3 Kasım 2014 Pazartesi

Kasım Ayı Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
Kasım Genel
7 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş ve kariyere ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir. Finans ile ilgili konuların korku ve endişe yaratabileceğine işaret etmekte. Ama sadece boş vesvese ve kuruntudan öte bir durumda bulunmamakta.22 Kasımda  yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslar arası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon..vb konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Venüs’te  yay burcuna geçiş yapacak ve 9 Aralığa kadar bu burçta  seyahat edecek. 9 aralığa  kadar olan süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım,reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. 

Boğa ve Yükselen Boğa;
7 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay  zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz.  Özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla  ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz. 18 Kasımda ise Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 9 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. İşinizle ile ilgili, iş ortamınızla ilgili kadınlardan destekler söz konusu. İş ile ilgili güzel etkileşimler var, iş bulma, terfi etme, yeni müşteriler bulma konusunda keyifli bir süreç olacak sizler için. 22 Kasımda ise yay burcunda yeni ay meydana gelecek, yeni ay ile beraber; Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler yeni ayın  ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu yeni ay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. 

İkizler ve Yükselen İkizler;
7 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bu dolunay  zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. 16 Kasımda ise Venüs artık yay burcuna geçiş yapacak ve 9 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. 22 Kasımda ise yay burcunda bir yeni ay meydana gelecek. gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
7 Kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilir, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz.Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz. 16 Kasımda ise Venüs artık yay burcuna geçiş yapacak ve 9 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. 22 Kasımda ise yay burcunda bir yeni ay meydana gelecek. gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;
7 kasımda boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. İş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Gizlilik içinde hareket edebilirsiniz bu yeni ay döneminde. 16 Kasımda ise Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek.  yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda förtöz etkiler etkiler devrede olacak. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceklerdir. 22 kasımda ise yay burcunda yeni ay meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Başak ve Yükselen Başak;

7 kasımda boğa burcunda dolunay meydana gelecek. yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları a gündeme getirebilir. Ay- Satürn kontağı yüzünden iletişim kazaları, hatalı iletişim, bilginin yanlış bir şekilde iletilmesi gibi nahoş durumları da meydana getirebilir. 16 kasımda ise Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. 22 kasımda ise yay burcunda yeniay meydana gelecek. 4. Evinizde gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte, evinizde yenilenme sürecini başlatabilirsiniz. Boya, badana, tamirat işleri gündeme gelebilir. Evnizde dekoratif anlamda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Bu yeni ay sürecinde odak noktanız tamamen ev, yuva , aile ile ilgili konular olacaktır

Terazi ve Yükselen Terazi;
7 Kasımda boğa burcunda dolunay meydana gelecek. özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Para ile ilgili konularda endişeleriniz iyice ayyuka çıkabilir. Bu hafta gerginlikler olabilir ama birkaç güne kalmadan olası sorunların ufalmaya başladığını gözlemleyebilirsiniz. 16 Kasımda ise Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz. 22 Kasımda ise yay burcunda yeni ay meydana gelecek. 3. evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, daha fazla bilgi öğrenebilir, araştırabilir, kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilir, iletişim araçlarını aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep;
7 kasımda boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek. Sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu dolunay  zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz. 16 Kasımda ise Venüs yay burcuna giriş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek.  Finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar-kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz. Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu. İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz. 22 kasımda ise yay burcunda yeni ay meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda yeni ay düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Yay ve Yükselen Yay;
7 Kasım boğa burcunda dolunay meydana gelecek.  İş ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu dolunay , yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Pluto desteği ile bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu dolunay  ve takip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay – Satürn kontağı sizi iş ile ilgili konularda üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olsa da büyük bir sıkıntılı durum söz konusu değil. Bir tek sağlığınıza bu hafta daha fazla özen gösterin, bünyeniz çok kuvvetli olmayabilir. 16 Kasımda Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliceksiniz, fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz. Aşkı hayatınıza rahatlıkla çekebileceksiniz. 22 Kasımda yay burcunda  yeni ay meydana gelecek.  bu yeni ay  sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar
Oğlak ve Yükselen Oğlak;
7 Kasım boğa burcunda dolunay meydana gelecek.  alnız olanlar bence gözlerini 4 açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu dolunay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz. Ay – Satürn kontağı ile yalnızlık ihtiyacınız daha da artabilir, yalnız parti-kalabalık grup davetleri gelirse de elinizin tersi ile itmeyin. 16 Kasımda Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Daha kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizde ki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir. 22 Kasımda yay burcunda  yeni ay meydana gelecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.  Bu yeni ay  zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz

Kova ve Yükselen Kova;
7 Kasım boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız .Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir. Ay – Satürn kontağı yüzünden işinizle ilgili stresli ve de gergin bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, engeller, soğukluk, mesafe, ara gibi durumlar oluşabilir. Bu haftadan sonra etkiler silinmeye başlıyor. 16 Kasımda Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek. Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtlleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için. 22 Kasımda yay burcunda  yeni ay meydana gelecek.  Bu yeni ay biraz gergin etkilere sahip, dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi testten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak verecekle ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.  Yeni ay ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz. Yalnız dostluklar güven testinden geçiyor, arkadaşlarınızın özel hayatlarına çok fazla müdahale etmemeye özen gösterin, yoksa kabak sizin başınıza patlayabilir. Kim dost kim düşman belli olacak, takke düşecek kel görünecek sizde çevrenizde ki insanların ayırtına daha rahat varabileceksiniz, belki biraz zor yolla olacak ama.


Balık ve Yükselen Balık;
7 Kasım boğa burcunda dolunay meydana gelecek. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu dolunay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz, yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız Ay – Satürn kontağı yüzünden işleriniz dilediğiniz hızda ilerlemeyebilir, sabretmeli ve kendinize de biraz zaman vermelisiniz. 16 Kasımda Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 10 aralığa kadar bu burçta seyahat edecek.  iş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. 22 Kasımda yay burcunda  yeni ay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev, iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir kasım sizi bekliyor olacak. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek. Özellikle bu hafta içinde yabancıların olduğu, yurt dışı ile ilgili işler gündeme gelebilir. İşinizle ilgili önemli bir seyahate çıkmanız gerekebilir, eğitimle ilgili konulardan yana da şanslı olabileceksiniz. Yalnız yöneticileriniz zıvanadan çıkabilir ve sizleri de çıkarabilir, diplomatik davranmayı sakın ihmal etmeyin. İş konusunda da aç gözlülük yapmayın, koşulların iyice belirginleşmesini bekleyin.