12 Mayıs 2014 Pazartesi

12- 18 Mayis Haftasi Burc Analizleri






Koç ve Yükselen Koç;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek. dolunay etkisi ile nafaka, miras, burs, prim gibi konularda gelişmeler meydana gelebilecek, bunun yanı sıra kredi almak, araştırma yapmak, muhasebecinizle görüşmek kısacası maddi konularda ki tüm mevzularla ilgili sorunlar çözüme kavuşmaya başlayabilecek. Sağlığımıza özellikle genital organlarımıza dikkat ediyoruz. Dolunay Satürnyen olduğundan dolayı, yukarıda saydığım konularla ilgili, sorumlulukların alınması gerektiğine işaret etmekte. Belki finansal anlamda hiç istemeniz bile bir takım ödemeler ve zorunlu harcamalar söz konusu olacak. Özellikle kredi kartı harcamalarınıza extradan dikkat edin bu hafta, hatta yerinizde olsam kredi çekmem veya kredi kartımdan uzak dururdum. Ailenizden veya yakın çevrenizden de maddi olarak destek görebilirsiniz. Olası önemli bir durum anında kendinizi finansal anlamda riske atmayın bu hafta. Ya da dolunayın yöneticisi Mars’ın hala geri harekette oluşu ile özellikle, eski bir borç, ödenilmesi unutulmuş bir meblağ yüzünden zor duruma da düşebilirsiniz.Bu hafta sağlıkla ilgili harcamalarınızda da aynı oranda artış meydana gelebilir. Eğer ki ev almak ya da gayrimenkul gibi bir yatırım planınız varsa bu hafta uygulamaya sokabilirsiniz ama her şekilde araştırmalarınızı dikkatli bir şekilde yapmalısınız.

Boğa  ve Yükselen Boğa;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek. dolunay etkisi ile ; destek beklediğiniz her noktadan yardım görebilecek, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşme gibi konular gündeminizde yer alabilecektir. Yalnız olanlar yeni kişilerle tanışıp, gönül ilişkileri kurabilir, yeni ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bu dolunay zamanı 15 gün önce başladığınız işleri bitirmeniz için destekleyici olacaktır. Partnerinizden, ortağınızdan destekler görebileceksiniz. Dolunay satürnyen bir dolunay olacağından, gerçekçi ve pratik yaklaşımlar sergilemelisiniz hem özel hayatınız, eşinizle ilgili konularda hem de ortaklıkla ilgili konularda. Olası ortaklık veya ilişkilerde ki ikilemlerinize bu dolunay çözüm getireceğe benziyor. Özellikle dolunay zamanı, Jüpiter’in güneşle yapacağı bu olumlu kontak kötü gibi görünen ortaklık ve/ veya ilişki sürecinin toparlanabileceğine işaret etmekte. Keza bu dolunay zamanı kendinizi gerçekten iyi hissedebileceğiniz minik bir tatile çıkabilir veya seyahat organize edebilirsiniz. Veya en kötü ihtimalle kendinizi daha çok kitap okumaya da verebilirsiniz. Bu hafta ilişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili net karar verme haftanız olacak, eğer ki acı bir ayrılık olmaz ise ilişkinizi daha sağlam ve daha güvenli bir zemine taşımak için koşullarınız uygun olacaktır. Seçim sizin.

İkizler  ve Yükselen İkizler;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; Özellikle sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz, özellikle genital bölgenize dikkat etmenizi önerebilirim. Bunun yanı sıra iş ile ilgili önemli bir konuyu sonlandırabilir, tamamlayabilirsiniz. Bu dönem iş görüşmeleriniz sizlere olumlu olarak geri dönüşler sağlayabilecektir. Günlük rutin yapılması gereken işleri tamamlamanız için destekleyici olacaktır, yeni iş projeleri de gündeme gelebilir. Dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, sağlığınızı ilgilendiren konularda vücudunuzun verdiği sinyalleri dikkate almanız gerektiğine işaret etmekte. Olası bir durum veya meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini göstermekte. Cildinize, dişlerinize, genital bölgenize özellikle dikkat etmenizde yarar var. İş konusunda da üzerinize düşen tüm sorumluluğu dikkatli ve özenli bir şekilde yerine getirmelisiniz. Bu dolunay size, işinizle ilgili her ne kadar duygusal karar almaya itecek olsanızda dikkatli olun çünkü satürnyen dolunay oldğundan, duygusal değil daha akılcı, gerçekçi ve pratik çözümler bulmanızı isteyecektir sizden . Keza bu dolunay dönemi, önemli bir iş veya projeninde artık sonuna gelebilir, son aşamalarını halledebilirsiniz dilerseniz. Jüpiter’in dolunaya yapacağı olumlu kontak ile, finansal anlamda hak ettiğinizi almai maddi anlamda güzel koşullarında önümüze çıkacağına işaret etmekte.

Yengeç   ve Yükselen Yengeç;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  partneriniz var ise onunla birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz, partneriniz yok ise bu dolunay size aşkı getirebilir, eğer işiniz oyunculuk, tv, sinema gibi yaratıcılık gerektiren sektörde ise bu dolunay size yeni iş kapıları ve projelerde getirecektir. Arkadaşlarınızın hayatınızın odak noktası olabilecektir, onlardan desek alabilir veya destek vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, özel hayatınıza ilişkiln gerçekçi ve aklıcı davranmanız gerektiğine işaret etmekte. Belki de bu dolunay size, özel hayatınızda duygularınızı ön plana çıkarmanızı engelleyen veya duygular sizin yanlış adım atmanıza neden olabilecektir, bu yüzden dikkatli olun. Keza evli iseniz satürnyen dolunay size hamilelik getirebilir. Bu dolunay size, gerçekten bir çocuk isteyip istemediğinizi veya gerçekten bir ilişki isteyip istemediğinizi sorgulatabilirde. Yaratıcı çalışmalar, projeler içinde uygu bir dönemdir. Fakat paranızı borsada veya her hangi bir yatırım aracında değerlendirirken dikkatli adım atmanız gerektiğini, gereksiz risklerden uzak durmanız gerektiğine de işaret etmekte. Bazı arkadaşlarınızdan acımasız eleştirilerde duyabilirsiniz. Aslında bu dolunay, özel hayatınızda biri var ise  onunla ne kadar gerçekçi bir ilişkiye doğru gidebilirsiniz bunu sorgulatabilir veya bir ilişniz yok ise de kalıcı, sağlam, uzun soluklu bir ilişki getirebilir size.

Aslan   ve Yükselen Aslan;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  yaşamınıza dair yeni kararlar almanız ve yeni hedefler belirlemeniz gerekebilir, bunun yanı sıra evinizde yapılması, tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, evinizde değişimler yapabilirsiniz belki de ev değiştirirsiniz size kalmış? Ailenizle birlikte oldukça keyifli zamanlar geçirebileceksiniz bu dolunay zamanı. Evinizde çok büyük bir temizlikte yapabilir, size gereksiz olan eşyalardan, giysilerden…vs arındırabilirsiniz kendinizi. Dolunay satürnyen bir yapıda olacağından dolayı, aile içerisinde karışık gibi görünen bir durumu ki taşınma, yer değiştirme gibi bir durumda söz konusu olabilir, gerçekçi ve pratik yaklaşımlarla çözümler üretebileceğinize işaret etmekte. Anneanne, babaanne, dedenizin sağlığı ile ilgili endişelendirici bir durum olabilir. Bu dolunayın ana teması sorumlulukların farkına varmak ve sorumluluk almak olacaktır. Yaşamınızın iplerini elinize almanın zamanını geldiğini fark edebilir ve bu hafta hayatınıza ilişkin major kararlar alabilirsiniz. Dolunay zamanı Jüpiter’in yapacağı olumlu kontak, özellikle psikolojik anlamda size yarar ve destek sağlayacak konulara da yönelmenize yardımcı olabilecektir.

Başak   ve Yükselen Başak;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile;  tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olabileceksiniz, seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda fikir alış-verişleri çok daha aktiflenebilir, oturduğunuz apartmanda koşulları iyileştirmek için fikirler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir bunun için yayın evleri ile bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler içinde oldukça uygun bir haftadasınız. Dolunay satürnyen bir dolunay olacağından dolayı, yaşamınızda bir şeyleri değiştirmek, gerçekçi ve pratik çözümler yaratmanızı sağlayacak durumlarda söz konusu olabilecektir. Mesela kendinize tamda bu dolunay zamanı yeni bir iletişim aracı, tablet, bilgisayar, telefon, yazıcı, fax…vb bir alet alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı arttırıcı önemli imza gerektiren konular ve koşullar söz konusu olabilir. İmzalayacağınız resmi evrak her ne olursa olsun, lütfen tüm maddeleri dikkatlice okuyun, gözden kaçırmayıni hatta imzalamak için acele etmeyinde. Ya da yalnız kalmak için minik bir seyahate çıkabilirsiniz, kafanızı toparlamak ve hayatınızın son  6 ayını bir gözden geçirmek için.

Terazi   ve Yükselen Terazi;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; para ile ilgili olası önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her halukarda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan  konularda kafanız karışabilir. Bu gerçekleşecek olan dolunay satürnyen bir dolunay olacağından dolayı, finans konuları ile ilgili gerçekçi ve pratik çözümler üretmeniz beklenebilir sizden. Finansal konularda sorumluluklarınız artmaya başlıyor bilginiz olsun. Finans ve para ile ilgili gerçeklerle yüzleşme ve kendinize çeki düzen vermeniz konusunda koşullarınızı zorlayacak biraz. Bu dönem para ile ilgili alacağınız kararlar ve yatırımnlar uzun vadede kazanç getirecektir size . Dolunay zamanı Jüpiter’in yapacağı destek ile ihtiyacınız olan bir kredi var ise uygun fiyatlardan bulabilirsiniz bunu.

Akrep   ve Yükselen Akrep;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek ; burcunuzda gerçekleşecek olan  dolunay ile  özellikle ikili ilişkiler alanında destekleyici etkiler devrede olacaktır, eğer yalnızsanız ciddi ilişkilere başlayabilirsiniz, bunun yanı sıra hayatınızda önemli bir dönemece gelebilirsiniz, bir şeyleri sonlandırmak ve bitirmek üzere olabilirsiniz, iş ve çalışma ortamınıza ilişkin konularda sürpriz, sevindirici, harika haberler alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi, yeni projeler gündeme gelebilir. Bu hafta  kendinize odaklanma, neler istediğinize karar verme, kendinizi, kendi iç sesinizi dinleme zamanıdır. Gerçekleşecek olan dolunay satürnyen bir dolunay olduğundan dolayı, önemli bir iş projesi gündeme gelebilir fakat bu proje çok sorumluluk, sabır ve özveri isteyen bir iş olabilir. Özel hayatınıza ilişkin de tamda dolunay zamanı keyifli etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza ilişkin sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilir.Yine dolunay etkisi ile, kemik, diş, genital bölgenizle ilgili bir doktora görünmeniz gerekebilir.  Yine burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile, duygularınız bu hafta çok havada ve hassas olabilir. Lütfen bu haftanın bir dolunay haftası olduğunu unutmayın ve normalde gülüp geçebileceğiniz olayları gereksiz yere büyütüp gerginlik ortamı yaratmayın. Evet dolunay zamanları duygusal gerilimlerin en yoğu yaşandığı dönemlerdir. Dolunay zamanı Jüpiterden gelecek hoş destek sayesinde, iletişim, yayıncılık, eğitim ile ilgili konularda sizi sevindirici güzel gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Yay   ve Yükselen Yay;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  dolunay etkisi ile; kendinizi bastırılmış bir ruh hali içinde bulabilirsin kendini, önemli bir takım alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için ideal zamanlar. Arkanızdan dönen bir takım gizli işler aydınlığa çıkabilir, Yalnız sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var, özellikle gıda zehirlenmesi, mide bozulması, bulantı gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta daha çok kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilir, uzun zamandır yapmadığınız, ertelediğiniz işlerin başına geçebilirsiniz.Gerçekleşecek olan dolunay satürnyen olduğundan, gizli bir hastalık kendini belli edebilir, hemen paniğe kapılmayın ama, işin içinde satürn olduğundan disiplin, sorumluluk ve pratik yaklaşımlarla rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. Özellikle bu dolunay zamanı, jüpiter desteği ile finansal anlamda rahat nefes almanızı sağlayacak gelişmelerde olmasını bekleyebilirsiniz veya maddi anlamda ailenizden veya dostlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz.  Yalnız bu dolunay sizin 12. Evinizde düştüğünden dolayı, bu alan melankoli ve depresyonla da ilişkilidir, lütfen dolunay zamanı duygularınıza hakim olun ve çok fazla alkol almamaya özen gösterin bu hafta. Alkol alıp, kontrolsüzce duygularınızı etrafınıza yansıtmayın.

Oğlak   ve Yükselen Oğlak;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  Kendinizi kalabalık gruplar arasında, kutlama içinde bulabilirsiniz. Hayatınızda size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu dolunayın Jüpiter ile kuracağı olumlu kontak sayesinde eğer yalnızsanız bu bir aşkın habercisi de olabilir. Bu hafta eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zamanladır. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik adımlar atabilir veya konular gündeme gelebilir. Eğer ki arkadaşlarınızla ve dostlarla bir araya gelinecekse oldukça ciddi konular, meseleler konuşulacak demektir. Bu dolunay zamanı Jüpiter’in güzel desteği olacağından dolayı, aşk konusunda da şanslı bir haftada sayılırsınız, birileri çöpünüzü çatmak isteyebilir, birileri flörtleşmeye başlayabilirsiniz.  Destek umduğunuz her alandan da rahatlıkla yardım eli bulabileceksiniz bu dolunay zamanı.

Kova   ve Yükselen Kova;
12 – 18 Mayıs Haftası;
Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  İş ve kariyerinize ilişkin konularda olumlu sürpriz beklenmedik gelişmeler sizleri bekliyor olacak. İşsizler iş bulabilir, işi olanlar terfi veya değişim için kolları sıvayabilirler. Yalnız karar vermekte zorlanabilir, duygusal anlamda karmaşaya düşebilirsiniz. Üstlerinizden destekler alabilecek, kendinizi gösterme, ispat etme gibi durumlarda oldukça destekleyici olacaktır. Yeni işler, yeni projelerde gündeme gelebilir. İşinizle ilgili elinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli bir takım konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Jüpiter’in güzel desteği sayesinde bu hafta ailenizden güzel desteklerde keza alabilirsiniz.Gerçekleşecek olan bu dolunay satürnyen yapıda olduğundan, kariyerinizle ilgili zor bir sorumluluğun altına girmenizde beklenebilir sizden ya da kariyerinizle ilgili sizin için zor gelebilecek olan bir karar almanızda gerekebilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu dolunayda duygulara yer yok, katı, objekltif ve akılcı davramnak zorundasınız. Ya da zor ve meşakketli bir görevin başına getirilebilirsiniz. Hatta öyle ki kariyerinizle ilgili alacağınız karar yaşadığınız alanı değiştirmenize bile neden olabilir.

Balık   ve Yükselen Balık;
12 – 18 Mayıs Haftası;

Bu hafta Akrep burcunda satürnyen bir dolunay meydana gelecek;  uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir, hatırı sayılır, mevki sahibi önemli kişilerle irtibat halinde olabilir, önemli haberler, destekler alabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, tanıtım, pazarlama..vb konulardan yana oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Fakat ayağınıza gelen bazı fırsatları değerlendirme konusunda tereddütte kalabilirsiniz. Bu hafta dolunay etkisi size romantik dakikalarda yaşatabileceği gibi, sezgilerinizde kuvvetlenecektir. Mesela bu hafta kitap yazmaya karar verebilirsiniz! Araştırma gerektiren konularda da istediğiniz bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz!Keza bu dolunay zamanı, pasaport, vize gibi işlemlerinizi de halledebilirsiniz. Ama dolunay satürnyen yapıda olduğundan dolayı, bazı prüzler, sorunlarla da uğraşmanız gerekebilir, resmi konular olabilir bunlar. Y,ne bu dolunay zamanı bir yerlere seyahat edebilirsiniz mesela. Ticaretle ilgileniyorsanız ve şirketiniz var ise, şirketinizle ilgili resmi bir takım prosedürleri tamamlamak üzere kolları sıvayabilirsiniz. Bu hafta hukuk dışı hiçbir yola başvurmayın, illlegal işlerden uzak durun. Kendinize dava açtıracak durumlar yaratmayın. Jüpiter desteği ile, minik bir flört durumu da söz konusu olabilir eğer özel hayatınızda kimse yok ise.