1 Aralık 2014 Pazartesi

Aralık Ayı Burç Analizleri




Koç ve Yükselen Koç;
ARALIK;

5 Aralıkta Mars kova burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. 11. evinize girecek olan daha sosyal, girişimci, arkadaşları bir araya getirmek için enerji harcayan, gruplar içinde kendini fazlası ile ortaya koyan, zaman zaman fikirler konusunda baskıcı bir tutum izleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı hareke geçiren sizler olacaksınız. Yalnız Marsın bulunduğu noktada agresyonunda olacağını unutmadan, zaman zaman sosyal ilişkilerde yaşanması muhtemel gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var. 6 Aralıkta ikizler burcunda dolunay meydana gelecek; Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay  internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu dolunay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.  Bu dönemde Kariyer anlamında destekleyici etkiler söz konusu olabilecektir. İşinizi daha çok sevmeniz veya işinizden keyif almanızı  sağlayacak durumlar oluşabilir, üstlerinizden özgüler veya destekler alabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde arkadaşlarınızın veya partnerinizin desteği ile iş bulabilme potansiyeliniz yüksek olacaktır. Ay sonuna kadar iş hayatınızda özellikle kadın figürler tarafından desteklenebileceksiniz.  Eğer yalnız bir koç iseniz bu süreçte iş hayatı vasıtası ile tanışabileceğiniz kişilerle flörtöz durumlarda oluşabilir. 22 Aralıkta ise oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay sayesinde iş hayatında daha dikkat çekici bir noktada olabileceksiniz. Önemli görüşmelerinizi ay sonuna kadar tamamlamanızda yarar var.

Boğa ve Yükselen Boğa
ARALIK;
5 Aralıkta mars kova burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. harekete geçeceğiniz, insiyatif alacağınız ve mücadele edeceğiniz alan iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Planladığınız hedeflere daha hızlı ve konsantre bir şekilde yol alabilirsiniz. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda olası gerginliklere karşı, soğuk kanlılığınızı korumanız sizin açınızdan yararlı olacaktır. İş arayan boğa ve yükselen boğalar belirtilen tarihe kadar gelişmelerle karşılaşabilirler.6 Aralıkta ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. Bu yeni ay  genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda yeni ayın  düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar size keyif verecek seyahatler dönemi başlamış olacak. Eğer yalnız bir boğa iseniz yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz kişiler ile flörtöz etkileşimler söz konusu olabilir. Size keyif verecek, iyi geelcek bir eğitimi de araştırabilirsiniz. Veya partnerinizle birlikte minik bir tatil planı da organize edebilirsiniz. Yurt dışı, yabancıları bağlayan konulardaki işleriniz ise su gibi sorunsuz bir şekilde hallolabilecek. 22 Aralıkta oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. bu yeni ay ile birlikte 9. evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay, hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelmektedir. Seyahatler organize edebilirsiniz ama son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var, keza sözleşmeler, anlaşmalar imzalamak içinde güzel bir hafta. Fakat gecikmeler, duygusal stresler söz konusu.

İkizler ve Yükselen İkizler
ARALIK;

5 Aralıkta mars kova burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. ars, sizleri geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda hem destek hem de girişim sağlayabileceğiniz koşulları sunacaktır size. Bu dönem bazı seyahatler gündeme gelebilir. İdealleriniz için destek alacağınız kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var, mücadele ve girişim iyidir güzeldir ama yanında amorti agresyon dengeleri bozalabilir. Eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda gelişmeler çok daha hızlı olabilir. 6 aralıkta ise burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay  sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. . Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz, rahatlıkla borç bulabilir, maddi anlamda destek aradığınız noktalarda rahatça yardım bulabilirsiniz. Eğer ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise kazançların artacağı birkaç haftaya giriyorsunuz. 22 aralıkta ise oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek.  8. evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım-satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gelirlerinizi arttırmak, borçlarla uğraşmak, ödemelerle ilgili konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
ARALIK;
5 Aralıkta mars kova burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Harekete geçeceğiniz, mücadele vereceğiniz alan finansal konular olacaktır. Ödemeler, borçlar, ortaklaşa alandan kazandığınız gelirlerle ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars, bu konularla ilgili zaman zaman stresli koşulları da beraberinde getirebilir. Ödemelerde sıkıntı yaşayabilir, size yapılması muhtemel ödemelerde gecikmeler olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren operasyon gerektiren durumlarda şartları ve koşulları iyice gözden geçirmekte fayda var. Kredi almayı düşünüyorsanız bir süre beklemenizde fayda var, lakin şartlar çok fazla kontrolünüzün altında olmayabilir. 6 Aralıktan ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunay etkisi ile de içe dönme olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Güzelleşmek için daha çok para harcayabilirsiniz, eğer yalnızsanız Venüs ilişkiler konusunda yaraların sarılması konusunda destek olabilecektir.  Yıl sonuna   kadar yalnız olmanız biraz zordur, güzel bir ilişkinin başlangıcının adımları atılabilir, bazılarınız evlenme teklifi alabilir, söz-nişan gibi durumlar söz konusu olabilir. 22 Aralıkta ise oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek,  Bu yeni ay ile birlikte; ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu yeni ay, bir takım sonlanmaları, bitişleri işaret ediyor. Bu az önce saydığım konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir. Olası kötü niyetli kişiler renklerini bu dolunay zamanında daha çok belli edecekler

Aslan ve Yükselen Aslan;
ARALIK;
5 Aralıkta mars kova burcuna giriş yapacak, 7. evinize giriş yapan Mars özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda gerginliklerden uzak durulması gereken bir süreci işaret ediyor. Eşinizle veya partnerinizle ilgili konular zaman zaman stres yaratabilir. İlişkileriniz her zamankinden daha hareketli ve renkli bir hal almaya başlayacak. İnsiyatifi ele almak isteyebilir, cesurca adımlar atabilirsiniz. 6 aralıkta ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. İşleriniz hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. 22 Aralıkta ise oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek.  İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular ön planda olacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir bu  yeni ay. Sağlığımıza biraz dikkat, özellikle dişler, kemiklere ve cilde. Özellikle böcek sokmalarına karşı. İş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Başak ve Yükselen Başak;
ARALIK;
5 Aralıkta mars kova burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler ve sağlığınızı ilgilendiren konular yıl sonuna kadar hayatınızda önem ve ivme kazanmaya başlıyor. Daha çok çalışabilir, efor sarf edebilir, yorulabilirsiniz. İş arayanlar bu dönem bol bol görüşmelere gidebilirler. Birlikte çalıştığınız kişiler ile agresyona dikkat etmekte fayda var, görüş ayrılıkları gerginliklere sebep olabilir. Sağlıkla ilgili de, özellikle ateşli rahatsızlıklar, düşme,çarpma,yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. 6 aralıkta ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar etkilerini gösterecek.  Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni hobiler edinebilir, yaşamın keyif verici yanları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz. 22 Aralıkta ise oğlak burcunda yeni ay meydana gelecek.  5. aşk evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay, eğer ki hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu yeni ay zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu yeni ay zamanı girişimlerde bulunabilirler, çocuk sahibi olanlar onların bir başarısı veya bir iş bitirişi ile ilgili bir mutluluk yaşayabilirler

Terazi ve Yükselen Terazi;
ARALIK;
5 Aralıkta mars kova burcuna giriş yapacak ve ay sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. aşk ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda, harekete geçmeye başlayacak, hızlı gelişmeler yaşayabilecek, zaman zaman agresyon yaratacak durumlarla mücadele etmeniz gerekebilecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde girişimlerde bulunabilirler, yalnız olanlar aşkın daha tutkulu ve cinsellik boyutunun ön planda olacağı kısmıyla tanışabilirler. Spor aktivitelerine yönelebilir, hayatın keyifli ve eğlenceli yanları ile daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. 6 aralıkta ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Yıl sonuna kadar evinizi, yuvanızı güzelleştirmek adına adımlar atabilir, aile içinde küslükleri sona erdirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşadığınız alanı daha da güzel hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. 22 aralıkta ise  Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir, bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir. Yeni ay gergin etkilere sahip olacağı için komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var


Akrep ve Yükselen Akrep;
ARALIK;
5 aralıkta ise mars kova burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizde bir hareketlenme başlıyor. Bu yer değiştirme, taşınma, evinizin içinde bir değişimin yanı sıra, güvenlik tedbirlerini de arttırabilirsin. Aile içi ilişkilerde gerginliklerden uzak durmalı, olası sorunları daha makul seviyede bir enerjiyle büyük tartışmalara dönüştürmeden çözmekte fayda var. Evinizde ateşli aygıtlara, keskin aletlere de dikkat etmeli. 6 Aralıkta ise ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu dolunay  zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. 10 Aralıkta ise Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar; yeni iletişim projeleri, seyahatler söz konusu sizler için. Yakın çevreniz ile sorunlarınız var ise bu hafta itibari ile çözüme kavuşturabilirsiniz.  Gayet keyifli seyahatler organize edebilirsiniz. 22 Aralıkta ise   Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 3. evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay ile birlikte, seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blogla ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Genel anlamda keyifli geçecektir bu yeni ay, özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek içinde destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkiler söz konusu.

Yay ve Yükselen Yay;

ARALIK;
5 Aralık’ta mars kova burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevre,kardeşler, komşularla ilişkiler çok daha fazla gündeme gelmeye, hızlı gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz artıyor. Daha çok okuyabilir, daha çok yazabilir, daha çok öğrenebileceğiniz bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yakın çevre, kardeşler veya komşularınız ile fikir ayrılıklarından doğan olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. 6 Aralıkta ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler.  10 Aralıkta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar; maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın  artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım – satımlardan gelirinizi arttırabilirsiniz. Her halukarda geliriniz olumlu bir şekilde artmaya başlıyor. Tabi bu geçiş özellikle giysi alış-verişlerininde en çok yapıldığı dönem, güzelleşmek, kendinizi iyi hissetmek adına da sıkça alış-verişşer yapabilirsiniz. 22 aralıkta Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Finansal konular bu yeni ayın  ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizde ki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bu Oğlak burcu yeni ayı yarayacak size. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
ARALIK;

5 Aralık’ta mars kova burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek.  Paranın idaresini sorgulayacağınız, finansal anlamda bütçenizi genişletmenin yollarını aramaya başlayabileceğiniz zamanlar. Mars size parayı harcatabilirde, beklenmedik sürpriz masraflar çıkarabilir, finans konuları ile ilgili gerginlikler yaratabilir. 6 Aralıkta ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. dolunay güzel etkilere sahip, bu dolunay sayesinde yeni bir iş teklifi alabilir veya bir proje için görüşmeler yapabilir, projenin teklifi size gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşma ön planda olacaktır. Olası bir diğer etkisi de, sağlığınızla ilgili yapılması gereken kontroller şeklinde olabilir, bu bir muayene göz veya diş veya bel ile ilgili muayeneye gitmeniz gerekebilir. Diyetisyenle de bir görüşme olabilir, diyet yapmaya karar verebilirsiniz. 10 Aralıkta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. aşk –meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz. Bunun yanı sıra bu tarihe kadar güzelleşmek için adımlar atabilir, estetik yaptırabilir, saçınıza başınıza yeni farklı şekiller verebilir, biraz daha imajınızla ilgilenebilirsiniz. 22 aralıkta ise  Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Burcunuzda bir yeni ay meydana geleceğinden hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz, bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu yeni ay aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak. Yeni ay hafiften sert etkiler aldığı için, kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;
ARALIK;

5 Aralık’ta mars kova burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Burcunuza giriş yapan Mars, size cesaret, mitvasyon, enerji, girişim gücü, canlılık ve ataklık getirmeye başlıyor tabi bunun yanı sıra agresyon ve sabırsızlıkta bulunmakta. Üzerinizde ki ölü toprağını atmaya, harekete geçmeye başlayacaksınız. Yeni girşimlerinizle ve enerjinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Fevri ve agresif çıkışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Düşme, çarpma, sakarlık, yaralanmalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. 6 Aralıkta ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. dolunay, özellikle yalnızlar hayatına romantik ve keyifli bir aşkın kapılarını aralayabilir, biri ile yakınlaşma sürecine girebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz var ise şayet, birlikte olduğunuz kişi ile romantik dakikalar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dolunay sizlere bir sürpriz yapabilir hazırlık olun. Yaratıcılık gerektiren konularda (Sahne, Tv, Sanat..vb) işlerle karşılaşabilir, başarı yakalamanız oldukça olası olacaktır. 10 Aralıkta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek.  Bu tarihe kadar; ilişjkiniz var ise eğer problemli sıkıntlı bir süreç olabilir. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğer ilişkiniz var ise de gereksiz kıskançlık tripleri ve kaprisler yüzünden sekteye uğraşayabilir, kendinizi yalnız, sevgisiz hissedebilir, sevgi size yetmeyebilir açıkçası.  22 Aralıkta  Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 12. evinizde gerçekleşecek olan yeni ay birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek.

Balık ve Yükselen Balık;
ARALIK;

5 Aralık’ta mars kova burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Mars bir nevi hayatınızda yıl sonuna kadar uykuya geçecek tabii bu sizi de uyutabilir. Enerjinizin geri planda kaldığı, kendinizi biraz yorgun, dinlenme ihtiyacınızın artacağı bir süreçten geçebilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı ilgilendiren konular çok daha fazla ön plana çıkabilir, grip, nezle, ateş gibi konuların yanı sıra bulaşıcı bazı rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var. 6 Aralıkta ikizler burcunda dolunay meydana gelecek. evinizi değiştirmek, yeni ev almak, satmak için koşullar sizden yana olacak. Bunun yanı sıra finansal anlamda özellikle eve ait harcamalar için gerekli desteği de bulabileceksiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken tek konu sanırım, evinizde ki su tesisatı ile ilgili minik problem çıkabilir, dikkatli olmanızda yarar var. 10 Aralıkta Venüs oğlak burcuna geçiş yapacak ve yıl sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar; arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz. Bu dönem parti, konser ..vb kalabalık tüm organizasyon davetlerini kabul etmenizi tavsiye ederim, çünkü eğer yalnızsanız aşk orada bir yerde olabilir. Yeni tanışacağınız kimseler sizlere çokça fayda sağlayabilecektir. 22 aralıkta  Oğlak burcunda bir yeni ay meydana gelecek. 11. evinizde meydana gelecek olacak yeni ay, hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat, gereksiz gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden tadınız kaçmasın…