27 Aralık 2014 Cumartesi

AKREP VE YÜKSELEN AKREP 2015



Akrep ve Yükselen Akrep
2015 Senesi
Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.  Maddi konularla ilgili özellikle bir dizi ders vermeye başlayacak, parayı doğru ve etkin kullanma, paranın değeri,  yatırımlarınızı değerlendirme, sahip olduklarınızın değerine ve farkına varma..vb bir çok konuda Satürnün derslerine açık olacaksınız. Aniden sektör değiştirip paranızın geliş kaynağını değiştirebilirsiniz mesela? Ama dikkat Satürn bu, cimridir, soğuktur, süründürür. Bu yüzden sakın birikiminizi saçma sapan şeylere harcamayın, dımdızlak kalmayın sonra ortalıklarda. Maddi olarak dürüst olalım paranın bereketi olmayabilecektir, sanki gizli bir el hooop cüzdanınızdan paranızı çekebilecektir sinsice. Para aynı, şartlar standartlar aynı ama bir türlü gelmez o ay sonu, maaş zamanı. Valla akıllı olan bu süreçte kimseye zırnık koklatmaz, borç falan vermez, ben söyliyeyimde. Bu süreçte boyun ve boğazınıza ekstra dikkat edin. Bu dönem cengaverlik yapıp, aman paranın dibine vurucam diyip işi gücü bırakıp laylay birden düşünmeden işlere atılırsanız umumi tuvalete gidecek paranız kalmayabilir, lütfen bu yüzden dikkat ediniz Odak nokta para para para… Paranızı yurt dışı bağlantılı işlerden, ticaretten, uluslar arası ticaretten, yayıncılık, medya gibi işlerden kazanmaya başlayabilirsiniz.
Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Satürn destek sunacak. Tutulma öncelikle kalıcı bir aşk hikayesini taşıyabilir hayatınıza, sorumluluklarınızı arttıracak, kendinizi iyi hissedeceğiniz, güven ve istikrar duygusunu yoğun bir şekilde yaşayacağınız bir ilişki durumunu gösterebilir. Bu tutulmanın bir diğer etkisi de çocuk sahibi olmanız konusunda kolları sıvamanız yönünde olacaktır. Tutulma zamanı maddi olarak alacağınız kontrollü risklerin ve yatırımların size kazanç olarak geri döneceği şeklinde olacaktır. Tutulmanın yöneticisi Jüpiter o gün kariyer evinizde hareket edeceğinden dolayı, kariyerinizle ilişkili alacağınız risklerden de kazançlı çıkacağınız göstermekte.
Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisanda da 14 Terazi burcunda bir AY tutulması meydana gelecek. . Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü ekim ayında koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede, şimdi ise 14 derece Terazide olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki arkadaşım, ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Tutulma ile birlikte; kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır, hassas olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir dönem. Biraz daha kendinizle kalmak, içe dönmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz de. Tutulmanın yöneticisi o gün boğa burcunda yer alacağından dolayı, size gelir getirecek ortaklıkların, iş birliklerinin kapılarının açılabileceğine işaret etmekte.
27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs;  Aslan burcunda  geri hareket edecek. Venüs gerilemesi ile İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, engellenmelerle karşılaşabilirsiniz. Eski iş başvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir, iş ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabeilir. Bu Venüs gerileme sürecin  eğer ortaklaşa yaptığınız bir takım işleriniz varsa da, mali tabloyu bu dönem inceleyebilir, yeni aksiyonlar alabilirsiniz. Tabii bu dönem iş yeri aşkları ve flörtlerinden de uzak durmakta yarar var açıkçası. Ve lütfen evli barklı kimselerden de uzak durun.
12 Ağustosta ise şans, talih, bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz. 
13 Eylülde Jüpiter’in geçiş yaptığı bu alanda bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Demek ki size keyifli gelecek yeni sosyal çevrelerde yer alacak, dostlarınız sayesinde belki de para kazanabilecek, arkadaş çevreniz oldukça genişleyecek, sosyal etkinliklerde daha çok yer alacak, networkunuzu genişletebileceksiniz. Tutulmanın yönetici Merkür o gün Terazi burcunda olacağından, dostlarınızın çok önemli sırlarını saklamanız gerekebilir. İnsanlar bu dönem sizinle, daha kendi hayatının en özel, en derin sırlarını paylaşabilirler.
28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek, özellikle arkadaşlar, dostlar sizleri çok daha kolay bir şekilde hayal kırıklığına uğratabilir, isteklerinize karşılık vermeyebilirler. Kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz, Gereksiz kaprisler, yanlış ifadeler yüzünden zor duruma düşebilirsiniz. Aynı şekilde özel hayatınızda da hayal kırıklıklarına açık olabileceksiniz.

Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz, “Sevgi, Huzur, Şefkat” duygularını dibine vura vura yaşayacağınız, cebinizde ki paranın alım gücü olan her şeye yettiği bir yıl dilerim