18 Kasım 2013 Pazartesi

18 - 24 Kasım Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koçlar;
18 – 24 Kasım Haftası;

Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere; Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş ve kariyer evinizde ilerleyen plutonun bu dolunay  zamanı etkin olması, özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Her halukarda bu dolunay para konularınızı gündeme taşıyacaktır. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda ise Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat,satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu bir süreç başlamış olacak sizler için.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere; Bu dolunay  zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Pluton etkili olacağından bu dolunayda , özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla  ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu 1 aylık süreçte odak noktanız  olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz

İkizler ve Yükselen İkizler;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere; Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bu dolunay  zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir. . Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir.  . Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz.Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. 1 aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. Check –up yaptırmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Hayatlarını aslında bir nevi düzenleyecekler, sağlıklarını, yaşam tarzlarını, yaşam şekillerini. Ama bir yandan da bol mesaili, yorucu süreçleri de başlamış olacak.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak.  odaklanacağınız konuların aşk ve çocuklar üzerine olacağına işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Yaşamın daha çok keyif ve tat veren kısımları ile ilgilenebileceksiniz. Biraz keyfinize, tembelliğe, eğlenceye düşkün bir dönem başladı sizler için. Belki de ihtiyacınız vardı ?

Başak  ve Yükselen Başak;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere.  yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları a gündeme getirebilir. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Tamamen ev odaklı bir sürece giriş yapıyorsunuz ve bu dönemde önümüzde ki 6 aylık süreçte neler yapacağını planlamak, organize etmek içinde harika bir süreçtir.

Terazi  ve Yükselen Terazi;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonra ki hafta kullanmanızda yarar var.  Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olabilecektir. Her türlü iletişim konuları ile aktif ilişkide olabilecek, yeni eğitime başlamak, seminerler düzenlemek, tanıtımlar yapmak, reklam vermek için gerçekten güzel bir süreçtesiniz.

Akrep  ve Yükselen Akrep;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu dolunay  zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzde ki 1 aylık süreçte odak noktanız para, kazanç, maddi konular olacaktır. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırmanın yollarını rahatlıkla bulabilecek, terfi beklentiniz varsa gerçekleşebilecektir. Keza kendinize kıyak geçip yeni şeyler almak, kendinizi şımartmak içinde güzel bir süreç olacak sizler için.

Yay  ve Yükselen Yay;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu dolunay , yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Pluto desteği ile bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu dolunay  ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak Uyku zamanı sona eriyor bu hafta. burcunuza geçiş yapacak olan güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Kendinizi oldukça enerjik, hareketli, motivasyonu yüksek hissedebileceksiniz. Her türlü özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda desteği rahatlıkla bulabileceksiniz. Sizler için artık üretkenlik zamanı!

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. Yalnız olanlar bence gözlerini 4 açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. Önümüzde ki bir aylık dönemde sizleri biraz sahanın dışına, dinlenmeye alıyoruz açıkçası. Çok etkin, hareketli, olaylı bir ay değil, daha sessiz, sakin, kendinizle kalmak isteyeceğiniz, kabuğunuza çekilmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Yalnızlık ihtiyacının çok artacağı gibi, sürekli uyuma ve tembellik yapma isteği de çökebilir üstünüze. Özellikle bu dönem başta psikolojik olmak üzere her türlü sağlık konularına odaklanabilirsiniz.

Kova  ve Yükselen Kova;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. Aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız .Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir. Akabinde bu hafta Güneş artık yay burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. 22 Kasımda Güneş yay burcuna geçiş yapacak. dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebileceğinize işaret etmekte. Oldukça sosyal, hareketli, o organizasyon senin bu parti benim bir dönem bekliyor sizi. Sürekli kalabalık gruplarla aktivite halinde olabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri de arttırmanın yollarını rahatlıkla bulabilir, extra prim, maaş artışı, ödül gibi durumlarda söz konusu olabilir.

Balık  ve Yükselen Balık;
18 – 24 Kasım Haftası;
Geçen hafta, Pazar günü gerçekleşen boğa burcunda ki dolunayın etkileri ile başlıyoruz yeni haftaya. Hatırlatma amacıyla dolunay etkilerinden yine bahsedeyim sizlere. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu dolunay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz, yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.  iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Kariyerinizde artık parlama, terfi alma, iş değiştirme, yaptığınız iyi şeylerin görünmeye başlayacağı, hareketli ve bir o kadar eğlenebileceğiniz bir süreç başlıyor.