27 Aralık 2014 Cumartesi

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ 2015



Yengeç ve Yükselen Yengeç;
2015 Senesi
Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda. 6. evinizde hareket edecek olan Satürn öncelikle iş ve çalışma ortamınızı düzenlemek, iş hayatında yaşayacağınız bir takım olaylarla birlikte büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyimi hayatınıza katacaktır. Belki de ani bir kararla sektör değiştirecek farklı bir kulvarda yol almaya başlayabileceksiniz. Bazılarınız sağlığınızla ilgili konularda çok daha fazla artık özen ve dikkat göstermeniz gereken bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Bu transit sürecinde kronik bir takım rahatsızlıklar gündeme gelebilir, sağlığın değerini çok daha iyi anlamanızı sağlayacak bir takım minik dersler yaşayabilirsiniz. Bu dönem it gibi çalışıp bir türlü kendinizi gösteremeyeceğiniz ve içten içe sürekli hırslar yapıp bileneceğiniz bir dönem. Herkesten 2 kat fazla çalışır, en iyi ürünleri ortaya çıkartır ama bir türlü o burnu büyük çalışma arkadaşlarınıza veya yöneticilerinize yaranamazsınız. Hakkınızın yendiğinden şikayet eder durursunuz. Eğer iş veren pozisyonundaysanız işiniz daha fena, çalıştığınız kişilere iş yaptırmak daha zor olacaktır, hırlısı, hırsızı uğraşıp durabilirsiniz. Baba tarafından akrabalarla ilgili türlü dertler, sıkıntılarla uğraşmanız gerekebilir. Yaşamdan yardım ve destek olmak bu sürçte çok zordur. Ha güzel bir haber ev hayvanı alabilir, onunla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Zaten bu kadar şuursuzluğu yaşadıktan sonra insandan soğuyabilirsiniz, ee sizde bir yerde haklısınız tabi . Ya da bu süreçte yurt dışı temelli bir iş teklifi alabilir ya da uluslar arası bir firmada işe başlayabilirsiniz. Ya da kendi işinizi kurabilir, ticarete atılabilirsiniz.
Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu dönem dikkatiniz daha çok inançlarınıza çekilebilir, inancınız ne ise onun sorumluluklarını daha fazla yerine getirebilirsiniz. İnanç ve manevi tarafınızı besleyecek girişimleriniz olabilir. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz ki bu daha çok yurt dışı bağlantılı yolculuklar olabilir.  Tutulmaya Satürn destek vereceğinden, sizden mesafe olarak uzakta biri ile uzun soluklu bir ilişki içine girebilirsiniz. Yine hukuksal konular olursa hayatınızda şans sizden yana olacaktır, güzel destekler alabileceksiniz. Tutulmanın yöneticisi olan Jüpiter o tarihlerde aslan burcunda seyahat edeceğinden dolayı, her şekilde kazançlarınızı arttırıcı bir etki yaratacaktır. Belki de yurt dışı bağlantılı bir ticaret işine atılım yapacaksınız deniz yolu üzerinden veya deniz kenarı bir ülke ile.
Bu tutulmadan hemen sonra 4 Nisanda da 14 Terazi burcunda bir AY tutulması meydana gelecek. . Bakın bu oldukça önemli bir tutulma, neden mi? Çünkü ekim ayında koç burcunda bir tutulma meydana gelmişti 15 derecede, şimdi ise 14 derece Terazide olacak, tam karşısında. Bu da demek oluyor ki arkadaşım, ekim ayında hayatında neyin başlangıcını yapmış, temelini atmışsan bununla ilgili sonuçları, gelişmeleri almaya başlayacaksın. Tutulma ile birlikte; ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev-alım-satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Tutulma ile birlikte dostlarından, arkadaşlarından hem maddi hem de konut anlamında bir destek alabilirsin. Yalnız ev ve aile arasında ki dengeyi iyi kurman bu iki alanda isyanlar etmemeye, asilik göstermemeye özen gösterseniz bende iyi olur.
27 Temmuz ile 7 Eylül arasında ise Venüs geri hareket edecek. Venüs sizin 2. evinizde geri gidecek. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz. Maddi konularda büyük harcamalar yapmak için aslında pekte uygun bir süreç değildir. Mali anlamda daha hesaplı ve düzenli gitmenizde yarar var. Finansal anlamda risk almak, abartılı harcamalar yapmak, pahalı alış verişler yapmak, lüks tüketimde bulunmak için uygun bir dönem değil.
 12 Ağustosta ise şans, talih,bereket ile sembolize edilen Jüpiter ise Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçiş yapacak ve 10 Eylül 2016 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzde ki 1 sene iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler.
13 Eylülde Jüpiter’in geçiş yaptığı bu alanda bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Demek ki Jüpiter’in parlatacağı alanlar daha da görünür bir hale gelecek ve hayatınızın odak noktasına dönüşecek sizlerin. Bu tutulma ile bir ev alımı için kontrat, sözleşme gibi bir durum oluşabileceği gibi, aile içinde de anlaşma, bir konunun tatlıya bağlanması, aile ile birlikte ticari bir girişime girme gibi de etkiler söz konusu olabilecektir. Konular zarar getirici bir etki yaratmayacak fakat sizler normalden daha detaycı ve titiz davranabilir ve karşınıza bu alanda ortaya çıkacak olan fırsatları yeteri kadar değerlendiremeyebilirsiniz.
28 Eylülde ise Koç burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, iş hayatı, iş hayatında ki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, iş ile ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun, çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı hem iyi hem de kötü adımlarınız gözden kaçmayacaktır. . Tutulmanın yöneticisi Mars o gün başak burcunda seyahat edecek yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, iletişimsel yanlış anlamadan kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Eğer ki deniz seyahatiniz var ise aksiliklere, unutkanlıklara karşıda dikkatli olmanızda yarar var, aracınızın deposunu doldurmayı ihmal etmeyin, yolda kalmayın sonra. Sınava girecekseniz dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.
Hepinize kendinizi tam ve bütün hissedeceğiniz, “Sevgi, Huzur, Şefkat” duygularını dibine vura vura yaşayacağınız, cebinizde ki paranın alım gücü olan her şeye yettiği bir yıl dilerim!