10 Mart 2014 Pazartesi

10 - 16 Mart Haftası Burç Analizleri





10 – 16 Mart Haftası
Koç ve  Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür önce  Satürn ile  gerilimli bir etkileşim hakim olacak akabinde mars ile uyumlu. Mars ile olan uyumlu kontağı size; ortaklık, partner ilişkileri alanında olası tartışmalarda elinizi kuvvetlendirici etki yapacaktır, haklı olduğunuzu savunmanız çok daha kolay olacaktır. Partnerinizi veya ortağınızı ikna etmeniz gereken konularda rahatlıkla ikna edebileceksiniz. Satürn ile olacak olan sert kontağı ise; para meseleleri konusunda bazı yalanlar canınızı sıkabilir. Olası krediniz onaylanmayabilir, size yapılması gereken para ödemelerinde gecikmeler söz konusu olabilir, iletişimsel sıkıntılar meydana gelebilir. Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla para, kazanç meseleleri yüzünden canınız bir parça sıkılabilirde. Özellikle inatçılık sosyal ilişkilerinize zarar verebilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz.

10 – 16 Mart Haftası

Boğa ve  Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür önce  Satürn ile  gerilimli bir etkileşim hakim olacak akabinde mars ile uyumlu. Mars ile olan uyumlu kontağı size; işinizi yaparken patronunuzu veya birlikte çalıştığınız kimseleri fikirlerinizle rahatlıkla etkileyebilecek, ikna kabiliyetinizi bu alanlarda rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu hafta işinizle ilgili yeni anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. İşinizi ilgilendiren konularda hızlı düşünüp, hızlı ve doğru kararlar verebileceksiniz. İşinizle ilgili konularda olası sorunları iş ortamınızdaki kimselerle açık açık konuşmak için oldukça uygun bir hafta. Yalnız Merkür / Satürn sert etkileşimi, ikili ilişkiler konusunda gereksiz yere fazla gerçekçi, şüpheci yaklaşabileceğinize işaret etmekte. İlişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili karamsar ve melankolik olmaya daha eğilimli olabilirsiniz bu hafta. Partnerinizi veya ortağınızı gereksiz yere eleştirmekten kaçınmakta yarar var bu hafta. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek.  Bu dolunay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

10 – 16 Mart Haftası

İkizler ve yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yurt dışı ile ilgili konularda iletişim yeteneklerinizi kullanarak olası sorunların üstesinden rahat bir şekilde gelebileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ikna edici konuşmalarınız sayesinde prim kazabilirsiniz. Hukuksal bir takım konular bu hafta size yarar sağlayacak bir şekilde sonuçlanabilir. Pasaport, vize gibi işlemlerinizi hallederken işleriniz çok hızlı hallolabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ile; işinizle ilgili gereksiz şüpheci, eleştirel, pimpirikli davranabilirsiniz. Ya da yabancı menşeli bir müşteriniz varsa onunla ilgili iletişimsel bazı problemler söz konusu olabilir. Bu hafta iş ortamınızda iletişim problemleri , iletişim cihazları, elektronik aletlerle ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. Olumlu cevap beklediğiniz işiniz aslında pekte olumlu sonuçlar çıkmayabilir. Bu hafta kaze ticarete atılmak, şirket açmak içinde pek uygun bir zaman dilimi değil. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir.

10 – 16 Mart Haftası

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; hem finans konularında hem de aileyi ilgilendiren ya da yaşadığınız yer, yerleşime ait konularda hızlı düşünüp, hızlı ve etkin kararlar verebilmeniz adına destekleyici olacaktır. Eğer ki ev almak, araba almak, arsa, ofis, dükkan almak, açmak gibi bir düşünceniz var ise bu hafta bu konulara hız verebilirsiniz hayatınızda. Yalnız Merkür /* Satürn gerginliği özel hayatınızda gereksiz eleştiriler, şüpheler, kaygılar yüzünden problemler yaşabileceğine işaret etmekte. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. Bunun yanı sıra güçlü bir ortaklık, iş anlaşması da kurulabilir bu hafta.


10 – 16 Mart Haftası

Aslan ve Yükselen Aslan;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iletişim, satış, pazarlama, anlaşma, sözleşme konularına odaklanabileceğinize işaret etmekte. Bu konularda ikna kabiliyetinizi rahatlıkla kullanabilecek ve başarı elde edebileceksiniz. Bunun yanı sıra plansız ama size iyi gelebilecek bir seyahat durumu da söz konusu olabilir. Merkür / Satürn sert kontağı ise, ailenizle, yuvanızla, yaşadığınız yerde iletişim problemleri söz konusu olabilir, anlaşmak, orta noktaya ulaşmak sizin için zor olabilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz.


10 – 16 Mart Haftası

Başak ve Yükselen Başak;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; yeni müşteri kazanmanın kapılarını açabilecektir. Aklınız, zihniniz hızlı çalışabilecek ve özellikle para konularında kuracağınız kontaklar, ikna yeteneğiniz, alacağınız kararlar kazancınızı arttırabilecektir.  Yalnız Merkür/ Satürn sert kontağı yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla iletişim problemleri, gereksiz eleştiriler yüzünden zarar düşmeye işaret etmekte. Komşularınızın veya kardeşlerinizin bir takım davranışlarına takıntılı bir şeklide yaklaşmamaya özen göstermenizde yarar var. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay bu üzerinizde ki kötü etkiyi bir nebze olsun uzaklaştıracak. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir.

10 – 16 Mart Haftası

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; tüm iletişim kanalları ile aktif iletişimde olacağınız, her hangi bir sorun, problem, kriz karşısında hızlı ve etkin bir şekilde düşünüp karar verip çözüm yaratabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zekanız çok keskin olabilecek, rahatlıkla risk alınması gereken durumları iyi değerlendirebileceksiniz. Keza sürpriz bir seyahat durumun da söz konusu olabilir. Merkür/Satürn kontağı ile de; para, kazanç, maddi konularda eksik iletişim veya iletişim problemi yüzünden gecikmeler söz konusu olabilir. Para meselelerinde ortak paydada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda, gergin, karamsar, melankolik bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere.

10 – 16 Mart Haftası

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; daha fazla okuma, araştırma, bilgi sahibi olma, yeni bir eğitime başlama, yabancı dil öğrenme, ruhsal, psikolojik konular üzerine daha fazla bilgi sahibi olma, bu konularda profesyonel destekler alma konusunda size destekleyici etkisi olacaktır. Hatta bu hafta kötü bir dedikodu veya söylentiyi çok rahat bir şekilde bertaraf edebileceksiniz. Merkür/Satürn sert kontağı ise; ev sahibiniz, aile bireylerinizle iletişim sorunları, gerginlikler, fikirlerin sert bir şekilde ifade edilmesi, yapıcı olamaması yüzünden problemlerin meydana gelebileceğine işaret etmekte. Bu hafta olabildiğince her konuda yapıcı olmaya, fikirlerinizi, düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye bakın, baskıcı, kötücül, karamsar ifadeler sizi bir çok yerde zor duruma düşürebilir. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. bu dolunay harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir!

10 – 16 Mart Haftası

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; arkadaşlarınızı, dostlarınızı rahat bir şekilde ikna etmeniz gereken durumlarda ikna edebileceğinize, onlarla seyahat planlarına işaret ettiği gibi, bu hafta sizi çok daha sosyal, hareketli, aktivitelerle dolu bir hafta bekliyor. Arkadaşlarınızın hayatları, özel hayatlarına ilişkin vereceğiniz tavsiyeler onların çok işine yarayacaktır. Fakat Merkür/Satürn sert kontağı ise;  resmi belge kayıplarına, kullandığınız iletişim araçlarının çalınma riskine, telefon rehberinizin silinmesine, mail hesabınızla ilgili problemlere…vs kısacası iletişim araçlarınızda problemlere işaret etmekte. Bunun yanı sıra yakın çevrenizden hakkınızda pekte hoşunuza gitmeyecek dedikodular, söylemler duyabilirsiniz. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay harika etkilere sahip! Özellikle kariyerinizle ilgili konularda! Süper bir teklif, maaş zammnı, yeni pozisyon..vs alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz işte bu dolunay size yarayacak, size prestij katabilecek güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. Bu haftanın tadını çıkartın!
10 – 16 Mart Haftası

Oğlak ve yükselen Oğlak;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ve özellikle para meselelerinde zihninizin çok aktif çalışacağına, ikna edilmesi gereken konularda şansın sizden yana olacağına, eğer ki zam ya da terfi gibi bir isteğiniz var ise bu hafta patronlarınızla konuşmak için ideal olduğuna, iş arıyorsanız bu hafta bulma şansınızın yüksek olduğuna işaret etmekte. Yalnız Merkür / Satürn sert kontağı ise; arkadaşlarınızla fikir birliğine varamama, para meseleleri yüzünden gerginlikler, haksız eleştiriler, dostlarla aranın açılması gibi durumlara işaret etmekte. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

10 – 16 Mart Haftası

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksa konularda, yabancılarla yapılan işlerde, ticarette, ithalat işlerinde hızlı ve etkin bir şekilde iletişim kurup, rahat bir şekilde sonuca ulaşmanız konusunda size destek olacaktır. Yalnız Merkür/Satürn sert kontağı kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim problemler, kaygılar, gereksiz eleştiriler, yersiz kötü sözler modunuzu düşürebilir, keyfinizi kaçırabilir. Kariyerinize ilişkin keskin kararlar almak için pek uygun bir hafta değil. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunayın ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs Dolunay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu dolunay her halukarda paranıza para katabilecek.

10 – 16 Mart Haftası

Balık ve Yükselen Balık;
 Bu hafta Merkür; Mars ile uyumlu Satürn ile de sert kontağı olacak. Mars ile olan uyumlu kontağı size, para meselelerinde gizlice olası sorunları halletmeye, para ile bağlantılı işlerinizi gizlilik içinde yürütmeye ve bunda başarılı olmaya işaret etmekte. Borç gibi para ihtiyacınız varsa veya kredi gibi bu hafta bunu halledebilirsiniz. Bu konuda gizli bir takım yardımlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta Merkür / Satürn sert kontağı ise; eğitim, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuksal konularda  iletişimsel problemlere, gecikmelere, kaygılara, endişelere  işaret etmekte. Bu hafta kendinizi kapatıp daha çok okumaya, araştırmaya, duaya, meditasyona, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmenizde fayda var açıkçası. Bu hafta sonu başak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ile önce yalnız balıklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz bu hafta.