7 Ekim 2013 Pazartesi

7 - 13 Ekim Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
7 – 13 Ekim Haftası
Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte, uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım,reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Gerçi Neptün /Venüs sert kombinasyonu özellikle uzak yerlerde ilişkisi olanlar için zorlayıcı olabilir, hayal  kırıklığı, yanlışlıklar yüzünden umduğunu bulmakta zorlanmalarda söz konusu olabilir.  Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi ile de finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Yine bu hafta etkin olacak Güneş / Jüpiter etkileşimi, evinizde, ailenizde, yaşadığınız yerde erkek figürlerle olası konuları fazla abartmamaya özen gösterin, iyimserliğinizi koruyun ama aşırıya kaçmadan elbette. Ailenizden ya da varsa partnerinizden bu hafta hedeflerinize ulaşabilmeniz için güzel destekler alabileceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu süreçte başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Gerçi bu hafta Neptün /Venüs sert etkileşimi özellikle para, borç gibi konularda arkadaşlarınızla aranızda hayal kırıklıklarının oluşabileceğine işaret ediyor gibi görünüyor. Bir de unutmadan bu hafta birilerine finansal konular eşliğinde borç verme veya kefil olma gibi durumlar için pek uygun değil. Bir şekilde mazeretinizi şimdiden hazırlayın. Merkür ve Satürn akrep burcunda birlikte olacaklar bu hafta. Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. Yine bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi devrede olacak, işinizi yaparken müşterilerinize karşı ya da birlikte çalıştığınız kimselere karşı aşırı müsamahakar davranmamaya özen gösterin. Bu hafta iletişim, yazı, seminer, eğitimle ilintili konularda hedeflerinize daha kolay varabilecek, destekler alabileceksiniz. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz, hem iş görüşmelerine gidebilirsiniz sık sık. Bu konuda yakın çevreniden, kardeşlerinizden de destek alabilirsiniz..

İkizler ve Yükselen İkizler;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek.  Yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün /Venüs etkileşimi ile iş ve kariyerinizle ilintili konularda özellikle kadın figürlerle, yöneticilerle ilişkilerde zorlanma, hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Kariyerinizle ilgili konularda gerçekçi olmayı elden bırakmamanız gerekiyor, fazlaca hayal kurmak bu konuda sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yine bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi ile hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz. Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Bu hafta Güneş / Jüpiter etkileşimi de hakim olacak, para konularında fazlaca müsrif davranabilirsiniz, lüks harcamalarınız bu hafta artabilir, finansal anlamda fazlaca iyimser davranmak yerine harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda yarar var. Çocuğunuz var ise onunla ilgili de olabilir bu harcamalar. Amma velakin bu hafta maddi anlamda riskli yatırımlar yapmak için pek ideal değil. Varsa özel hayatınızda biri, onun içinde pahalı, lüks bir hediye alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Yalnız bu hafta Neptün / Venüs etkileşimi ile, uzak mesafelerle ilgili işleriniz varsa veya yabancılarla bu konularda hayal kırıklığı, işlerin yolunda gitmemesi gibi durumlar söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla özellikle kadın olanlarla iletişimsel sıkıntılarda olabilir. Bu hafta Merkür/ Satürn etkileşimi ile de özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta etkin olacak Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de, evinizde, ailenizde, yaşadığınız alanda yapabileceğiniz ufak tefek değişiklere işaret etmekte. Yalnız evinizde minik bir iş olarak başlayacağınız konu birden fazlaca büyüyebilir, size aşırı yorgunlukta verebilir. Aile içinde eş veya baba, erkek figürlerle bu hafta tartışmaya girmemenizi öneririm. Abartmadan tabii ki iyimser tavrınızı da korumalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda förtöz etkiler etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir. Yalnız bu hafta Neptün / Venüs sert kontağı özel hayatta hayal kırıklığı, aldanma gibi etkiler söz konusu olabilecek. Bu hafta özel hayatınızda işler pek yolunda gitmeyebilir. Bu hafta Merkür /Satürn etkileşimi de etkin olacak, yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir.  Yine bu hafta güneş/Jüpiter etkileşimi ile de ruhunuza faydalı gelecek konulara, şifa getirecek olaylara yönelme, kötü alışkanlıkları bırakma, bol bol kitap okuma, araştırma yapma zamanı. Yakın çevrenizden özellikle erkeklerden destekler alabileceksiniz. Yakın zamanda yapacağınız seyahatlerin planını bu haftadan itibaren yapabilirsinizde.

Başak ve Yükselen Başak;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız.Yalnız bu hafta Neptün/Venüs sert etkileşimi ile aile içinde özellikle kadın figürlerle ilişkilerde hayal kırıklığı yaşayabilir, üzülebilirsiniz. İlişkiler arenasında da istekleriniz tam olarak karşılanmayabilir. Bu hafta Merkür/Satürn etkileşimi ile de yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Güneş/ Jüpiter etkileşimi de hakim olacak ve maddi anlamda kesenin ağzını biraz fazla açabilirsiniz, harcamalar çokça artabilir. Özellikle sosyalleşmek adına paranızı daha fazla harcayabilirsiniz. Konser, davet, parti organizasyonları da söz konusu olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz. Venüs / Neptün sert etkileşimi ile, biraz dikkatli olmanızda yarar var, söyledikleriniz, tavırlarınız, davranılarınız karşınızda ki kişiler tarafından yanlış algılanabilir, eleştirilebilirsiniz. Bunun yanı sıra hassas ve alıngan olabilir, direk duygusala bağlayabilirsiniz.İletişim problemleri oluşabilir. Kendinizi ifade etmekte bir parça zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılabilir ve hayal kırıklığı gibi durumlar oluşabilir.Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz, teklifler gelebilir amma velakin tepkilerinizi abartmadan verin, gelen tekliflerin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulayın. Bu hafta iş yerinde fazla mesai, fazla çalışma gibi durumlarda söz konusu.

Akrep ve Yükselen Akrep;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar-kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün etkileşimi ile de finansal konular ile ilgili yanlış kararlar vermeye daha meyilli olabileceğiniz zamanlar dikkat etmenizde yarar var. Ani ve fevri kararlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Eşyanızı, paranızı bir yerlerde unutabilirsiniz de. Merkür / Satürn etkileşimi burcunuzda gerçekleşecek. Bu hafta yaşamınızı düzene sokma, yeni kararlar alma haftası. Belki de bu hafta zorlanacağınız kararlar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Bu hata Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de yayıncılık, uluslar arası işler, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde isteklerin abartılı bir şekilde ortaya konabileceğine işaret ettiği gibi elbette bu alanlarda güzel fırsat ve şanslarda söz konusu olabilecektir.

Yay ve Yükselen Yay;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs burcunuza  giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burcunuzda  seyahat edecek. hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliceksiniz, fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz. Aşkı hayatınıza rahatlıkla çekebileceksiniz. Sevme ve sevilme dönemi başlamıştır sizler için. Yalnız bu hafta Venüs / Neptün sert etkileşimi ile estetik gibi düşünceleriniz var ise bir hafta kadar daha ertelemenizde yarar var. Bunu yanı sıra ilişkiler arenasında ise yeni tanışabileceğiniz kimseleri olduğu gibi değerlendirin, gerçekçi olun, gereksiz hayaller kurmayın. Merkür / güneş etkileşimi ile de psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebiir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de oldukça sosyal, hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta bir arkadaşınızın maddi sorununuza çare olabilirsiniz. Finans anlamında beklentileriniz karşılanacak olsa da, harcamalar konusunda abartmamaya özen göstermenizde yarar var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte  daha kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir. Neptün / Venüs etkileşimi ile de aşk anlamında hayal kırıklığı, duygularınızın karşılık görememesi gibi etkileri olabilir. Bu hafta aşkınıza, sevginize yeteri kadar karşılık göremeyebilir, sevildiğinizi yeterince hissedemeyebilirsiniz. Satürn / Merkür etkileşimi ile de arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur.  Jüpiter / Güneş etkileşimi ile de iş ve kariyerinizle ilgili konularda güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabileceğinizin habercisi. Terfi, iş bulma, iş anlamında destekleyici, hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir hafta. Sadece kariyerinizle ilgili konularda ki hedeflerinizi belirlerken abartılı davranmayın…

Kova ve Yükselen Kova;
7 – 13 Ekim Haftası


Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte sosyalleşecek, kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi ile de iş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama haftası. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır. Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de yurt dışı bağlantılı işlerde, uluslar arası işlerde, yabancılarla yaptığınız işlerde, vize-pasaport işlemleri kısacası tamamen Türkiye dışı tüm işlerde şansınız açık olacaktır. Keza satış, reklam, pazarlama, halkla ilişkiler..vb alanlarda da başarı şansı yakalama oranınız yüksek. Keza bu hafta seyahatlerde planlayabilirsiniz. Güneş/Jüpiter size eğitimle ilgili konularda da destek verecektir.

Balık ve Yükselen Balık;
7 – 13 Ekim Haftası

Bu hafta Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 5 kasıma kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte  iş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Bu hafta Merkür / Satürn etkileşimi ile de daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz. Güneş / Jüpiter etkileşimi ile de maddi anlamda fırsat ve şanslar yakalayabilir, istediğiniz krediyi rahatlıkla çekebilir, bursu alabilirsiniz. Yalnız siz yine de para konularında abartılı davranışlardan ve kararlardan uzak durun.