17 Haziran 2013 Pazartesi

17 - 23 Haziran Haftası Burç Analizleri




Koç  ve Yükselen Koç;
17 -23 Haziran Haftası;

Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu şans; seyahatler üzerinden para kazanmanıza yardımcı olabilir, bu hafta web sitesi açarsanız daha çok giriş alabilir veya net üzerinden bir şeyler satmak  gibi bir hedefiniz var ise bu hafta işleme koyabilirsiniz. Keza bu hafta sizi büyütecek, geliştirecek eğitimlere başlamak içinde çok olumlu bir hafta açıkçası. Kardeşlerinizle ortak projeleriniz var ise bu hafta bunları gündeme getirebilirsinizde. Olası sınavlarda da başarı vaad eden bir hafta.  Bu hafta iletişimle ilgili her türlü konuda süperella fırsatlar söz konusu, umduğunuz destekleri rahatlıkla da bulabileceksiniz. Kitap yazmaya başlamak, yayın evi ile görüşmek, yayıncılıkla ilgili konularda da adım atmak için harika bir süreç açıkçası. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak, bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular ise;  aile, yerleşim, yer değiştirme, taşınma, ailevi konular olacak ve bu konularla ilgili ertelediğiniz, gör ardı ettiğiniz ne varsa ele alma zamanı olacak. Taşınmak, yer değiştirmek, evi yenilemek, evinizde yenilikler yapmak için keyifli bir süreç olacak sizler için. Bu bir aylık süreçte önümüzde ki  6 aylık dönemde neler yapacağınıza dairde planlar yapabilirsiniz. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Boğa  ve Yükselen Boğa;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu para-finans konularına işaret etmekte. Para ile ilgili bir meseleniz var ise bu hafta bunun çözmek için çok ideal bir hafta olacak, extra gelir elde edebilir,destek bulabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz.  Eğer ki almayı çok istediğiniz bir şey var ise bu hafta ucuzladığını fark edebilir alabilirsiniz mesela. Bunun yanı sıra koşulları daha iyi bir iş teklifi gelirse de değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kısacası bu hafta arkadaşlar Napolyon misali para para para diyebileceksiniz, maddi sorunlar varsa çözülüyor, gelirlerinizi arttıracak iş-proje gelişmeler var aman iyi değerlendirin derim. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak, bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular ise; seyahatler, iletişim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aile eşrafı üzerine olacaktır. Eğer kitap yazmak istiyorsanız süper bir zaman diliminde olacak, türlü seyahatlere çıkmak için fırsatlarınız olacaktır. Her türlü iletişim trafiğiniz rahat bir şekilde akacaktır. Tüm iletişim araçları ile oldukça yoğun ve aktif iletişim içinde olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!


İkizler  ve Yükselen İkizler;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Bu sizler için önemli çünkü Jüpiteri artık burcunuzdan ay sonuna doğru uğurlayacaksınız ve uğurlamadan önce Jüpiter size yine bir güzellik yapıp gidecektir. Bu güzellik ne olabilir peki ? İş kurma konusunda destekler, bireysel tüm girişimlerinizde size şans ve fırsatlar sunabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda destekleyici olabilecektir.  Bu hafta hedeflerinize inanın çok ama çok daha kolay olacaktır. Bu hafta fazlaca iyimser ve neşeli olabilirsinizde. Yeni bir şeyler öğrenmek, eğitimlere başlamak içinde keza uygun. Hatta en kötü ihtimalle tatile ya da seyahate çıkabilirsiniz bu etki ile ama sizin için tadı damağınızda kalacak bir etki yaratabilir.  Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak, bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular ise; kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!



Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
17 -23 Haziran Haftası;

Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; ruhsal anlamda rahatlama, olumlu anlamda kendinize dönme, kendi iç huzurunuzu yakalama,  yurt dışı ile ilgili konularda sevindirici gelişmeler, psikolojik anlamda sizleri rahata huzura erdirici durumlar söz konusu olabilir. İş anlamında sürpriz fırsatlara da hazır olun, olmayacak-çözümsüz sandığınız işlerin bu hafta birden çözülmeye başladığına şahit olabilirsiniz. Sağlık anlamında da şifanızı rahatlıkla bulabileceksiniz. Özellikle bu hafta rüyalarınıza extra dikkat edin, not alın haberci rüyalar olabilirler. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak süper güç ve motivasyon verecek ve adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!


Aslan  ve Yükselen Aslan;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; hem para hem de sosyal ilişkilerin canlanması demektir. Öncelikle serbest meslek sahibi iseniz bu hafta daha çok müşteri, iş ve para olacağına işaret etmektedir. Bunun yanı sıra bu hafta dostlarınızla birlikte seyahate çıkabilir, dostlarınızdan harika destekler görebilirsiniz. Bu hafta grup çalışmaları yapmak, sivil toplum örgütleri ile çalışmak içinde uygun bir hafta. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, bilinçaltı, korkular, kayıplar, kabuğunuza çekilme, kontrol dışı gelişen olaylar, durumlar, yalnızlık ihtiyacınızın artması, hastalıklar, kayıplar gibi durumlarla uğraşmanız söz konusu olabilecektir. Evet kabul ediyorum biraz sevimsiz ama benim elimden gelen bir durumda yok açıkçası. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Başak  ve Yükselen Başak;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; kariyer kapılarının ardına kadar açılması demek adeta. Kariyerinizle ilgili çözümsüz sandığınız konular çözülmeye başlayabilir, terfi alabilir, yükselebilir, patronlarınızdan övgü dolu sözler, desteklerde alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içinde iseniz çok uluslu bir firma veya yabancı bir firmaya işe başlayabilirsiniz.Ya da zam alabilir, maddi koşulları daha iyi olan bir işe geçiş yapabilirsiniz.   Bu senenin kariyer açısından belki de en güzel haftalarından bir tanesi olacak sizler için. . Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; süreçte inanılmaz sosyalleşecek, organizasyonlar yapacak, arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceksiniz. Arkadaşlarınızı yönetmeniz, idare etmeniz, yönlendirmeniz gerekebilir. Umutlarınıza, hayallerinize çok daha kolay erişebileceksiniz veya erişmek için önemli kişilerden destekler alacaksınız. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Terazi  ve Yükselen Terazi;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; öncelikle seyahat demek, yabancı ülkelere seyahatler söz konusu olabilir  veya bununla ilgili araştırmalar içine girebilir, planlar yapabilirsiniz. Keza bu hafta ticaret-satış-pazarlama-reklam-halkla ilişkiler çalışmaları yapmak içinde uygun bir haftadır. Eğer ki yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bu hafta eğitim almaya başlayabilirsiniz mesela. Hukukla ilgili önemli bir süreçte iseniz bu hafta size artı puan kazandıracak gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Bu hafta yaşama dair yeni bilgilere ulaşmak, felsefe-din..vb konularla ilgili araştırmalar yapmak, okumak içinde güzel bir hafta. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, kendinizi gösterebileceğiniz konular iş ve kariyerinize ilişkin konular olacaktır. İş arayanlar, terfi etmek isteyenler, işini değiştirmek isteyenler bu bir aylık zamanı çok iyi kullanmanız gerekiyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda istek ve arzularınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!
Akrep  ve Yükselen Akrep;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; para demek. Yaşamınızda finans ile ilgili bir kriz var ise eğer rahatlıkla çözebileceğinize işaret etmekte. Eğer ki kredi çekmek isterseniz bu hafta rahatlıkla sonuç alabilirsiniz, burs bulmak, sponsor ayarlamak içinde uygun ve de destekleyici bir hafta. Bir de bu hafta yaşamınızda kötü olan bir şeyi dönüştürmek, kötüyü iyiye çevirebilmek içinde güzel etkiler devrede olacak. Eğer ki ortak olarak yaptığınız bir takım işleriniz var ise bu hafta bu konularda kazançlar artabilir, işlerde hızlanmalar söz konusu olabilir. Miras işleriniz varsa bu hafta bunlarla da ilgilenmeniz gerebilir. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, tatil planları, nereye ne şekilde gitsem, rezervasyonlar, statü sahibi kişilerle birlikte olmak ve onlardan destek görmek mümkün olacaktır. Bu bir aylık süreçte seminer verebilir, kalabalık gruplara seslenmeniz gerekebilir. . Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Yay  ve Yükselen Yay;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; eğer ki ilişkinizde veya ortaklığınızda negatif giden bir süreç var ise bu hafta bunu pozitife çevirmek, barışmak, olası sorunların üstesinden gelebilmek için güzel etkiler devrede olabilecektir. Bu hafta bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz-nişan-düğün gibi konularla haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta sizlere ortak iş yapma adına teklifler gelirse şayet değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu hafta ortaklıklar kurmak, anlaşmalar imzalamak içinde güzel bir hafta. Eğer ki danışmanlıkla ilgili işleriniz var ise bu hafta randevu defteriniz epey yoğun olabilir hatta bu yoğunluk önümüzde ki haftayı da kapsayabilir. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; yeni iş veya iş koşullarınızda şartların iyileşmesi anlamına gelebilir. Daha çok iş, daha çok proje, hatta uluslar arası projeler söz konusu olabilir. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşırsanız kabul edebilir, değerlendirebilirsiniz. Keza bu hafta artık spora başlamak, diyete başlamak içinde çok uygun bir hafta. İş gezileri de söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerdem güzel desteklerde alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar söz konusu ise bu hafta şifası da beraberinde gelebilir. Check-uptan geçebilir, kontrollerinizi yaptırabiirsiniz. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz zor ama yardım gereken konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar başlayabilir hayatınızda. Bunun yanı sıra yalnız olanlar, yeni tanışacakları kişilerle güzel ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler. Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Kova  ve Yükselen Kova;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; artık aşk demek. Eğer ki hayatınızda biri yok ise bu hafta bir süreliğine flört edebileceğiniz birileri ile tanışabilirsiniz. Yaşamınızda biri var ise onunla seyahate çıkabilir, ya da bir değişiklik-denemediğiniz daha önce yapmadığınız organizasyonlar yapabilirsiniz. Eğer ki çocuk sahibi olmak gibi düşünceniz var ise bu hafta bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta ilham perileri sizlerin yanında olacak ve yaratıcı sanatsal çalışmalar konusunda sizi destekleyebilecek. Bu hafta risk almaya karşı daha eğilimli olabilir, riskli konulara karşı ilginiz artabilir. Eğer çocuğunuz var ise onun yaşamına ilişkin gelişmeler sizi mutlu edebilir. Bu hafta sizler için mutlu olma haftası, keyif verici gelişmeler sürekli kapınızda olacak. Bu hafta daha gülebilecek, daha çok eğlenebileceksiniz. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular,i ş ve çalışma ortamınızla ilgili konula, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz olacaktır. Bu dönem bir çok yeni iş projeleri, gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Fakat iş ile ilgili konularda bu daha fazla yorulmanıza da sebep olacaktır.Büyük beklentiler içine girmeyin.  . Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!

Balık  ve Yükselen Balık;
17 -23 Haziran Haftası;
Bu hafta yılın en keyifli haftalarından bir tanesi, güneş ve şans gezegeni olan Jüpiter etkileşim içinde olacaklar, bu sene de sadece bir defa gerçekleşir ve şanslı döneme işaret eder. Sizler için ise bu; evde, yuvada ailede huzur zamanı. Aile içi sorunlara rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Yaşadığınız alanda değişimler yapmak içinde çok ideal bir hafta. Keza araba almak içinde veya arabanızı değiştirmek içinde. Bu hafta toprak, arsa, gayrümenkula yatırım yapabilirsinizde. Bunun yanı sıra bu hafta önümüzde ki 6 aylık süreçte neler yapmak istediğinizi planlayabilirsiniz. Bu hafta ailenizden de rahatlıkla destek görebilirsiniz, ailenizle birlikte tatile veya seyahate çıkabilirsiniz. Aile içinde ekonomik olarak bir zorluk varsa bu hafta bu zorluğu atlatılmasına yardımcı olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Bir de bu hafta güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular olacaktır. Eğer yalnız iseniz, aşk kapınızı her an çalabilir hem de sürpriz bir şekilde. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu bir aylık süreçte olumlu koşullarla karşılaşabilirler, sanat dahil her türlü yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. . Ve bu hafta bir ağaca can verseniz yeter!