13 Ocak 2014 Pazartesi

13 - 19 Ocak Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yüksele Koç;
13 – 19 Ocak Haftası;

Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile, ev iş arasında dengeyi kurmanız önemli olacaktır. Yuva, yer değiştirme, tadilat, aile içi ilişkilerin önem kazanacağı bu zamanlar, sosyal anlamda yaşanması muhtemel gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bilinç altınız ve rüyalarınız anlam kazanabilir, manevi konularla daha iç içe olabilirsiniz. Dolunay zamanı Ay/Satürn etkileşimi ile yurt dışı, uluslar arası işler, yabancılar, yayıncılıkla ilgili bir takım işlerinizi size güven verecek şekilde hallolabilir. Keza Ay/Satürn etkileşimi ile evinize alarm sistemi taktırabilir veya evinizin güvenliği ile ilgili bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs / Mars etkileşimi ile de; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sabırsız olabilir, insanları kolay kırabilirsiniz.İş ilişkisi olduğunuz kimselerle, özel paylaşımlarda bulunmamaya özen gösterin. İş hayatınızda yarış içinde olduğunuz kimselerle agresyon yükseğe tırmanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Önemli haberler alıp verebilir, yakın çevreniz ile ilişkiler önem kazanmaya başlıyor. Mini seyahatler, iletişim, yayıncılıkla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerin bitirilmesi için hafif panik bir havaya bürünebilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan destek görebileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz zamanlar. Ay / Satürn kontağı ile; evlilik/ortaklıkla ilgili işlerde güven verici durumlar oluşabilir. Yeni bir ortaklığın temelini atılması için minik girişimler söz konusu olabilir. Venüs / Mars etkileşimi ile de; öncelikle sağlığınıza dikkat, genital bölge, üreme organları, böbrekler bu hafta hassas olabilir. Yurt dışı, eğitim bağlantılı işlerinizde aceleci tavırlar yüzünden kendinizi zor duruma sokmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Para para para! Bu dolunayın odak konusu olacak. Finansal anlamda ani beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, gerginlik yaratabilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz,destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle Ay / Satürn kontağı ile maddi anlamda size güven verecek durumlar oluşabilir veya parası daha iyi olan bir iş teklifi gelebilir. İş ortamınızda bir takım düzenlemeler meydana gelebilirde sizin işinize gelecek. Venüs / Mars etkileşimi ile de özel hayatınızda gerginlikler, aldatmalar söz konusu olabilir. Libidonuz bu hafta extra yüksek olabilir. Rast gele cinsellik konusunda dikkatli olunuz.

Yengeç ve Yengeç İkizler;
13 – 19 Ocak Haftası;

Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Öncelikle dolunay burcunuzda olacağı için, dolunayın hemen sonrası yani 17 ocak sizler için diyete başlamak için 10 numara zamanlar. Bunun yanı sıra dolunay zamanı duygularınızı çok daha güçlü bir şekilde dile getirebilir, hisleriniz ve sezgileriniz fazlası ile güçlü olabilir. , hayatınızda önemli bir meseleyi sonlandırmanız için size destek verecektir. Bu günlerde biraz daha hassas,savunmacı, çevrenizde ki kişileri korumacı davranabilir, melankolik bir ruh haline bürünebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkileriniz ve ortaklarınızda gerginliklerden kaçınmak yerinde olacaktır. Yabancılarla ilgili, yurt dışıyla ilişkili, ticaretle ilgili destekleyici sürpriz etkiler devrede, beklediğiniz haberler her an gelebilir. Dolunay zamanı Ay/Satürn kontağı olacağı için, özel hayatınıza ilişkin size güven verecek koşullar oluşabilir. Bu dönem duygusal hayatınızla ilgili sağlam temeller inşa edebilmek için gökyüzü destekleyici olacaktır. Venüs / Mars etkileşimi ile de; agresyonun tetikleneceği alan; aile, yuva, aile içi ilişkileri üzerine olabilir. Ailenizle eşiniz arasında gerginlik, tartışma söz konusu olabilir. Veya ailenizle ortağınız arasında uyumsuzluklar söz konusu olabilir. Özel hayatınızda ki sorunları ailenize yansıtmamaya özen gösterin.

Aslan ve Yengeç Aslan;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Öncelikle sağlığa biraz dikkat, özellikle ateşli rahatsızlıklar veya mikrobiyal enfeksiyonlara karşı, iş ve çalışma ortamınızda veya çalışma şeklinizde stresli zamanlar olabilir. Finansal anlamda sürpriz beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, ortaklaşa kazandığınız gelirlerde artış meydana gelebilir. Dolunay zamanı Ay/Satürn kontağı sizi biraz daha içe dönmenize neden olabilir, biraz içsel anlamda kendinizi sorgulayabilirsiniz. Keza evinizin eksikleri de bu hafta gözünüze çok daha fazla batabilir. Venüs / Mars etkileşimi ile de özellikle iş ortamınızda rekabet durumları söz konusu olabilir, hızlı ve aceleci davranmaktan kazalara yatkın olabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerle bu hafta iş anlamında anlaşabilmek sizler için zor olabilir.

Başak ve Yengeç Başak;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Sosyal çevre ilişkileri ve aşk hayatınız arasında denge kurmanız önemli olacaktır. Riskli girişimlerden uzak durmalı,spor aktivitelerinde kendinizi çok zorlamamalısınız. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla ilişkiler mercek altında. Eşinizden veya ortağınızdan destek görebileceğiniz, yeni ortaklık tekliflerinin olabileceği zamanlar. İlişkinizde olası sorunları çözmek için uygun bir zemin. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Dolunay zamanı Ay / Satürn etkileşim içinde olacağından, dostlarınızla minik seyahatler söz konusu olabilir. Veya dostlukları pekiştirecek, güven ortamı yaratılmasını sağlayacak gelişmelerde söz konusu olabilir. Venüs / Mars etkileşimi ile de özel zevkleriniz için bu hafta çok daha fazla harcama yapabilir hatta boyunuzu biraz aşabilirsiniz. Maddi anlamda bütçenize dikkat etmenizde yarar var. Zira önümüzde ki süreçte sizi zorlu bir dönem bekliyor olacak 15 nisana kadar.

Terazi ve Yengeç Terazi;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde. Organize olmanız sayesinde işlerinizi çok daha kolay bitirebileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden ve hizmet aldığınız yerlerden rahatça destek görebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler, yeni iş teklifleri ortaya çıkabilir. Dolunay zamanı Ay / Satürn kontağı iş sorumluluklarınızın ve yükünüzün artacağına ama rahatlıkla bunun üstesinden gelebileceğinize işaret etmekte. Bu etkileşim size daha iyi bir mevki / statüde getirebilir. Venüs / Mars etkileşimi ile de her şeye karşı atarlı, gergin davranabilir, çevrenizde ki insanları, aile bireylerinizin kalbini kolayca kırabilirsiniz. Bu hafta bireysel tepkilerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

Akrep  ve Yengeç Akrep;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Hukuksal konularla ilgili gerginlikler olabilir, iletişim, haberleşme,haber alıp-verme, yayıncılıkla ilgili konularla ilgili gelişmeler yaşayabilir, gergin bir ruh haliniz olabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici, aşkla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda harcamalara biraz dikkat. Ay / Satürn kontağı ile, yayıncılık, haberleşme, medya, televizyon, hukuksal konular, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde hedeflerinize ulaşmanız için gerekli desteği alabileceksiniz. Bu alanlarda hem saygı hem de kazanç elde etmeniz çok daha kolay olacaktır. Venüs / Mars etkileşimi ile de, içsel anlamda gerginlikler söz konusu olabilir, her şey ruhunuza fazla gelebilir, sürekli oflama, derin iç çekişler yaşayabilirsiniz. Keza bu hafta gizli ilişkilere çekilme, herkesi onaylamayacağı kimselerle birlikte olma durumları söz konusu olabilir.

Yay  ve Yengeç Yay;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Ortaklaşa kazanımlar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu, borçlar, ödemeler, krediler, bankacılık işlemleriyle ilgilenebilirsiniz. Size yapılacak olan ödemelerle ilgili gecikmeler veya stres yaratacak koşullar oluşabilir. Yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir, evinizle ilgilenebilir, dekoratif değişikliler yapabilirsiniz. Ay / Satürn kontağı ile, bu hafta içsel anlamda kendinizi çok fazla dinleyebilir, çözümlemeler yapabilirsiniz. Bu hafta sağlığınız konusunda biraz daha özenli olmanızı tavsiye ederim, uyku düzeninizde rahatsız edici durumlar olabilir. Keza bu hafta kredi araştırması içine girebilir, size uygun size güven veren bir destek bulabilirsiniz bu konuda. Venüs / Mars etkileşimi ile de dostlarınız, arkadaşlarınız için daha çok para harcayabilirsiniz veya sosyalleşmek uğruna bütçenizi gereksiz yere zorlayabilirsiniz. Bazı dostlarınızla aranız, özel meseleler yüzünden açılabilirde.

Oğlak  ve Yengeç Oğlak;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; İkili ilişkiler ve ortaklıklar mercek altında. Tartışmaları sorunları çözmeyeceği gibi daha büyük sorunları da beraberinde getirebilir. Gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Yakın çevrenizde ki kişilerden destek alabilir, sürpriz sizi sevindirici haberler gelebilir bu günlerde. Dolunay zamanı Ay / Satürn kontağı özellikle dostlarınızdan güven verici destekler alabilirsiniz, dostlarınız, eşiniz veya partneriniz sayesinde para kazanabilirsinizde. Venüs / Mars etkileşimi ile de, stres noktanız işinizle ilgili konular. Özellikle bireysel girişimlerinizde engellenmeler hissedebilirsiniz veya bu hafta imajınız, tarzınızla ilgili gereksiz eleştirilerin hedefi olabilir ve tartışmalı ortamların içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Kova  ve Yengeç Kova;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile Daha inatçı ve gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza önem vermeniz gereken bu günlerde, yeme içme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz konusunda uyarıcı nitelikte. Çok fazla çalışmanız gerektiren koşullar olabilir. Finansal anlamda ise beklenmedik sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Dolunay zamanında Ay / Satürn etkileşimi ile kariyer ve yaptığınız iş anlamında yeni sağlam girişimlerde bulunabilir, size güven verecek gelişmeler söz konusu olabilir. Keza bu etkileşim size prestijli bir işte getirebilir. Venüs / Mars etkileşimi ile de özel hayatınızda sorunlar, anlaşma problemleri, aceleci ve fevri hareket etmekten çıkabilecek sorunlar söz konusu. Keza bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var, dişlerinize, cildinize özellikle.

Balık  ve Yükselen Balık;
13 – 19 Ocak Haftası;
Bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bunun yanı sıra Venüs ile Mars gergin bir halde olacaklar. Şimdi bunların size yansımaları nelermiş göz atalım. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile; Yalnız için havada bir nevi aşk kokusu var! Yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, riskli girişimlerden kazanç elde edebilirsiniz. Hobilerinize yönelebilir, hayatın keyifli yanlarını daha kolay görebilirsiniz. Aş ve çocuklarla ilgili konular çok daha ön planda bu dolunay zamanı.  Keza dolunay anında ay / Satürn etkileşiminden dolayı, özel hayatınızda size güven veren gelişmeler söz konusu olabilir. Temeli sağlam ilişkilere yelken açabilirsiniz. Keza uzun süredir başlamayı düşündüğünüz hobiye başlamak, özel sevklerinize vakit ayırmak için harika süreç. Venüs / Mars etkileşimi ile de dostlarınızla, arkadaşlarınızla para mevzuları yüzünden aranız açılabilir, gerginlikler söz konusu olabilir. Bu hafta para ve dostluklarınızı ayrı ayrı değerlendirin. Özellikle dostlarınız, arkadaşlarınız hakkında hemen hüküm vermeyin.