24 Mart 2014 Pazartesi

24 - 31 Mart Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Belki evinizi değiştirmek, ofisinizi değiştirmek, yeni araba almak, ev almak için paraya ihtiyacınız vardır, bununla ilgili araştırmalar, görüşmelerde yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn kavga halinde olacak, arjadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinde gerginlikler, dostluk ilişkileri testten geçebilir, baı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabileceğiniz noktalara gelebilirsiniz. Özellikle para mevzuları yüzünden aranızın açılma tehlikesi söz konusu. Özellikle dostluk ilişkilerinde sevgi ve değer görme ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Özellikle kadın karakterlerle anlaşmak bu hafta sizler için daha zorlayıcı olabilir. Bu hafta birileri için kefil olmak, büyük borçlar vermek, şirket kurmak içinde pek uygun değil. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz beklenmedik, ani gelişen olayla silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir. Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz.
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Boğa ve Yükselen Boğa;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. İletişim,satış,pazarlama,halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu hafta umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu hafta bir ortak ile ticarete atılmak içinde güzel hafta. Bu hafta kariyerle ilgili konularda yine sorunlu etkiler söz konusu, venüs/satürn uyumsuzluğu özellikle kadın figürleri ile kariyer anlamında zorlanma, ortak paydada buluşmakta sıkıntılar, yaptığınız işlerin değer görmemesi, işlerinizin engellenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Özellikle kadınlarla çalışmak, kadın müşterilerle çalışmak daha zor gelebilir. Bu hafta kadın figürlerle yeni iş anlaşmaları yapmak, iş kurmak içinde pek uygun değil açıkçası. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi aslında nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak ta destek alabilir veya check up gibi bir durumdan geçebilir veya veya bir uzman ile görüşmeniz gerekelebilir. Bu hafta sezgiler fora sizde! Özellikle bol bol rüya görebilirsiniz, rüyalarınız sizleri etkileyecek özel semboller içerebilir. Ve bu yeni ayın bir olası etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık birden bire çok daha net bir şekilde görebilir, olaylara farklı pencerelerden bakabilirsiniz
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı


İkizler ve Yükselen İkizler;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz. Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Bunların yanı sıra Jüpiter desteği ile finansal anlamda zamanında alamadığınız ödemeleri alabilir, kaybolan eşyalarınızı bulabilir, maddi anlamda kazancınızı arttırabilecek gelişmelerde söz konusu olabilir. Bu hafta Venüs/satürn kavga halinde olacaklar, yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir, girişimleriniz engellenebilir. Pasaport, vize gibi işlemlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Özellikle bu hafta sağlığınıza çok daha fazla özen göstermenizde yarar var, tansiyonunuz özellikle zorlayabilir bu hafta sizleri. İş ve çalışma ortamınızda kadın figürlerle ilişkilerde zorlanmalar söz konusu, iş arkadaşlarınızla birbirinizi anlamanız, ortak bir anlaşmaya varmanız zor olabilr. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orjinnal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dahil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden  irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bu yeni ayın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Yengeç  ve Yükselen Yengeç;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta sizler için oldukça keyifli bir hafta, geçmiş işlerle ilgilenmek, geçmiş hesapları kapatmak, eskiden yarım kalan konularla ilgilenmek içinde keyifli bir hafta açıkçası. Bu hafta Venüs ile / Satürn arasında uyumsuz bir görünüm meydana gelecek; özel hayatınız, aşk yaşantınızda hayal kırıklığı, değer görmeme, sevgiyi hissetmeme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızda kalbiniz kırılmaya daha açık, isteklerinize ulaşmak daha zor olabilir. Özellikle ilişkinizde para meseleleri yüzünden problemler de ortaya çıkabilir. Özellikle sevgilinizin ailesi ile ilgili sorunlarda oluşabilir. Eğer varsa çocuklarınız onların  sağlığı ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili spontane gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. İşin içinde Uranüs olduğundan çok farklı, sıra dışı bir iş teklifi, proje teklifi de alabilirsiniz. Ama her haluklarda bu yeni ay size iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda başarı getirecektir! 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Aslan  ve Yükselen Aslan;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta. Bu hafta  Venüs / Satürn pek gergin görünümde olacaklar; özellikle bu gerginlik sizi ilişkiler açısından vurabilir, ilişkilerde sorunlar, ayrılıklar, sevgi ve değer konusunda problemler söz konusu olabilir. İlişkilerde ve ortaklıklarda beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir. Bu hafta ortaklık kurmak, imza atmak, sözleşme yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Özellikle özel hayat, ilişkiler, partner ilişklilerinde sorunlu bir hafta. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var.Bun yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslar arası ilişkiler, ithalat-ihracat…vb konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Başak  ve Yükselen Başak;
24 – 31 Mart Haftası;
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından çokça bilgilendirileceksiniz bir çok konuda. Bu hafta Venüs / Satürn gerginliğinden sizde nasibinizi alacaksınız. Özellikle iş hayatınızda, iş ortamınızda kadın figürlerle, kadın iş arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz, iş için kullandığınız iletişim gereçlerinde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta beklediğiniz bir terfi  varsa bir süreliğine askıya alınabilir, beklediğiniz bir iş varsa yine aynı etkiler söz konusu. Sağlığınıza da dikkat etmeli, bu hafta spor veya diyete başlamak için pekte uygun bir hafta değil. Sağlığınızı riske atacak davranışlardan kaçınmakta yarar var. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Elinizde, sürpriz, beklenmedik havadan bir miktar para da geçebilir, bu önümüzde ki 10 günlük süreci dikkatlice gözlemlemenizi öneririm. Özellikle finansal açıdan. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Terazi  ve Yükselen Terazi;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak. Finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs ile Satürn arasında gerginlik söz konusu; Bu hem para hem de özel hayatınızda sorunlara işaret etmekte. Aşk anlamında hayal kırıklığı, zorlanma, ayrılık, ilişkilerin pamuk ipliğine bağlı olması, sevginin hissedilememesi gibi durumlara işaret edebiilir.  Bu hafta hayatın keyifli ce sizi motive edecek tarafları ile ilgilenmeniz zor olabilir. Estetik operasyondan saç boyatmaya kadar pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre.Ani ilişkiler başlayabilir, aniden bitebilir, sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar birden boşanmanın eşiğine gelebilir, bu yeni ay biraz ilginç. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Akrep  ve Yükselen Akrep;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Bu hafta yaşamınızı düzene sokma, yeni kararlar alma haftası. Belki de bu hafta zorlanacağınız kararlar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Bu hafta Satürn ile Venüs arasında ki gerginlik sayesinde bu hafta özellikle kişiliğinize yönelik saldırılar sıkça gerçekleşebilir veher yaptığınız sürekli eleştiri alabilir. Evde, yuvada, aileden yana huzur bulmanız zorlaşabilir, komşular/ev sahibi veya aile bireyleri ile anlaşmakta zorlanabilir, ailenizden birileri hasta olabilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilr. Aile içinde değer-sevgi alışverişinde sıkıntılar oluşabilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Çok hızlı, etkin ve süper bir yoğun bir çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr , halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanlar biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dahil edebilir. Genel anlamda güzel olmakla beraber sağlıkla ilgili konular açıkçası benim bir parça kafamı karıştırdı. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Yay  ve Yükselen Yay;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  Psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebiir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinizi biraz kasmanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Güzel haber ise şu aslında, olası maddi bir krizi aşabilmeniz için çevrenizden güzel fikirler ve destekler alabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir. Venüs ve Satürn gergin görünümü sayesinde de aslında bu hafta kötü dedikodular, arkanızdan dönen gizli oyunlar söz konusu olabilir ve bunları fark edebilirsiniz. Özellikle yakın çevrenize karşı güven duygunuzu yitirebilirsiniz. Bu hafta ilişkiler ve aşkta yana da şansınız pekl yavet gitmeyebilir, özellikle platonik takıldığınız biri var ise onunla ilgili sizi üzecek haberler de alabilirsiniz. Bu hafta gizli ilişkiler yaşamaya, gizli ilişkilere çekilme potansiyeliniz oldukça yüksek. Kardeşlerinizle, komşularınızla ilişkilerde sorunlar meydana gelebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren konular, sanat…vb konularlada yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek fakat! Eğer bir partnerinizi yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, date edebilirsiniz. Ya da yıldırım hızı ile yaşamınıza çat diye biri girebilir!
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Oğlak  ve Yükselen Oğlak;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.  arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar,iş birlikleri kurmak içinde ideal bir hafta. Bu hafta Venüs ile Satürn arasında gerginlik hakim olacak, hem sosyal ilişkileriniz hem de finansal konular gergimn hat üzerinde. Maddi anlamda gereksiz risklerin alınmaması gereken bir hafta iken sosyal anlamda da düzeni ve huzuru bozacak kişilerle papaz olabilirsiniz dikkat etmenizde yarar var. Özellikle bu hafta eğlenceye, sosyal aktivitelere daha çok para harcayabilir, işin ucunu kaçırabilirsinizde ki bu da sizi epey mutsuz edebilir. Para yüzünden sosyal ilişkileriniz zarar görebilir. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Belki de kariyer planınızda bir takım değişikliklere ihtiyacınız vardır? 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Kova  ve Yükselen Kova;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.   iş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama haftası. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır.Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, işyerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. Bu hafta Venüs ile Satürn arasında ki gerginlik yüzünden birilerinin işinize karışması yüzünden aranız açılabilir, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda isteklerinizi elde edebileceksiniz fakat istediğiniz koşullar ve ölçülerde olması zor gözüküyor. Bunun yanı sıra özel hayatınızda daha dikkatli olmalı, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden partneriniz ile de aranız açılabilir. Bu hafta özellikle aynı işi yaptığınız veya aynı sektörede çalıştığınız veya müşterinizle gönül ilişkisine girmemenizi tavsiye ederim. Bunun yanı sıra bu hafta estetik operasyon yaptırmak, fiziksel anlamda büyük değişmler yapmak içinde pek uygun değil. Çokça ağzınızın tadı kaçabilir bu hafta. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz.  Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir. Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir. 
#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı

Balık  ve Yükselen Balık;
24 – 31 Mart Haftası;.
Bu hafta Merkür /Jüpiter etkileşimi hakim olacak.   Daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz.Jüpiter desteği ile de aşk konusunda şanslı sayılabilirsiniz, sizden mesafe olarak uzakta biri ile flörtleşmele, yazışmalar söz konusu olabilir. Bu hafta vize, pasaport gibi işleri halletmek içinde uygundur, eğer partneriniz var ise onunla birlikte seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Satürn gerginliği yüzünden varsa özel hayatınız bir krizden geçebilir, ilişkilerde gereksiz sorumluluk hissi, sevgi alış-veriş problemleri yüzünden uzaklaşma, mesafe, ara verme gibi durumlar konuşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yok ise de bu hafta öyle byük aşkı falan beklemeyin, sizin hoşlandığınız kişiden de karşılık göremeyebilirsiniz. Eğer öyle bir niyetiniz var ise bu hafta duygularınızı açmak için pekte uygun bir hafta değil. Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konularda da sorun ve aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Hayatı ve yaşamı daha fazla sorgulayabilirsiniz ama iyi anlamda değil. Bu hafta Mars ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşim sayesinde; gücünüzü toparlama, yaşamda ki hedeflerinize kitlenme zamanı artık. Uyuma, tembellik yapma zamanı değil, hedef belirleme ve harekete geçme zamanı. Haftayı tamda seçim günü meydana gelecek uranüsyen bir yeni ay ile kapatıyoruz. Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi imkanları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız  için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta!  Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarını ve  harcamalarınızda artabilir, extralar yaşamınızda  daha çok belirebilir bütçenizi siz yinede denetim altında tutmanızda yarar var.

#OyVer #OyunaSahipCık #Sandıgınasahipcı