23 Aralık 2013 Pazartesi

23 - 29 Aralık Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koçlar
23 -29 Aralık Haftası         
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek. 10.evinize giriş yapan Merkür, 12 Ocağa kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, önemli toplantıları, görüşmeleri, haber alış-verişlerine işaret ediyor. Gelişmeler yavaş fakat sağlam ve güven verici şekilde gelişecektir. Sizden yaşça büyük, deneyim ve yönetim sahibi kişiler ile iletişim trafiğiniz artabilir. Bürokratik bazı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Fikirleriniz daha kolay kabul görebilecek, her zamankinden daha ikna edici olabileceksiniz. Daha sabırlı, çalışkan ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. İşinizle ilgili eğitimler alabilir,seminerlere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin  en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, iş,kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Bu hafta özellikle ikili ilişkiler ve özel hayat açısından ultra gergin bir hafta. Yeni ortaklıklara soyunmak içinde pek uygun değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak konular birden büyük yangınlara dönüşebilir. Çok ama çok stresli ve problemlim bir hafta özellikle sizleri birinci dereceden etkiliyor bu. Kazalara, sağlığınıza da dikkat edin. Gerçi hoş dikkat etmeyeceğiniz bir konu kalmadı farkındayım..

Boğa ve Yükselen Boğalar
23 -29 Aralık Haftası
1. Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek 12 ocağa kadar  hedeflerinize ve ideallerinize yönelik yaşça büyük kişilerden fikirsel anlamda önemli destekler alabilirsiniz. Eğer reklam,pazarlama, satış içinde iseniz fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Seyahat planları yapabilir, her türlü yeni fikir alış-verişlerine açık olacağınız zamanlar olacaktır. Yeni bir eğitim almaya başlayabilir, önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte bu hafta seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde, iletişimde büyük sorunlar ve ruh olarak rahatsız, kendinizi rahat hissetmeyeceğiniz koşullar söz konusu. Bu hafta olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız var ise son dakika aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle sağlığınızaextra dikkat edin, rutin kontrollerinizi aksatmayın, sağlığınızı riske atacak durumlardan uzak durun. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan, kavgalardan uzak durmanızda yarar var. Bu büyük kare, hem sağlık hem iletişim alanında vurabilir sizleri.


İkizler ve Yükselen İkizler
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek.  Finansal konularla ilgili önemli konuşmalar, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Önemli imzalar, anlaşma koşulları oluşabilir. Ortaklıklarınızdan elde ettiğiniz gelirleri düzene koyabilirsiniz. Finansal anlamda yaşama ihtimaliniz olan zorluğu mantıklı çözümlerle rahatça aşabilirsiniz. Miras..vb paylaşımlı finans konuları ile ilgili de olumlu haberler alabilirsiniz. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim, finansal anlamda oldukça gergin bir hafta, lüks tüketimden uzak durmanızda, kesenizi çok fazla zorlamamanızda yarar var. Özellikle özel hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Bu hafta size keyif verecek konulara, hobilerinize yönelmenizi tavsiye ederim.Bu büyük kare hem para, hem sosyal çevre hem de aşk/çocuklarla ilişkiler alanını oldukça zorlayacak.


Yengeç ve Yükselen Yengeçler;
23 -29 Aralık Haftası
 Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek 12 ocağa kadar  başkaları üzerinde çok daha ikna edici olacağınız bir zamana giriyorsunuz. Yeni önemli kazanç sağlayacak iş anlaşmaları ve projelerle ilgilenebilirsiniz. Merkür iletişim ve konuşma ise, bu dönemde hem ortaklık kurduğunuz kişilerle hem de eşinizle bol bol fikir alış-verişi yapabilir, olası sorunları konuşarak mantıklı çözümler üretebilirsiniz. Her türlü resmi anlaşmalar ve hukuki konularda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlkte hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş,ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun, evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuyu gereksiz yere çok fazla abartıp büyütmeyin. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Krizler bu hafta aile/iş arasında meydana gelebilir, iş/aile arasında denge kurmanız gerekebilir. Hem iş hem evlilik/ortkalık ilişki alanı kaynayacak bu hafta sanırım.


Aslan ve Yükselen Aslanlar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek 12 ocağa  kadar 6. evinizde hareket edecek olan Merkür, iş ve çalışma ortamınızda organize olmanın, disipline girmenin, daha akılcı ve mantıklı adımlar atmanın zamanının geldiğine işaret etmekte. Zihinsel olarak oldukça aktif ve girişken olacağınız, aynı anda birden çok iş ile ilgilenmeniz gerekebilecek. Birlikte çalıştığınız kişiler ile kuracağınız irtibatlar bu dönem çok daha önem kazanacak. Sırt ve sinirlerle ilgili rahatsızlıklara dikkat etmekte fayda var. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, birlikte çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun, trafikte kimse ile tartışmayın. Bu hafta satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Keza yaşamınızı disipline etmek, diyet,spor,egzersiz gibi programlara yazılmak içinde uygun bir süreç. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir.


Başak ve Yükselen Başaklar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek  Aşk ve çocuklarla ilgili konularda iletişim trafiği artıyor.Yalnız olan başaklar 12 ocağa  kadar olan süreçte biraz zihinsel flörtöz olabilirler. İlişkisi olanlar olası sorunları konuşarak çok daha rahat bir şekilde çözebilirler. Çocukları olanlar, onları karşılarına alıp doğru-yanlış kavramları üzerine önemli konuşmalar yapabilirler. Zihnen yaratıcı olacağınız, hobilerinize daha çok yöneleceğiniz, hayattan daha keyif alabileceğiniz, keyifli sohbetler yapabileceğiniz zamanlar. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var, kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir, iş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası, borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Keyfi harcamalarınızı abartabilirsiniz lakin bu hafta.


Terazi ve Yükselen Teraziler;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek.  Ev, yuva,aile ile ilgili konularda önemli konuşmalar, fikir alış-verişleri, sözleşmeler, alım-satım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Aileniz ile birlikte minik bir tatil kaçamağı yapabilir, aile içinde olası çözülmemiş sorun olan konuları 12 ocağa  kadar olan süreçte çözebilmeniz adına uygun koşullar oluşacaktır. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte, özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında, eğer ki partneriniz var ise bu hafta onu biraz daha alttan almanızda, köprüleri yıkmamanızda yarar var, ilişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Bu hafta fiziksel olarakta major değişimleryapmak için pek uygun değil açıkçası. Estetik operasyon olmak, saçınızı rengini hiç denemediğiniz bir renk iledeğşitirmek…vb.  Kendinizi bu hafta genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! 


Akrep ve Yükselen Akrepler;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek 12 ocağa  kadar olan süreçte, fikirleriniz ve iletişim becerileriniz ile yakın çevrenizde özellikle göz dolduracaksınız. Kardeşlerinizle, komşularınızla, yakın çevrenizde ki kişiler ile daha sık bir araya gelebilirsiniz. Tüm iletişim kanalları ile aktif bir iletişim içinde olacağınız, fikirlerinizi daha geniş kitlelere yaymak ve duyurmak adına önemli adımlar atacağınız zamanlar. Yazmak, okumak size her zamankinden daha keyifli gelecektir. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare ile birlikte özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Bu hafta gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, tartışmalı ortamlardan uzak durun.Sağlığınızla ilgili konularda da özelikle tansiyona dikkat etmenizde yarar var, rutin kullandığınız ilaçları almaı unutmayın, yaptırmanız gereken kontrolleri aksatmamaya özem gösterin.


Yay ve Yükselen Yaylar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek  Finansal konularla ilgili 3 Şubata kadar önemli kararlar alabilir, görüşmeler yapabilir, fikir alış-verişinde bulunulabilir, ortaklıklara girişebilirsiniz. Kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilir, mantıklı ve sağduyulu adımlar atmanız gerekebilir. Bütçenizi yeniden gözden geçirip, akılcı çözümler üretebilirsiniz. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde bu hafta sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, dostluklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir, arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler bu hafta zayıflayabilir açıkçası. Bu hafta finansal konularda borç almak, vermek için pek uygun bir hafta değil. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek 12 ocağa  kadar burcunuzda kalacak olan Merkür, sizi  daha mantıklı, kuralcı, iş bitiren biri yapabilir. Kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebilir, isteklerinizi net bir şekilde dile getirebilirsiniz. Önemli toplantılar, konuşmalar yapabilirsiniz. Finansal anlamda daha akılcı hareket etmeye başlayacaksınız. Hayatınızda iletişimle ilgili konularda canlanma başlıyor. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı, krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerekebilir, üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz uzatmak yerine Altan alabilmeyi öğrenmenizde yarar var. Bu hafta iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. 


Kova ve Yükselen Kovalar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek Dışa dönük olmaktansa daha içe dönük olmayı tercih edeceğiniz, fikirlerinizi, düşüncelerinizi daha çok kendinize saklamayı uygun görebilirsiniz. 12 ocak tarihine kadar konuşmaktan daha çok düşünebilir, kendinizi zaman zaman eleştirebilirsiniz. Bu dönem, okumak, yazmak, yalnız başınıza yapacağınız aktivitelerden daha çok keyif alabilirsiniz. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgilikonular,hukukla ilgili konularda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir, bu konularda karşılaşabileceğiniz herhangi bir durumu çokta fazla abartmamaya özen göstermenizde yarar var, bu hafta iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun, sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Bu hafta özellikle psikolojik olarak gergin olabilir, ruhsal anlamda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Uyku düzeninizde de sıkıntılar söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız yeniden nüksedebilir.


Balık ve Yükselen Balıklar;
23 -29 Aralık Haftası
Bu hafta Merkür oğlak burcuna giriş yapacak  ve 12 ocağa kadar bu burçta seyahat edecek . Arkadaşlar ve sosyal çevre ile olan iletişim trafiğiniz artıyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz Küsleri barıştırabilir, çevrenizde ki kişileri siz bir araya getirecek organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile beraber keyifli birkaç günlük mini bir tatil kaçamağı da yapabilirsiniz. . Bu hafta gökyüzünde Mars/ Jüpiter / Uranüs ,Pluto arasında büyük kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. Büyük kare sayesinde özellikle sağlıkla ilgili konular içinextra harcamalar yapmanız gerebilir, maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası.Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir. Estetik operasyon içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası.