11 Eylül 2013 Çarşamba

11 Eylül 2013 Çarşamba




11 Eylül 2013 Çarşamba
Bugün AY yay burcunda seyahat ediyor olacak ve MARS, NEPTÜN  ile etkileşim içinde olacak. Etki iki gün süre ile geçerlidir.
Ay’ın yay burcunda seyahat ettiği bugün, enerjik, hareketli, esprili olabileceğimiz zamanlardır. Günün en önemli sınavı hoşgörü olacaktır.
Bugün spora başlamak, kasları çalıştırmak, yürüyüşler yapmak,  yogaya-pilatese başlamak için ideal gündür. Keza bir direnişçi iseniz bugün barikatların üzerlerinden atlamak, engelli koşu, ağırlık kaldırmak şeklinde de hayatınıza sirayet edebilir bu etki.
Ay’ın yay burcunda ilerlediği bugün pot üstüne pot kırma zamanıdır bir nevi, bu yüzden ney ifade edeceksek iki kere düşünmekte yarar var. Keza bugün sakarlıklarda pek peşimizi bırakmayabilir, bu yüzden sıcak, kesici, delici aletlerle fazla oynaşmayın.
Bugün yeni deneyimlere katılmak için hevesli olacağız. Farklı, değişik, ilgi çekici, sıra dışı konulara karşı eğilim artabilir. Eksantrik gaz bombaları ile yüzleşebiliriz de elbette.
Ay yay burcunda ilerlediğinden küçük şeylerle daha fazla mutlu oluruz. Sabır ve detay gerektiren işlerde başarı yakalamak zordur, konsantrasyon dağınıktır, odaklanma sorunları söz konusu olabilir.
Bugün kime neyin sözünü verdiğinize dikkat edin, verilen sözleri tutmak zor olabilir, çabuk unutulabilir.
Ay yay burcunda iken felsefe, din..vb konularla ilgili araştırmalar yapmak, okumak için en elverişli günlerden biridir. Günlük sohbetler bunun üzerine dönebilir.
Ay yay burcunda iken ticaret yapmak, yabancı-yurt dışı ile ilgili işleri halletmek için en güzel günlerden biridir.
Bugün sağlık olarak, baldırlar, kaça, sinir sistemi hassastır. kasılmalar, kramplar, kas ağrıları, zedelenmelere oluşabilir, dikkat. 
AY/MARS etkileşimi ile de; kendine güvenli, iddialı, hızlı çıkışlar yapabileceğimiz bir gün. Sorunlar pratiklikle üstesinden gelinir. Yalnız duygusal anlamda huzursuzluk, isyan söz konusudur. Özellikle Yay,Aslan ve yükselen burcu bu olanlar.
AY/NEPTÜN etkileşimi ile de, karamsarlık ve depresyona eğilimin işaretidir,duyguların karışması, hayal kırıklığı söz konusu. Yaratıcı çalışmalar yapmak için idealdir, sezgiler kuvvetlenir. Özellikle Aslan, Balık ve yükseleni bu olanlar için.