15 Eylül 2014 Pazartesi

15 - 21 Eylül Haftası Burç Analizleri







Koç ve Yükselen Koçlar;

            Bu hafta genel olarak iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda güçlü kişilerle temas ve kontak halinde olacaksınız. Her ne kadar iş ile ilgili endişeli veya bekleme ihtimaliniz olan bir haberle ilgili telaşlı olsanız da kolaylıkla destek bulabileceksiniz.  Sadece hafta sonuna doğru özel hayatınıza dikkat etmekte yarar var, özellikle ilişkisi olanlar, araya soğukluk, mesafe girebilir, birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Hayatınıza bir takım yenilikler katmak yeni başlangıçlar yapmak, harekete geçmek için büyük istekler duyabilirsiniz. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya sosyal ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda başlıyorsunuz, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, önemli görüşmeler, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz, hafta ortasına geldiğimizde ise enerjinizde hafif bir düşüş seyredebilir, biraz yalnız kalmak, tek başınıza takılmak, içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise , heyecanlı, girişken, atak, hareketli olacak, bir nevi düşük enerji halini üzerinizden birden atacaksınız. İkili ilişkiler ve yaratıcılık gerektiren konularda genel anlamda şanslı olacak olsanız da yanlış anlaşılmalara veya anlatmalara karşı dikkatli olmakta yarar var.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta genel olarak, medya, tanıtım, pazarlama,ithalat, ihracat ve hukuksal konularla ilgili beklediğiniz desteği rahatlıkla bulabileceksiniz.  Hafta sonuna doğru özellikle gizli kapaklı işler ve ilişkiler sizlere sorun olabilir, bir de sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya iş ve kariyer konularına yoğun bir şekilde başlıyorsunuz, daha çok ön planda olabilirsiniz bu konularla ilgili, bir takım yenilikler, yeni metotlar gündeme gelebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise, arkadaşlık ve sosyal ilişkiler ön plana çıkıyor, bir arkadaşınıza maddi manevi destek olmanız beklenebilir sizden. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yalnız kalmak, dinlenmek, tek başınıza olmak için ideal zamanlar. Hafta sonu özellikle sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar içinde farklı bazı anlamlar barındırabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta genel olarak, bazı işlerinizi çok göz önünde herkesle paylaşarak değil de perde arkasından, pek kimse ile paylaşmadan gizlice yapmak isteyebilirsiniz, ki yapmak istediğiniz her ne ise bunun için rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yalnız özellikle hafta sonu özel hayatınız ile sosyal hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilir, sosyal hayatınızda bazı gerginlikler, yanlış anlamalar, mesafe koyma, soğukluk girme olayı vuku bulabilir, dikkatli olmakta yarar var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya eğitim, seyahatler, yabancılarla veya yurt dışında ki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Keyifli bir başlangıç olacak sizler için, kendinizi enerjik ve rahat hareket edebilecek koşullar altında hissedeceksiniz. Hafta ortasında ise mesleki anlamda daha çok ön planda olabilir, organize etmeniz, yönlendirmeniz gereken koşullarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor fakat yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeçler;

Haftanın genelinde, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber ortak projeler içinde yer alabilir, önemli görüşmeler, fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Yalnız hafta sonu iş ve aile ortamı arasında ki dengeyi iyi kurmakta fayda var, özellikle iş anlamında size destek olmaya çalışan kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya finansal konular, ödemeler, banka işlemleri, harçlar, primler, ssk ile ilgili konularla ilgilenerek hızlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise kafanızda bazı seyahat planları yapabilir, uzakta ki arkadaşlarınızdan veya akrabalarınızdan davetler alabilirsiniz. Özellikle tanıtım, reklam gibi işlere başlamak için ideal zamanlar. Hafta sonu ise kariyerinizi ilgilendiren konular daha çok ön plana çıkmaya başlayacak, yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar;

Haftanın genelinde birlikte çalıştığınız kişiler ile iş anlamında rahatlıkla destek alabilecek, olası bir takım sorunlar büyümden önüne geçebileceksiniz. Yaşça büyük otorite ve güç sahibi kişiler ile iletişimde olabilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin yeni yatırımlar, başlangıçlar dikkat çekecek bu hafta.  Yalnız hafta sonu özellikle, bilgi alışverişlerine, trafiğe ve akrabalık ilişkilerine dikkat etmekte fayda var. Özellikle yakın çevre ilişkileri üzerinizde sorumluluk bırakabilir. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular çok daha gündemde olacak. Bu konularla ilgili fikirlerinizi, düşüncelerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, ödemeler, banka işlemler, eşinizin veya ortağınızın finansal koşulları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise , yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Başak ve yükselen Başaklar;

Haftanın genelinde yabancılardan, yurt dışında yaşayan kişilerden veya uzak akrabalarınızdan destekler alabileceksiniz. Bunun yanı sıra, aşk hayatınıza ilişkin bir takım gelişmeler ön plana çıkabilir, sürpriz bir takım karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsiniz özellikle yalnız olanlarınız. Yalnız hafta sonu finansal konularda dikkatli olmanızda yarar var, harcamalarınızı denetim altına almanız biraz zorlaşabilir, borç alacak-verecek konuları gündeme gelebilir. Haftanın geneline göz attıktan sonra gelelim detaylarına, haftanın ilk günleri spora veya diyete başlamak için harika zamanlar veya bu konularla ilgi araştırmalar yapabilirsiniz, birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel ilişkileriniz daha ön planda olacağa benziyor. Halledilmesi bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise tek başınıza hareket etmeniz biraz zor olarak gözüküyor, karşınızda  ki kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana destekleyici etkiler devrede olacak. Hafta sonuna geldiğimizde ise harcamalar ve finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. yukarıda bahsettiğim detaylara dikkat etmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Haftanın genelinde alım, satım, kredi, finansal konular ve aile ile ilgili konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bu hafta özellikle bir danışmandan veya ilgilendiğiniz konu her ne ise işin ehli birinden fayda görebileceksiniz. Haftanın ilk günleri, aşk, çocuklar ve hobilerle ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Özellikle yalnız olanlar birkaç gün gözlerini dört açabilirler, çocuk sahibi olmak için harekete geçebileceğiniz güzel birkaç gün var önünüzde. Hayattan çok daha fazla zevk ve keyif alabileceksiniz. Hafta ortasına geldiğimizde iş ve çalışma ortamınız ön plana çıkmaya başlıyor, tembellik veya yavaş hareket etmekten kaçınmakta yarar var, birlikte çalıştığınız kişilere yardım ve destekte bulunabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor, bu konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Birliktelikleri olanlar özellikle ilişkilerden yana dikkatli olmaları gereken bir hafta sonu, mesafe, soğukluk, aşırı eleştirel tavırlar sizleri zor duruma sokabilir.

Akrep ve yükselen Akrep;

Bu hafta genel olarak, güçlü kişilerden önemli faydalar sağlayabilirsiniz. Partnerinizden veya ortağınızdan rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İletişim, bilgi alış-verişi akışı bu hafta oldukça rahat olacağa benziyor. Haftanın ilk birkaç günü evinizle veya ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir, evde yapılması, tamamlanması gereken işler gündemde olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşktan yana şanslı olabileceğiniz birkaç gününüz olacak, hayattan daha çok keyif alabilecek, yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı sağlayabileceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza biraz dikkat etmenizde yarar var, önemsemediğiniz, göz ardı ettiğiniz bir konu canınızı sıkabilir, iş ilişkisi kurduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Aşırı eleştirel, soğuk tavırlardan kaçınmak yerinde olacaktır.

Yay ve yükselen Yaylar;

            Haftanın geneli, önemli iş görüşmeleri, projeler, toplantılar, sunumlar ön planda olacak. Bu konularla ilgili özellikle size finansal anlamda destek sağlayacak keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, telefonunuz her zamankinden daha çok çalabilir, bilgi alış-verişlerini organize etmeniz gerekebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise yuva, aile, yerleşim konuları dikkat çekmeye başlıyor. Aile bireylerinize yardım etmeniz, onlarla ilgilenmeniz gerekebilir, bu kişi ev arkadaşınızda olabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise, aşkla ilgili konularda heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz fakat ilişkileri dengede tutmak önemli olacaktır. Özel hayatınızda aşırı eleştirel tavırlar yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissediyor iseniz eğer hafta sonu bunu kırabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Haftanın genelinde yeni bir takım başlangıçlar yapmak, ilişkiler kurmak için destekleyici etkiler devrede olacak. Özellikle çocuk sahibi olanlar, onların bazı girişimleri veya başarıları ile gurur duyabilirler. Haftanın ilk birkaç günü finansal konular ön planda olacak. Genel anlamda olumlu etkiler hakim. Hafta ortasına geldiğimizde ise iletişim trafiğinizde ciddi bir artış başlıyor, telefonunuz daha çok çalabilir, önemli mail-alış*verişleri dikkat çekebilir, seyahat planları ön planda olabilir. Hafta sonuna ise, aile, yerleşim konuları dikkat çekmeye başlıyor, evinizde tamamlanması gereken işler, tadilat, yer değiştirme işleri ile ilgilenebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar;

Haftanın genelinde, gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı çok fazla ön plana çıkartmak istemeyebilir, planlar yapabilir fakat bunu çevreniz ile paylaşmak istemeyebilirsiniz. Haftanın ilk birkaç günü daha özgür, rahat bir şekilde hareket edebilir, kendinizi, isteklerinizi, arzularınızı çok net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Hafta ortasına geldiğimizde ise finansal konular ön planda olmaya başlıyor, kazançlarınız, yatırımlarınız dikkat çekebilir, bütçenizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yakın yerlere seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor, seyahat planları yapabilirsiniz. Önemli fikir alış*verişleri yapabilir, yakın çevreniz ile ilişkileriniz önem kazanmaya başlıyor.

Balık ve yükselen Balıklar;

Haftanın genelinde, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan rahatlıkla destek görebileceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz ile çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. . Yalnız haftanın ilk birkaç günü özellikle haftaya adapte olmakta zorlanabilir, yalnız kalmak isteyebilir, uyku halini üzerinizden atmanız zor olabilir, daha içe kapanık geçecek bu birkaç günden sonra hafta ortasına geldiğimizde üzerinizde ki bu enerjiyi atıyor ve kendinize gelmeye başlıyorsunuz. Sezgileriniz özellikle oldukça güçlenebilir size yol gösterici olabilir, yeni başlangıçlar veya girişimlerde bulunmak içinde ideal zamanlar olacak. Hafta sonuna geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak olsa da, siz yine de tedbiri elden bırakmayın, harcamalarınızı denetim altına alın, boyunuzu aşan harcamalardan kaçının.