21 Temmuz 2014 Pazartesi

21 - 27 Temmuz Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. 26 Temmuzda ise Mars akrep burcuna giriş yapacak ve 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın finansal konular, krediler, borçlar, ödemeler, ortaklaşa kazançlarla ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda yapacağınız mücadelelerden olumlu sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. Bu tarihe kadar olası ameliyatlarınızda süperella geçecektir, sıkıntı yok. Enerjinizi para kazanmaya odaklayacaksınız biraz. 27 Temmuzda ise aslan burcunda Jüpiter etkili bir yeni ay meydana gelecek. Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, sürpriz gelişmelerin olacağı etkiler altında olacaksınız. Finansal anlamda da genel olarak iyi olmakla birlikte, abartılı harcamalar, yüklü ödemeler yapmanız gerekebilir. Bence ki karar size ait her zaman!  Oldukça keyifli, eğlenceli, sürprizli, hareketli ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler getirecek bu yeni ay! Sizlerin adına ben bile heyecanlandım!eğer ki yalnız iseniz mesafe olarak sizden uzakta veya ruhsal anlamda oldukça bilgiye sahip, karakter olarak oldukçta oldun biriyle özel bir şeyler başlayabilir aranızda. Ya da partnerinizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz mesela. Ya da işiniz sanat ve yaratıcılık gerektiren bir iş ise, aniden bir teklif gelebilir. Oyunculuk, sanat, medya ile ilgili.  Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, bu da size evinizde yuvanızda huzur ve barış zamanına işaret etmekte, evinizde sosyalleşebilir, evinizde dekoratif bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu etkileşimde olacak, ev için harcamalarınızla ilgii bütçe yapabilir, kredi araştırmaları yapabilir veya gayrimenkul, tapu, alım satım işlerinizi halledebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen uranüs ile merkür arasında ki sert görünüm ile de bu hafta ailenize karşı özellikle ağzınızdan çıkan sözlere ve verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Düşünmeden konuşmayın.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular;  geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz.  6 Temmuzda ise mars akrep burcuna giriş yapacak ve 13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili olduğuna işaret etmekte. İlişkilerinizi düzenlemek, ilişkilerden yana mücadele edeceğiniz durumlar olsa bile galibi siz olacaksınız. İlişkilerin ve ortaklıkların hızla canlanacağı bir dönem başlamış olacak sizler için.  27 Temmuzda ise aslan burcunda Jüpiter etkili yeni ay meydana gelecek.  ev-yuva-aile-yerleşime ilişkin konuların çok daha etkin bir şekilde hayatınızda görünür olacak. Oldukça keyifli, sürprizli, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay zamanı, duygusal anlamda özellikle daha coşkulu, abartılı davranışlar içinde olabilir, olası olayları abartma eğiliminde olabilirsiniz, buna bir parça dikkat! Evinizin ihtiyacı olan önemli bir elektroniği de alabilirsiniz. Evinizi almak için kredi araştırması içine girebilir, gayrimenkul, toprak, arsa, araba gibi bir taşınmaz satın alımı konusunda birilerinden harika destekler görebilir, işlerinizi kolaylaşmasını sağlayabilirler. Mirasla ilgili konular var ise bu yeni ay zamanı çözülebilecektir ve nafaka ile ilgili. Finansal anlamda güzel etkiler var, yeni maddi kaynaklar bulmanıza yardımcı olabilecek bir yeni ay bu. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, dostlarınızdan birileri size duygusal anlamda açılabilir veya arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Ya da arkadaşlarınızla birlikte bu hafta sanatsal bir takım aktivitelere katılabilrsiniz, dostlarınızdan harika destek ve yardım görebilirsiniz ihtiyacınız olan her konuda, onlarla birlikte tatil planları da yapabilirsiniz. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu etkileşimde olacak; bu hafta anlaşma ve sözleşmeler imzalamak için harika bir hafta. Uranüs/Merkür arasında ki sert etkileşimden dolayı, komşularla, kuzenlerle, kardeşlerle olan iletişimde bir takım sorunlar, problemler gündeme gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.  Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular; iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. 26 Temmuzda Mars ise akrep  burcuna giriş yapacak ve 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, çalışma ortamı, proje üretme, günlük rutin yapmanız gereken, uzun süredir ötelediğiniz işleri yapma, profesyonel destekle diyet veya spor, sağlık üzerine olacaktır. Mars güçlü bir yerleşimde olduğundan dolayı, bu konularda ki tüm girişimlerinizden olumlu ve hızlı sonuçlar alacağınıza işaret etmekte. İşeriniz hızlı bir şekilde yürüyecek, çözülecek, iş yerinizde hakkınızı daha etkin bir şekilde savunabilecek, daha hızlı ve rahat kilo verebilecek, uzun süredir yapmayı planladığınız ama yapmadığınız işlerinize hız vermeye başlayabileceksiniz. 27 Temmuzda ise aslan burcunda Jüpiter etkili bir  yeni ay meydana gelecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan beklenmedik destekler görebilecek, fikirlerinizi çok daha kolay bir şekilde kabul ettirebileceksiniz. Türlü projeler zihninizde canlanmaya başlayacak. Bir takım fırsat ve şanslarla, tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat bu teklifler değerlendirilmeye müsait olgunlukta olmayabilir şu an. Biraz sabredin, çok değil zamanı geldiğinde değerlendirebileceksiniz.Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz veya bu hafta ortaklıklar kurmak için çok uygun bir hafta. Bu hafta web sitesi, tanıtım, rejklam, halkla ilişkiler işleri için muazzam uygun! Keza yeni bir eğitime başlamak ki bu yabancı dil olabilir. Eğtimle ilgili her türlü fırsatım iyi değerlendirin. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, iş hayatınızı sizin için daha verimli daha sevebileceğiniz bir yere dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mesela masanızı süsleyebilir, ofisinize yeni bir şeyler alabilirsiniz, ofisinizi güzelleştirebilirsiniz. Bu hafta iş ortamınızda ki kişilerle beraber bir çok sosyal aktiviteye dahil olabilirsiniz. Ya da gerçekten sevdiğiniz işe yönelmek için ahrika bir hafta. Merkür’de Satürn ile uyumlu fakat uranüs ile sert kontakları olacak. Finansal konularda takıntılardan, baskıcı bir tavır sergilemekten kaçının, para meseleleri yüzünden kimseyle dalaşmayın. Bu hafta yeni müşteriler, yeni iş anlaşmaları, yeni kalıcı sağlam iş durumlar söz konusu.
Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek.  26 Temmuzda ise mars akrep burcuna geçiş yapacak ve 13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın aşk,özel hayat, hobiler, riskli girişimlerle ilgili konular üzerinde olabileceğine işaret etmekte. Eğer yalnız, sevgilisi olmayan gruptaysanız bir dolu flörtler söz konusu ama bu flörtlerin ama teması cinsellik üzerine olabilir, cinsel anlamda çok güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak için çok keyifli bir sürece giriyorsunuz, mars bu konuda 13 eylüle  kadar destek verecektir size. Bunu yanı sıra enerjinizi doğru bir şekilde kullanmak, kanalize etmek için hobilerinize yönelebilirsiniz, yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli girişimlerde bulunmaya, riskli aktivitelerde şansınızı denemeye çok daha açık olacaksınız, bu dönem alacağınız riskler zararla sonuçlanmayacaktır. Keza tv, medya, yayın, sahne önü..vb işlerde de gerekli mücadele sonunda istediklerinizi elde edebileceksiniz. 27 Temmuzda ise aslan burcunda Jüpiter etkili  yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip, hemen olası etkilerinden bahsedelim. Öncelikle güzel hediyeler alabilirsiniz,  çok istediğiniz bir eşya ve gerece sahip olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilir, finansal anlamda yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelebilir, bir kutlama, organizasyon, etkinliğe katılabilirsiniz. Tabi bu yeni ay etkisi ile, abartılı harcamalar içine de girebilirsiniz, aman dikkat diyelim! Ama ben bu yeni ay sürecini çok sevdim!Hepiniz için harika sürprizleri var çünkü! İşin içinde jüpiter olduğundan dolayı maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer ki serbest meslek sahibi iseniz bir çok yeni müşteri ile karşılaşabilirsiniz. Ya da yurt dışı bağlantılı işlerden gelir elde edebilirsiniz. Yabancılarla çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, bu hafta yaşamınızı güzelleştirmek veya kendinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunmak için harika bir hafta. Eğer yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan bir ile romantik yakınlaşmalarınız olabilir. Kişisel hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, bu hafta sanatsal aktivitelerde başarı haftasına dönüşebilir sizin için. Ya da bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Merkür hafta boyunca Satürn ile uyumlu fakat pluton ile sert kontakta olacak. Öncelikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişimde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Baskıcı iletişim şekli önemli ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir. Bu hafta maddi yatırımlar yapmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Güneş artık burcunuza geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burcunuzda seyahat edecek. Güneş’in aslan burcuna geçişi ile beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. 26 Temmuzda ise Mars akrep burcuna geçiş yapacak 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın ev, yuva, aile, yerleşim, yaşadığınız ve yaşamı sorgulama ile ilgili konular olabileceğine işaret etmekte. Evinizde tamirat gerektiren tüm işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizle olası tartışmaların sonucunda haklı ve kazançlı olarak çıkabileceksiniz. Enerjinizin çoğunu evinizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. 27 Temmuzda ise burcunuzda jüpiter etkil  yeni ay meydana gelecek. bu çok pozitif bir yeni ay olacak. Hayatınızda yeniliklere yer açmanın vakti geldi, bu yeni ay zamanı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız, fırsatlar ve şanslar elde edebilirsiniz, sizleri 4 ayak üzerine düşürecek bu yeni ay. Özellikle yalnız olanlar, hayatınıza yeni birini almak için hazırlıklı olabilirler. Size,keyif, mutluluk verecek yeni adımlar atacaksınız. Sizlerin yerine şimdiden heyecanlandım! Bu yeni ay maddi fırsat ve olanaklar, büyümenizi sağlayacak koşulları gündeme getirebilecektir. Jüpiter etkisi ile, ya hayatınıza bomba bir aşk gelebilecek, bu kişi sizden uzakta yaşayabilir veya yabancı kökenli olabilir. Ya da bu yeni sanatın, medyanın kapılarını açabilir sizlere. Ne şekilde olursa olsun, bu yeni ay size inanılmaz keyif ve eğlence getirecektir. . Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, gizli aşk ilişkilerine çekilebilirsiniz veya ilişkilerinizi gizlilik içinde yürütmeyi tercih edebilirsiniz. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu fakat pluton ile sert kontakta olacak. Öncelikle iş ilişkilerinizde sert dil ver ifadeler kullanmaktan bu hafta lütfen kaçının. Birlikte çalıştığınız kimselere laf sokayım derken kalplerini kırmayın. İş hayatında iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. üneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber, sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe,  dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser  bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir bu.  Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var. 26 Temmuzda Mars akrep burcuna giriş yapacak ve 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iletişim, eğitim, yakın çevre-kardeş-komşu ilişkileri, satış, pazarlama, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, web sitesi, blog, internet ile ilgili işler üzerinden olacağına işaret etmekte. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili her türlü konularda gireceğiniz mücadele gerektiren konularda şans sizden yana olacak, elinizde ki ürünlerin satışı, pazarlaması, satılması konusunda motive bir şekilde hareket edebileceksiniz. Web sitenizi ve internetle ilgili projelerinizi köpürtmek için harika bir dönemde olacaksınız. 27 Temmuzda ise aslan burcunda jüpiter etkili bir  yeniay meydana gelecek. bu yeni ay etkisi ile arkanızdan dönen türlü dolaplar, dedikodular hepsi ortaya çıkmaya başlıyor, bu tamda kimin dost kimin düşman olduğunu anlamanızı sağlayacak. Hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler üzerinde söz sahibi olmanız zor olabilir, koşulları ve şartları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili konularda da bir takım gelişmeler yaşayabilir, sonradan değerlendirebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. Evinizde, yuvanızda, ailenizi ilgilendiren konularda olası problemler bu yeni ay sayesinde çözüme kavuşacak. Bu yeni ay döneminde, ruhunuza çok iyi gelecek tedavi ve şifa yöntemlerine başvurabilirsiniz. Psikolojik anlamda zorlandığınız ne konu varsa bu yeni ay akabinde tedavisini de getirecektir size. Sürpriz bir kazanç durumunda söz konusu olabilir. Ya da bir takım bağımlılıklarınızı bırakmak içinde destekleyici olabilecektir. . Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, arkadaşlarınız ve dostlarınız arasında çok önemli yardımlaşma ve destek temaları ön plana çıkabilecektir. Özellikle psikolojik anlamda birbirinize destek olmanız her an yardıma hazır olmanız gerekebilir. Eğer bir ilişkiniz var ise, bu hafta romantik planlar yapmak, mum ışığiında yemek, ayı postunda şarap ya da sizin hayal gücünüz neye yetiyorsa yapmak için uygundur. Merkür bu hafta satürn ile uyumlu fakat plutıon ile sert konumda olacak, lütfen kimseyi acımasızca eleştirmeyin, kelimelerinizi nereye gideceğini düşünerek kullanın. Ya da size gelebilecek eleştirilerin en kötüsünü bile sabırla karşılayın.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim. 26 Temmuzda ise mars akrep burcuna giriş yapacak ve 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, kazançlar, para, finansal konularla ilgili olacaktır. Mars en güçlü konumda, zarar değil yarar olarak işleyecektir. Paranızı daha etkin bir şekilde arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Evet dürüst olalım mars adama harcatır ama gelecek ki harcayacaksınız! Maddi olarak tuttuğunuzun  elinde kaldığı değil, tuttuğunuzu koparttığınız bir dönemde olacaksınız. 27 Temmuzda ise aslan burcunda jüpiter etkili  yeniay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı jüpiter işin içinde olacağı için, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan türlü aşk teklifleri alabilirsiniz, bunun yanı sıra çöpçatanlık için soyunabilir, arkadaşlarınızın arasını yapabilirsiniz. Küs olan arkadaşlarınızla barışmak için harika bir zaman. Yalnız finansal anlamda harcamalar beklenenin üzerinde artabilir, dikkatli olmakta yarar var. Bu yeni ay süreci, hayatınıza yeni bir arkadaşta katabilir. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla seyahat planları yapabilirsiniz. Grupça aktiviteler yapılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla özellikle yurt dışı seyahatlerine gidebilirsiniz veya arkadaşlarınızla beraber birlikte eğitime katılabilirsiniz. . Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, iş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kapleri onarmak için harika bir hafta. İş hayatınızda minik bir ödül alabilir, patronlarınız tarafından övgüler alabilirsiniz. Her şekilde iş hayatınız ve çalışma ortamınıza ilişkin pozitif etkiler hakim olacak bu hafta. Merkür bu hafta pluton ile sert Satürn ile de uyumlu etkileşimde olacak. Aile içi ilişkilerde sert kelimeler kullanmamaya, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para konusunda anlaşmalar yapabilir, finansal konularda başarılı kararlar verebileceğiniz bir hafta olacak sizler için.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler!  26 Temmuzda ise Mars akrep burcuna giriş yapacak ve 13 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın kendi kişisel yeteneklerinizi, motivasyonlarınızla ilgili olabileceğine işaret eder. Uyku dönemi sona erdi arkadaşlar, artık harekete geçme, girişimlerde bulunma, yaşamınızda hız katma zamanı! Şu dönem sizler için süper bereketli bir dönem, iyi kullanın. Yalnız sakarlıklar ve minik kazalara da dikkat edin, işin içinde mars var sonuçta. Daha dışa dönük, hareketli, sınırları zorlama isteğiyle dolup taşacaksınız. Cinsel anlamda da tam performans sergileyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 27 Temmuzda ise aslan burcunda jüpiter etkili bir  yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda iş ve kariyer konularında şanslı bir süreç, yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir. Fakat bu yeni ay daha çok ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda da sizlere destekleyici etkileri olacak. Fakat minik bir uyarı, ilişkilerinizde abartılı davranışlar ve kapris sizleri zor duruma sokabilir. Ama genel anlamda yeni sürpriz şanslar ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Yeni ay etkisi ile, finansal anlamda güzel fırsatların olabileceği bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz veya patronunuz birden size zam yapmaya karar verebilir mesela! Ya da maddi olanakları çok daha iyi olan bir iş bulabilirsiniz.Her şekilde hem kariyer hem de para anlamında fırsat ve şansların gani gani olacağı bir yeni ay sizleri bekliyor. . Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, öncelikle aşk konusunda oldukça destekleyici etkiler altında olacaksınız, sosyal medyadan tanıştığınız biri ile romantik bir şeylere başlayabilirsiniz. Ya da sanatsal girişimlerinizde başarılı olabileceksiniz. Bu hafta hobilerinize, size, keyif katacak konulara eğilebilirsiniz daha çok. Merkür; satürn ile uyumlu fakat pluton ile sert kontakta olacak. Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir hafta. Medya, satın almak, halkla ilişkier, pazarlama, tanıtım gibi işler için harika bir hafta. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ile iletişimde sorunlar, gerginlikler söz konusu olabilir.


Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık! 26 Temmuzda mars akrep burcuna giriş yapacak ve  13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, ruhsal konular, bilinç altı, sağlık, yaşamınızda kontrolünüz dışı gelişen olaylar, konular, gizli düşmanlıklar, dedikodular üzerine olacağına işaret etmekte. Bu dönem arkanızdan iş çeviren, gizli düşmanlıklar besleyen kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirsiniz, belki de yüzleşme dönemidir ama hepsinin üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Yalnız bu süreçte bağışıklık sisteminiz çok kuvveti olmayabilir, çabuk rahatsızlanabilirsiniz, bu yüzden extra dikkatli olmanızda yarar var. Kendi içinize dönebilir, ruhsal, psikolojik, bilinç altı ile ilgili konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz. Uyku düzeni ise hafiften sorun teşkil edebilir. 27 Temmuzda aslan burcunda jüpiter etkili bir yeni ay meydana gelecek. Hukuksal konular, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili işler, uzak akrabalar ve tanıdık sayılabilecek arkadaşlarınızla ilgili konularda süper sevindirici haberler, gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı menşeli bir iş teklifi gelebilir, uluslar arası bir firma ile görüşmeye gidebilirsiniz veya iş ile ilgili size keyif verecek bir takım seyahatlerde gündeme gelebilir. Ama derseniz ki, tatil ne olacak, işin o kısmı biraz karışık arkadaşlar şöyle ki, tatile çıkmadan önce son kontrollerinizi dikkatli yapın, biletinizi, bavulunuzu, yanınıza almanız gereken şeyleri tekrar tekrar kontrol edin. Bir takım minik aksilikler keyfinizi kaçırmasın. Jüpiter etkili olduğu için bu yeni ay, harika fırsat ve şansları da beraberinde getirecektir. Özellikle maddi anlamda güçlü fırsatlar söz konusu. Ya da olası çıkacağınız tatil sizin için belki de en unutulmaz olanı olacak. Bu yeni ayın o kadar muhteşem etkileri var ki ! . Bu hafta Venüs / Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak, evinizi, yaşadığınız alanı güzelleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek . Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. 26 Temmuzda mars akrep burcuna giriş yapacak ve  13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın sosyal ilişkiler, dostluklar, arkadaşlıklarla ilgili konular olacağına işaret etmekte. Sosyal çevreniz süper hareketleniyor, yeni insanlarla tanışma, onlarla ortak bilinçle hareket etme dönemi, bu dönem daha önce görüşmediğinizden çok daha fazla insanla görüşebilir, arkadaşlarınızla çok daha vakit geçirebilirsiniz. Onlardan fayda ve destek görebileceksiniz. Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. 27 Temmuzda aslan burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda  öncelikle finansal anlamda ciddi bir iyileşme sürecine girebilir, para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Borç istediğiniz anda sizlere destek olacak kişilere hemen ulaşabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatına ilişkin konularda güzel sevindirici gelişmeler yaşayabilirler. Ama önce bu yeni ay sizleri finansal anlamda etkileyecektir. Beklenmedik, sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Yalnız tamda bu yeni ay zamanı, özellikle sağlık harcamalarınız artabilir de bunu da unutmayın. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz varsa, bu işlerden gelen gelirlerde ciddi artışlar gözlemleyebilirsiniz. Finansal anlamda destek beklediğiniz her türlü konuda desteklenebileceksiniz. Miras veya nafaka gibi konular varsa gündeminizde sizin adınıza oldukça olumlu bir şekilde gelişmeye başlayacaktır. Eşinizin iş hayatında da terfi, maaş zammı gibi sevindirici gelişmelerde söz konusu olabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızda ki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz. 26 Temmuzda mars akrep burcuna giriş yapacak ve  13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın iş ve kariyerinizi ilgliendiren konular olacağına işaret etmekte. Bu dönem kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz, yapacağınız mücadelenin verimli meyvelerini alma zamanı artık sizler için. Güçlü olmak, güçlü görünmek, iddialı görünmek önemli olacaktır. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşulları olan işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden, sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler söz konusu olabilecektir. Şu dönem kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren her konuda asılın arkadaşlar, elinizden hiçbir şey kurtulamaz. 27 Temmuzda aslan burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip; sürpriz ve size gelir getirici yeni ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Hayattan daha çok keyif alabilecek, özel hayatınızda başarıyı daha rahat bir şekilde yakalayabileceksiniz. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu evde dekoratif değişiklikler veya taşınma şeklinde hatta alım-satım ile ilgili konularda olabilir.Bu yeni ay zamanı evleneceğiniz kişi ile tanışabilir, evlilik teklifi alabilir, çok önemli bir projede göreve getirilebilirsiniz. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla birlikte yeni önemli projelere, iş ortaklarına soyunabilirsiniz. Dost ve arkadaşlarınızla birlikte para kazanabilirsiniz. Bu yeni ay muhteşem etkilere sahip.

Balık ve Yükselen Balık;
Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. 26 Temmuzda mars akrep burcuna giriş yapacak ve  13 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. mars, gücünüzü, kuvvetiniz yönlendireceğiniz çaba sarf edeceğiniz alanın, yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar, akademik eğitim, yurt dışı yolculukları, ithalat-ihracatla ilgili konular, din, felsefe ile ilgili konular üzerinde olacağına işaret etmekte. Bu konularda ki girişimlerinizden kazançlı çıkabilecek, önünüze gelen her türlü engeli rahatlıkla aşabilecek güçte olacaksınız.27 Temmuzda aslan burcunda jüpiter etkili bir  yeni ay meydana gelecek. bu yeni ay harika etkilere sahip. Size keyif ve mutluluk verecek bir seyahate çıkabilir, yakın çevrenizden sürpriz güzel haberler alabilirsiniz. Finansal anlamda kazanç sağlayacak proje teklifleri gelebilir, free işler alabilirsiniz. Sağlık konusunda öncelikle kendinize çeki düzen verebilirsiniz, diuyete başlayabilir bunun için profesyonel anlamda bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük yaşantınızı daha doğrusu yaşam kalitenizi yükseltecek araştırmalar yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer ki evcil bir hayvan istiyorsanız bu yeni ay size bunun da getirebilir. Eğer ki kendi işinizi patronu iseniz, bu yeni ay zamanı yeni bir asistan alabilir, yardımcı tutabilirsiniz kendinize.Ve işlerinizi büyütmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.