27 Aralık 2014 Cumartesi

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ 2015





Terazi ve Yükselen Terazi;
2015 Senesi
Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.  3. evinizde ilerleyecek olan Satürn, sizlere doğru iletişim nasıl kurulur, geleceğim için hangi eğitimi almam daha iyi olur, yakın çevrem ile nasıl doğru iletişim kurarım, kardeşlerimle ilişkilerim nasıl olmalı gibi sorulara yanıt aramanıza neden olabilecektir. Bu transit zamanında bazı şeyleri düzenleme, tasnif etme dönemi olabilecektir sizin için.  Yakın çevre ve kardeşlerinizle yeniden yapılandırmaya başladığınız ilişkileri test etmeye başlayacak, doğru adımlar atıp atmadığınızı öğrenebileceksiniz bu sayede. Özellikle yaşça büyük kişilere kendinizi daha çok ifade etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Eski yarım kalan işlerinizi tamamlamak, üzerinden geçmek için harika zamanlar. Oturduğunuz apartmanın yönetimsel işleri size kalabilir, kardeşleriniz ile daha çok bir araya gelebilirsiniz. Eski yazıları tasnif etmek, düzeltmek, elden geçirmek, eski hesapları tekrar gözden geçirmek için ideal zamanlar. Valla bu dönem kardeşlerinizle aranızda türlü sorunlara sürekli çareler üretmek durumunda kalabilirsiniz, onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Aslında iletişim kurmayı öğreneceksiniz ama Satürn öğretirken yerleri öptüre öptüre öğretir haberiniz olsun. Öyle web sitesi açayım, 2 ürün satayım köşeyi döneyim diyorsanız avucunuzu yalarsınız, önce pişeceksiniz sonra kazanacaksınız. İletişim, satış, pazarlama ile ilgili konularda kanun dışı işler yapayım demeyin sakın, sonra adaletin terazisi tepenizde parçalanır bilginiz olsun. Yine bu dönemde yabancı dil eğitimine başlamak, ufkunuzu genişletmek içinde harikadır. Ve eğer kitap çıkarmak gibi bir hedefiniz var ise bu konuda da kendinizi geliştirebilir, kontaklar kurabilirsiniz.
Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Günlük hayatta aksayan, yolunda gitmeyen şeylerle başa çıkmak gerekebilir. Hayatın bu rutin tarafını ihmal edildiyse kendini gösterebilir. Çalışma koşulları ve iş yaşamında yeni düzenlemeler hayatınıza aniden girebilir ve bunlara ayak uydurmakta güçlük çekilebilir. Sağlık konusunda kendinize daha dikkat etmek durumunda kalabilir. Sigara bırakmayı, diyete başlamayı gerektiren zorunluluklar ortaya çıkabilir. Tutulma yasam kalitenizi yükseltme noktasında oldukça destekleyici olacaktır ve her türlü profesyonel yardıma hızlı ve etkin bir şekilde ulaşacağına işaret etmekte. Tutulmaya Satürn desteği olacağından dolayı özellikle iş konusunda önemli bir anlaşma, sözleşme,imza gerektiren bir durum ortaya çıkabilir.  
Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisanda da 14 Terazi burcunda bir AY tutulması meydana gelecek. . Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü ekim ayında koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede, şimdi ise 14 derece Terazide olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki arkadaşım, ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Tutulma  ile birlikte hayatınızın gidişhatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Tutulma zamanı biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan koşul veya fırsatları aşırı eleştirel yaklaşmaktan dolayı değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili konularda şans sizden yana olurken, olası çıkacağınız seyahatte bavulunuzu, biletinizi kaybetmemeye özen gösterin. Eğer önemli bir yazılı sınav veya yazılı mülakata girecekseniz cevap kağıdınızı 3 defa kontrol etmenizde yarar var. Tutulmanın yöneticisi Venüs o gün boğa burcunda olacağından, yatırım için kredi çekmek, ev ya da arabanızı değiştirmek için finansal kaynak yaratmak içinde uygun bir dönem olacaktır.
 27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Aslan burcunda  geri hareket edecek. Venüs gerilemesi ile özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı! Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Bazı dostlarınız bu süreçte size samimiyetsizde gelebilir açıkçası ve kendinizi bir süreliğine geri plana çekebilirsiniz. Arkadaşlarla ortak iş, ortaklaşa para kazanabileceğiniz iş girişimleri içinde uygun değildir.
12 Ağustosta ise şans, talih,bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Kült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.
13 Eylülde Jüpiter’in geçiş yaptığı bu alanda bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Demek ki ruhsal anlamda tam anlamıyla bir gelişme, kendinizi geliştirme, destek alma zamanı olacak sizler için. Tutulmanın yöneticisi olan Merkür burcunuzda hareket edeceğinden dolayı, yeni anlaşmalar, imza atmak, iletişim ve ticari her türlü girişim için en uygun dönemde olacağına işaret etmekte.
28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek, özellikle sağlığımıza dikkat edelim, özellikle ruh sağlığımıza! Uyku düzeninde problemler oluşabilir, deride dökülmeler, tahrişler, kızarıklıklar, ciltle ilgili problemler söz konusu olabilir. Sizi hayal kırıklığına uğratacak arkanızdan iş çevirecek kişilere rast gelebilirsiniz. Bu dönem kime nasıl inanacağınızı bilemeyebilir, güven duygunuzda zedelenmeler oluşabilir.
Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz, “Sevgi, Huzur, Şefkat” duygularını dibine vura vura yaşayacağınız, cebinizde ki paranın alım gücü olan her şeye yettiği bir yıl dilerim