10 Şubat 2014 Pazartesi

9 - 15 Şubat Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
9 – 15 Şubat Haftası;

Bu hafta öncelikle güneş –Satürn sert etkileşimini deneyimleyeceğiz. Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir hafta. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu hafta zorlaşabilir, ödemeler,banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu hafta özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile bu engel ve zorlanma durumu bitiyor ve artık Güneş/Mars olumlu etkileşimini deneyimlemeye başlayacağız. Hedefleriniza ulaşmak artık çok daha kolay ve rahat olacak. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinizde isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Gerçi partner ve ortaklık alanınızda ilerleyen mars her ne kadar huzur bozabilecek bir kapasitede görünse de bu hafta bu alanda olası krizleri iyi yönetebileceğinize işaret etmekte. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız olanlar cinsel aktivitenin daha yoğun olacağı gönül ilişkisi içinde bulabilirler kendilerini ama ilişkiyi analiz etmede veya karşılarındaki kişiyi değerlendirmede hata yapma payları yüksek olabilir. Yaratıcı işlerle ilgilenenler bu dolunay zamanı özgün eserler ortaya çıkabilirler. Aslan burcunda ki dolunay ile birlikte, aşk hayatınızda arzu ettiğiniz canlanma meydana gelecek, yalnız olanlar gözlerinizi 4 açmanızı tavsiye ederim, aşk her an bir yerlerden sizi bulabilir, sevgiye olan ihtiyacınız daha da artabilir. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir diğer senaryoda flört tadında olan görüşmeleriniz eften püften bir sebepten dolayı da sona erebilir, benden söylemesi. Bu aralar herkes çok alıngan, iletişim problemleri oluşabilir. Dolunay zamanı hem merkürün retro oluşu özel hayatta ve çocuklarla iletişim sıkıntılarına işaret etmekte.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
9 – 15 Şubat Haftası;
Bu hafta öncelikle güneş –Satürn sert etkileşimini deneyimleyeceğiz. Hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu hafta gergin. Hem kariyerinizde hem de özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle/ortağınızla gereksiz kibir, sert soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var. Hafta ortası itibari ile Güneş/Mars etkileşimi devrede olacak, iş yapabilme kapasitenizde ciddi artış, işlerin üstesinden hızlı bir şekilde gelmek, iyi idare etmek, hızlı organize olmanız bu hafta çok daha kolay olacak. Rekabet gerektiren durumlarda ise gücünüzü rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Olası krizleri daha rahat bir şekilde yönetebileceksiniz. Haftasonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular ön planda olacak. Bu evinizde uzun süredir kurduğunuz düzeni değiştirebilirsiniz, eşyaların yerini değiştirebilir veya evinizde yeni eşyalar alabilirsiniz. Bir süredir sizi meşgul eden ailenizle ilgili bir konu bu dolunay ile birlikte sonuca ulaşmaya başlayabilir. Yine yeni bir eve geçiş, yer kiralama, satın alma işlemleri gündeme gelebilir. Bunun için bir kooperatifle görüşebilir, bankaya kredi için başvurabilir veya emlakçılarla görüşebilirsiniz.Yalnız merkürün geri harekette olduğunu unutmayın, Merkür geri giderken sözleşme ve anlaşma imzalanmaz. Bu yüzden mart 1 den sonra bu işleri halletmekte yarar var.  Dolunay zamanı hayatınızda bir şeyleri tamamlamak, düzenlemek için gerekli enerjileri bulabilirsiniz. bu çok detaylı bir ev temizliği bile olabilir...

İkizler  ve Yükselen İkizler;
9 – 15 Şubat Haftası;
Bu hafta öncelikle güneş –Satürn sert etkileşimini deneyimleyeceğiz. Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu hafta sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Keza bu hafta tanıtım,reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri içinde pek uygun bir süreç değil, aksaklıklar, problemler, engeller, sorunlar söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile Güneş/Mars olumlu etkileşimi devreye girecek, özel hayatınız başta olmak üzere, çocukları ilgilendiren konular, riskli işler ve aktiviteler konusunda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceğinize, bu alanlarda olası krizleri rahat bir şekilde idare edebileceğinize, sizden mesafe olarak uzakta kimselerle minik flörtlerin söz konusu olabileceğine işaret etmekte. Keza yaratıcılık gerektiren, sanatsal konularda kendinizi çok daha iyi ifade etmeye, yeni hobi ve ilgi alanları bulmak kendinize oldukça uygun olabilir. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Seyahat planları son anda iptal olabilir, gerilmeyin! Yeni bir kurs, eğitim, yayıncılık, pazarlama, tanıtım gerektiren işlerle haşır neşir olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle, onların olası sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bir takım seyahatler gündeme gelebilir, seyahat acentaları ile görüşebilirsiniz. Bunun yanı sıra yakın çevrenizin sorunları ile fazla yakından ilgilenebilirsiniz ve bu sizi biraz bunaltabilir. Yakın yerlerden sizi sevindirecek haberler alabilirsiniz bu hafta.Bazılarınız bir kitap için son çalışmalarını yapabilir, seminer veya eğitime de başlayabilirsiniz... Yalnız merkürn geri harekette olduğunu unutmayın 1 marta kadar, bu yüzden yeni bir eğitime başlamak için özellikle pekte uygun bir zaman aralığında olmayabilir, çabuk sıkılabilir, vazgeçebilir, aradığınızı umduğunuzu bulamayabilirsinizde.

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu ikili hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalara, gereksiz öfke ve gerginliklere, ani patlamalara işaret eder. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir, krediler, ödemeler, borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile de güneş/mars olumlu etkileşimi ile hem maddi konularda rahatlama ve sorunların çözülmesi söz konusu hem de, ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda sizi destekleyen koşulların meydana gelmesi söz konusu. Aile ve eve ait konularda olası krizleri başarılı bir şekilde yönetebileceğinize, bu alanlarda hedefleriniz ne ise bu hafta elde etmenin çok daha kolay olduğuna işaret etmekte. Ev veya araba değiştirmek, ya da evde tadilat gibi işlere girişebilirsiniz mesela. Ya da ailenizi ilgilendiren bir konunun çözüme kavuşmasını da deneyimleyebilirsiniz. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Finans konuları ve yatırım araçları dolunayın odak noktası. Paranızı idare etmenin ve yeni kaynaklar bulmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili önemli kararlar ve adımlar için birkaç gün beklemekte yarar var. Önümüzde ki birkaç gün önemli konuşmalar, yazışmalar yapabilirsiniz ama ortam veya koşullar sizler için çok net olmayabilir. Para kazanmanın alternatif yollarını düşünürken, iş hayatınızda sürpriz bir terfi veya maaş zammıda alabilirsiniz. Yalnız bu dolunay zamanı pahalı bir eşya almak için kesenin ağzını da biraz açabilirsiniz. Bu dolunay bütçeniz üzerinde etkili olacaktır.Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de para ile ilgili bir konuyu sonlandırma, tamamlama şeklinde de olabilir... dolunay zamanı ay/Satürn kontağı lüks tüketimden kaçınmak gerektiğine, para ile ilgili konularda kendinizi güvene alabileceğiniz adımlar atmanız gerektiğine de işaret etmekte açıkçası.

Aslan  ve Yükselen Aslan;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya Güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız/partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım /satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir. Hafta ortası itibari ile güneş/mars olumlu etkileşimi ile sürpriz bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu hafta ikna kabiliyetinizi kullanarak rahatlıkla karşınızda ki insanları kendi safınıza çekebileceksiniz. Her türlü iletişim, kerdeşlerle ilişkiler, komşular, eğitimle ilgili konularda hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabilecek, olası krizleri bu alanda rahat bir şekilde yönetebileceksiniz. Yalnız siz yine de trafikte kazalara karşı dikkatli olun, maillerinizi, telefon rehberinizi, pcnizi bir yedeklemenizde yarar var açıkçası.  Hafta sonu ise burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. önemli bir bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda yer eden bir sorunun bitişi de olabilir. Duygusal veya ruhsal anlamda kendinizi oldukça coşkulu olabilir, kendinizi çok daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yalnız sırt ve baş ağrılarına dikkat. Aşırı enerji yüklemesinden doğan sakarlıklara da dikkat. Burcunuzda ki dolunay ile birlikte, hayatınızda önemli bir meseleyi sonlandırmak, bir hesabı kapatmak isteyebilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz şeyler daha berrak bir şekilde gözünüzün önünde olacaktır. Dolunay stresli sıkışmış enerjileri içinde taşır, kendinzi haftanın ilk günleri stresli ve gergin hissedebilirsiniz. Dolunay hayatınızda iyi veya kötü ne ise önünüze koyup çözüm getirmenizi sağlayacaktır. Bu dolunay hayatınızda bir şeyleri tamamlama, sonlandırmanız açısında da destek olacaktır size, kendi değerinizi anlamanıza da neden olabilir.... dolunay zamanı ay/Satürn sert etkileşimi biraz depresif bir hale sokabilir, sağlık anlamında özellikle cilt, deri, diş konusunda minik sorunlar ortaya çıkartabilirde.

Başak  ve Yükselen Başak;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz, önce sağlık diyoruz, özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat. İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu hafta extra gergin olabilir. İşinize gerekli/gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilirde. Bu hafta özellikle birlikte çalıştığınız kimselerle daha çok papaz olmaya işaret etmekte, ego çatışmaları söz konusu olabilir.. Tüm iletişim kanalları ile sorunlu bir iletişim kurabilirsiniz. Bu haftanın ana teması aslında sizlerin iletişim olacak. Kullandığınız cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler…vs sizi yarı yolda bırakabilirde. Yol demişken, bu hafta araç kullanan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar, gereksiz agresyondan, tartışmalardan kaçınsınlar trafikte. Hafta ortası itibari ile güneş/mars olumlu etkileşimi ile, mali anlamda hedeflerinize ulaşmak sizin için biraz daha kolay olabilecek. Müşteri ve iş kazanmak, finansal anlamda kazancınızı arttırabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Para meselelerinde hayatınıza bir nevi hız geliyor bu hafta. Haftasonu itibari ile aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. 12. evinizde ki dolunay kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, biraz kabuğunuza çekilebilirsiniz. Özellikle bu dolunay zamanı hem sağlığınıza hem de uyku ve yemek düzeninize dikkat etmelisiniz. Olayları veya hayatınızdaki gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, biraz akışına bırakmakta fayda var. En azından 3-5 gün kadar. Özellikle sağlığınızla ilgili bir takım konular gündemde olacak, destekler, tavsiyeler alabilir, doktorla görüşebilir, check-uptan geçebilirsiniz. Özellikle sırtınızda ağrılar oluşabilir, boğazınız hassas olabilir. Bu dolunay zamanı bir takım sırlar, gizli işler, dedikodular önünüze dökülebilir. Kim iyi kim kötü, kim dost, kim düşman  bunları ortaya çıkaracak olsa da zihniniz epey meşgul ve karışık olabilir...

Terazi  ve Yükselen Terazi;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilir, ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta riskli yatırımlar için hiç uygun değil, borç vermek ve almak içinde. Para yüzünden ne kendinizi ne de bir başkasını kırın, bu konularda her türlü fikre ve desteğe açık olun, kibir ve ukalalık yapmayın. Hafta ortası itibari ile güneş/mars olumlu etkileşimi devrede olacak, bu öncelikle cinsel enerjinizi arttırabilir, girişimci ruhunuzu tetikleyebilir, özel hayatınıza hız kazandırabilir. Kişisel hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmak bu hafta çok daha kolay olabilir. Motivasyonunuz yüksek bir süreç olabilecek. Eğlenceye, hobilere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Keza bu hafta aslında spora başlamak içinde uygun bir hafta diyebilirim sizler için. Hafta sonunda ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Eğer dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan desteğe ihtiyacınız var ise bu dolunay zamanı onları yanınızda bulabilirsiniz. Yalnız sosyal çevrenizde ki insanları değerlendirirken hemen sonuca varmamak yerinde olacaktır. Arkadaşlarınız ile birlikte masraflı ve lüks bir davete katılabilirsiniz. Keyfinize, eğlencenize daha çok vakit ayırabilecek, kalabalık gruplarla beraber daha rahat hareket edebileceksiniz. Önemli bir organizasyona katılabilirsiniz. Bu bir düğün, doğum günü partisi veya özel bir ev partisi olabilir. Gireceğiniz ortamlarda sıcak ve samimi ilişkiler kurabilecek, gözleri üzerinize çekebileceksiniz.Pek tabi budolunayda her ne kadar ışıklar üzerinizde olacaksa da, bazı dost ve arkadaşlaırınızla inatlaşmalar, ego çarpışmaları, problemlerde oluşabilir, dikkatli olmakta yarar var...


Akrep   ve Yükselen akrep;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Güneş / Satürn etkileşimi sizleri hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konusunda stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu hafta elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil.Kariyer anlamında üstlerinizle birbirinize girmemeye özen gösterin. Hafta ortasına doğu mars/güneş olumlu etkileşimi devreye girmiş olacak ve öncelikle kendinize bu hafta dinlenme alanları yaratmanız gerektiğine işaret etmekte, ruhsal olarak biraz yorgun ve miskin hissedebilirsiniz. Tamda bunu kırmak için gerçekten ihtiyacınız olan dinlenme alanı ne ise kendinize bunu tahsis edebilirsiniz. Bu hafta hedefleriniz için plan yapmak ya da hedef belirlemek , kendinize çeki düzen vermek, sorumluluklarınızı hatırlamak için uygun bir hafta. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular dolunayın odaklanacağı konular olacaktır. Yeni bir iş, terfi, teklifler gelebilir. Yalnız ortam veya şartlar henüz çok net veya kesin olmayabilir bu yüzden karar vermek veya işle ilgili bir şeylere imza atmak için bir 3-5 gün beklemekte fayda var. iş ve kariyerinizi ilişkin konular ön planda olacak, terfi edebilir, önemli projelerin başına geçebilir, iş teklifleri alabilir, iş hayatında bir süredir sizi zorlayan koşulların artık sonuna gelebilirsiniz. Bu mesleki anlamda size destek verecek olan bir dolunaydır. Kariyer anlamında hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yalnız bu dolunay işle ilgili problemleri de daha görünür bie hale getirebilir ve eğer politik olmayı beceremezseniz sıkıntılı zamanlar yaşayabilirsiniz....

Yay   ve Yükselen Yay;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdan iş çevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabiir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ne yazıkki biraz acımasız olacak gibi.Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir.Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarakta dikkat etmeniz gereken bir hafta. Kardeşleriniz, komşularınız ile birbirinize girmemeye dikkat edin.  Hafta ortası itibari ile güneş / mars olumlu etkileşimi hakim olacak, dostlarınızdan destek, dostlarınızla beraber seyahat planları söz konusu olabilir. Bu hafta sizleri daha sosyal bir hata beklemekte. Organizasyonlar yapabilir, grupları bir araya getirebilirsiniz. Zaten bu hafta pek yalnız kalıp, kendinizi çok fazla dinlememenizi tavsiye ederim, her türlü sosyal aktiviteye atın kendinizi. Hafta sonu ile aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Seyahatler iş ve kariyerinizi ilgilendiren eğitimler gündeme gelebilir. Önemli statü sahibi kişiler ile önemli görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Fakat size vaad edilen şeylerin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir, stres yapmayın.  Bunun yanı sıra eşinizin kardeşleri ile ilgili konular ön planda olabilecekken, bazılarınız bu hafta tanıtım, reklam ile ilgili işlere yoğunlaşabilirler.hukuk, kanun..vb devletle ilgili, devletle ilgili kağıtlarla işiniz çok fazla olabilir bu hafta. Yurt dışı ile ilgili evraksal işlerinizi halletmek içinde uygun bir hafta ama Merkür geri harekette olduğundan resmi işlerinizde gecikmeler söz konusu olabilir.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
9 – 15 Şubat Haftası;

Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu hafta kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizden gereksiz ukalalık, kibir yapmamaya özen gösterin, öfkenizi bu alana yöneltmeyin. Hafta ortası itibari ile güneş/mars olumlu etkileşimi devrede olacak. Mali tablonuzu düzeltmek adına girişimlerde bulunabilir, terfi veya zam konuşması yapabilirsiniz. Hem iş hem de maddi konularda hedeflerinize bu hafta daha kolay ulaşabilir, bu alanlarda olası krizleri iyi yönetebilir veya krizleri kendi yararınıza çevirebilirsiniz. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Finansal konular ön planda fakat size ait olmayan fakat sizi yakından ilgilendiren finans konuları bunlar. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumu olabileceği gibi, banka kredileri, vergiler, burslar gibi konularda olabilir. Finansal konularla ilgili imza ve karar gerektiren durumlar için birkaç gün beklemekte yarar var, şartları daha iyi analiz edebilirsiniz bu sayede. Yine kredi alacaksınız, koşulları ve şartları iyice araştırmakta fayda var. Bunun yanı sıra borç ihtiyacınız varsa bu hafta umduğunuz miktarı rahatça alabileceksiniz Para ile ilgili önemli bir sorununuza çözüm bulabilirsiniz

Kova   ve Yükselen Kova;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. kariyerinizde oldukça zorlanabilirsiniz, yöneticilerle anlaşamamazlıklar, uyuşmazlıklar oluşabilir. İstifa etmemeye özen gösterin. İş anlamında süper stresli bir hafta sizleri bekliyor. Tüm kişisel girişmlerinizi bir hafta kadar ertelemenizde, sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Yaptığınız iyi şeylerin görünmediğini, çalışan olarak size yeteri kadar değer verilmediğini hissedebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirirken, işinizi özenle yaptığınızdan da emin olun. Gereksiz ukalalık, kibir yapmamaya özen gösterin. Hafta ortası itibari ile güneş / mars olumlu etkileşimi devrede olacak. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, ticaret, tanıtım,reklam, halkla ilişkiler, hukuksal konularla ilgili hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu hafta sürpriz seyahatler söz konusu olabilir. Vizyonunuzu genişletecek kimselerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu ise aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu hafta destek umduğunuz her alandan rahatça yardım alabileceksiniz. Bazılarınız ise evlenmek için adımlar atabilir, evlilik için gün alabilirler. Bu hafta ortağınıza veya partnerinize destek olmanız gereken önemli bir hafta olarak karşımıza çıkıyor.Yalnız dolunay olası sorunları daha görünür bir hale getirecek, partnerinizle sorunlarınızın üstesinden gelemezseniz aranıza soğukluk hatta ayrılık bile gelebilir, ego, üstte kalma mücadelesi yerine çözüm odaklı olmakta yarar var

Balık   ve Yükselen Balık;
9 – 15 Şubat Haftası;
Haftaya güneş /Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, paraport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı. Psikolojik anlamda da çabuk yorulabilir, uyku düzeninizde bozulmalar söz konusu olabilir. Sağlığınıza da keza özen göstermenizde yarar var. Bazı gizli durumlar, gizli konuşmalar, dedikodular gündeme gelebilir ve canınız biraz sıkılabilirde. Hafta ortası itibari ile etkin olacak güneş /  mars olumlu etkileşimi ile de yaşamınızda değiştmek, düzenlemek istediğiniz her türlü konuda girişim yapmak için idealdir. Özellikle sizi ruhsal anlamda kısıtlayan her türlü konuda özgürleşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Keza b hafta sigarayı bırakmak, ameliyat olmak, sağlığınızla ilgili size iyi gelecek konula yönelmek içinde harikadır. Para konularında ise bu hafta biraz daha gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.  Hafta sonu ile aslan burcunda bir dolunay meydana gelecek. Sağlıkla ilgili konular çok daha ön plana çıkıyor. İş ve çalışma ortamınızda gerginliklere ve yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Önemli bir işin veya projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz ama işle ilgili bu daha başlangıç sizleri temposu yüksek bir süreç bekliyor.  İş hayatınızda önemli bir meselenin çözümüne de yardımcı olabilir bu dolunay. Fakat şunu da unutmadan hatırlatmakta yarar var, sağlığınıza bu hafta dikkat edin, lakin bünyeniz çok sağlam olmayabilir. Özellikle midenize.