6 Mayıs 2013 Pazartesi

6 - 12 Mayıs Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta ki Boğa burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması sizlerin finans konularına odaklanmanızı sağlayacak. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Tutulma zamanında yeni bir potansiyel müşteri ile de tanışabilirsiniz. Yalnız tutulmaların bir diğer olası etkisi de sonlandırma, tamamlama etkisidir. Tutulma etkisi ile elinizde ki bir işinde sonuna gelebilir ve bitirebilirsiniz. Tutulmanın sahibi Venüs ise o gün ikizler burcunda seyahat edeceğinden dolayı, bu tutulma zamanı sürpriz keyifli bir seyahat veya keyifli bir eğitimi de getirebilir size.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs'ta ise burcunuzda bir güneş tutulması meydana gelecek; öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pekiyi olmayabilir. Tutulma aslında yaşamınızda çürümeye yüz tutmuş, bir türlü bitmeyen, sonlanmayan konuları yaşamınızda iyice görünür hale getirir ve bunlara çözüm bulmanız konusunda sizleri destekler. Her ne kadar bazen bu bitişler ayrılık, bitiş, kopuş şeklinde de olsa tutulmalar sonrası yaşam pekte aynı olmaz, değişimler meydana gelir.Tuttulmanın sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, kazançlarınızı arttırabileceğiniz, finansal anlamda keyif alabileceğini gelişmeleri de müjdeleyebilir size.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek; Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşınıza önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, bu tutulma sanırım size sürpriz bir aşk-meşk durumlarını veya fiziksel olarak değişimi de getirebilir. Estetik operasyon, saç rengi değişimi vb bir durum söz konusu olabilir.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. 11. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, iş ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, ilişkiler arenası biraz problemli olabilir, karşılıksız aşklara, platonik ilişkilere de çekilebilirsiniz.


Aslan  ve Yükselen Aslan;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır . 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından,sosyal anlamda daha haraketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız, eğlenceli dostluklar kurulmaya başlıyor yaşamınızda, sosyal anlamda yara aldığınız, küs olduğunuz kimselele ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz, yeni kadın figürlerle arkadaşlıklar söz konusu.

Başak  ve Yükselen Başak;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 9. evinizde gerçekleşecek; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon vb. konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından finansal anlamda rahatlamaya işaret edebilir, istediğiniz kredi, borç..vb para ile ilgili konularda çıkmazlarına çözüm getirebilir.
Terazi  ve Yükselen Terazi;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri vb. konular bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi, iletişim hızı artabilir. Tutulma zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, keyifli bir seyahat,yurt dışı tatili, yurt dışı ile ilgili konularda sizi sevindirecek olan güzel gelişmelere işaret edebilir.
Akrep  ve Yükselen Akrep;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından,maddi anlamda güçlenmeye başlayabilirsiniz, fiannsal anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsinizde.

Yay  ve Yükselen Yay;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. .  10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz. Diyete veya spora başlamak için uygun koşul ve fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, özellikle ilişkilerde sıkıntılı noktaları onarmak için harika bir süreç, eğer yalnız iseniz bu tutulma size bir aşkta getirebilir, evlenebilir, sözlenebilir, nişanlanabilir veya kazançlarının iyi olacağı bir ortaklık durumu söz konusu olabilir.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Tiyatro gibi sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından,iş anlamında keyifli bir döneme girileceğine işaret ediyor, iş arkadaşlarınızda destekler, iş bulma, işinizde terfi etme gibi etkiler söz konusu.

Kova  ve Yükselen Kova;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. . 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu tutulma zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. sahibi venüs o gün ikizler burcunda olacağından, bu tutulma bir aşk tutulmasına da dönüşebilir sizin için veya çocuk sahibi olmak için kolları sıvayabilirsiniz, gökyüzü destekleyici.

Balık  ve Yükselen Balık;
6 – 12 Mayıs Haftası

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıdır. . 10 Mayıs’ta ise Boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama vb. konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgi akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.