniz gerekir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sürekli fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz.Fakat bu da sizin kararsız veya sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olabilir. İş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir fakat daha az takdir görebilirsiniz.

Kova   ve Yükselen Kova;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda braz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta bir çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz, ee hayat sürprizlerle doludur.  Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne ile ilgili, sinema-tiyatro ile ilgili ise de bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars aşk, çocuklar, yaratıcı konular, hobilerinizle ilgili konularda heyecanlandırıcı, harekete geçirici, stresli, efor sarf etmeniz gereken koşulları ortaya çıkartacaktır. Eğer hayatınızda özel birisi yok ise, bu dönemde kafanız karışabilir ve birkaç kişi arasında gidip gelebilirsiniz. Çocuklarla iletişim biraz problematik olabilir bu dönemde. Özel hayatınızda ki bu karışıklık streste yaratabilir.

Balık   ve Yükselen Balık;
26 Mayıs – 1 Haziran Haftası
Bu hafta ikizler burcunda Jüpiter/Venüs/Merkür’ün içinde bulunduğu bir stelyum meydana gelecek. Bu etki ile; yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir, ev arıyorsanız bütçenize uygun bir ev bulabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Bu hafta Mars’ta ikizler burcuna  giriş yapacak ve 13 Temmuza kadar bu alanda seyahat edecek, Bu tarihe kadar Mars eve, yerleşime, aile içi ilişkilerle ilgili biraz stres, mücadele, kararsızlık, afeo sarf etmeniz gereken koşulları getirecektir. Taşınacaksınızdır (Veya ev alacaksınızdır), ama hangi ev olduğu konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir fakat diğer taraftan yetiştirmeniz gereken işlerle de ilgilenmeniz gerekir, aile içinde agresyon yükselebilir, fikir birliğine varılmakta zorlanabilir. İşte mars bu tatta olaylarla uğraşmanız için yorabilir biraz sizleri.