28 Kasım 2013 Perşembe

28 Kasım 2013 Perşembe Gökyüzü Gündemi



Bugün Öğlen Ay Terazi burcunda seyahat ediyor.  Günün ana temasını, güzellik, estetik, sakinlik, huzur, barış ortamı yaratma üzerine olacaktır.
Ay terazi burcunda ilerlediğinden;yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar,yüksek ses rahatsız eder. Gelişen olaylara karşı iyimser yaklaşımlar sergileriz.Ama kendinizi aptal yerine de koydurmayın. Hak, adalet kavramları ön plana çıkabilir, güçlü değil haklının tarafında olmaya çalışırız.

Ay terazi burcunda ilerlediğinden sanatsal konularla ilgilenmek için güzeldir,ilham perileri etrafımızdadır. Yaratıcı esinlerimizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyarız. kararsız kalmak bizleri zora sokar, ne istediğimizi bilmek zorundayız,yoksa fırsatları kaçırabiliriz de . Kabullenici bir moda bürünürüz aman dikkat,zevklere fazlaca düşkünlük sık gözlemlenen bir durumdur.

Ay terazi burcunda ilerlediğinden çok çabuk etki altında da kalabiliriz. Ay o kırılması, ay bu kırılmasın derken kendimiz kırılabiliriz dikkat

gönül ilişkileri başlatmak, sözlenmek, evlenmek,estetik yaptırmak için en ideal günlerden biridir. Yalnız Merkür’ün hala retro olduğunu da unutmayın lütfen. Kız istemeye gitmek veya istenmek için çok uygun bir gündür,partnerinizi ailenizle de tanıştırabilirsiniz.

Bugün ay terazide ilerleyeceğinden,başağın kılıksız modunu bir kenara bırakıp Terazinin süslü havasına bürünmek için harika bir gün :) , güzelleşmek, bakım yaptırmak,kuaföre gitmek,saç boyatmak,yeni makyaj malzemeleri almak içinde uygundur 
Bugün küs olduklarımızla barışmak, uzlaşma ortamı sağlamak için harika bir gün arkadaşlar 

Ay terazi burcunda ilerleyeceğinden, sağlık olarak, kalça, basen, böbrekler, mesane hassastır. İdrar yolları enfeksiyonlarına özellikle dikkat,  özellikle böbreklerin daha iyi çalışması için bol su içmek harika olacaktır.

Akşam üzerine doğru Ay Pluto ve Uranüs ile kuracağı sert kontaklar, duygusal açıdan bizleri huzursuz kılabilir, akıl ile duygular arasında kontak kurmak zorlanabilir ve delice hareket etmeye eğilimli olabiliriz.