29 Kasım 2013 Cuma

3 Aralık Yay Burcunda Yeni Ay Meydana Gelecek






Merhaba Arkadaşlar


3 Aralık saat 02:22’de yay burcunun 10. Derecesinde bir yeni ay meydana gelecek.  Yeni ay’dan hemen sonra spora başlamak için en ideal zamandır arkadaşlar, yay burcu yeni ayı ile başlanan sporda vücudunuz çok daha hızlı ve kolay bir şekilde şekli alır…
Yay burcunda ki yeni ay ile birlikte, enerjimziin yükseleceği, eğlenceli konuların hayatımızda daha net bir şekilde yer alacağı, keyfimizi yerine getirecek, yüzümüzü gülümsetecek daha fazla olayla karşılaşabiliriz.
Bu yeni ay enerjisi ile yalnız sakarlıklar, pot kırma, düşmeler, çarpmalar çok daha sık görülebilir. Özellikle baldırlarımız, kaval kemiğimiz, kalçamız, uyluk kemiğimiz, basenlerimiz daha hassas olabilir. Basen demişken, basenlerinde fazlalıkları olanlar bununla ilgili 18 aralığa kadar müdahelede bulunabilirler. 18 aralıktan sonra keyfi hiçbir estetik operasyonu önermiyorum. Lakin Venüs geri gitmeye başlayacak.
Yeni ay enerjisi ile, değişik, farklı, sıra dışı konulara yönelebilir, hayatımızda değiştirmek istediğimiz her konuya odaklanabilirsiniz. Yalnız yeni ay enerjisi bizlere odaklanma sorunu da getirebilir beraberinde bilginiz olsun.
Yay burcu enerjisi ile detay ve sabır gerektiren işlere çokta fazla ayıracak zamanımız olmaz, elimizde ki işleri bile daha üstünkörü yapmaya eğilimli olabiliriz.
Yay burcu enerjisi ile, spor, din, felsefe, inançlar, ibadethaneler, din adamları, önemli din kişileri ile ilgili konular gündem de çok daha fazla yer tutabilecektir bilginiz olsun. Sanırım Feto’nun son günlerde bu denli görünür olmasının sebebi yay burcunda ki yeni ay enerjisi olsa gerek. Kaldı ki önümüzde ki hafta Feto –İktidar arasında daha büyük bombalar bekliyorum.
Bu yeni ay enerjisi ile sizde yurt dışı, vize, pasaport gibi işlemlerinizi halledebilirsiniz. Veya yabancılarla iş yapabileceğiniz şirketinizin kurulumu içinde ideal dönemdir. Gerçi her şekilde yeni ay dönemi şirket kurmak, açmak için ideal zamandır. Yeni ay zamanı açılan şirketler, kurulan işler, yapılan yeni işler daha hızlı bir şekilde büyür çünkü..
Özellikle yay burcu enerjisi ile hayvanlarla olan münsabetlerinizde dikkatli olun, hayvanlar zarar verici olabilir, hayvanların zarar vermesi ile ilgili haberlere sık yer verilebilir. Hayvanlar tarafından tırmalanabilir, ısırılabilir..vs daha fazla vakalara rastlanabilir.
Yay burcu yeni ay zamanı, en iyimser olunabileceği zamandır, şükran duygularınızı, en iyi dileklerinizi dile getirebilirsiniz. Risk almaya daha yatkın olacağız, bu yeni ayın uranüsle olan olumlu kontağı sayesinde alacağımız risklerin bizi başarıya taşıyabileceğini göstermektedir.
Bu yeni ay enerjisi ile, yeni bir dil öğrenmeye başlamak içinde harika zamandır.  Bunun yanı sıra turlara katılmak, seyahatler organize etmek içinde en uygun dönemdir.

Yeni Ay’ın Türkiye üzerinde ki etkilerine göz atacak olur isek eğer;
Yeni ay Türkiye’nin 6. Evinde gerçekleşecek, sivil hizmetler, polis teşkilatı, işçiler, ordu, istihdam, işçi ücretleri, sendikalar, hastaneler, hemşireler, dişçiler, sağlık bakanlığı, sağlık sektörü çalışanları üzerinde etkili olacaktır. Bu yeni ay zamanı URANÜS etkin olacağından dolayı,  toplumsal yeni oluşumlar, yeni hareketler özellikle bu sektörlerle ilgili, gerçi benim aklıma hemen THY geliyor, ne zaman yay burcunda bir gökyüzü etkileşimi olsa THY çalışanları ile ilgili gelişmeler söz konusu oluyor. Ya da genel olarak çalışan kesimin iş bırakması, grevleri söz konusu olabilir. İktidar bu saydığım sektörlerle ilgili yeni düzenleme ve uygulamalarda getirebilirler.
Tabii iktidar/din/feto müsabakaları da haftaya daha büyük olaylarla gündeme oturabilecektir..


Sevgiler..