22 Temmuz 2013 Pazartesi

22 - 28 Temmuz Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
22-28 Temmuz Haftası;          

Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs sayesinde sağlığınızı disipline edebileceğini  ve sizi iyi gelecek koşullar söz konusu. Mesela profesyonel bir yardımla diyete başlama, iyi bir hoca ile spora başlamak için harika bir süreç olacak. Eğer iş arayışı içindeyseniz bu tarihe kadar keyifli iş teklifleri, görüşmeler söz konusu. Olası iş arkadaşlarınızla problemlerinizi çözebileceğiniz bir dönem başlamış olacak sizler için. İş ve çalışma ortamınızla ilgili sizi sevindirecek, keyif verecek güzel gelişmelere oldukça açık olabileceksiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şimdi bu dolunayın, yalnız olan Koçlar için özellikle gerçekçi olmayan, sabun köpüğü misali ama hayallerinizi süsleyecek bir aşkın işareti olabileceği gibi, ilişkisi olanlar alınganlıklar, kaprisler yüzünden minik sorunlar yaşayabilirler. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız kariyerinize ilişkin konularda engeller, gecikmeler, üstlerle tartışma ve gerginlikler söz konusu. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler, evinizde su ile igili sıkıntılar, su boruları ile ilgili problemler söz konusu olabilir, ailenize karşı tepkilerinizi kontrol altında tutun, abartmayın, ev için abartılı harcamalarda söz konusu olabilir. Eviniz, yuvanız, yaşadığınız yer ile ilgili bu hafta daha kolay bir şekilde risk almaya yatkın olabileceksiniz.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular;  geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk kapılarınızı sizler için açmaya başlıyor, yalnız olan arkadaşlarım aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, işleri yaratıcılık, sanat, sahne..vb işleri olanlar keyifli ve destekleyici bir süreçten geçiyor olacaksınız. Hayatın daha eğlenceli ve keyifli yönleri ile ilgilenebilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde bazı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar ise çocuklarının hayatlarına ilişkin güzle gelişmeler yaşayabilirler. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Satürn  olduğundan dolayı bazı yanılgılar, engeller, sansasyonel bir takım durumlar, sağlıkla ilgili sorunlar, özel hayatta partner ilişkilerinde sorunlar  oluşabilir. Fakat eğer işiniz sanat, oyunculuk, resim, müzik..vb bir konu ile ilgili ise oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta belki çok istediğiniz arabayı almak için risk alabilirsiniz, iletişimde fazlaca iddialı olabilir, oldukça hararetli tartışmaların içinde bulabilirsiniz kendiniz. Fikirleriniz ifade ederken baskıcı tutum içinde olmaktan kaçınmalısınız. İddialı iletişim projeleri gündeme gelebilir, kabul etmelisinizde.


İkizler  ve Yükselen İkizler;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir. Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, evinizi, yaşadığınız yeri güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Dekoratif değişiklikler, boya, badana gibi işlere girişebilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Bu dolunay zamanında iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Fakat bu dolunayın başrolü Satürn  olduğu için hem sağlığınızda problemler, kronik rahatsızlıkların gündeme gelmesi gibi durumlar oluşabilir. Ya da iş ve çalışma ortamınızda engellenebilir, çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; mali anlamda risk almaya daha yatkın olabileceksiniz, bu hafta oldukça fazla para harcamanız gerekebilir, bu yüzden bütçeye dikkat etmenizde yarar var. Mali bir takım beklentileriniz var ise bu hafta gerçekleşecek ama geldiği gibi gidebilirde.


Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; alım-satım işleri, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız, finansal konular, gelir getirici konular olacaktır. Bu konuları hayatınızda daha kolay organize edebilecek ve yönetebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin ise gergin etkiler bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.Sizde aşka yelken açacaksınız ama azıcık daha sabır sadece. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar birbirinden keyifli 3-4 günlük kısa yolculuklar sık sık gündeme gelebileceği gibi, oldukça keyifli haberlerde alabileceksiniz. Bunun yanı sıra eğitime ilişkin konularda güzel gelişmeler yaşayabilir, kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ve komşularınızdan destekler görebileceksiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay işin içinde Satürn  olduğundan dolayı karışık etkilere sahip, aşk hayatınızda engeller, sorunlar. Varsa çocuklarınızla ilgili sizi endişelendirecek haberler söz konusu olabilir. Yatırım yapmak, risk almak için uygun bir hafta değil. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler burcunuzda; adeta sizi ateş topuna çevirecekler, bu hafta daha agresif, daha bencil, daha kavgacı olabilirsiniz bunlar elbette negatif etkiler. Bu arada midenize dikkat edin, bu hafta extra hassas olabilir. Bu hafta tüm fikirlerinzi projelerinizi hayata geçirme zaman, böyle enerjiyi bir daha bulamazsınız. Ve bu hafta spora başlayın, vücudunuz daha hızlı şekil alır, yağlarınızı daha hızlı eritirsiniz, zaten dolunay var hemen diyete sizler için! Çok hızlı hareket etmekten kazalara da yatkın olabilirsiniz aman dikkat. Ama hedefleriniz ne ise bu hafta tüm engelleri yıkabilecek güce sahip olabileceksiniz.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. bu tarihe kadar kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardrobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alış-veriş yapabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki olası ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir.dolunayda başrol Satürn’e ait olduğundan dolayı, evinizle ilgili bir sorun canınızı sıkabilir, aile bireylerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya ailenizle duygusal çatışmalar içine girebilirsiniz. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu etki sizleri psikolojik anlamda çok zorlayabilir, ruhunuz bu hafta oldukça huzursuz ve gergin olabilir, sürekli çatacak yer arayabilirsiniz. Gizliden arkanızdan dönen pis işlerle uğraşmanız gerebilir. Gerçi bu etki sizi ruhsal anlamda kullanmasını bilirseniz eğer şifalanmanız için destekte olabilir. Bu hafta meditasyon yapmak, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek için çok uygun ama abartmayın.


Başak   ve Yükselen Başak;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ?  22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçecek, evet bu hafta başaklar bu yazacaklarımdan dolayı beni pek sevemeyebilirler ama işim bu olanı yazmak zorundayım. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber, sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe,  dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser  bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir bu.  Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. Dolunayın başrolu Satürn olduğundan dolayı; iletişim problemleri, kullandığınız iletişim aletlerinde sıkıntılar, trafikte sorunlar, aracınızın arıza yapması gibi durumlarda söz konusu. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta öyle evde oturmak yok, sürekli arkadaşlarla, dostlarla bir araya gelme modu, kalabalıklar içinde göze batan kişi siz olacaksınız. Yalnız dostlarınızla ilişkilerinizde tepkilerinizi fazla abartmamaya özen gösterin, kavgalardan kaçının. Arkadaşlarınız sizlere ortaklık teklifi ile gelebilirler, acele etmeden sakince düşündükten sonra eni konu kararınızı verin.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. daha içinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Fakat arkanızdan dönen bir takım oyunlar, dedikodular canınızı sıkabilir. Biliyorum içiniz karardı biraz ama keşke elimde olsa da, şu Venüs’ün yerini hemen değiştirebilsem. Ama senaryo aslında bu kadar kötü değil, mesela bilinçaltı, psikoloji gibi konularda araştırmalar yapabilir, okuyabilirsiniz. Rüyalarınız çok fazla ön plana çıkacaktır. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. aşk, çocuklar, yaratıcılılık gerektiren işler evinizde gerçekleşecek olan dolunay hafiften karışık etkilere sahip. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Fakat işin içinde Satürn olduğundan dolayı para/finans ile ilgili konularda gerginlikler, ödemlerin gecikmesi, finansal problemler, engellenmeler, sorunlar söz konusu.  Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; kariyerinizle ilgili konularda adeta ateş topuna dönmüş olacaksınız, önünüzde kimse kolay kolay duramayacak, tüm engelleri yıkabilecek güce sahip olabileceksiniz kariyerinizle ilgili. Yalnız abartılı ve aşırı hareket ve tepkilerden kaçınmanızda yarar var. Terfi almak, şartları çok daha iyi bir işe geçmek için de harika bir hafta.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede oldukça sosyalleşecek, türlü davetlere katılacak, bol bol eller havaya yapacak, tiyatro, konser..vb gibi bir çok aktiviteye katılacak, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler ve yardımlar göreceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Bende sizlerle beraber  şimdiden heyecanlandım, bir yükselen akrep olarak. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki mesela evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Satürn başrolde olduğundan dolayı, vesvese, endişe, kaygılı ruh hali içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu aralar, ailenizle özellikle annenizle tartışmalardan kaçınmak yerinizde olacaktır. Depresif, melankolik takılabilirsiniz birkaç gün. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler, bu hafta tatile çıkmak, uzun yolculuklara çıkmak için harika bir hafta. Din, felsefe, hayatın anlamını anlamak adına araştırmalar yapmak, okumalar yapmak içinde ideal bir zaman. Hukuksal konularda hareket geçmek için, sonuç elde etmek için de ideal.

Yay   ve Yükselen Yay;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık! Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu harika bir etki, üstlerle ilişkiler, onlardan rahatlıkla destekler alınabilecek ve terfiler söz konusu. Bunun yanı sıra işini değiştirmek isteyenler ve iş arayanlar sizlere de aynı şekilde müjdeli haberlerim var. Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Toplum önünde daha çok görünür olacak, mevkinizde, statünüzde yükseliş meydana gelecek. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. eniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. Başrolde Satürn olduğundan dolayı, arkanızdan dönen gizli işler, dedikodular, kötü kalpli kötü kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dolunay ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Sözleşme, anlaşma imzalamak içinde pek uygun bir zaman değil. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; finans anlamında yüklü ödemeler belimizi bir parça bükebilir ama merak etmeyin istediğiniz ödemeyi ve /veya krediyi de rahatça alabileceksiniz. Yalnız kredi çekerken abartmayın, ihtiyacınız olandan fazlasına girişmeyin. Bu hafta bir nevi sizin kriz çözme, engelleri ortadan kaldırma haftanız olacak…

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Akrabalarınızdan, mevki statü sahibi kişilerden destekler görmeniz konusunda destek sunacaktır size. Bunun yanı sıra keyif be neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanızı ve araştırmanızı sağlayacaktır.İthalat, ihracatla ilgili konularda yine güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır.  Yeni mali kaynaklar bulmanız konusunda destekleyici etkiler devrede olsa da, başrolde Satürn olduğundan dolayı, para ile ilgili konularda korku, endişe gibi durumlarda söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranızı para meseleleri yüzünden açmayın veya yanlış iletişim şekli yüzünden. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; partneriniz veya ortağınız var ise lütfen aranızda ilişkide tepkilerinizi abartmayın, ufacık bir olayı kavga haline dönüştürmeyin, eğer ki bir ortaklık teklifi gelirse kabul etmenizi tavsiye ederim. Eğer partneriniz yok ise de, dert etmeyin, arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapabilir.

Kova   ve Yükselen Kova;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızda ki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. şöyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi.. İşin içinde Satürn olduğundan dolayı, kariyerinizle ilgili konularda endişe+korku duyabileceğiniz durumlar oluşabilir. İş ile ilgili kişisel girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz, ruhsal anlamda rahat hissetmeyebilirsiniz. Kariyer bu hafta krizlerde aman dikkat. Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat edin özellikle midenize. Bunun yanı sıra bu hafta spora başlamak, diyete başlamak içinde harika bir hafta. İş anlamında tüm engelleri aşabilecek güce sahip olacaksınız, olası tüm sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Terfi gibi bir beklentiniz var ise veya iş değişimi gibi bu hafta işinizle ilgili risk alabilirsiniz.

Balık   ve Yükselen Balık;
22-28 Temmuz Haftası;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak, akabinde Venüs başak burcuna. Kova burcunda bir dolunay meydana gelirken, Jüpiter/Mars kol kola seyahat edecekler, Neptün /Venüs çekişme halinde olacak, şimdi bu şifreleri çözelim bakalım ne yapacaklar bu hafta ? 22 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 17 ağustosa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu biraz karışık bir etki aslında, çünkü kazançlar ve kayıplar bir arada olacaktır finansal anlamda. Evet peşi sıra ödemeler söz konusu olacaktır fakat aynı şekilde daha rahat ve kolay para kazanabileceksiniz. Ortaklaşa kazanımlardan elde ettiğiniz gelirler artabileceği gibi, kredi araştırmaları yapabilir, bankacılık işlemleri yapabilir, vergiler, borçlar, primler, burslar, taksitler gibi konularla epey meşgul olabilirsiniz. Ve bu haftan kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay biraz gergin etkilere sahip.. bu dolunay zamanı içe kapalım olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir.  Bu hafta Jüpiter / Mars birlikte hareket edecekler; bu hafta libidonuz tavan yapabilir, aşk anlamında risk almanız gereken bir hafta. Sanatsal,yaratıcılık gerektiren konularda gerginlikler söz konusu olabilir, çocuklarla ilişkilerinizde küçük şeyleri büyük yangınlara dönüştürmeyin, özel hayatınızda da aynı şekilde. Borsa gibi riskli yatırım araçlarını kullanabilirsiniz bu hafta.