25 Ağustos 2014 Pazartesi

25 - 31 Ağustos Haftası Burç Analizleri





Koç ve Yükselen Koç;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. finansal zorluklar söz konusu hesapta olmayan ödemeler, maddi ciddi problemle meydana gelebilir. Kefil olmak, başkaları için maddi anlamda destek olmak, borç para vermek içinde pek uygun bir zaman değil. Eşinizden veya  ortağınızdan maddi olarak zarar görebilir veya para konusunda ciddi problemler oluşabilir aranızda. Miras ile ilgili konularda ortak noktada buluşmak zor olabilir. Acil bir ameliyat, sağlığı zor duruma sokacak bir gelişme yaşanabilir; oldukça stresli bir hafta. En büyük korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir.  Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat,yaratıcılık, tiyatro, sinema..vb bir iş ise sürpriz bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta aniden hesapta planda yokken, fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz, saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize, size keyif verecek konular için yaşamınızda yer açmanızda yarar var. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sırasında iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak, bu konularla ilgili yeni girişim fırsatları, kazançlar, güzel haberler, gelişmeler yaşayabileceksiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da çok önemli bir işin altında kalkabilecek, iş toplantılarınızdan başarı ile çıkabileceksiniz. Yalnız Güneş, Ay ve Neptün arasında ki gerginlikten dolayı, çalışma ortamınızda gerekli düzeni kurmakta bir parça zorlanabilir, bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olası gelen teklifleri değerlendirirken dikkatli olmanızda fayda var, şartlar ve koşullar her an değişebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Öncelikle bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. iliskiler,evlilik,ortakliklarla ilgili sorunlar,sikintilar,kayiplar soz konusu,ayriliklar,bosanmalar,iliskilerde tikaniklilar meydana gelebilir. Ortaklıklar bozulabilir, ilişkilerde veya ortaklıklarda büyük kavgalar ve stres yaratıcı durumlar oluşabilir. Eğer yalnızsanız ve ortağınızda yok ise, bu hafta destek beklediğiniz konular varsa veya insanlardan beklentileriniz varsa, bilin ki kimseden yardım gelmez, destekler yerine bir türlü ulaşmaz. Eş veya ortağın kariyer ya da sağlığı ile igilide oldukça stresli durumlar oluşabilir. Eş veya sevgili ile cinsellikle ilgili konularda problemler ortaya çıkabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de;  evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize, veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki yaşamınzıda biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsinizde. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da gerçeklerin aslında sizin zanettiğiniz gibi olmadığı karmaşık ilişkilere çekilebilirsiniz, ilişkilerde hem özel hem sosyal ilişkilerde hayal kırıklıkları oluşabilir.


İkizler ve Yükselen İkizler;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. once saglik diyoruz, is yaptigimiz kisilerle terso durumlar olusabilir,isler gecikir,aksar,musteriler ariza cikarir. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta extra dikkat ediyoruz. Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek. Yanlış anlamalar, arkamızdan dönen bir takım ani olaylara karşı uyanık olmamızda yarar var. Sağlık konusunda da özellikle genital bölge, üreme organlarına, dişlere, kemiklere ve cilde dikkat edilmesinde yarar var. Birlikte çalıştığınız kimselerle kavga etmemeye veya müşterilerinizle kavga etmemeye özen gösterin. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz, hiç hesapta yokken hemde. Ya da bir diğer olası etkisi sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk/çıkma teklifi gelmesidir size. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz, biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde iyi gelecektir size. Arkadaşlarınızdan, farklı orijinal proje fikirleri alabilirsinizde, bunları bir kenara not edin. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  dalgınlıklara neden olabilir, özellikle trafikte extra dikkat etmekte yarar var. Haberleşme konularında bazı prüzler, hatalar, ortaya çıkabilir, yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Geleceğe yönelik hedefler konusunda kafanız biraz karışabilir, şartlar sizin için biraz bulanık olabilir. Ya da üzerinizde bir tembellik bulutu gezebilir ve pek suya sabuna dokunmak istemeyebilirsinizde.  Ev içinde su tesisatı ile ilgili sorunlar meydana gelebilir, boruların değişmesi gereklebilir. Kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışabilir, gelen olası teklifleri pek ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. asktan zarar gorme, iliskilerin sikinti yaratmasi, ask kaybi, dostlarla aranin acilmasi,arkadaslardan zarar gorme gibi durumlar oluşabilir, hem özel hem sosyal hayatınız pekte istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Bu hafta finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Bu hafta riskli girişimlerde bulunmak için pekte rahat ve uygun değil açıkçası. Değerli eşyalarınıza sahip çıkmanızı öneririm. Özel hayatımızda istediğimizi bulmakta zorlanabiliriz, ilişkilerde cinsel problemler ortaya çıkabilir. Eğer çocuğunuz var ise, onunla ilgili gerginlik yaratıcı durumlar, çocuğunuzun sağlığıyla ilgili olumsuz durumlar oluşabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Eğer iş arıyorsanız, bu hafta şanslı haftalarınızdan bir tanesi, Uranüs/Venüs etkieşimi iş görüşmelerinde karşı tarafı etkilemek için her türlü silahınızı rahatlıkla kullanabileceğinize işaret ettiği gibi, orijinal tavrınızla rahatlıkla karşınızdakileri etkileyebileceksinizde. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay ile birlikte size keyif verecek bir yolculuğa çıkabilir, arkadaşlarınızla beraber organize olabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok önemli bir iş anlaşması, sözleşmesi gibi bir durumda oluşabilir yaşamınızda. Eşinizden, dostlarınızdan, ortağınızdan süper destekler alabileceksiniz. Neptün etkisinden dolayı, olası imzalayacağınız her şeyi 2 defa okumanızı tavsiye ederim.


Aslan ve Yükselen Aslan;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayiplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yasamdan beklentilerin dusmesi, depresyon, hedeflerde  sapmalar meydana gelebilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası. Gayrimenkul alım-satımları içinde pek uygun değil, zarar edebilirsiniz. Kariyerinizi ilişkilendiren konularda tıkanıklıklar, zorlanmalar, engeller hissedebilirsiniz. Yaşadığınız alanda banyo/tuvalette problemler oluşabilir, borular tıkanabilir, su giderlerinde sıkıntılar oluşabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer yalnızsanız sürpriz bir aşk durumu söz konusu, ya da bir diğer olası senaryo partnerinizle birlikte tatil planı yapmak olabilir ya da sizden uzakta belki de farklı şehirden biri ile flörtleşmeler söz konusu olabilir. Buy hafta fiziksel olarak değişimler yapmak, rutinin dışına çıkıp değişik çevrenizde ki insanları şaşırtacak fiziksel değişimler yapmak içinde gayet uygun bir hafta. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. hesap hataları, unutkanlıklar, finansal anlamda net düşünememe, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda kafanız karışabilir, umutsuzluğa düşebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Olası gelecek maddi tekliflerin gerçekçi olup olmadığına emin olun, eğer bir şeyler satacak veya satın alacaksınız değeri/ederi konusunda başka insanlardan destek alın.



Başak ve Yükselen Başak;

Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  İletisim problemleri, iletisim aksakliklari, trafik kazalari, komsularla ilişkilerde sorunlar, kavgalar, gerginlikler, ifade sorunlari, fikir tartismalari olabilir. Bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında, aldatma-aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir, ilişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var, prezervatif kullanmayı veya korunmayı ihmal etmeyin. Ya da umumi tuvaletlerde daha dikkatli olun, hastalık kapmayın. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; estetik operasyon için uygun bir hafta, bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. Kredi çekmek, borç vermek içinde pek uygun değil. Uzun süreli ilişkilerdense daha gelgeç ilişkilere çekilebilirsiniz.  Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu hafta sözleşme imzalamak, ortaklık kurmak, evlenmek için pekte uygun bir hafta değil.


Terazi ve Yükselen Terazi;
 Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Maddi kayiplar,eşyaların kaybolması, bozulması,  kazanclarin azalmasi, parada bereketsizlik, yatirim için uygun bir hafta değil. Borc vermeyin, size yapılması gereken odemelerde gecikmeler,finansal krizler söz konusu, bu hafta maddi konularda dikkatli adım atmanızda yarar var. Değerli eşyalarınız kaybolabilir, tuvalete, kanalizasyona düşürebilirsiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Arkadaşlarınızdan veya dostlarınızdan biri aniden size ilanı aşk edebilir, sizden hoşlandığınızı ifade edebilirde. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Öncelikle sağlıkla ilgili konularda özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olmanızda yarar var, psikolojik olarak destek almak, ruhsal çalışmalar yapmak, bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. İş anlamında önemli kararlar almadan önce birkaç kişiye danışmanızda fikir almanızda yarar var. Bu hafta daha içe kapalı, kendinize dönük geçirebilir, etrafınızdan kendinizi soyutlamak isteyebilir, melankolik ve depresyone eğilimli olabilirsiniz.



Akrep ve Yükselen Akrep;
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Yasamin engeller cikarmasi, hastaliklar, basbelasi isler,hayatta ilerleyememe, sorunlarla ugrasma, guc mucadeleleri söz konusu, stresli bir hafta, sakinliğinizi korumanızda yarar var. İş ve kariyer anlamında krizsel durumlar söz konusu, eğer aklınızı kullanabilirseniz bu hafta iş ile ilgili bir krizi kendi yararınıza dönüştürebilir, karlı çıkabilirsiniz. Hayat bu hafta size adeta karşı duruyor ve sürekli engeller çıkartıyor gibi hissedebilirsiniz, girişimleriniz başarısızlıkla sonuçlanabilir. Sağlığınıza dikkat edin, özellikle diş, deri, kemik, prostat, cinsel organlar, genital bölge, üreme organlarına. Enerjiniz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta yaşam enerjinizide de ciddi düşüklükler oluşabilir, yataktan kalkmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de  iş-kariyer anlamında güzel etkiler söz konusu, iş teklifleri, yeni projeler, iş ile ilgili destekeleyici etkiler söz konusu. Özellikle kadın figürlerinden daha çok destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flört durumu da söz konusu olabilir. Ani, sürpriz bir iş teklifi ile karşılaşabilirsinizde. Ebet mars/Satürn zorlayıcı ama güzel destekleyici etkilerde var. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  özel hayatınız ve çocuklarla ilgili biraz kafa karışıklığı yaratabilir, aldanmalar aldatılmalar gündeme gelebilir. Şartların ve koşulların belirsizliği sizi yorabilir veya özel hayatınıza ilişkin mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinde hayal kırıklıkları oluşabilir.



Yay ve yükselen yay
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz . Kontrol disi olumsuz gelismeler, is veya müşteri  kaybi, evcil hayvan besliyorsanız o rahatsızlanabilir , ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedemeyebilir, panik atak, kaygı bozukluğu, anksiyete, endişelerin artması gibi durumlar oluşabilir. Depresyon, illegal islerden dogan problemler söz konusu olabilir. Bu hafta daha dikkatli ve sabırlı olmanızda yarar var. Bir de bu hafta özellikle anlaşmalar imzalamak, fikir tartışmalarına girmek, pazarlama, reklam konuları ile ilgilenmek için pek uygun bir hafta değil. İletişim araçlarında sıkıntılar meydana gelebilir.  Arkanızdan iş çeviren, çok kötü güçlü düşmanlarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oyuna getirmeye çalışacak, size zarar vermeye çalışabilecek kötü niyetli kişilerle çok uğraşmanız gerekebilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de ; aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek.  biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili mnik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Özellikle yaşam hedefleriniz, kariyeriniz konusunda kafanız karışabilir, iş yerinde haksızlığa uğrayabilirsiniz. İş değiştirmek, yeni iş projelerine başlamak içinde pek uygun bir hafta değil.



Oğlak ve yükselen oğlak
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  Dost kaziklari, sosyal iliskilerde problemler, hak ettiğiniz şeyleri  alamama, hayattan soguma, haksizliga ugrama, dost kaybi, kazanclarin dusmesi gibi durumlar söz konusu. Sosyal ilişklierde arkadan çevrilen gizli işler yüzünden ilişkilerin bozulabileceği bir hafta.  Bu hafta iş kurmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası.  Bu hafta biraz daha sabırlı hareket etmekte yarar var. Finansal anlamda da kazançlar söz konusu fakat beklenmedik ani harcamalar, masraflar çıkabilir. Kredi vesaire düşünüyorsanız sıkıntılı bir şekilde olsa da amacınıza ulaşabileceksiniz.  Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yakın çevreniz ile olan iletişimde yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir haftada olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde gecikmeler meydana gelebilir. Eğitimle ilgili konularda hatalı kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Bu hafta yaşamınızın gidişhatını değiştirecek kararları tek başınıza vermeyin, birkaç kişisen fikirsel anlamda destekler alın.



Kova ve yükselen kova
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz.  İsten atilma, kariyerde engeller, yoneticilerle ilgili sorunlar, terfi alamama, is yeri sikintilari artmasi, statusel sorunlar, gecikmeler söz konusu. İş ve kariyeri ilgilendiren konularda dikkatli adım atmanız gerekli. İlişkiler açısından da gerginlikler söz konusu, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsinizde. Bu hafta önemli taleplerinizi, maaş zammı, terfi..vb gibi konuşmaları yapmak için pek uygun bir hafta değil. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilir, veya katılacağınız kalabalık-davet-organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı, evde çok fazla zaman harcamayın. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. hesap hataları, belirsizlikler katabilir hayatınıza. Özellikle banka hesapları konusunda olabilir bu hatalar, kredi kartı extrenize yeniden dikkatlice göz atmanızda yarar var. Faturalandırma ile ilgili minik hatalar oluşabilir, size yapılması gereken ödemelerde bazı hatalar ortaya çıkabilir. Kredi çekmek gibi bir düşünceniz var ise bir 10 gün kadar beklemenizde yarar var, sürpriz sizi sevindirecek olumlu bir gelişme yaşanabilir.


Balık ve yükselen Balık
Haftaya Mars/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Hukuksal sikintilar,trafik kazalari, resmi evraklarda  sorunlar, tatil problemleri, , bavulların kaybolması, egitimle ilgili sikintilar, satis pazarlama reklam sorunlari meydana gelebilir, bu hafta daha sabırlı, temkinli ve sakin hareket etmekte yarar var. Vize, pasaport işlerinizde bir takım engeller ve problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Akrabalarınıza çatışmalar, kavgalar meydana gelebilir. Çevrenizde ki kişilerle inançlar, hayat görüşleri üzerine sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Her türlü illegal işten bu hafta uzak durun. İşiniz ticaretle ilgili bir iş ise iş yaptığınız kimselerle, müşterilerle problemler oluşabilir. Yurt dışından beklediğiniz sipariş ettiğiniz ürünler kaybolabilir, engele takılabilir. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de sürpriz bir iş teklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş vasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Bu hafta Neptün’ün sert etkili olduğu başak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. İlişkilerinizde kafa karışıklığı, belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. İlişkiler ve ortaklıklar alanında hayal kırıklığı yaratabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.  Hisleriniz ve sezgileriniz oldukça güçlenecek bu hafta, daha kırılgan ve alıngan davranabilirsiniz karşınızdaki kişilere karşı.