18 Ağustos 2014 Pazartesi

18 - 24 Ağustos Haftası Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda braz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta bir çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz, ee hayat sürprizlerle doludur.  Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne ile ilgili, sinema-tiyatro ile ilgili ise de bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Venüs/Jüpiter bu sene aşk konusunda en şanslı olabileceğiniz haftaya işaret etmekte.  Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de terfi, yeni iş teklifi, işinizde destek, yeni müşteriler söz konusu. Kariyer anlamında nispeten iyi bir hafta olduğunu söyleyebilirim. 

Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile;  yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir, ev arıyorsanız bütçenize uygun bir ev bulabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Evinizi güzelleştirmek, boyamak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak, aile içinde ki sorunların çözümü açısından da çok şanslı bir hafta. Merkür/pluto olumlu kontağı ise iletişim tabanlı yeni iş teklifleri gelebilir, pazarlama, halkla ilişkiler, satış işleri konusunda verimli bir hafta. Yurt dışı kaynaklı işlerinizde destekler, güzel fikirler ve olumlu ilerlemeler söz konusu olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli sehayatler söz konusu olablir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir gündür. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi  yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Sanal ortamda ilişkiler başlayabilir. Ya da bu mahallenizden biri olabilir, yakın komşunuz olabilir ya da seyahat esnasında tanışabileceğiniz biri ile olabilir. Merkür/Pluto olumlu kontağı ile de finansal destek, kredi desteği, bir borcun kapanması, mali anlamda azda olsa nefes aldıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşamınızda ki en önemli krizin çözümlenmesi noktasında ummadık bir fikir bir akıl ile de karşılaşabilirsiniz. Ev, gayrimenkul, dükkan, arsa ..vb gibi bir konuda yatırım gibi planınız var ise güçlü kişilerden güzel desteklerde alabilirsiniz

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Eğer ki bu hafta alım-satım işleriniz varsa hal olmaması için hiçbir sebep yok. Bunun yanı sıra bu hafta giyim,süs eşyaları, kıyafet içinde keseniziniz ağzını epey açabilirsiniz. Ya da kendinize çok değerli pahalı bir hediye alabilirsiniz. Merkür / Pluto etkileşimi ile de bu hafta önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir, fikir bazında çevremizde ki insanlardan güçlü destekler alabiliriz. Destek alacağımız kimseler ortağımız, eşimiz, partnerimiz olabilir, bu hafta onların fikirlerine önem vermenizde yarar var. İş anlamında yeni fikirler, projeler söz konusu hatta bunları hayata geçirmek içinde olumlu etkiler var

Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; civa gibi hareketli bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bu hafta toprağa tohumları ekme zamanı, projeleri başlatma, karşınıza çıkacak her türlü fırsatı değerlendirme zamanı. Şans sizden yana olacak ve 4 ayak üstüne düşebileceksiniz çoğu zaman, aklınız sayesinde olası zor noktalarda bile rahatlıkla çözüm yolları üretebileceksiniz. Bu hafta  rejime başlamak, estetik operasyon, saç rengini değiştirmek, kendinize yeni sitller yaratmak, kıyafet için mağazaları talan etmek için uıygun bir hafta.  Eğer yalnızsanız bu hafta flörtleri yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz, bu hafta arkadaşlarınızla sosyalleşebileceğiniz ortamları değerlendirmenizi tavsiye ederim. Aşkı kendinize çok daha rahat bir şekilde çekebileceksiniz. Merkür/Pluto olumlu etkileşimi ile de yeni büyük iş projeleri, işinizi daha kolay ve etkin yapmak için harika fikirler, yeni müşteriler, iş anlamında gücünüze güç katacak durumlar söz konusu veya güçlü müşteriler.

Başak ve Yükselen Başak;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; yaşamınızda her şeyi daha gizlililk içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Ya da yalnızlıktan ve sevgisizlikten dolayı çok şikayet edebilirsiniz Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Evli kişilerden lütfen uzak durun.  Doktora gitmek, check-up tan geçmek için uygun bir hafta.. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç.  Merkür/Pluto etkileşimi ile de size kazanç sağlayacak güçlü fikirler, projelerin artık hayata geçmesi, somutlaşması söz konusu. Aşk anlamında bu hafta olası belirsizlikler ortadan kalkmaya, netleşmeye başlayabileceğini söyleyebilirim. Kendinize bu hafta yeni hobiler, ilgi alanları bulabilir, hatta belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Terazi ve Yükselen Terazi;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebilecek, yanınızda olduklarını hissetirebilecekler. Bunun yanı sıra bu hafta yeni sosyal ilişkilerde kurabilir, yeni dostluklar/arkadaşlıklarda edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz.  Bu hafta oldukça popüler, hareketli, davetler, organizasyonlar, kalabalık gruplarla takılma zamanı sizler için. Eğerm ki yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Tanıdığınız kimseler size karşı duygusal anlamda boş olmadıklarını itiraf edebilirler. Merkür/Pluto etkileşimi ile de evinizde bir takım değişiklikler yapmayı hedefleyebilir, düşünebilir, planlayabilirsiniz. Gelecekle ile ilgili en yoğun kaygı ve endişeleri yaşayabileceğiniz bu hafta aile bireylerinizden de özelliklefikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. 

Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; iş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzde ki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de iletişimle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak, fikirler ve projeler üretmek ve akabinde bunları satmak için çok uygun bir süreçte olacaksınız. Web sitesi açmak, yazı yazmak, kitap yazmak, seminer vermek, eğitime başlamak içinde gayet uygun bir hafta. 

Yay ve Yükselen Yay;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; bu hafta olası hukuksal bir mücadeleniz var ise harika destekler alabileceksiniz, yurt dışına çıkmak için araştırmalar yapabilir, vize-pazaport gibi konularla ilgilenebilirsiniz.  Ya da kendinize yurt dışında değerli bir şeyler sipariş edebilirsiniz. Hayatı biraz daha anlama, anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel desteklerde alabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, yabancı uyruklu biri ile ya da mesafe olarak sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilir, duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da en kötü ihtimallle, kendinize çok keyifli bir yurt dışı seyahati ısmarlayabilirsiniz. Merkür /pluto kontağı sayesinde iş anlamında yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz bu arada, her ne kadar hayal kırıklıkları söz konusu olsa da güçlü kişilerden harika destekler, fikirlerde size yardımcı olabilecektir. Daha çok nasıl para kazanabileceğiniz konularda fikirsel anlamda destekler alabilirsiniz. 

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteğis ayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte.  Bu hafta estetik operasyon içinde gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte. Sağlık olarak siz yine de genital bölgenize, üreme organlarınıza dikkat edin. Merkür/Pluto etkileşimi sayesinde ise maddi anlamda size destek olabilecek fikirler, projeler, teklifler, anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu. Bu hafta size iyi gelecek bir seyahatte söz konusu olabilir

Kova ve Yükselen Kova;
Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile; ilişkilerinizde problemleriniz var ise rahatlıkla ortak paydada buluşabileceğinize işaret etmekte, birbirinizi daha iyi bir şekilde anlayabilecek, destek olabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz. Veya yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. Her türlü kuracağınız ikili ilişkilerin çok daha değer kazanacağı bir süreçte olacaksınız, bu yüzden tüm ikili kontaklarınızı gözden geçirin, düzenleyin, gerekli değeri sizlerde verin. Eğer partneriniz var ise onunla romantik, keyifli zamanlarda geçirebilirsiniz bu etki ile. Merkür/ pluton kontağı sayesinde de gizliden gizliye kariyerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz ama henüz açıklamak ya da sonuç almak için erken, birkaç hafta sonra şu an yaptığınız kariyerinizle ilgili konuların meyvelerini yiyebileceksiniz

Balık ve Yükselen Balık;

Haftaya Venüs/Jüpiter birlikteliği ile başlıyoruz. Bu etki ile  oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz eğer bu hafta kadın desteği sayesinde iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili, check up- kontrol gibi durumlarda olabilir.Keza diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak içinde oldukça uygun bir hafta. Yaşamınızda profesyonel destek aradığınız her konuda hemen yardımı bulabileceksiniz. Tabii sadece fiziksel değil bu ruh sağlığınız içinde geçerlidir. Merkür/Pluto etkileşimi ile de arkadaşlarınızla yeni para kazanabileceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalabilir, ortaklıklara girişmek için teklifler alabilirsiniz ama 10 gün kadar beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum.