24 Kasım 2014 Pazartesi

24 -30 Kasım Haftası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Finansal konularda akılcı çözümler yaratabileceğinize işaret ettiği gibi,para meseleleri ile ilintili konularda toplantı, görüşme,imza gerektiren konular söz konusu olabilecek. Özellikle vergi, burs, prim..vb konularda kararlar almanız gerekebilir. Muhassebeciniz veya banka işlerinizi yürüten kişilerle önemli görüşmeler ve kararlar alabilirsiniz. Belki evinizi değiştirmek, ofisinizi değiştirmek, yeni araba almak, ev almak için paraya ihtiyacınız vardır, bununla ilgili araştırmalar, görüşmelerde yapabilirsiniz.  Hafta sonuna doğru Merkür yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım,reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. . Yalnız Güneş /Neptün etkileşimi ile de siz yine de bu konularla ilgili kandrılmamaya özen gösterin, egonuzu zedeleyecek kimselerden uzak durun. Özellikle yardımlaşma, şifa olma, başkalarına şifa olma veya alma konuları da gündeme gelebilir. Psikolojik olarak size iyi gelecek görüşmeler yapmak, çalışmalar içinde bulunmak içinde idealdir. Sadece gizli saklı, el altından yürüttüğünüz bir takım işleriniz varsa bu konular hayal kırıklığı yaratabilir. Venüs/Uranüs etkileşimi ile de; beklenmedik ani bir seyahat planı gündeme gelebileceği gibi, özellikle yalnız olanlar sizden mesafece uzakta veya yabancı asıllı birileri flört edebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yoğun ve sürekli proje üreten bir halde olabileceksiniz. Bu hafta sizi aşk – meşk konuları ile ilgili dizginlemek biraz zor olabilecek, heyecan verici aktivitelere atılmanız için fazlaca motive olabileceksiniz

Boğa ve Yükselen Boğa;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Bu hafta sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. İletişim,satış,pazarlama,halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu hafta umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu hafta bir ortak ile ticarete atılmak içinde güzel hafta. Hafta sonuna doğru ise Merkür yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız güneş ile Neptün arasında ki gergin görünüm dostlarınız, arkadaşlarınıza yardım edeceğim diye kendinizi helak etmeyin, arkadaşlarınızla aranızda maddi konular yüzünden hayal kırıklıkları oluşabilir. Dostlarınıza karşı gereksiz alınganlıklar yapmamaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru ise Venüs /Uranüs etkileşimi ile beklenmedik, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Bu hafta bir parça krizlerle mücadele haftası gibi olacak sizler için ama emin olun alnınızın akıyla çıkabileceksiniz. Yalnız olanlar ise, gizli bir takım ilişkiler içine girebilirler, görüştükleri kişileri çevrelerinde ki kişilerden saklayabilirler.  özel hayatınızla ilgili kontrol dışı, sizi şaşırtacak ani ama endişe verici kötü sürprizler söz konusu olabilir. Bu hafta özel hayatınızla ilgili beklenmeyeni – umulmayanı beklemekte yarar var.

İkizler ve Yükselen İkizler;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  hem sağlığınız hem de iş ortamınızı ilgilendiren konularda net kararlar alma, düzene sokma zamanı. Özellikle sağlıkla ve yaşamınızı düzene sokma ile ilgili konularda profesyonel destek ve görüş alabilirsiniz. İş ortamınızda ise bu hafta kendi çalışma disiplininizle ilgili karar alabilir ve hemen uygulamaya sokabilirsiniz. Özelikle sağlıkla ilgili konularda genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar hassas olabilir. Hafta sonunda ise Merkür Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasında ki olumlu etkileşim ile; arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler alabilirsiniz. Ya da bir arkadaş davetinde tanışacağınız biri ile sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni farklı, marjinal kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bence bu hafta sonuna doğru heyecan verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Bu sürpriz bir iş teklifi şeklinde de hayatınıza yansıyabilir. Eğer partneriniz yok ve mazbut bir bekarsanız aşk size sürpriz bir şekilde gelebilir, özellikle bu hafta arkadaşlarınız sizleri kalabalık partilere ve organizasyonlara davet ederlerse hiç düşünmeden kabul etmenizi tavsiye ederim. Bu arada bu hafta özellikle arkadaşlarınızın sizin için çöp çatanlık bile yapabilirler. Yalnız Güneş /Neptün sert etkileşimi ile iş konusunda egolarınızı ezebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, kariyer konularında gelebilecek olası teklifleri değerlendirirken dikkatli olun, kandırılmamaya özen gösterin.  İlişkilerinizi analiz ederken veya yargılarda bulunurken de 3. Kişilerin fikirlerine önem verin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda mantıklı bir şekilde düşünme ve karar verme zamanına işaret etmekte. Hem varsa çocuklarla ilişkileri, hem de özel hayatınızı düzenleme adına kararlar alıp uygulamaya sokabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etki, size keyif verecek bir hobiye başlayabilirsiniz ya da bunun eğitimine. Bu hafta sizler için oldukça keyifli bir hafta, geçmiş işlerle ilgilenmek, geçmiş hesapları kapatmak, eskiden yarım kalan konularla ilgilenmek içinde keyifli bir hafta açıkçası. Hafta sonuna doğru Merkür’de yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Bu hafta Venüs ile Uranüs arasında ki etkileşim ile de mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes  karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir. Ama en güzel yanı bence sürpriz beklenmedik ve sizi mutlu edecek bir iş gelişmesi. Neptün/Güneş etkileşimi ile de finansal anlamda risk almak, kredi çekmek, borç vermek için uygun bir hafta olmadığını göstermekte.

Aslan ve Yükselen Aslan;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  yaşamınıza dair yeni kararlar alma, hayatınızı düzene sokma, isteklerinizi belirleme, yaşamınıza çeki düzen verme zamanına işaret etmekte. Bu hafta mantıklı olan ne ise onu yapma zamanı bir nevi. Yada ev, arsa,gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir bu hafta. Merkür’de yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda förtöz etkiler etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir. Hafta sonuna doğru Venüs ile  Uranüs ile etkileşim içinde olacaklar, sürpriz bir seyahatin habercisi olabileceği gibi, uzaklardan gelecek olan sizi şaşırtacak bir haberin müjdesi de olabilir. Yalnız olanlar, sizden uzakta, yabancı asıllı belki de biri ile flörtöz etkiler oluşabilir. beklenmedik, sürpriz bir aşk durumu söz konusu olabilir. Ya da özel hayatınızla ilgili kendinizi daha fazla özgür hissetmek isteyebilirsiniz. Kişisel hobilerinize bu hafta yönelmenizi tavsiye edebilirim. Yalnız Güneş /Neptün etkileşimi ile hayatınızı riske atacak davranışlardan, kumardan, borsadan, spekülatif her türlü araçtan uzak durmanız gerektiğini göstermekte.

Başak ve Yükselen Başak;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Merkür bu hafta yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna doğru Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar, beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu etki ile bir bankacının yaptığı hata ile hesabınızda 1.000.000.000.000 TL görebilirsiniz. Tabi bu işin espri kısmı. Ama bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Güneş /Neptün kontağı ile ikili ilişkilerde, ortaklıklarda evliliktei partner ilişkilerinde hatalı iletişim ve ifadelerden doğan yanlış anlamalar be hayal kırıklılarına yatkın olabileceğinize işaret etmekte.

Terazi ve Yükselen Terazi;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  para, finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Merkür bu hafta yay burcuna giriş yapacak 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar, sürpriz ortaklıklar gündeme gelebilir, beklenmedik yardımlar ve destekler alabilirsiniz. Kendinizi aşka çok daha yakın hissedeceğiniz bir hafta olacak.  Eğer yalnız iseniz sürpriz bir aşk bu hafta kapınızı çalabilir, hatta bu aşk çıkma ihtimaliniz olan seyahat esnasında tanışabilirsiniz, veya gideceğiniz yerde. Güneş /Neptün kontağı ile de sağlık konusunda özellikle zehirlenmelere karşı dikkatli olun, bağışıklık sisteminizi güçlendirici takviyeler alın. İş arkadaşlarınız veya yanınızda çalıştırdığınız kimseler yüzünden hayal kırıklıkları meydana gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  bu hafta yaşamınızı düzene sokma, yeni kararlar alma haftası. Belki de bu hafta zorlanacağınız kararlar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde gayet uygun koşullar. Yaşamınızın gidişatına dair mantıklı düşünme, mantıklı planlar yapma ve uygulama zamanı. Kalıcı, sağlam fikirler, projeler gündeme gelebilir. Sonrasında Merkür yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar-kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs ile Uranüs etkileşim içinde olacaklar, bu sürpriz iş teklifleri, sürpriz iş projeleri gündeme gelebilir. Yalnız iş ile ilgili çok ama çok yoğun bir döneme giriyorsunuz arkadaşlar, kendinizi hazırlayın. Toplumsal konulara karşı çok daha hassas olacaksınız.  finansal anlamda size sürpriz kazanç fırsatları yaratacak koşullar ve teklifler gündeme gelebilir. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde kontak kuracağınız kişilerle gönül ilişkilerine girebilirsiniz. Güneş / Neptün etkileşimi ile özel hayatınıza dair hayal kırıklıkları oluşabilir, yanlış insanları seçebilirsiniz dikkat edin.

Yay ve Yükselen Yay;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz, ciddi iletişim sıkntılar, iletişim araçlarında bozulmalar, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi dile getirmek bu hafta zor olabilir, birileri sizleri engelleyebilir. Duyabileceğiniz dedikodular canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinizi biraz kasmanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Güzel haber ise şu aslında, olası maddi bir krizi aşabilmeniz için çevrenizden güzel fikirler ve destekler alabileceğinize işaret etmekte. Akabinde Merkür burcunuza giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar burcunuzda seyahat edecek. Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru . Venüs ve Uranüs etkileşim içinde olacaklar yaratıcılık gerektiren konularda rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Yalnız olanlar, ayaklarınız yerden kesecek sürpriz bir aşkla sarsılabilirler. Bazılarınız ise şans oyunlarında minik kazançlar elde edebilirsiniz. Harika bir aşk durumu söz konusu, çünkü aşk, güzellik, sanat, estetik, gezegeni Venüs burcunuzda ilerliyor. Aşkta heyecan verici bir süreç demektir bu. Fiziksel anlamda da güzelleşmek adına farklı, değişik metotlarada başvurabilirsiniz. Güneş /Neptün kontağı ile evinizde su ile ilgili problemler, tesisat sıkıntıları meydana gelebilir veya aile bireylerinden yana hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aile içinde zehirlenme vakaları meydana gelebilir.


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile  arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, etkileşim içinde olduğunuz kişilerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızda görüşmeme kararı da olabilir bu. Sosyal hayatınızı gözden geçirme, düzenleme zamanı sizler için bu hafta. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Akabinde Merkür yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir. Hafta sonuna doğru Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz evin çok ucuzladığını görebilir, evinizde veya ailede çözülmesi zor bir problem birden çorap söküğü gibi çözülebilir. Kendinize yeni hedefler ve bu hedeflere nasıl gideceğinizi belirlemenin tam zamanı. Bu arada unutmadan, sağlığınıza da biraz dikkat, bünyeniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir. özle hayatınız çok muhteşem değil açıkçası, ilişkiniz var ise özgürlük, bağımsız teması daha güçlü bir şekilde vurgulanabilir, sevgi – aşk konusu yaşamınızda daha çok ikinci planda kalabilir, ilişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya gizli ilişkilere çekilme ihtimaliniz çok daha yüksek. Güneş /Neptün sert etkileşimi ile de iletişimsel konularda kafa karışıklığı, karar verme zorluğu, sorumluluklardan kaçma isteği söz konusu olabilir. Özellikle kardeş, yakın çevreniz, komşularla ilişkilerde yanlış ifadeler, hatalı davranışlar yüzünden hayal kırıklığı yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kova;
Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile   iş ve kariyerinize ilişkin konularda karar alma ve uygulama haftası. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır. Akabinde Merkür yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için. Hafta sonuna doğru  Venüs ve Uranüs  etkileşim içinde olacaklar sürpriz beklenmedik seyahatler gündeme gelebileceği gibi, dostlarınızdan arkadaşlarınızdan rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından desteklenecektir. Sözü geçen kişi siz olacaksınız.  Arkadaşlarınız enterasan sürpzler yapabilirler size. Güneş /Neptün etkileşimi ile de finansal anlamda hayal kırıklığı, hedeflerin ve isteklerin yerine gelmemesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda risk almak, maddi önemli kararlar almak, konuşmalar yapmak için pek uygun olmayabilir.,

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler ve hafta sonu itibari ile de Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Venüs ile Uranüs arasında harika bir etkileşim olurken; güneş ile Neptün arasında da sert bir görünüm meydana gelecek. Merkür/Satürn etkileşimi ile daha çok okumanızı, araştırmanızı gerektiren konuları ortaya çıkaracaktır. Bu hafta yaşamı, hayatı daha fazla anlamak üzerine kafa patlatabilir, ilahi adaleti sorgulayabilir, inançlarınızı, içsel manevi gücünüzü gözden geçirebilirsiniz. Keza bu hafta uzun seyahatlere çıkmak içinde planlar yapabilirsiniz. Akabinde Merkür yay burcuna giriş yapacak ve 17 Aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. iş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs ve Uranüs ile etkileşim içinde olacakla, gelsin paralar diyorum sizler için. Sürpriz bir iş teklifi ile olabilir, ya da açıktan para kazanabileceğiniz sürpriz durumlar oluşabilir. Her halukarda finansal anlamda bu hafta olumlu sürprizlere açık olacaksınız. kariyer anlamında sürpriz bir iş teklifi, paranızda artışı sağlayacak durumlar oluşabilir. Yalnız iş hayatınızda fazlaca bağımsız ve özgür hareket etme duygunuz yüzünden canınız biraz sıkılabilir vereceğiniz tepkilere karşı da dikkatli olmanızda yarar var. İş ile ilgili yöneticileriniz sizleri eleştirebilir ve böyle anlarda abartılı tepkiler yüzünden kendinizi zor duruma da düşürebilirsiniz aman dikkat. Bu hafta yeni bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Güneş / Neptün kontağı ile de egonuza zarar verecek davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bi parça depresif ve huzursuz hissedebilir, yaşamda yolunuzu kaybetmiş gibi hissedebilir, hedeflerinizi, yaşam amaçlarınızı gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz.