16 Eylül 2013 Pazartesi

16 - 22 Eylül Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koç;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay biraz karışık etkilere sahip, özel hayatınız, ilişkiler alanında bir takım sorunlar, problemler, gerçekçi olmayan düşünceler getiriyor olsa da, ev,aile, yerleşime ait konularda destekleyici etkileri olacaktır. Eğer sağlığınızla ilgili bir takım kontrollere gitmeniz gerekiyor ise bu dolunay zamanını değerlendirebilirsiniz. İş hayatına ilişkin özellikle, yeni projeler, teklifler gündeme gelebilir. Ama şartlar henüz çok net değildir, şartların netleşmesi 15 günü bulabilir. Bu dolunay 12. evinizde gerçekleşeceği için, bu alan kapalı bir alandır, aktif ve canlı değildir. Kendinizi yorgun, ve yalnız hissedebilirsiniz. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile de finansal anlamda extra harcamalar, mali krizler, borçlar, lüks tüketimin artması, sağlık için para harcama, varsa ilişkinin krizden geçmesi gibi durumlar söz konusu. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, ilişkiler ve ortaklıklar alanı fikir ayrılıkları, iletişimsel problemler, anlaşmaların bozulmasına işaret ederken, aileden gelebilecek olan destek, evinizde keyifli geçebilecek zamanlar, evinizde minik değişimler yapabileceğinizi göstermekte.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay zamanı arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. yakın çevrenizden destekler alabilir, bunun yanı sıra ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olacaktır. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, ilişkiler, özel hayatta problemler, uzaklaşma, soğuma, mesafe gibi durumlara işaret etmekte. İlişkiler arenasında istediğinizi bulmakta zorlanabilir, sizi tatmin edebilecek kadar yanıt alamayabilirsiniz. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, iş ilişkilerinde iletişimsel problemler, iş ilişkilerinin bozulması, müşterilerle veya iş arkadaşları ile fikir ayrılıkları ve gerginlikler söz konusu iken, seyahatler keyif verici, yeni bir şeyler okumak, araştırmak, eğitime başlamak, yeni yazılar yazmak, kardeşlerinizle keyifli vakit geçirmek için ideal bir hafta.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek.  kariyerinizi ilgilendiren konularda etkin olacak. Terfi beklentiniz olabilir, iş değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklentileriniz olabilir. Bu dolunay genel anlamda destekleyici etkilere sahip, üstlerinizden destekler alabilir, oldukça göz önünde olabilirsiniz. Yalnız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeri geldiğinde sizden bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Bu dolunay sayesinde kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, bütçenizi yapılandırabilirsiniz. . Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile Özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbeklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. Özellikle bayan iş arkadaşları veya müşterilerle gerginliklerden kaçınmakta yarar var. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, daha çok duygusal ve özel hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Özel hayatınızda ki inişler, çıkışlar, ani ruhsal dalgalanmalar bir süredir sizleri epeyce yormuş olabilir. Artık bu dengesizliklerin ve yorgunlukların önüne geçmek için harekete geçeceksiniz. Bunun yanı sıra önemli bir arkadaşınız, dostunuzla aranızda bir gerginlik oluşabilir, bu gerginlik özel hayatınız yüzünden de ortaya çıkabilir. Finansal anlamda ise destekleyici etkiler söz konusu, gelir düzeyiniz artabilir, satmayı planladığınız bir şeyi elden çıkarabilir, mali anlamda rahatlıkla destek bulabilirsiniz.
Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
16-22 Eylül Haftası

Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek.   Dolunay zamanı, yurt dışı ile ilgili işler, eğitim, danışmanlık, hukuksal konular aydınlanmaya başlayacak. Bazılarınız uzak mesafeli bir takım yolculuklar için planlar yaparken, bazılarınız ise önemli bir sınav veya eğitim hayatına dair bir takım kararlar alabilir, yeni bir eğitim, seminer, kurs ..vb şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yazı işleri ile ilgilenenler, kitap çıkarmayı düşünenler bu dolunaydan yararlanabileceksiniz. Uzak yerde, farklı şehirde hatta belki de yurt dışında olan bir arkadaşınıza, dostunuza yardımcı olabileceğiniz konular ön plana çıkabilir. Bu hafta Venüs/Satürn etkileşimi ile özel hayatınızın karmaşaya düşeceğinin işaretin vermekte, gizli konuların açığa çıkması, cinsellik, çocuk, hamilelikle ilgili olası sorunlar, ilişkilerde krizlere işaret ettiği gibi, finansal anlamda risk alınmaması gereken bir hafta olduğuna işaret etmekte. . Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak,  İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Yalnız bu konularla ilgili stres içerikli durumlar söz konusu olacaktır. Farklı metodlar uygulayabilirsiniz, yöneticilerinizle gereksiz incir çekirdeğini  doldurmayacak mevzuları problem haline getirmeyin ve eleştiriye açık olun. Bu hafta sürpriz bir seyahat söz konusu olabileceği gibi, ani bir taşınma, yer değiştirme kararı da verebilirsiniz. Evinizi veya iş yerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlarla üzerinde gerçekleşecek olan bu dolunay destekleyici etkilere sahip olacak. Bu dolunay zamanı ödemeler her ne kadar üst üste binecek gibi görünse de, iş veya çalıştığınız alanla ilgili yatırımlar yapma zamanı olacak. Bu bir teminat şeklinde olabilir veya banka ile kredi hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi ile; ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir.Aile içinde hastalıklar, kadın figürlerle iletişimde problemler, evin tuvaletinde-banyosunda sorunlar söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, iletişimle ilgili konularda sürpriz beklenmedik gelişmeleri, fikirleri hayatınıza çekecektir, bir diğer olası etkisi de hukuksal konularla ilgilenmeniz uğraşmanız gerekebilir. Yurt dışı, yabancılarla yapılan işlerde zihinsel gerginliklerde söz konusu olabilir. Aracınıza dikkat edin, minik sürtmeler, boya sorunları, park etme ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir.
Başak  ve Yükselen Başak;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret edebileceği gibi, bir süredir sizi stres ve ateş topuna çeviren marsın enerjisini atmak için de çıkabilirsiniz seyahate. Bu hafta bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilir.  Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Bunun yanı sıra kız kardeşlerle ilişkilerde veya komşularla ilişkilerde sorunlar söz konusu olabilir, bu alanlarda sizi kısıtlayan, sınırlayan durumlar söz konusu olabilir veya gizli saklı konular su üstüne çıkabilir. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, finans, para ile ilgili konularda anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları, anlaşmaların bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan veya bağlı bulunduğunuz sosyal klüplerden destekler alabilirsiniz.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle free lance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir. Yalnız finansal konularla ilgili riskl girişimlerden uzak durmanızda yarar var. Lüks tüketime bir süreliğine ara vermeniz gerekebilir, özel hayatınızda para meselesi yüzünden problem söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, ikili ilişkiler, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili konularda fikir ayrılıkları, sözleşmelerin bozulması, gerginlikler, zihinsel zorlanmalar söz konusu olabilir. Amma velakin bu hafta kariyeriniz açısından destekleyici güzel etkiler söz konusu, terfi, işinizle ilgili hedeflere ulaşma, destek alabileceğiniz durumlar söz konusu.
Akrep  ve Yükselen Akrep;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır. Venüs/Satürn etkileşimi ile, Fiziksel anlamda bir takım değişiklikler yapmak için çokda ideal zamanlar değil, eylülün son haftasına kadar  ertelemenizde yarar var. Bir check-uptan geçebilir, göz veya diş doktoruna gitmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için biraz daha sabretmenizde yarar var. Sizi çok yoracak ve sorumluluklarınızı arttıracak bir yükün, işin altında da girebilirsiniz.Bu hafta eleştiri oklarının hedefi genelde siz olabilirsiniz. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, Bu hafta işle ilgili önemli anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, yalnız dikkat edin! Koşullar ve şartlar aslında size sunulduğu gibi çıkmayabilir sonra, iyice araştırmadan riskli girişimlerde bulunmayın.  Psikolojik olarak zorlanabilir, uyku düzeninizde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta seyahate çıkmak, yurt dışı ile ilgili plan yapmak, pasaport çıkarmak, vize işlemleri ilgilenmek, hukuksal bir takım konularınız varsa onları halletmek için uygun bir hafta.

Yay  ve Yükselen Yay;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. bu dolunay genel anlamda iyi etkilere sahip, evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Venüs / Satürn etkileşimi ile, ilişkilerde kriz zamanı, gereksiz kıskançlıklar, paranoya davranışlardan uzak durun. Platonik veya gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, genital ve üreme organlarınıza dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak,  özel hayatınızda özgürlük temaları biraz daha fazla vurgulanabilir. Arkadaşlarınız-özel hayatınız arasında gidip gelebilir, seçim yapmanız gereken koşullar oluşabilir. Bu hafta özel hayatınızda zihinsel anlamda yorucu, stresli koşullar söz konusu. Mali anlamda destekleyici etkiler var, finansal anlamda rahatlıkla istediğiniz desteğe ulaşabileceksiniz. Krediniz onaylanabilir, para ile ilgili bir mevzu tatlıya bağlanabilir, geciken ödemeleriniz gelmeye başlayabilir.

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. dolunay ile birlikte, yakın yerlere seyahat etmek, iletişim-eğitim konuları ile ilgilenmek, yakın çevrenize özellikle de komşularınıza yardım etmek için koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bazılarınız web sitesi, blog, internet ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi ile dostluklar, arkadaşlıklar testten geçebilir, özellikle kadın arkadaşlıklarla ilişkilerde krizler söz konusu olabilir, bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir, soğuyabilir, mesafe koyabilirsiniz. Gizli konular, sırlar açığa çıkabilir. Bu hafta arkadaşlarla iş yapmak, iş kurmak için pek keyifli olmamakla beraber, katılacağınız sosyal aktivitelerin, organizasyonlarında tadı pek olmayabilir. . Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak iş ve kariyer anlamında kararsızlıklar, zhinsel karmaşa ve stres söz konusu, iş ile ilgili ani, fevri kararlar vermekten kaçınmakta yarar var. Jüpiter desteği ile ilişkiler, evlilikle ilgili konular açısından destekleyici etkiler söz konusu, evlenilebilir, söz nişan gibi aktiviteler yapılabilir, eşten destek alınabilir, her türlü özel hayatla ilgili keyifli bir hafta. Hatta yalnızsanız uzun sürecek olan ilişkinizin temelini bile atabilirsiniz.

Kova  ve Yükselen Kova;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. dolunay, para, mali konular üzerinde etkili olacaktır. Bu dolunay olumlu etkilere sahip, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, bu yeni bir proje ile olabileceği gibi iş yerinde terfi ile de olabilir. Veya free olarak yapacağınız bir iş ile de gelebilir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardıma koşmaktır, bu borç-alacak,verecek şeklinde olabilir veya onun özel yaşamına, evliliğine dair olabilir. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi ile, iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda krizler, gizli konuların açığa çıkması, engel, işten veya patrondan soğuma, kadın figürlerle ilişkilerde problemler söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür/Jüpiter/Uranüs arasında T-kare dediğimiz açı kalıbı oluşacak, iletişim problemler, kargo veya gönderilerinizde, maillerinizde problemler, kullandığınız iletişim araçlarının sıkıntı yaratması, yurt dışı ile ilgili işlerde gecikme, yabancılarla yaptığınız işlerde fikir ayrılıklar söz konusu olabilir. Jüpiter desteği ile yeni bir iş fırsatı yakalayabilir, teklif alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütmek, yeni müşteriler yakalamak içinde güzel bir hafta.

Balık  ve Yükselen Balık;
16-22 Eylül Haftası
Bu hafta balık burcunda bir dolunay meydana gelecek. dolunay genel anlamda olumlu etkilere sahip, fakat sizler ilk etapta kendinizi gergin hissedebilirsiniz, bunun yanı sıra sezgileriniz inanılmaz kuvvetlenecek ve hatta yönünüzü bulmanızda yardımcı olacak. Kişisel, önemli bir şeyin mutluluğunu yaşayabilir, kutlamasını yapabilirsinizde. Hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için gerekli motivasyonu ve desteği bulabileceksiniz. Ben sizler adına şimdiden heyecanlandım desem yeridir! Kişisel yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta Venüs / Satürn etkileşimi ile, Uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet. Tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Mali, finansal konularda fikir ayrılıkları, kararsızlıklar, anlaşmaların bozulması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınız, aşk hayatınızda ise Jüpiter etkisinden dolayı destekleyici etkiler var, eğer yalnızsanız tatlı aşklar kavgayla başlar diyebileceğimiz bir hafta. Çocuk sahibi olmak, ilişkilerde olası sorunları çözüme kavuşturmak adına da destekleyici etkiler var.