28 Temmuz 2014 Pazartesi

Ağustos Ayı Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
AĞUSTOS;
10 Ağustosta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek; Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Şimdi bu dolunayın, yalnız olan Koçlar için özellikle gerçekçi olmayan, sabun köpüğü misali ama hayallerinizi süsleyecek bir aşkın işareti olabileceği gibi, ilişkisi olanlar alınganlıklar, kaprisler yüzünden minik sorunlar yaşayabilirler. Ama genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. 12 ağustosta da Venüs aslan burcuna giriş yapacak ve 5 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz fakat bir eleme dönemi olacak. Kalbiniz aşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Ki bu işaretleri de alacaksınız. Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra, bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebilecek, hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Tv,tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. 23 Ağustosta ise Güneş artık başak burcuna geçiş yapacak ve tam bir ay bu burçta seyahat edecek. odak noktanız iş hayatı olacak ve sizi çok daha fazla çalışacağınız, bol bol mesailere kalacağınız ve yorulacağınız bir süreç bekliyor olacak. Yalnız Güneş ile Neptün arasında ki gerginlikten dolayı, çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir. 25 Ağustosta ise başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek, Bu yeni ay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;
AĞUSTOS:
10 Ağustosta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek.  İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu dolunay karışık etkilere sahip aslında. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı bazı yanılgılar, aldanmalar, sansasyonel bir takım durumlar, hayal kırıkları oluşabilir. Fakat eğer işiniz sanat, oyunculuk, resim, müzik..vb bir konu ile ilgili ise oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. 12 Ağustosta ise Venüs aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi güzelleştirmek, evinizin önemli ihtiyaçlarını gidermek için harika bir süreç. Taşınmak isteye bilir, tamda kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, dekoratif büyük değişiklikler yapabilirsinizde! Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bir şekilde bakmaya ve plan yapmaya başlıyorsunuz! Ev arkadaşı arayanlar bu süreçte istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler mesela. Yuva, yerleşim,aile, ev , gayrimenkul ile ilgili konularda olumlu bir süreçte olacaksınız kısacası. 25 Ağustosta ise başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay muhteşem etkilere sahip, öncelikle aşktan devam edelim… Yeni insanlarla tanışabilir, bir araya gelebilir, aşk sayesinde ayaklarınız yerden kesilebilir. Yine yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansınız çok yüksekken evli iseniz eğer bir hamilelik haberi ile sevinebilirsiniz. Bu hafta Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, seyahat organize edebilir, pasaport işlemlerini halledebilir ya da bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
AĞUSTOS;
10 Ağustosta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz. Dolunay özellikle trafikte dalgınlık, kafa karışıklığı yüzünden sıkıntılı durumlara neden olabilir veya iletişim odaklı işlerde veya iletişim aletlerinizde kısa süreli arızalar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizden gelebilecek dedikoduların gerçeklik payını kontrol etmeden tepkiler vermemenizde yarar var. 12 Ağustosta ise Venüs aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Evet sizler için keyifli bir dönem başlıyor, tam tatil planları yapabilir, seyahatler organize edebilirsiniz 23 Temmuza kadar, tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, web sitenizi açın, bloğunuzu açın, önemli anlaşmalarınızı yapın, imzalarınızı atın. Biliyorum ki bir süredir ateş topu gibisiniz, stresli, gergin, sürekli bir şeylerle boğuşarak geçiriyorsunuz günlerinizi, daha fazla efor sarf etmeniz gerekiyor bir şeyleri elde edebilmeniz için. Bu hafta bu yorgunluğun son demlerini yaşayacaksınız, bir sonra ki hafta adeta üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. En azından sürekli dikenlerini batırmaya hazır kirpiler gibi dolaşmayacaksınız ortalıkta. 25 ağustosta ise başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. bu yeniay süper etkilere sahip! Öncelikle geleceğinizi şekillendirmek adına bazı kararlar vermeniz gerekebilir, bunun yanı ev-yuva-aile-yerleşime ait konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev satın alabilir, evinizi değiştirebilirsiniz. Bu hafta banka kredilerini araştırabilir, kredi almak için hazırlık yapabilirsiniz. Bu kredi öyle havaya suya gidecek değil, yaşamınızda önemli bir konuyu halletmek için olacaktır. Aile içerisinde de önemli bir konu artık bu hafta tatlıya bağlanabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
AĞUSTOS;
10 ağustosta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek.   Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak. Bu dolunay zamanı finansal konularsa minik bir hayal kırıklığı, pekte hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Eğer elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir ürün var ise, bu dolunay zamanı rahatlıkla satabilirsinizde. Yalnız para ile ilgili konularda kararsızlıklar, net olamama gibi durumlarda söz konusu olabilir, son dk karar değişiklikleri yapabilirsiniz para ile ilgili mevzularda. 12 ağustosta ise Venüs aslan burcuna geçiş yapacak ve 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Yine bu tarihe kadar güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs..vb konular için sıkça para harcayabilir, gardrobunuzda extra yer açmanız gerekebilir. Lükse olan ihtiyacınız bu tarihlerde artabilir. Ama hemen korkmayın, Venüs finans evinizden geçerken sizlere kazançlarınızı arttırmak içinde yardımcı olacaktır. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. 25 ağustosta ise başak burcunda dolunay meydana gelecek. size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabilecek hele ki yalnızsanız şayet beklenmedik bir aşkta kapınızı çalabilecek. Bunun yanı sıra güçlü bir ortaklık, iş anlaşması da kurulabilir bu hafta. 


Aslan ve Yükselen Aslan;
AĞUSTOS;
10 ağustosta kova burcunda dolunay meydana gelecek.  ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir. Tabii bir diğer olası etkisi de partnerinizle birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar kendilerini içinde kaybolacakları bir aşkın içinde bulabilirler ama dikkatli olmalarında yarar var, sandıkları gibi bir kimse çıkmayabilir karşınızdaki kişiler. Eğer bir ilişkiniz var ise, onu kafanızda epey sorgulayabilirsinizde. 12 ağustosta ise Venüs artık burcunuza geçiş yapacak ve 5 eylüle kadar size destek verici konumda olacak.  Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Yalnız olanlar, aşk,sevgi,cinsellik gibi konuları hayatınıza çok daha rahat çekebileceksiniz. Türlü teklifler alabilirsiniz, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış! Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, bakıma gidebilir, farklı size yakışan saç modellerini deneyebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yalnız bu süreçte şeker ve tatlı ihtiyacınız artabilir. Daha sıcak ve spontane ilişkileri kurabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz gayet flörtöz bir süreç sizleri bekliyor olacak. 25 ağustosta ise başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Para-iş-kariyer üçlemesi bu hafta harika olacak! Maddi olarak harika gelişmeler sizleri bekliyor, yaptığınız işler desteklenmeye başlayacak, kazançlarınızı arttırabileceğiniz olanaklarla karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Çok önemli zorlu bir işin altından kalkabilirsiniz, yeni iş teklifleri karşılaşabilir paranıza para katabilirsiniz, yeni projeler gündemde ve iş arkadaşlarınızdan harika destekler alabileceksiniz. Size para getirecek anlaşmalar yapabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Yurt dışı, yabancı menşeli kişilerle çalışabilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak;
AĞUSTOS;
10 ağustosta kova burcunda dolunay meydana gelecek. Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın. 12 ağustosta Venüs aslan burcuna giriş yapacak ve 5 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar. ilişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilir, kıskançlık, elde olmayan koşullar yüzünden aranıza türlü gerginlikler girebilir. Yalnız olanlar hayatlarında bir ilişkiye daha çok ihtiyacı olduğu konusunda yakınmalar artabilir, duygusal anlamda hassas ve alıngan davranabilirsiniz. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu yüzden özellikle günü birlik ilişkilerde extra dikkat etmeniz gerekiyor. Tabii ki genel olarak sağlıkla ilgili konularda özellikle bağırsaklarınız hassaslaşabilir. 25 ağustosta ise burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. yeni ay  üzerinizde ki kötü etkiyi bir nebze olsun uzaklaştıracak. Hem iş hem de para anlamında muhteşem bir haftaya giriş yapıyorsunuz! Yeni iş teklifleri, projeler, destekler gündemde olacak! Eğer yalnız iseniz hafiften bir aşk durumu da söz konusu bu hafta fakat cinsel enerjisi yüksek olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi;
AĞUSTOS;
10 ağustosta kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır. Dolunay zamanı özel hayatınız/sosyal hayatınız arasında denge kurmak, bu konularda karar vermek, akıl ile mantık arasında gidip gelme gibi durumlar söz konusu olabilir. 12 ağustosta ise Venüs aslan burcuna giriş yapacak ve 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, dışa dönük bir süreç içine sokacak. Bu tarihe kadar türlü aktivitelere katılabilir, hatta sizde organize edebilirsiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir, arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç, sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tamda sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Venüs, keyif, mutluluk, haz ile ilişkilendirilir. Arkadaşlarınızla tiyatro, sinema, moda, sergi gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Haydi bir güzel haber daha sizlere! Bu tarihe kadar iş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.Sizleri sosyal ortamınızda daha da popüler bir hale getirebilecektir. 25 ağustosta ise başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip, olası sağlıkla ilgili sorunlarınız hızla çözüme kavuşmaya başlıyor, bu dolunay sürecinde daha gizlilik içinde hareket etmeye meyilli olabilirsin, fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi çok ortaya dökmek istemeyebilirsiniz, biliyorum ki önümüzde ki süreç için zihninizde bir takım planlar var ama 1 ay daha sabredin. 12.evinizde gerçekleşecek dolunay kayıpları getirir, bu yaşamınızda gereksiz olan kişi, eşya, olay ne var ise temizlemek için en iyi zamandır ve elbette kötü alışkanlıklarınızı geride bırakmak içinde. Bunun yanı sıra ev değişimi, alım-satım-kiralama ile ilgili konular için oldukça zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay özellikle ruhsal-manevi anlamda bir arınma, temizlenme getirecektir sizlere.

Akrep ve Yükselen Akrep;
AĞUSTOS;

10 Ağustosta kova burcunda dolunay meydana gelecek. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir.12 ağustosta ise Venüs aslan burcuna giriş yapacak ve 5 Eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etki ile, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha çok keyif ve mutlu olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Bu konularda ki isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilir ve destek bulabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. İş arayanlar özellikle, güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlar ile ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda, size destek vermek için kolları sıvıyor. 25 ağustosta  ise başak burcunda yeni ay meydana gelecek. bu yeni ay  harika etkilere sahip! Öncelikle yaşamdan istedikleriniz, hedefleriniz,amaçlarınıza bu hafta daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Harika bir iş bağlantısı kurabilir, imzalar atılabilir iş anlamında kazançlarınızı arttırabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli, büyük bir organizasyona da katılabilirsiniz. Bu aralar dışarıdan gelen eğlence, toplaşma davetlerini pek geri çevirmeyin, aşk orada bir yerde sizi bekliyor olabilir!


Yay ve Yükselen Yay;
AĞUSTOS;
10 Ağustos kova burcunda dolunay meydana gelecek.  Seyahatleri, eğitim, yayıncılık, haberleşme, iletişim konularına odaklanacaktır. Sevindirici, harika güzel haberler alabilirsiniz. Bu dolunay zamanı su, deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa. 12 Ağustosta Venüs aslan burcuna giriş yapacak 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, ticaret,ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konularda ki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar, yurt dışında veya sizden uzakta yaşayan birileri ile bir gönül macerası içine de girebilirler. 25 Ağustosta başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay harika etkilere sahip! Özellikle kariyerinizle ilgili konularda! Süper bir teklif, maaş zammnı, yeni pozisyon..vs alabilirsiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz işte bu yeni ay  size yarayacak, size prestij katabilecek güzel bir yerde işe başlayabilirsiniz. Bu haftanın tadını çıkartın!

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
AĞUSTOS:
10 Ağustos kova burcunda dolunay meydana gelecek. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunay ile birlikte Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de sevdiğiniz kişiye özle ve de pahalı bir hediye almak için dükkan dükkan gezeceksiniz. Maddi anlamda güçlenmek, maddi konularda eğer sizi bir süredir meşgul eden bir konu var ise bu dolunay zamanı netlik kazanmaya başlayacaktır. Dolunay zamanı Merkür / ay etkileşimi ile finansal konularda kafa karışıklığı, karar vermenin zor olabileceği koşullar içine çekilebilirsiniz, akıl/mantık arasında gidip gelebilirsiniz, elektronik aletler alabilirsiniz. 12 Ağustosta Venüs aslan burcuna giriş yapacak 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu size finansal anlamda destek sağlayacak bir gelişme, başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak, kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek,prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir. 25 Ağustosta başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir, seyahatler organize edebilir, pasaport-vize işlemlerinizi halledebilirsiniz. Bu hafta tanıtım, reklam, halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmek için süper bir hafta! Mevki-statü sahibi kişilerden olumlu anlamda destekler alabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;
AĞUSTOS:
10 Ağustos kova burcunda dolunay meydana gelecek.  Öyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi. 12 Ağustosta Venüs aslan burcuna giriş yapacak 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar, yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Bunun yanı sıra, size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu tarihe kadar evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda raharlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış,huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir. 25 Ağustosta başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayın  ana teması para olacaktır! Banka krediler, ödemeler, primler, borçlar..vs yeni ay etkisi ile süper uygun fiyatlı bir kredi ayağınıza gelebilir, olası maddi sıkıntılarınızı atlatmanız için bu dolunay size destek olacaktır. Süper karşı bir işe başlayabilirsiniz, ortaklaşa gelirlerden elde ettiğiniz kazanımları arttırabilir, burs alabilirsiniz. Bazılarınız ise istedikleri evi almak için belki de çok uygun bir ev kredisi ile karşılaşabilecekler. Bu yeni ay her halukarda paranıza para katabilecek. 

Balık ve Yükselen Balık;
AĞUSTOS:
10 Ağustos kova burcunda dolunay meydana gelecek.  içinize kapanabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. Türlü dedikodular, arkanızdan iş çeviren kişilerle ilgilenmeniz gerebilir, düşmanlıklar ortaya çıkabilir. 12 Ağustosta Venüs aslan burcuna giriş yapacak 5 eylüle kadar bu burçta seyahat edecek.  iş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Günlük bir takım işleri daha kolay ve seri bir şekilde halledebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Sağlıkla ilgili konularda yine destekleyici etkiler devrede olacak, kişisel gelişim, diyet, spor gibi konulara başlayabilirsiniz. 25 Ağustosta başak burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay ile önce yalnız balıklar, süper bir ilişki ayağınıza kadar gelebilir,bazılarınız evlilik teklifi alabilir. Bunun yanı sıra çok önemli iş toplantıları, ortaklık teklifleri gündemde olacağı gibi size gelir getirecek önemli imzalar atabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz.