24 Eylül 2013 Salı

Gökyüzünden Haberler... 24 Eylül 2013 Salı




 24 Eylül 2013 Salı
Bugün Ay ikizler burcunda seyahat edecek. Bilgi ve iletişimin hız kazandığı bir gün olacak. Koşullar genel anlamda değişken olup pek güven vermez.
Bugün önemli haberlerinizi alıp verebilirsiniz. Aynı anda birden çok işi yapmaktan dolayı dağılmalarda olabilir dikkat edilmesinde yarar var.
Özellikle bugün duygusal hayata ilişkin önemli kararlar almak, konuşmalar yapmak için pek uygun değil. Konuşulan her şey yüzeysel kalabilir.
Ay ikizler burcunda seyahat ettiğinden araştırma,eğitimle ilgili konularda başarı yakalama oranımız yüksektir. derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı sansımız oldukça düşüktür
Ay ikizler burcunda seyahat ettiğinden dışarı çıkmak, arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süperdir. Çenemizin düşük olacağı bir gün. Çır çır iplikçi karının çıkrıgı gibi konuştukça konuşasımız gelir.
Ay ikizler burcunda seyahat ettiğinden özellikle kararsızlıklar,kararsız davranışlar sıkıntı yaratabilir aman dikkat.
Ay ikizler burcunda seyahat ettiğinden konferans ve seminer vermek, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygundur. çok fazla asparagas haber çıkar arkadaşlar bilginiz olsun, her söylenene, her duyulana inanmayın.
Sağlık olarak ise bugün, omuz tutulmaları, nefes alış-verişlerinde sıkıntılar, alerjilerin tetiklenmesi, bronşlarla ilgili sorunlar oluşabilir. ettiğinden eller, kollar daha hassastır, ağrılar, yaralar,sakarlık yüzünden sıkıntılar oluşabilir. Özellikle romatizmal problemleri olanlar bugün daha dikkatli olmalarında yarar var.

Bugün Ay/Neptün sert kontağı, akşamüzeri  4 gibi kesinleşecek. Karamsarlık ve depresyona yakınlık demektir bu etkileşim. Duygusal anlamda yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir. Dikkatsizlik, dalgınlık yüzünden sorunlar meydana gelebilir. Alkol gibi keyif verici maddeler daha çabuk etki edebilir.